igmipi
|
pozdravček! Žabica13: lol, kot da bi sebe brala, sam da sem vseeno morala 2x vstat- ampak to je malo drgač pa lepa luna včeri, sem jo mal nagovarjala za v ponedeljek... Ime: ribice al pa rakci so mi prav srčkani Telefon in : lol tudi jaz sem se nasmejala, ...pr nas je še huje, ko grem zvečer po temi okrog bajte na sprehod(vse v dosegu človeškega glasu) mi moj tlači mobitel sabo(razen če gre z mano), , pol me pa vidiš v kratkih hlačah, kanoteri, šlapah in z mobijem..hahaha, me prav zanima, če bo panika za rodit , k drgač bi on ful šel že rodit, čist je naštiman, za vsak popadek me praša če greva , pa žar, mize in vino je tud že naštimal oooooo: jaz sem odprta 1 cm že od 9/7 in mehak MV imam pa že itak od nekje 20t naprej... pa sem že zmeri 2v1-38t, pa vse sorte se mi dogaja zadnje 10 dni...tako, da to ni nujno merilo za rodit, lahko da boš čist lepo na pdp počakala drgač špa imam že blage popadke v križu - take ta prave v intervalih, no vsaj včeri sem jih mela, danes pa komej še kakšnega... nič ne razumem več sme že cela zmešana s temi popadki pa stem zatrdelim trbuhom.... Upam, da je tebi kaj bolj jasno... Vložki, spodnjice, plenice: kolk paketov rabiš? 3? jaz sem sam 1 napravla za v torbo, 1 pa sem doma naštimala, da moj sam vzame in mi prinese če bo treba....kakšne spodnjice pa ste si nabavile za v P? Sicer pa sem naročila tudi poporodne hlače od Alise(tiste ki pomagajo trebuh oblikovat), mi je mama zažugala, da moram, ker je ona mela od porodov vse ponižano in pol težave z uhajanjem urina...pa zredila se je lihk 1/2 tolk kt jaz... , no vam bom lahk po porodu poročala, če se mi bo zdelo, da kej nucajo... Kolk pa rabimo plenic? a Ti jih dajo, al moraš tudi te s sabo nest? No tolk, a ni super k je hladno , lp
|