|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
21.7.2010 21:39:31   
kai1
oj souser posted image

Poročilo, uz mi ni delala, pravi da ga bo naslednji teden. Mala je baje obrnjena na glavo, ampak jaz jo čutim popolnoma enako kot prejšnjo sredo, kjer sem jo videla, da leži prečno.
Lenny1, imava pa isto G. Sicer je vredu, ampak mene moti, ker je tako tiha. Vse jo je treba vparšat, premalo pove sama od sebe.

NP 29.7.
kg +8

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.7.2010 22:19:52   
uršula83
Mene je pa zdle začel neki špikat in krči, upam da so lažni popadki user posted image user posted image saj imam rok šele 30.8.
U prvi pa se niti čez rok ni nč dogajal, upam da pred 20.8. nau nč, zdej me res skrbi.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.7.2010 23:02:40   
Masha_M
Masha_M, jaz tudi mojo lahko več kot priporočim... Dr. Jerman Kačič Polona, tel. 01/439 26 50. Je privat, ampak ima tudi koncesijo, Metelkova 15.
Čakanje je pa dolgo, ampak pokliči vsekakor. Jaz hodim na koncesijo, ker sem imela tako srečo, da sem dobila njo, ko je še delala v zdravstvenem domu.
Tudi tebi najlepša hvala. Tale ginekologinja je pa v isti stavbi kot moja osebna zdravnica, ki je tudi privat na koncesijo. user posted image Boh vedi, če je to ista ginekologinja kot jo imam jaz v mislih. Jaz sem pred 10 leti, ko sem šla prvič h ginekologinji šla kar v ZD na Metelkovi. Potem je šla ta ginekologinja na svoje v to stavbo na Metelkovi 15 in sem šla za njo. Potem sem bila pri njej še kako leto, nato pa sem zamenjala, ker mi je bila full groba in me je vsak pregled pošteno bolel. Skratka, zgodovina je ta prava, lokacija tudi, ampak priimek mi pa ne zveni znan. Vsekakor bom poklicala.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.7.2010 6:50:26   
Aisha86
OOOO mati moja kolk mene zob boli!!! user posted image user posted image user posted image Že tko na noč spim samo po tri ure zdej pa še to...in sm vedla, pri meni če gre kej lahko narobe je to zob!!! user posted image user posted image Sm lih zadnjič se hecala (k ni blo ne duha ne sluha o kakršnem koli zobobolu), da jst ne bom rabla epiduralne, ker me bo ziher kej v zvezi z zobom zgrablo in me bo to tako bolelo, da poroda niti čutla ne bom. In evotiga hudiča!! Včeri me je malo bolelo zdej me za popi***t! user posted image user posted image In še moja zobarca je verjetno na dopustu. Zdej se grem preoblečt in šibam od zobarja do zobarja (itak me potem pošiljajo od enga do druzga)...upam, da se me kdo usmili s tem trebuhom. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.7.2010 7:18:59   
Tinky
Jutro,

Aisha, ma sej vsak zobar ima nadomestilo v času dopustov.Če ne drugega pokliči v ZD in ti bojo povedali, kdo ga nadomešča. Se pa strinjam, da hud zobobol, se lahko primerja s popadki user posted image

Se spomnete, ko sem vam pravila o posojeni igralni podlogi in gugalniku za dojenčka?
No, gugalnik sva dobila, igralne podloge pa ne, oz. sta nama dale eno čisto x y. To je bilo sicer vse dostavljeno moji tašči, tako da ona ni mogla niti vedet, da ni ta prava.
Včeraj, ko se je gospoda vrnila iz dopusta, je bratrančeva žena klicala mojega moža in mu trdila nima najine igralne podloge. Ko sem slišala debato in kako jo je moj mož hotel n hitrco odslovit v stilu, dej bova midva še doma pogledala, če sva jo založila, mi je dvignilo pokrov.
Ma kako si tip upa podvomit v mojo besedo? Če sem rekla in trdila, da sva jo posodila, to pomeni, da je to tako!!!!
No, da zaključim to kolobocijo. Ko sem napizdla vse po spisku, ga je po 5 minutah poklicala nazaj, da je igralna podloga pri njeni tašči.
Ma kaj sem jaz tak hudič al je s folkom nekaj narobe? Kako lahko trdiš, da nečesa nisi dobil v posojo??

Mah, bz.......

Danes dobim obisk, pride kolegica z otroci. Teo že eno uro kliče, Niki, Niki (Nika) user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 22.7.2010 7:24:16 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.7.2010 8:09:39   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Mene je pa zdle začel neki špikat in krči, upam da so lažni popadki user posted image user posted image saj imam rok šele 30.8.
U prvi pa se niti čez rok ni nč dogajal, upam da pred 20.8. nau nč, zdej me res skrbi.

Mene je pa včeraj zvečer,...pravzaprav se je vse začelo že okoli 14.ure. Že skoraj dva meseca mi zelo pritiska dol in to ne bolijo kosti, ampak mehki deli, kot bi mi hotela nožnico navzven obrnit, jo vmes fino preščipne in zato komaj hodim (kakšen dan je bolje, kakšen grozno), vendar se je to do sedaj dogajalo samo, ko sem hodila. Včeraj pa tudi, ko sem ležala user posted image ! Proti večeru pa poleg tega še običajno pupino nogometno prvenstvo (beri temeljito brcanje!), pa lažni popadki, ki so bili kar redni na približno 10 min in boleči,...da sem se spraševala, če je že kaj na stvari?! Ob ene pol dveh ponoči sem komaj zaspala,...danes pa vse ok!!
Tako, da se očino morava privadit na take "suhe treninge"!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.7.2010 8:19:47   
žabica13
Ojej, vidim da je bila kar pestra noč.

Hermy1 in Uršula83 dejta čimveč, čimveč počivat. Bo vse delo počakalo, samo da deteca še malo na toplem ostanejo.

Aisha boga s tem zobobolom. Mora sigurno imeti tvoj zobar nekoga ki ga nadomešča. Sva pa na istem oz. podobnem. Tudi jaz danes lovim koliške zobarje, ker me spet boli en zob, odpru se mi je na vrhu ko sem jedla breskvo. Grrrr, tej zobi so hudič, jaz imam non stop neke probleme z njimi.

tinky uživaj v obiskih!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.7.2010 9:31:02   
žanaja
Se opravičujem, ker vdiram na vašo debato, vendar vas že kar nekaj časa spremljam. Pdp imam 5.9,vendar po vseh UZ zna bit to že avgusta.
Moram povedat, da tudi naše dete leži prečno, že dalj časa in da se nima -očitno namena obrnit. Sem prvi dan 34 tedna. Kai1 upam, da se ti dete spet obrne na glavico, poročaj, ker bi rada vedela, kako in kaj se bo dogajalo. Sem pa imela prvi dan 32 tedna uz, in je bilo dete težko 2 kg, ostale mere, so pa ustrezale meram 35 tedna. Ne vem, kako ste bile kaj ostale z merami v tem tednu, vendar si mislim, da bo to dete pravi " junc"user posted image ,kot radi rečemo na Vipavskem.
Pozdrav IGMIPI, tudi midve sva blizu.
Vsem nosečkam želim vse dobro user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.7.2010 11:25:27   
žabica13
user posted image
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.7.2010 12:04:27   
igmipi
user posted image pozdravljene,

Žanaja: dobrodošla, tvoje user posted image še ima čas da se nazaj na glavo obrne, držim pesti
Kam greš pa rodit? jaz sem se odločla za Šempeter.

Hrbet: punce a kero hrbet boli? Mene se je včeri zvečer lotil, sam tko, po mojem zarad velikosti user posted image , ker sem sama zelo mičkena in ozka..pol me pa tišči še v hrbet...sem do 1h bluzila okrog...pa kar se tiče lulanja je stvar tudi že mal smešna.. grem na wc, lulam kot se gre, se oblečem naredim par korakov po hiši, pol pa moram spet na školjko pa spet mam kej lulat...user posted image  sem se tehtala včeri zvečer sem imela 59,8kg, danes zjutrej pa sam 58,6...sama voda...

joj, kolk bi šla že v Rim, če me ima vse za tiščat do 15/8...ma sej bom kar..user posted image

pište kako je kaj to pr vas...

lp

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
   RE: Avgustke 2010
22.7.2010 12:05:38   
igmipi
user posted image  P.S. srečno danes na pregledih, pište kako je šlouser posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
22.7.2010 12:12:10   
Lepka
Pozdravljene user posted image

Igmipi - tudi jaz sem majhno pakiranje in je s križom res križ, sploh, če malo dlje sedim.
Sicer pa mi ne paše nič jest, kot da sem res že vsega sita....joj kje je šele 14.8.

Srečno na pregledih ...

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
22.7.2010 12:15:44   
žabica13
žanaja dobrodošla, saj je čisto možno da boš na koncu naša avgustovka postala ;-) Nas je pa že kar nekaj z vipavsko-goriških koncem (jaz sicer ne živim več dol, ampak se še vedno mam da sm od tam)

ste pa prav bogice ene s tem lulanjem. Moram na les potrkat in rečt hvala da jaz grem samo 1x na noč ponavadi lulat, pride celo kakšna noč ki mi jo brez tega uspe prespat. Upam da še naprej tako ostane, ker naravnost sovražim hodit po naših strmih stopnicah ponoči, ko sem vsa matasta.

Danes pa imam jaz isti problem kot žabica 22 zadnjič. Naš user posted image  se noče zbudit, kar spi že celo dopoldne, eno švoh brcico sem čutila in drugega nič. Zdaj sem šla čokolado jest če se bo zbudil, če pa še popoldne ne misli migat bom se šla pa raje pokazat.

Fajn bodite!

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
22.7.2010 12:25:52   
nimanorwen
ojla drage souser posted image

najprej hvala vsem za moralno podporo pri mojih kožuhijihuser posted image ...ful sm user posted image  in user posted image  in user posted image , da tak folk obstaja. pa tuk jih mam rada in bi rada, da majo dobr dom, sm jih noben ne mara ... mene bo moja lastnica hiše obesla, če bojo naslednič k pride še kle ... upam, da najdem koga, k pr nama itak že prostorsko ne gre, pa še user posted image  ... eh ja. držte pesti uglavnem!user posted image
moj pa dons začne 2 tedenski dopust ... upava, da se bo kr v očetovskega podalšouuser posted image user posted image čeprou torbe za v p še zmer nimam čist naštimaneuser posted image
dreamy. - držim pesti, da bo šlo vse ok ... sej mogoče se pa še obrneuser posted image user posted image mi je mami glih zanč razlagala, da so eni delal uz ... na začetku je biu še z nogicam naprej, na konc pregleda se je pa na glavco obrnuuser posted image  upam, da se bo teb tut!
masha_m - jest hodm v šentvid h dr toff ... ona je carica, res, vse pove, full prjazna, tut sestre so super, se prou veselim vsazga pregleda (kukr se lahko človk veseli pregleda pr guser posted image )...zdele so sicer na dopustu, ampak če rabš za pol cifra je 01-583-74-21. pon tor so pop, sre čet pet pa dop.ne vem pa, kuk majo kej gužve. za to, k jo je dreamy. omenila pa tut same pohvale slišm.
tinky - pomoje je fajn, da gre teo v vrtec, da se boš lahko user posted image  posvetila, vama še zmer popoldnevi ostanejo, al ga greš pa prej iskat itd. ... k 2 tuk mejhna na hmal je kr zalogaj najbrž. jest še eno ne vem kk bo to zgledal v realnostiuser posted image kako pa to z dojenčkom dojema? najbrž se full veseli? to, kar je pa s temi vašimi znanci ... mislm ... a so dnevi glupga folka al kajuser posted image  še dobr, da si dobila stvari nazaj! o kšnem "oprostite" lahko najbrž samo sanjaš ... ne morš vrjet. hvala bogu, da smo vsaj me normalne aneuser posted image  dobrota je pa itak sirota. sm rekla, da bom jest stvari posojala samo svojima sestrama in bratoma (čeprou onadva predn bosta mela user posted image  bo use drgač, ker sta stara šele 10 in 13user posted image ) pa ene dvema prjatlcama in to je to. mi je prou žou.
aisha86 - ja revček ti bogiuser posted image  upam, da si poštimala in da je zdej bolš ... user posted image  probej mou dremat, sm itak je ful vroče ... al pa če maš kšno neumno igrco na rač, da se mal zamotiš user posted image  
žanaja - dobrodošla!user posted image drgač glede kilaže, moja user posted image  je mela že skor 3 tedne nazaj skor 3 kile, rok mam pa 15.8. ... tk da jutr, k mam uz in ctg me je kr strah, kaj bouser posted image  sm kaj čmo, usi pa ne mormo bit po jusuuser posted image
igmipi - enkat sm mislm da že pisala - mene zdej v user posted image  končno hrbet NE BOLIuser posted image  ker mam ful joške, trebuha pa ne, mam čist fuč vretenca in ful težave ... zdej, k je pa buši, je pa teža enakomerno razdeljena po hrbtenici in sm k roža portorožauser posted image  tk da vem, kako boliuser posted image  ampak sej bo hmal minil!
uršula83 - pazi nase in počivej!user posted image user posted image user posted image  k zdele je res še mou prehmal ...
žabica13 - ane, kuk se človk ustraši. moja user posted image  me je učer samo ene 2x brclna, ne vem, al je bla ona tut čist fertik zarad "mucki brezdomčki" scene, ampak čist sm bla živčna učer, niso pomagal ne počepi, ne čokolada, nič. dons je pa že kul. tk da probej mou kšn počep narest al pa se ulež v kšn tak položaj, k gre user posted image  na jetra, pa bo protesterou.

srečno usem na pregledih!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
22.7.2010 12:35:41   
nimanorwen
Aja še to ... pol k vse odrodimo in gremo na temo starši čvekamo ... a bomo kr avgustovčki 2010, al bi ble kej bl hm poetičnega?user posted image  jest mam pouno idej, seveda bolj ali manj neumnih user posted image  kšn predlog?

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
22.7.2010 12:55:40   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

Aja še to ... pol k vse odrodimo in gremo na temo starši čvekamo ... a bomo kr avgustovčki 2010, al bi ble kej bl hm poetičnega?user posted image  jest mam pouno idej, seveda bolj ali manj neumnih user posted image  kšn predlog?

jasno, da kaj poetičnega....ti kar predlagaj, me bomo pa sprejele ali zavrnile...če ne bo šlo drugače, bomo glasovali user posted image  user posted image  user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 3616
22.7.2010 13:19:07   
žabica13
no naš user posted image  se je le zbudu! Ravno sem našemu atiju sms tipkala, da če me bo lahko do LJ zapeljal popoldne, če ne bo brcik, in glih počem poslat sms, dobim eno konkretno brco user posted image  POotem jih je pa še par priletelo. Mu očitno manjka kava, ki je danes nisem pila user posted image

Nimanorwen ti kar s predlogi da dan, glede teme za čvekanje vnaprej, bodo sigurno zanimivi!

sem se spomnila še ene štorije, ki malo na to od tinky spominja. Dve leti nazaj sm prijatelci oz. kolegi ker potem že ne veš več kako napisat posodla eno ful lepo tuniko (je bila noseča takrat), ker je bila meni takrat ful prevelika (ko so mi cca. 3 leta nazaj odkrili da mi ščitnica ne dela prav in sem dobila zdravila sem ful hujšat začela, sm skori 10 kg v 2 letih do zanositve zgubila - in sem imela v omari kar nekaj cunj ki so mi bile takrat prevelike), sem ji povedala da trenutno na meni visi in naj jo pač ona ponuca ker je bila ravno lepo ohlapna čez bušija. Enkrat marca sem bila pri njej v stanovanju, me je skoraj kap kako polne omare cunj ima ženska, moj, jaz in user posted image  skupaj nimamo toliko cunj. In mi kaže te omare, in od nekje je prisijala tista oranžna tunika. In mi reče, da če hočem mi jo POSODI, da vrne mi je pa ne ker ji je preveč všeč user posted image  Se za nazaj ne spomnim dobesedno kako sem ji rekla pred dvemi leti, ampak po moje v tem stilu da mi je pač prevelika, in bi ji lahko kapnilo da če sem noseča nimam več problemov z visenjem cunj z mene, prej obratno. Sem si mislila potem, naj si jo magari v rit zatlači, raje nimam tunike in vem kake prijatelje imam oz. nimam. Samo res ne moreš verjet kak je folk včasih. In ona je bila takrat v tujini, in sem jo praktično vsak dan zadnji mesec  poklicala da sem videla kako je, pa prej sem jo tudi ful klicala. No, ona je mene v celi nosečnosti morda 3x. Pa še ko pokliče, mi skoraj očitajoče reče, nič ne pokličeš. Ja, zakaj pa moram vedno jaz?!? In raje nimam takih ljudi okrog sebe...

Neposredna povezava do sporočila: 3617
22.7.2010 14:36:30   
Lenny1
Ojla drage souser posted image !

Evo mene s pregleda. Danes mi je naredila uz in tudi vaginalni pregled. Vse je ok, plodovnice dovolj, maternični vrat se lepo mehča, odprta nisem še nič. Tudi CTG je ok.
Tako, da ne vem ali lahko računam na polno luno 26., najbrž bomo morali še malo počakati. user posted image

Za seznam: naslednji pregled 30.07., kg +8 (zdaj se več ne redim user posted image )

kai1 - se strinjam s tabo. Ginekologinja je res bolj tiha, oz. ne preveč komunikativna. Meni bi bilo tudi bolj všeč, če bi kazala navdušenje. user posted image  Ampak strokovna pa je, pa tudi to mi je velik +, da se nikoli nič ne čaka. Pa še vse ima pri roki, da ni treba hodit drugam.

Masha_M - v tej stavbi je par ginekologinj. Po moje, da ni ista, jaz sem bila pri njej na Metelkovi v ZD 20 let nazaj (hmmm, stara sem user posted image ), pa je bila ona vmes še v Šiški par let, preden je šla sem na Metelkovo.

žabica13 - naš user posted image  je bil včeraj tudi tako mirem čez cel dan, da me je že prav skrbelo. Potem se je pa zvečer zbudil... V takih trenutkih mi je žal, da na začetku nisem kupila tistega sound angel, ali kako se mu že reče za poslušat srce...

Upam, da ste vse dobro opravile s pregledi. Čakamo poročila... In da vam danes ni preveč vroče... V LJ kotlu kar vre...

Bom še kaj pokomentirala kasneje... Sicer moram pa samo še napisat, da jutri pride končno moj dragi user posted image  in da kar skačem od veselja, ko se spomnim, da ga grem iskat na Brnik... user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
22.7.2010 15:07:07   
žabica13
Lenny1 čestitke za pregled in user posted image user posted image  da pride tvoj dragi! Je že vedel user posted image  zakaj se mu še nič ne mudi, je lepo počakal da boste vsi skupaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
22.7.2010 15:41:38   
Tinky
Lenny, super user posted image user posted image user posted image Kolko časa pa ni bilo moža doma? Si kar ne predstavljam kako je bit sama brez moža. No, meni bi vsake tolko časa tudi pasalo user posted image

žabica13, ma grave, kaj naj ti rečem. Nekateri so prav brezobzirni.
Pravijo, da gre osel samo 1x na led, ma jaz bi si mogla že drsalke nabavit, ker me folk kar naprej nateguje. Očitno mi na čelu piše MONA!

V glavnem, sem se odločila, da grem v ponedeljek rodit, zato sem možu rekla, da naj si s Teotom organizirata nedeljski dan, ker hočem bit sama!
Se moram malce sama sebi posvetit.

Si grem iskat en Magnum classic in vržt noge v luft!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
22.7.2010 16:02:49   
jomi
Samo kratko poročilo s pregleda, ker se mi ne da tipkat, ker je prevrooooče!!!
Vse je ok, mali raste, je še vedno z glavo navzdol in to je to. Je bil bolj hiter pregled, samo tehtanje, pritisk in na hitrco uz - izmeri razdaljo SF (ima že 35cm, a ni to že ful velik za 34 tedne in pol?!)pa pogleda srček.
Pa še za seznam:
Naslednji pregled 9.8., teža  - končno smo prišli do "ta stare" teže, se pravi +0kg
LP pa se tipkam drugič!!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
22.7.2010 16:47:02   
žanaja
Rodit grem v Postojno, ker mam tud gor ginekologa. Ja, fora je v tem, da je ze od 15 tedna prečno, sploh se ni nič obrnilo, to dete malo. Si iz Vipave?
Ja žabica13, nikol ne boš rekla da si od kje drugje, kar je lepo in edino pravilno..:)
Nimanorwen,kater teden pa si bla 3 tedne nazaj?
Ma kaj bodo to, na svet hodili kaksni ornk otroci?:) user posted image

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
22.7.2010 17:15:24   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Lenny, super user posted image user posted image user posted image Kolko časa pa ni bilo moža doma? Si kar ne predstavljam kako je bit sama brez moža. No, meni bi vsake tolko časa tudi pasalo user posted image

Tinky, ja skoraj 2 meseca sem bila sama. Seveda mi je bilo na momente zelo dolgčas, ne vem kako bi bilo, če se ne bi vsak dan precej pogovarjala po telefonu. Tako pa je nekako minilo. Kakor sem bila pa kakšen dan tečna, je pa tudi boljše, da ga ni bilo. user posted image  Sta pa starša pomagala, da smo vse pripravili za user posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
22.7.2010 18:15:21   
miska333
ka1 in lenny1 jaz mam tudi isto :) ne morem verjet, da nas je toliko pri njej. Jaz hodim k njej že ene 10 let se mi zdi, čeprav mi ni čisto nič simpatična. Pravijo pa, da je dobra. Čeprov meni bi blo fajn, če bi bila malo bolj prijazna in zgovorna. Mogoče pa samo mene ne mara :)

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
22.7.2010 19:19:38   
kamelija
Lenny1 user posted image user posted image user posted image za pregled!

Tale vročina spet ubija, mene je pa ravno gnezditveni sindrom prijel. Hodim gor in dol po hiši in gledam kaj bi pospravila.
Mam pa jaz tud isti filing, da se mi vse mehča in kot bi imela nekaj v nožnici. Hodim že kot račka sploh če malo dlje posedim.

Aisha86 upam, da si poštimala zob. Meni se je sred nosečnosti osmica malo odkrušila in me vsake tolko malo zagrabi ampak ne vem če bom zdajle zbrala pogum za zobarja.

Nimanorwen
sem ravno danes razmišljala o isti temi, ampak za enkrat nobene pametne ideje kako ime bi imele naprej.

Tele zgodbice s posojanjem - eni pa res nimajo manir!

No zdaj pa naprej pospravljat, dokler mam še kaj energije!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?