barbet
|
Ojla so ! Sem bila cel teden odsotna na forumu in sem rabila cel večer in še malo jutra, da sem vas prebrala - vidim, da se kar dogaja. Sem pa tudi jaz doživela prve lažne popadke. Za prve sem vam že povedala, potem sta bila dva še naslednji dan - sem iskala pozo po hiši, kako bi laže predihala - pa mi je žoga kar odgovarjala - sem si rekla, da najbolje, da jo vzamem s seboj, če je ne bodo imeli. Me je pa držalo kar dolgo - kako minuto in križ bolel . Sem mislila, da se bo vsak dan nadaljevalo, pa jih ni več - jih pa nič ne pogrešam - naj bodo kar tik pred zdajci, tapravi. Glavno da mala brca. Sem tudi jaz že imela dva dneva, ko sem razmišljala, da bi se šla kar pokazat - pa je potem pozno popoldne in zvečer nadomestila (je pa res, da sta bila oba dneva bolj zaspana in sem bila tudi jaz bolj čudne volje in razdražena, tako da očitno to tudi vpliva). Je pa prav smešno videt, ko kako nogo ven porine . Čakava samo še na to, da bo še prstke pokazal (to sva videla enkrat na eni sliki -sicer se meni zdi to mal absurdno, da bi se videlo). lenny -ti si bila pa kar dolgo sama . ampak zdaj pa bo še lepše, ko končno pride tvoj dragi . nimanorwen- jaz tudi nimam nikogar, ki bi vzel mucke, ampak držim pesti (da jih boš oddala, pa še unga tipa, ki nekaj reče, potem pa potegne rep med noge, bi z eno pestjo- kot da ne more prej povedat, grrr ) ursula da se je obrnil. Upam, da se bo tudi ostalim. Mojemu kar ni jasno, kako je lahko z glavo naprej že toliko časa - se mu zdi, kot da bi on moral na glavi stat strije se mi še niso pojavile in upam, da se mi ne bodo (saj jih imam dovolj na bokih - od ne vem kdaj že). Glede celulita pa no comment - no ja, saj nimam ravno ekstremno, mal preveč pa. Ampak me še nič ne jamramo - imam dve sodelavki (z idealno postavo in tudi celulit se jima nič ne vidi, pa ko začneta razglabljat o tem je bolje, da se kar umakneš . Saj drugače sta obe faci, ampak tule pa odpovesta ) Zdaj grem pa mal delat, pa v laboratorij še moram. Moram vam še povedat, da sem včeraj končno končala šivanje posteljnine za zibko (sem vso "oblazinila" v prav lepo blago ). Edin blago za jogi moram doštukat danes - sem najprej sešila in je bilo vse kot ulito in dam potem blago prat in blago se skrči .Še dobro, da je to le za jogi in bo čez itak rjuha. Ta lepo blago pa sem prej oprala, ker mi je prodajalka rekla, da se krči. Ampak ne da bi jaz povezala, da se bo tudi drugo blago skrčilo. Vso srečo tistim, ki imate danes preglede. Imejte se lepo in naj vam ne bo prevroče.
|