mayci
|
Lep pozdravček ! Joj, mi je kar nerodno, ko ne morem vsega za nazaj komentirat, je preveč... žabica13, takole se malo spravi moške v strah... Saj meni je tudi to normalno, da bi najprej poklicala njega, potem šele kogarkoli drugega. Malo pa tudi že tele naše drage nestrpnost daje, a ne? kai1, v Lj. pred petimi leti tudi nismo potrebovali svojih gatk ali vložkov, zdaj pa sem si jih tudi jaz vzela s sabo, ker so tako neskončno varčni... En paket vložkov ni skoraj nič... Jaz imam pripravljena dva paketka mrežastih hlačk in dva paketa Vir80... Če bom pa slučajno še kaj potrebovala, bo pa že možek prinesel, čeprav upam, da bom šla prej že domov. tinky, če lahko, bi tudi jaz zs... anchy, meni je tudi Enej všeč. Ploha, lep buši!! Aisha, to je tudi meni najbolj ostalo v spomniu, ko sem ležala že v porodni, s skoraj nič popoadkov, pa so bila odprta vrata na osrednji hodnik, kjer so ostale porodne sobe in sem vsake toliko zaslišala tisti "filmski" zvok ob pritiskanju, potem pa prvi jok. Tudi jaz sem imela solzice v očeh, no kmalu pa sem tudi jaz dočakala tak svoj "filmski" trenutek. kamelija, res ste dolgo čakali, za posteljico. nimanorwen, meni so všeč avgustovske ribice in rakci , hehe ali pa školjkice in polžki ... igmipi, pleničke mislim, da še vedno dobimo v P, pa hladilno mazilo pa to osnovno kozmetiko za , zase pa bom, kot sem že napisala, vzela 2 paketa Vir80 in 10 mrežastih hlačk. Za silo bo. žur ob rojstvu, tudi pri nas po mojem ne bo ne vem kako "hudo", tudi pri prvem so šli na pijačo s prijatelji (dva para) in to je bilo to. Zdaj pa sploh ne vem, kako bo, ker so eni na dopustu, eni grejo v začetku meseca.... Jih bomo že častili, če ne prej, pa konec avgusta. črpalka in nastavki za dojenje: črpalke pri prvem nisem potrebovala in upam, da je tudi sedaj ne bom, tako da je ne mislim kupovati, če pa se bo slučajo pokazala potreba, se pa lahko kasneje dokupi. Je res škoda denarja za take stvari... Nastavke pa so mi priporočile v P, ker sem imela tako polne dojke, da mali sploh zagrabit ni mogel s tistimi majhnimi ustki , vendar mi je bilo potem žal, da sem jih poslušala (namesto tega bi si pred dojenjem pač lahko samo malo stisnila višek mleka ven, pa bi bilo ravno tako dobro), ker se je potem te reči težko znebiti... Mali se navadi, da mu teče mleko v grlo (skoraj kot pri flaški) in se mu potem ne da sesat (komaj sva se jih znebila tam nekje po mesecu in pol, ker so mi šli res na živce..). Tako da sedaj jih ne mislim uporabljati. No, mislim, da sem vas zdaj vsaj za silo pokomentirala, pa se še tipkamo!