nimanorwen
|
ojla drage so najprej hvala vsem za moralno podporo pri mojih kožuhijih ...ful sm in in , da tak folk obstaja. pa tuk jih mam rada in bi rada, da majo dobr dom, sm jih noben ne mara ... mene bo moja lastnica hiše obesla, če bojo naslednič k pride še kle ... upam, da najdem koga, k pr nama itak že prostorsko ne gre, pa še ... eh ja. držte pesti uglavnem! moj pa dons začne 2 tedenski dopust ... upava, da se bo kr v očetovskega podalšou čeprou torbe za v p še zmer nimam čist naštimane dreamy. - držim pesti, da bo šlo vse ok ... sej mogoče se pa še obrne mi je mami glih zanč razlagala, da so eni delal uz ... na začetku je biu še z nogicam naprej, na konc pregleda se je pa na glavco obrnu upam, da se bo teb tut! masha_m - jest hodm v šentvid h dr toff ... ona je carica, res, vse pove, full prjazna, tut sestre so super, se prou veselim vsazga pregleda (kukr se lahko človk veseli pregleda pr g )...zdele so sicer na dopustu, ampak če rabš za pol cifra je 01-583-74-21. pon tor so pop, sre čet pet pa dop.ne vem pa, kuk majo kej gužve. za to, k jo je dreamy. omenila pa tut same pohvale slišm. tinky - pomoje je fajn, da gre teo v vrtec, da se boš lahko posvetila, vama še zmer popoldnevi ostanejo, al ga greš pa prej iskat itd. ... k 2 tuk mejhna na hmal je kr zalogaj najbrž. jest še eno ne vem kk bo to zgledal v realnosti kako pa to z dojenčkom dojema? najbrž se full veseli? to, kar je pa s temi vašimi znanci ... mislm ... a so dnevi glupga folka al kaj še dobr, da si dobila stvari nazaj! o kšnem "oprostite" lahko najbrž samo sanjaš ... ne morš vrjet. hvala bogu, da smo vsaj me normalne ane dobrota je pa itak sirota. sm rekla, da bom jest stvari posojala samo svojima sestrama in bratoma (čeprou onadva predn bosta mela bo use drgač, ker sta stara šele 10 in 13 ) pa ene dvema prjatlcama in to je to. mi je prou žou. aisha86 - ja revček ti bogi upam, da si poštimala in da je zdej bolš ... probej mou dremat, sm itak je ful vroče ... al pa če maš kšno neumno igrco na rač, da se mal zamotiš žanaja - dobrodošla! drgač glede kilaže, moja je mela že skor 3 tedne nazaj skor 3 kile, rok mam pa 15.8. ... tk da jutr, k mam uz in ctg me je kr strah, kaj bo sm kaj čmo, usi pa ne mormo bit po jusu igmipi - enkat sm mislm da že pisala - mene zdej v končno hrbet NE BOLI ker mam ful joške, trebuha pa ne, mam čist fuč vretenca in ful težave ... zdej, k je pa buši, je pa teža enakomerno razdeljena po hrbtenici in sm k roža portoroža tk da vem, kako boli ampak sej bo hmal minil! uršula83 - pazi nase in počivej! k zdele je res še mou prehmal ... žabica13 - ane, kuk se človk ustraši. moja me je učer samo ene 2x brclna, ne vem, al je bla ona tut čist fertik zarad "mucki brezdomčki" scene, ampak čist sm bla živčna učer, niso pomagal ne počepi, ne čokolada, nič. dons je pa že kul. tk da probej mou kšn počep narest al pa se ulež v kšn tak položaj, k gre na jetra, pa bo protesterou. srečno usem na pregledih!
|