|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
22.7.2010 19:22:17   
kamelija
Aja še to, Jomi tudi tebi user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled. Glede obsega pa ne vem, morda pridobi še kak cm več pa ne. Zdaj po moje bolj pridobivajo še zadnjo zalogo maščobe.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
22.7.2010 19:51:53   
nimanorwen
ojla, evo moje večerno javljanje ... zdele je šu glihkar en muck od bajte ... sm svoje domače prepričala, da so ga vzel, čeprou majo že 2user posted image  tk da so "samo" še 3je... mam pa 3 potencialne vzematelje tk da držte pesti še naprej! drgač je pa moj začeu dopust dons in je vs hepi, jest pa tut, ker morva drug tedn oprat komplet preproge iz dnevne sobe - mava une ta tanke iz obija na metre, sm je ena ogromna (ker je totalno grd podn v tej bajti) in hočm met zrihtan to, predn prideuser posted image  itakuser posted image  2 tedna ma kolektivca in upava, da se bo podalšal v očetovskegauser posted image
kar se nove teme tiče ... kot veste, mi je živalski svet zelo blizuuser posted image  pa obožujem tjulnčke ... tk da bi bli lahko tjulnčki 2010 ... men so tu take lepe živalce...pa žabica13 bi lahko poiskala slikco kšnga lepga tjulnčka z velikimi učki za nov seznamček, k bojo naši user posted image  rojeni ... a vm je všeć? dejte še kšn predlog!
žabica13 - to pa prou itak spet- no comment. za z lato po buči je tak folk. in to ni nobena prjatlca, tk da jo kr skenslej.
lenny1 - oooh, tvoj dragi pride, kuk lepuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image  viš, vajin user posted image  je pametn in ni hotu pridt na svet, k še ni blu očija zravn ... zdej pa bo, boš vidlauser posted image in pa super za pregleduser posted image
tinky - držim pesti, da rata pondelk po planu! jest bi šla tut kr u pondelkuser posted image
žanaja - 3 tedne nazaj (oz 2 tedna in 5 dni) sm bla 34t in 1 dan ... in je user posted image  vagala 2850g, glavca pa 33 skor...pa je punčka, k nej bi bla kao manjšauser posted image  tk da me je jutr prou strah, kaj bo na uz naračunou g user posted image  ker je med 32t in 4d in 34t in 1d dobila pu kile gor ... kar je full ... sej zrt tega je pa moja g neki govorila, da bi mrde kr sprožil, da ne bi bla preogromna, sm je zdej na dopustu ... drug tedn mam pa uz v porodnišnci, tk da bomo vidl ... jest si pa itak ne upam na vago. strije mi rastejo k gobe po dežju, prej pa 8 mescu nobene preklet za kurnkuser posted image user posted image

lepu se mejte, se tipkamo jutr! aja jutr po pregledu se dobim še z eno decembrko, pa še v zadnji šoping pred porodom gremuser posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
22.7.2010 21:34:53   
uršula83
Poročilo z ultrazvoka: teža otročka 2500g, moja teža +4kg, in kooooooončno glavična vstavauser posted image user posted image user posted image

Tko de sm zlo vesela, popadki so se pa po 2 urah umiril učer, tko deto je to. Jutri pa imam pregled.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
23.7.2010 8:15:55   
žabica13
user posted image
user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
23.7.2010 8:49:29   
limma
Dobro jutro,

danes smo po dolgem času spali do 7h, s tem, da se je ponoči zbudila, ker jo je lulat... sem tako vesela, ker se sploh ne polula več v pleničko, ampak me pokliče in pove, da jo lulat... tako da mislim, da bom počasi tudi nočne pleničke ukinila user posted image

nimanorwen, včeraj smi bili pri svakinji in sem hotela tvojemu mucku poiskati nov dom (imajo že 2, ampak so v hiši z ogromnim zagrajenim vrtom)... in že na vratih so nam prinesli pokazat novega družinskega člana - mucka iz DPMŽ, ki je z njimi od ponedeljka. Sicer sem vseeno vprašala, če bi mogoče imel družbo, ampak pravijo, da jih je dovolj.. tako, da žal... user posted image

žabica13, jaz tudi poznam par takih.. sploh, ko te pokličejo samo, ko te kaj rabijo... o odnosu tvoje "prijateljice" pa škoda besed.

tinky, lep dan si si izbrala za porod. Upam, da te user posted image sliši in usliši user posted image

ursula, user posted image za glavično vstavo user posted image

lenny, user posted image , da pride user posted image domov.

Srečno vsem na pregledih user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
23.7.2010 9:59:33   
žabica 22
Jutro čveke

eno dobro user posted image vam pošiljam

No jaz sem iz pregleda. Moj dojenček je ful živahen ga je še g pohvalila, urin je spet zelo slab- bakterije, ctg- je ok, pritisk previsok, je rekla nej še 4 dni počaka da bomo točno 37 teden dopolnili in potem naj grem rodi user posted image . Vaginalno me pa ni pregledala tako da ne vem kaj se vspodi dogaja- bom kar čaj malinovih listov naprej pila v upanju da me kaj prej odnese v p. Se mi je pa začelo sedaj nenormalno vertet.user posted image

Tiste ki imate danes preglede javite kaj so vam rekliuser posted image - nimanorwen ti pa poročej koliko kg ima tvoja pupa user posted image
Aja za seznam. naslednji pregled imam 30.7.- ctg, potem pa moja g odhaja za en mesec na dopust in bom verjetno hodila v p na ctg, ali pa njeni namestnici-ni še čisto ziher nič.

Grem počivat ker se mi ful vrti vas bom potem pokomenterala za nazaj.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
23.7.2010 10:07:35   
barbet
Ojla souser posted image !

Sem bila cel teden odsotna na forumu in sem rabila cel večer in še malo jutra, da sem vas prebrala - vidim, da se kar dogaja.

Sem pa tudi jaz doživela prve lažne popadke. Za prve sem vam že povedala, potem sta bila dva še naslednji dan - sem iskala pozo po hiši, kako bi laže predihala - pa mi je žoga kar odgovarjala - sem si rekla, da najbolje, da jo vzamem s seboj, če je ne bodo imeli. user posted image Me je pa držalo kar dolgo - kako minuto in križ bolel user posted image .
Sem mislila, da se bo vsak dan nadaljevalo, pa jih ni več user posted image - jih pa nič ne pogrešam - naj bodo kar tik pred zdajci, tapravi.user posted image

Glavno da mala brca. Sem tudi jaz že imela dva dneva, ko sem razmišljala, da bi se šla kar pokazat - pa je potem pozno popoldne in zvečer nadomestila (je pa res, da sta bila oba dneva bolj zaspana in sem bila tudi jaz bolj čudne volje in razdražena, tako da očitno to tudi vpliva). Je pa prav smešno videt, ko kako nogo ven porine user posted image . Čakava samo še na to, da bo še prstke pokazal (to sva videla enkrat na eni sliki -sicer se meni zdi to mal absurdno, da bi se videlo).

lenny -ti si bila pa kar dolgo sama user posted image . ampak zdaj pa bo še lepše, ko končno pride tvoj dragiuser posted image .

nimanorwen- jaz tudi nimam nikogar, ki bi vzel mucke, ampak držim pesti (da jih boš oddala, pa še unga tipa, ki nekaj reče, potem pa potegne rep med noge, bi z eno pestjo- kot da ne more prej povedat, grrr user posted image )

ursula user posted image da se je obrnil. Upam, da se bo tudi ostalim.
Mojemu user posted image kar ni jasno, kako je lahko z glavo naprej že toliko časa - se mu zdi, kot da bi on moral na glavi statuser posted image user posted image

strije se mi še niso pojavile in upam, da se mi ne bodo (saj jih imam dovolj na bokih - od ne vem kdaj že). Glede celulita pa no comment - no ja, saj nimam ravno ekstremno, mal preveč pa.  Ampak me še nič ne jamramo - imam dve sodelavki (z idealno postavo in tudi celulit se jima nič ne vidi, pa ko začneta razglabljat o tem je bolje, da se kar umakneš user posted image . Saj drugače sta obe faci, ampak tule pa odpovestauser posted image )

Zdaj grem pa mal delat, pa v laboratorij še moram.

Moram vam še povedat, da sem včeraj končno končala šivanje posteljnine za zibko (sem vso "oblazinila" v prav lepo blagouser posted image ). Edin blago za jogi moram doštukat danes user posted image - sem najprej sešila in je bilo vse kot ulito in dam potem blago prat in user posted image user posted image user posted image blago se skrči user posted image .Še dobro, da je to le za jogi in bo čez itak rjuha. Ta lepo blago pa sem prej oprala, ker mi je prodajalka rekla, da se krči. Ampak ne da bi jaz povezala, da se bo tudi drugo blago skrčilo.

Vso srečo tistim, ki imate danes preglede.
Imejte se lepo in naj vam ne bo prevroče.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
23.7.2010 10:11:17   
barbet
žabica 22user posted image držim pesti, da se uštima tale pritisk in urin

Še eno vprašanje - kje ste kupile ta čaj z robid?

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
23.7.2010 10:12:54   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: barbet

žabica 22user posted image držim pesti, da se uštima tale pritisk in urin

Še eno vprašanje - kje ste kupile ta čaj z robid?

Sanolabor

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
23.7.2010 10:22:23   
anchy82
Sam na hitro najprej, ker grem k frizerju... Kje naj nabavim vložek za v zibko??? Oz. jogi ali kaj se že da?user posted image Pa še me nekaj zanima... A je to navadna spužva, ali je to trdno? Pr večji nisem imela zibke, zdaj sem jo pa dobila od prijateljice, vendar brez vložka, pa me zanima! Ostalo pa imam...

Vas pol pokomentiram... Hvalabogu, da bo jutri spet hladnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
23.7.2010 10:50:48   
Marčevka2010
Komot kar spužvo, ker tiste kupljene v kompletu so enako mehke/trde. Midva sva kar improvizirala, kupila eno pleteno košaro, spužvo na metre, blago je imela moja mama, in mi je vse sešila. Je prišlo veliko bolj poceni kot, da kupiš novo. Če dobiš od koga je pa tudi fajn. Sicer to ne bo za več kot 3 mesece, po moje, ker na začetku kar hitro rastejo.

Vse imate kar pogoste sedaj preglede, meni ni dal nobenega nadomestnega g, ker je v ZD sam, tako, da še čakam na 3.8. user posted image  Ampak, če je vse OK je rekel, da ni panike. Upam.

Drugače čaj iz malinovih listov: moj jih je sam nabral in posuši, samo pit ga moram začet, pa kar pozabim.

Moram še malo pokometirat ostale, ste tako pridne za pisat, da vas ne dohajam. Samo, da najdem čas.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
23.7.2010 11:57:54   
Ploha
nimanorwen: nimam sicer nobene ideje ampak če lahko, bi samo mnenje podala, mi tisti tjulenčki niso čist nč všeč user posted image user posted image načeloma mi je pa vseen, lahko so tud tjulenčki user posted image user posted image

tinky: te že kaj matra? Še 9 dni, joooj, verjetno se ti že malo vleče...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
23.7.2010 12:09:07   
Tinky
Danes pa lahko rečem, da imam poln kufer vsega.
Zjutraj sva bla s Teotom pri pediatrinji, sva šla iskat zdravniško potrdilo in potrdilo o alergiji, ker ga moram nest v vrtec in, ker bo pediatrinja cel avgust na dopustu sva morala to rešit danes. Malo je manjkalo, da nisem skaupaj zlezla od te vročine. NE MOREM VEČ!!! Pa ta trebuh vlačit za sabo je prav že moteče.
Očitno je danes tisti dan, k lahko rečem, dovolj je, čas je za it rodit user posted image

9 dni do PDP, pupa moja pridi ven, čas je, da se spoznava user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
23.7.2010 12:10:41   
Marčevka2010
Mogoče bo pa luna kaj pomagala. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
23.7.2010 12:17:17   
anchy82
Marčevka2010, hvala za informacijo. Moj tud pravi, da bo cenej, če kr kupiva spužvo, pa bo potem že on obrezal, tašča jo bo pa lepo oblekla v eno blago! Kje sta pa vi2 to kupila??

Tud moj user posted image se je že malo umiril, in sem bila en dan kar panična in posledično zelo slabe volje, ker ga nisem dobro čutila. Vendar se je na večer, verjetno je čakal na ohladitevuser posted image , spet razživel in me začel faajn brcat. Sem se pa htla že kar v P it pokazat.

Jeeeeee, še 17 dni imam do PDP-ja. Naslednjo soboto se pa moja sestrična poroči. Sem imela še vse do včeraj namen it na poroko... Ampak ker zelo težko dolgo časa sedim, pa ohcet ne bo v mojih krajih, ampak na Bledu, sem se nekak odločla, da bom raje kar doma - ne bi rada glih na Jesenicah rodila, bom kar v Brežicah ostalauser posted image user posted image user posted image Sicer se pa pri meni nikoli ne ve do zadnjega trenutka - se znam še premislit in it na feeštooouser posted image

V ponedeljek imam spet CTG in verjetno tudi pregled in to kar v P, ker je moj G na dopustu vse do 9.8.!
Zdaj imam pa tudi jaz že veliko stvari pripravljenih in zlikanih za našega dojenčka - ki pa žal še vedno nima imenauser posted image . Mi je pa všeč SVIT, ENEJ, MAKS, TADEJ, LOVRO, ALJAŽ.... se bova mogla z dragim res vsest za mizo in pokomentirat imena ter nekaj izbratiuser posted image user posted image user posted image Jaz navijam za Svita, ker mi to ime nekak najbolj paše k Viti.... Kaj pa ve menite? Že imate izbrana imena za user posted image ??

Sem od frizerja, sem šla čist za svojo dušo na fen frizurcouser posted image user posted image , zdaj grem pa na hitro narediti kosilo (pleskavice, bučke z ajdovo kašo pa paradižnikova solata) - v teh vročih dneh ponavadi naredim kar nekaj na hitro!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
23.7.2010 12:32:12   
cat
Pozdravljene avgustovske user posted image !
Sama tudi nič ne pišem ampak vas kar naprej berem, sedaj pa imam tudi jaz še 30 dni do pdp-ja, in me že malo grabi vse skupaj, pa še ta vročina.
Ker na seznam nisem nič pisala bi rada samo povedal da pričakujemo punčko user posted image user posted image (doma imamo že dva fanta) in da je bila ta ta tretja nosečnost kar stresna (od krvavitev na sredini nosečnosti- posledaica bolniška- do pljučnice - jemanje antibiotikov- pa bolečine v križu in trtici....). Zredila sem se pa dobrih 10kg.

Ker sem zasledila, da vas zanima kje se da dobit vložek za zibelko bi samo rada povedla, da sem jaz na spletni strani zibelka.si našla to trgovino, ki med ostalim izdeluje tudi tudi po meri vložek za zibelke. In sem ga naročila in šla iskat še isti dan, ter bila zelo zadovoljna. Stane pa 18 EUR. Trg. se pa nahaja na Brezovici pri Lj..

Lepo preživite še nekaj nepozabnih nosečniških dniuser posted image  in se še kaj pišemo!

cat

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
23.7.2010 12:33:03   
Masha_M
Jaz sem prišla nazaj z brisa za streptokok B in so rekli, da je negativen. user posted image Ena skrb manj torej. user posted image Pa v tem ZC Dravlje so res full prijazni. Sem vprašala, če jemljejo nove pacientke in so rekli da ne, niti da nimajo kakšne čakalne liste, ker je baje še sedanjih pacientk preko ZZZS preveč. user posted image

No ja, saj sem dobila od vas še nekaj super priporočil, tako da ni vrag da nekje ne pridem skozi. user posted image

Tudi mene tale buši začenja vedno bolj motit, švicam kto konj, občasno dobivam popadke, ampak potem spet nič od tega. Včeraj sem recimo popoldan kasirala zapored tri take, da sem kar malo težko hodila, samo se je že čez 15 min vse ustavilo. Jaz sem se pa že veselila, da gremo zdaj torej rodit. user posted image

Bo treba pač še malo počaka zgleda. Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede, za pravilno obrnjene otročke in kar je še takih "detajlov". Lepo se imejte!

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
23.7.2010 12:48:08   
igmipi
user posted image ojla,

evo mene nazaj s pregleda: ctg vse ok, spet je mal popadke kazalo, sicer pa bp. Nadomestna G me ni niti pregledala, je pa rekla, da zdaj lahko pa rodim kadarkoli, da ne bodo več ustavljali poroda če me zagrabi. Naslednji pregled imam 30/7, upam, da pri moji G(pride z dopusta).

tko no, ta mala mi še zmeri rito v hrbet tišči, ampak sem danes vsaj kaj spalauser posted image

Tjulenčki so sicer ok, lohk pa bi le tudi mucikeuser posted image (si ne morem pomagat, ker sva z mojim mačkonarja;), če bi ne bla noseča pa z 2 mačkoma že doma, bni zihr kako muciko od nimanorwen vzela, mi je kar mal škoda...ma se moram kontroliratuser posted image )

tolk na hitrco, pište še ostale kako je šlo na pregledih,lp

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
23.7.2010 12:54:21   
Masha_M
Glede naziva bodoče teme bi jaz raje videla kaj takega, da bi že na prvi pogled razkrivalo, da bomo me in naši otročki poletni. Tjulenčki in mucki so lahko glih katerikoli del/mesec leta. Da ne bom samo "šimfala" se bom poskusila spomniti tudi kakšnega kontra predloga, ampak mi za zdaj nič še ne pade na pamet. user posted image

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
23.7.2010 13:02:08   
Tinky
žabica13, si dobila izvid streptokoka? al sem slučajno spregledala in si že napisala?

glede naziva teme, meni je vseeno, vam prepuščam odločitev user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
23.7.2010 13:16:27   
žabica 22
Sem že nazaj- sem se malo naspala pa je malo bolje user posted image

Masha-M sem jih tudi jaz  že spraševala če imajo kaj frai pa ni šans da prideš zdraven, je dr. reševa rekla da so čisto prepovni- bi bilo pa vredu če bi vprašala zdraven G. ne vem kako se točno piše jo ima ena moja kolegica in pravi da je ful ok in da je z njo zadovoljna.- bom probala tel. zrihtat. Samo da je negativo user posted image

ancy82 meni je všeč Aljaž ali pa enej. Drugače sva pa tudi midva razmišljala da bi najinmu fantku dala ime aljaž ampak ker imata prijatelja aljaža sva potem rekla da ne. Tako da mi bomo imeli Žigata user posted image .

tinky
še malo in tvoja pupa bo tukaj user posted image

A ste kaj že spraševale za pediatre kateri so prosti v Zd? Se moram malo pozanimat kateri je pri nas frai, da ne bo potem kakšna panika za naročit se.
Zvečer sva pa povabljena h kolegici na krmšniteuser posted image komej čakam user posted image
Nimanorwen kaj pa če bi dali kaj z morjem povezano?

barbet v sanolaborju stane cca. 2,50 eur 60g. Meni je super za pit user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
23.7.2010 13:23:15   
žabica 22
Še to od danes naprej v horoskopu nastopijo user posted image .

Tako da dobrodošli levčki in levinje user posted image .

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
23.7.2010 13:27:43   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

Še to od danes naprej v horoskopu nastopijo user posted image .

Tako da dobrodošli levčki in levinje user posted image .

ojoj, jaz sem si pa še enega rakca želela user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3648
23.7.2010 13:30:06   
Tinky
sem pozabila napisat, da se pri pediatrinji vidla enega novorojenčka. Je bil star tipo 10 dni. Še čisto mičken mičken. Sem se kar stopila, ko sem ga videla in si še tolko bolj želela it rodit user posted image
Joj, komaj čakam user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
23.7.2010 13:39:39   
nimanorwen
ojla punce!

najprej hvala žabica13 za lep napisuser posted image user posted image res si pozorna!user posted image poročilo s pregleda: ctg ok, kile skor da stojijo, sm na 17+ tk da ni šlu nč gor hvala bogu! mela še uz in je tamala mou zmanjila rast tk da ma en dan pred dopolnjenim 37. tednom cerka 3200guser posted image  kar je že mou bl normalno. tk da (upam!) ne bo gigantuser posted image  sm pa vidla njen nosek pa ustka ... kumej čakam, da jo dobim v roke!!
pol sm šla najprej še u eurospina po pesk za mačji wcuser posted image  in pa kupila sm si koruzne tortilije (in pozabila, da jih sploh ne morm jest. ker tut če ugriznem sm v paradajz s sprednjimi zobmi se mi tako kri ulije, da kapla iz ustuser posted image  zdej me tut zoba že bolita, mam čist otečen in nabreklo use skp, tk da grem h zobarci v pon) ... pol pa kavica še z eno nosečko (sm ji nesla še svoje poročne slike pokazat, pa se tk suha zdim sama sebuser posted image ) pol pa u merkator po 10 kil sadja, pol pa še v millerja, sm mislna kr še kej za user posted image  kupt ... pa sm samo seb en lak (da bom mela lepe kremplce v puser posted image ) in neko šablonco za nohte, bom mou eksperimentirala zdej, k mam preveč cajtauser posted image  pol pa še kavica s sestrco, zdej sm se pa domu prvlekla in sm čist hepiuser posted image  aja pa pojstlca je zrela, tk da smo readyuser posted image
limma - oo, ful hvala, k si se spomlna in vprašala user posted image ... res ... tut če ni ratal...mah upam, da mi bo le ratal, dons še za 2 zvem kk pa kaj ... in pa bravo za pleničke oz. nepleničkeuser posted image
žabica22 - a premal piješ sicer? kuk spiješ na dan? če se ti vrti, le počivej ja! jest sm pa malinov čaj nehala pit, ker mi je preveč zanč in mi gre kr na bruhanje od tizga vonja.
barbet - ooo, a ti tut šivaš? kul! ane, kuk je dobr filing k neki dokončašuser posted image blagu dej pa zmerej prej prat, zihr je zihr. kašn blagu pa maš?
anchy82 - pejt v obija pogledat za kšno bl trdo peno ... jest mam tako trdo peno cca 7 cm šroko in je super in pocenuser posted image svit je full lepo ime ... sej mata same lepe (razn enej mi ni glih) ... najina user posted image  bo pa Zoja, sva se kr hitr zmenila. pa nikul nisva prej o tem imenu razmišlala, prej je bla skus neža na tapeti. kr po občutku dejta, ime morš "začutt". aj sm pametna aneuser posted image
masha_m - super za pregled! ni pa ja, pomoje ne boš roka dočakala, glede na aktivnostiuser posted image
nova tema - sej tjulnčki so poletni ... lhk so pa kr mladički ... avgustovski mladički user posted image  joj jest sm res mou usekana ej user posted image  dejte predlagat no, k avgustovčki je res suhoparno ... lhk so pa ladjiceuser posted image  (not!)...al pa morske kumare (sej neuser posted image ) predlogi punce!sej pravm, jest mam ideje, ampak glupeuser posted image  al pa lopatke in potičke user posted image  (ok, zdej bom pa res nehala, da me ne boste mele za mou prsmojeno ... če me že nimate ... ampak kdr sm dobre vole ful neumnosti prbijamuser posted image )
žabica22- uživej v kremšnitah ... mi začuda nisi luštov nrdila ... jest bom zvečer pohrustala komplet melono ako mi bojo zobje dal ...
pediatri - pr ns so 3je ... pr enmu sm še jest osebno še zmer prjavlenauser posted image  tk da bo tut user posted image  kr pr njej. se je pa grosuple v zadnih letih tuk razšeru, da je kr problem, pa ne samo dohtarji, vse!

nč, lepu se mejte, jest grem jest pa brat knige aja pa valda tanovo šablonco za nohte sprobatuser posted image  pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?