|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
2.6.2010 12:50:00   
žabica 22
novamami a niste dobili urnika? Midve z žabico sva dobile urnik, in gor so predavanja napisana.
In kaj se mi je danes zgodilo- pospravljala sem torbico in sem stran po nasreči vrgla urnik od predavanj in ga nimam več- so mi ga že skurili v peči user posted image .
žabica imam eno prošnjo: Lepo prosim če bi bila tako pijazna da bi mi skenerala urnik in mi ga poslala po mailu- če imaš seveda to možnost. Ker zdaj nimam pojma kdaj so predavanja user posted image .

tinky sploh ne bom komenterala tega ker mi kar slabo rata ko slišim kaj takega.user posted image
nimanorwen
držim pesti da boš naredila ta dva izpita.user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
2.6.2010 13:06:51   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

novamami a niste dobili urnika? Midve z žabico sva dobile urnik, in gor so predavanja napisana.
In kaj se mi je danes zgodilo- pospravljala sem torbico in sem stran po nasreči vrgla urnik od predavanj in ga nimam več- so mi ga že skurili v peči user posted image .
žabica imam eno prošnjo: Lepo prosim če bi bila tako pijazna da bi mi skenerala urnik in mi ga poslala po mailu- če imaš seveda to možnost. Ker zdaj nimam pojma kdaj so predavanja user posted image .

Če ti ga ne bo uspela Žabica, ti ga lahko jaz. Le da bo to šele jutri, ker trenutno mojega ni doma in bova zvečer zelo pozna. Povej, pa uredimo!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
2.6.2010 13:19:29   
novamami
Živijo punce!

žabica22 ja smo dobili urnik, samo jaz sem bila včeraj tako neučakana, da sem hotla še pred predavanji kaj izvadet. user posted image  Dej mi povej, a moraš čisto na vseh predavanjih bit prisoten al kako je s tem, včeraj nisem nič na to temo zasledila, vem da je govorila za partnerje, ampak za nas nosečke pa res nisem slišala, da bi kaj rekla.

tinky upam, da se bo zadeva z dopustom tvojega moža uredila. Sem se prav razburila, ko sem brala tvoj post. Mislim, da so taki šefi, sploh pa ne zastopim, da je to ženska naredila. Kaj pa ima ona od tega, da bi tvojega takrat celega živčnega gledala v službi? Mislim, koza je, res. Ti se lepo pomiri in imej pozitivne misli, boš videla, da se bo zadeva uredila tako ali drugače. Tvoj dragi bo, ko boš ti šla v Rim, doma s Teom user posted image .

Nimanorwen super, da so vama končno internet uštimali. Slikice od mucik pa le pripopaj gor, da se bomo še me malo topile ob gledanju teh malih cukrčkov. Dobro opravi še ta dva izpita, držim pesti zate. Seveda sem tudi tvoja sotrpinka v tem, ker imam tudi jaz še dva za opravit, pa semi sploh ne da, če sem čisto iskrena. Ampak, če mi ta dva rata naredit imam potem samo še eno seminarsko zoprno za narest in en izpit, ki mi je naravnost negravžen user posted image , in sicer zaradi predavatelja, to je tudi razlog, da se ga lotevam učit že dve leti.

No, zdaj pa moram it delat, da se ne bodo tile moji fantje kaj jezili. Popoldan pa na šolo za starše, me prav zanima, če bo danes kaj bolj zanimivo. Včeraj mi je bilo kar simpatično, razen tistega zadnjega dela, ko so se šli malo reklamo za Neocelico. Sej je vse lepo in prav, je punca imela dobro predstavitev, ampak mi pa sploh ni jasno zakaj je bilo potrebno s postopkom odvzema nas vse posiljevat, ker itak to medicinsko osebje naredi in ne porodnica ali pa spremljevalec. Kr neki. No, sem mogla to povedat, čeprav ne vem zakaj, ampak sej ni važno.

Punce lepo se imejte na ta turoben dan, naj vam čimhitreje mine in naj hitro pride petek, ko imamo napovedanega sončka. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
2.6.2010 13:51:11   
žabica 22
hermy hvala, ti sporočim če žabica ne bo mogla. user posted image
novamami neki je govorila za ene nalepkice- a si si jih šla delat v staro babiško šolo-v tisto barako? da naj bi tisto lepli. user posted image Samo kokr vem naj bi za partnerje veljalo da če hočjo dobit potrdilo morjo bit na predavanjih prve, druge  in tretje porodne dobe in tam naj bi klicale njih in ne nas. Ali pa na posebnih datumih, ki jih pa trenutno ne vem ker nimam lista user posted image . Dragače pa naj bi na enem od predavanj dobile štampulke v MK da smo hodile v MŠ. To je pa tud vse kar jaz vem. Rekla je samo, da če ne moremo hodit dopoldne da lahko pridemo pop. oz. kadarkoli na predavanja brez predhodnega najavlanja. hermy, žabica je še kaj rekla??

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
2.6.2010 14:18:33   
hermy1
Te nalepke morate dvignit, ker so njim kot denar, da jim povrnejo ta čas. Na njih so naši podatki, kot bi bile sprejete v bolnico. Kam jih potem nalepijo bomo pa še videle. Torej, nalepke dvignete z kartico zdrav. zav. in je že dobro, da jih dvignete.
Klicale bodo samo moške zaradi potrdil, od nas samih pa je odvisno na koliko predavanj gremo. Za moške sta obvezna dva predavanja, na koncu pa gredo v stavbo poleg nove porodnišnice v prvo nadstopje na blagajno plačat to potrdilo, če imate namen rodit v LJ. Za druge kraje boste plačale v drugi P. To velja samo za Lj! Štempiljka v MK pa je dokaz, da je hodil tudi on, če boste rodile drugje. Če sem bila kaj bolj jasna user posted image ?!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
2.6.2010 14:22:24   
novamami
Žabica22 ja sem šla včeraj po predavanjih iskat.

Hermy hvala za pojasnilo, ker včeraj meni res ni bilo nič jasno kakšne nalepke in zakaj. No iskat sem jih šla takoj, čeprav nisem dobro razumela zakaj. Sem si mislila, škodit ne more. Poleg tega pa sem nekaj slišala glede stroškov izobraževanja, in da nam to krije zavarovalnica. No, po tvojem pojasnilu sodeč sem prav sklepala, da to oni rabijo zaradi sebe.

Lepo se imejte punce in se tipkamo!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
2.6.2010 15:19:50   
mayci
Tinky, ti lahko verjamem, da si besna..user posted image , vsaka bi bila, če bi bila na tvojem mestu... Kaj se pa grejo, no...user posted image Jaz ti močno želim, da se stanje še spremeni in bo tvoj dragi lahko pri tebi, ko ga boš potrebovala!!user posted image

Nimanorwen, tudi jaz ti želim veliko sreče (in znanja) še na zadnjih dveh izpitih..user posted image user posted image Pa super, da mucki mali lepo rastejo in raziskujejo svet! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
2.6.2010 18:05:52   
žabica13
žabica22 ti lahko pošljem urnik, ni problem. Pošlji mi magari na zs tvoj mail, pa ti pošljem. Ej,me je kar skrbelo, da ni kaj narobe s tabo, ker se včeraj nisi dobro počutila in te ni bilo dopoldne. HB da je vse OK!

Ostalo bom pa kasneje komentirala, ker sem od jutra do zdaj v lj bila, ker me je moj dragi malo na finto vrgu da ima en opravek v lj in da naj ne hodim na bus, naj ga počakat. In sem ga do pred pol ure nazaj potem čakala malo tu, malo tam..in grem direkt počivat

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
2.6.2010 19:30:43   
žabica13
evo zdaj sem malo prišla k sebi user posted image  pa da vas še malo pokomentiram.

tinky sem brez besed. Pa kaj ima tvoj mož za šefico enega user posted image ? Grrrr, saj to ni normalno, ti ga boš takrat po porodu najbolj rabila, ne čez 2 ali 3 tedne. In glede na to, da se o tem menijo že od februarja je bilo vrh glave cajta da bi šefica to lahko upoštevala. Ali je baba tako zakompleksana in zafrustrirana, da zdaj zalašč nagaja, al kaj? Če ne bo drugače, naj gre pa na bolniško mož, pa potem še na dopust. Še danes v šoli za starše so poudarili, da ženska parterja rabi najbolj po porodu, še posebej če so v hiši še drugi majhni otroci.

nimanorwen stiskam pesti za jutri. Uh, ti nič ne zavidam, kar dva izpita! A potem imaš konec? Pa ko boš imela kaj časa spet kaj mucice naloži user posted image

žabica22 še tisti tvoj del o tem, da te včeraj niso niti pregledali moram pokomentirat. spet grrr....včasih se res obnašajo kakor da hodimo tja ker nam je dolgčas. Lahko bi ti vsaj maternični vrat pogledala, ne pa tak odnos. Če se ti bodo krči se pojavljali pojdi kar v porodnišnico, bo boljše po moje. Bolše kot pa reskirat da se user posted image  rodi kot nedonošenček.

Danes sem bila v dm in sem kupila za našega user posted image  glavniček, pa termometer za vodo, v obliki račke. Mi je oboje tako luštno. Sem hotela še kako dudiko kupit, pa ne vem ali je bolje kupit tako iz silikona ali iz gume? Kakšne dudike boste ve kupile? V materinski šoli so svetovali da naj so čimmanjše, da po obliki spominjajo na mamino bradavico. Od NUK imajo prav take, samo kaj ko ne vem iz kakega materiala jo vzet....

Aja, sem pa zasledila da imajo v Lclercu blazine za dojenje, ki so po mislim da 39 eur. Pa lepe torbe za na voziček imajo, iz žameta. V Rutarju pa imajo akcijo 80% znižane zimske vreče za v vozek, in precej znižane torbe za na vozek obesit. Sem imela cajt danes to vse prešetat, ker sem mojega dragega čakala ko norc. Grrrrr....me je zjezil danes. Po končani šoli za starše me je klical naj ne hodim na bus, da ima opravek v lj. Ok, super si rečem. Da je prišel je sicer trajalo eno uro, ma recimo da je to spejemljivo. Sva šla na malco skupaj, potem pa kakor da ima polurni sestanek in če grem z njim ali me kje odloži. Ker se mi z njim na sestanke ne da hodit in niti ne pašem nanje sem rekla naj me spusti pri lclercu in supernovi. Ker sem mislila, da bo kmalu nazaj sem na brzaka pokukala v rutarja, potem pa letela v lclerc po hrano (če bi vedela da ga ne bo toliko časa bi se lepo šetala po baby centru, hm, pikapolonici....) in itak s tistim vozom hrane sem postala totalno nemobilna, sem se vsedla v lokal in čakala več kot 2 uri (od takrat ko sem že sedela v lokalu) da se je prikazal. Grrrrrrrrrrrrrrrrr....user posted image  saj razume človek da se sestanek zavleče (ampak 3 uri je zelo drugače kakor pol ure), ampak če me ne bi nahacal da ga čakam bi bila ob 12 z busom že doma, tako pa sem bila 6 ur kasneje. Sem si mogla malo dušo spucat user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
2.6.2010 20:38:33   
mayci
Joj, žabica13, si imela pa danes res naporen dan user posted image ... Pa čakat tri ure, uf user posted image , jaz bi bila verjetno potem tako sitna, da bi samo še renčala na mojega dragega...user posted image
A ti boš dudico že kupila, pa nesla s sabo v P? Jaz sem jo pri našemu fantu imela doma, pa mu jo šele tam pri ene treh tednih ponudila (še zdaj ne vem, zakaj), potem se je pa znebiti nismo mogli...user posted image Šele pri dveh letih in pol smo jo "dali miški za mladičke".user posted image Tako da zdaj razmišljam, da je sploh ne bi kupila, pa bi potem videla, če jo bomo rabili... ma, saj ne vem....user posted image Sem bila pa zadovoljna s silikonskimi, ker mi tiste iz kavčuka niso všeč, ker so rjave...user posted image

Mi smo pa danes rezervirali dopustek na morju, juhuhu! user posted image Gremo pa že čez dva tedna user posted image , sicer samo za štiri dni, ker imamo drugače kar naprej ene obveznosti, amapak tudi to je bolje kot nič .user posted image

Lepo se imejte user posted image , se tipkamo jutri!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
2.6.2010 20:48:06   
žabica13
user posted image

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 8 NP 14.06 in 02.07 (odvzem brisa za streptokok) user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 5 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +11 kg NP 16.06. user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0) user posted image

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) NP 11.06  user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.) 
+1kg user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0) NP 04.06. in 15.06.2010
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (29) (2., 1)  Kamnik + 3,5 kg
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) (1., 0) user posted image

12.8.2010
NatašaC (29) Litija-Treb/Ljubljana (3., ?)
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 5
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa NP 21.05.2010 user posted image
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0) NP 23.06.2010  user posted image
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,2.) NP 04.06.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) + 6 kg NP 15.06 user posted image
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +10kg NP 10.06. user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg  user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.)  user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0) NP 07.06.2010 user posted image
Zlatolaska (22) Medvode (1., 0) NP 14.06.2010 user posted image

19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor

20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image
BarbaraGS Ljubljana user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana 

25.8.2010
žabica13 (31) LJ okolica/Goriška    NP 15.6.2010 + 8 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 16.6.2010 +3,5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2) user posted image
Jomi (1., 0) NP 02.06. user posted image

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +2kg 
 NP 11.06.2010

Avgustovskih  2010 je 80

ŠTEVILO user posted image  = 16
ŠTEVILO user posted image = 14
ŠTEVILO user posted image  = 50

SKUPAJ user posted image  = 80                      

user posted image

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image     

PREGLEDI V JUNIJU:
03.06.2010 - Lenny1
04.06.2010 - Kai1
04.06.2010 - ooooo
07.06.2010 - FirstTimeMummy
10.06.2010 - Žabica22
11.06.2010 - Barbet
11.06.2010 - Uršula83
14.06.2010 - Zlatolaska
14.06.2010 - Tinky
15.06.2010 - Marčevka2010
15.06.2010 - ooooo (UZ)
15.06.2010 - Žabica13
16.06.2010 - Novamami
16.06.2010 - Zoya27
23.06.2010 - Nimanorwen

PREGLEDI V JULIJU:
02.07.2010 - Tinky (odvzem brisa za streptokok)

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
  • Še nekaj strani:
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
3.6.2010 6:26:19   
žabica13
žabica22 urnik ima že skeniran tako da samo pošlji mi kam ti ga pošljem pa dobiš. Dobiš edino enkrta po 12 uri, ker grem spet v LJ na ta predavanja. Da boš za danes vedela - danes je nega dojenčka - 2. del, v isti predavalnici. Ostalo ti pa potem pošljem.

mayci super za dopust! Uživajte! Kvantiteta oz. čas pa ni tako važen kakor da se boste imeli noro fajn! Aja mayci in kai, malo mi je čas nagajal, tako da cd bom danes zapekla. Malo dolgo traja pri meni user posted image

lepo se imejte in upam, da bo kaj sončka - mi gre že na živce ta mraz, ker so mi vse jkane preouke in niti podrazno ne mislim kaj novega kupovat - čakam da mine ta mraz

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
3.6.2010 6:28:34   
žabica13
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.6.2010 7:44:58   
Tinky
mayci, super za dopust user posted image user posted image Kam pa greste?

duda, jaz je v porodnišnico ne bom pritihotapila, bo počakala na hude čase (krčke). Bom pa nabavila od NUKA iz lateksa, ortodontske oblike.
Teo jo je oboževal prve tri - štiri mesece, dokler ni ugotovil, da je palček boljši. Upam, da bo tokrat drugače in, da bo vsaj punčka vlekla dudo, namesto palčka.

žabica13, jaz bi tudi znorela, če bi morala tolko ur čakat user posted image user posted image . Ma ok, je šlo mimo user posted image
Kako je z očetom?

pa vsem hvala za podporo, zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj je možek izjavil še eno močno, nisem vedla al bi se smejala al jokala user posted image user posted image . Je rekel, da bo uni čas, ko njega ne bo tašča skrbela zame. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne bom komentiralauser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.6.2010 10:45:00   
barbet
Uf, ste pridne s pisanjem. Sem na bolniški pa nisem veliko na računalniku, ker me moti zaslon in potem pregledam samo najnujnejše in potem v horizontalo. Ampak sem že bolje.

Se pa moram danes še jaz malo spucat, ker sem tudi čisto user posted image . So mi včeraj po desetih dneh z ZD Rudnik napisal, da ne morem k njim na pripravo, ker je vse zasedeno. Jaz pa potem nisem več gledala drugje - če bi vedela, bi bila že z vami v porodnišnici. Zdaj pa ne vem, ali se naj pridružim vam, pa nadoknadim zamujeno v juliju ali grem v Grosuplje, kjer imajo trikrat po tri ure v začetku julija. Me pa to skoraj bolj vleče.
Skratka, čist sem jeznaaaa ... sem včeraj odpisala, če je kaka možnost še za naju, pa seveda niso odgovoril. Danes sem pa klicala in se ni dala omehčat, ne in ne in ne.user posted image Sem že začela razmišljat, da bi še patronažno drugje iskala, ampak je to najbližje in ...user posted image   Uf user posted image

tinky si prav predstavljam, da si jezna ... vsaka bi bila. In za nameček še izjava s taščouser posted image user posted image Ma ne se sekirat, gotovo se bo izšlo.

Nimanorwen -  naj ti gre dobro na izpitu

Žabica z zamudo, vse najboljše  

Bodite lepoooo, kjerkoli že ste!!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.6.2010 12:59:55   
žabica13
barbet to pa niso ravno fajn na rudniku naredili user posted image  v porodnišnici imamo naslednje predavanje v torek, če odštejem predstavitev sta bila do zdaj 2, in če prideš k nam lahko tista 2 v začetku julija noter prineseš.  Meni so kar vredu njihova predavanja. Če rabiš telefinsko za poklicat povej.

tinky upam da se (po izjavi tvojega moža o tašči ) tvoj možek ni že udal da bo mogel delat takrat. Upam, da rešite tako, da bo on doma, ne taščica. Naš tata je pa doma, nič mu niso odkrili, je bil 5 dni v bolnici, sumijo da mu ena zdravila ne pašejo user posted image . In to je bilo vse...če ne drugega so mu vsaj vse žile preslikali, in srce dobro prekontrolirali - smo vsaj mi malo bolj mirni, ker je za vsaj 10 kg pretežek. Pa še pritisk ima. Mu non stop govorimo da nima več 20 let, da se bo moral malo umirit (in delo, in žuri, in hrana...samo bo moral sam do tega prit - sam do tega pa noče prit, ker mu tako paše)

mayci dudiko si bom nabavila za vsak slučaj, ker sem 20 km iz LJ (in trgovin kjer imajo take stvari), da potem po porodu če bo kriza mi ne bo treba v LJ skakat (ali pa mojega pošiljat, ker bi verjetno ta prvo ki bi jo zagledal pobral in kupil). Sicer sem pa še čisto zelena in ne vem kdaj naj bi se je sploh začelo uporabljat user posted image  Če ne bo treba, sploh super!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.6.2010 13:07:38   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

user posted image

žabica13, kako lepo skrbiš za nas!

Sem že nazaj s pregleda. Naš user posted image user posted image  lepo raste, vse parametre ima v določenih mejah... Srečna...

Za seznam: naslednji pregled: 23.6., KG +6

Sicer je pa materinska šola v ZD LJ Šiška zelo prijetna, hitro mine, včeraj je bila patronažna, kar nekaj praktičnih nasvetov (npr. da kenguru ni primeren za dojenčke in da je hojca slaba za razvoj nog...).

Lep dan vsem skupaj!  

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
3.6.2010 14:44:57   
tinna25
barbet So pa res nesramni. Ok, če so imeli polno, človek prenese, samo, da ne morejo 10 dni odgovoriti, je pa malo nesramno.

žabica13 Super, da je z očetom vse ok.user posted image

Tinky tudi jaz ne vem kako bo pri nas. Moj ima svojo firmo in imajo kolektivca nekak konec julija vedno. Ampak vem, da ma full dela in da ne bo mogel biti z menoj, vendar kljub temu, da imam taščo eno etažo nižje, je neb nič prosila. Pa ni nesramna, nasprotno, preveč vsiljiva je in rada pametuje.

Danes sem kupila Angelcare..... ma, je kar drag (160 eurov)...vendar jaz sem panik, pa bom morda lažje spala. Čeprav me malo skrbi, če bo deloval, ker imamo vzmetnico 21 cm visoko, vendar so rekli, da lahko vrnem, če bi bil kak problem, ampak da načeloma ni.

Jutri pa še po posteljico  v Lip poljčane in nam razen kozmetike in drobnarij ne osatane nič več za nakupovati.user posted image

Danes imamo v MŠ predavanje o epiduralni. Jo bo imela katera med porodom?

Lepo se imejte!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
3.6.2010 16:35:08   
nimanorwen
dober daaaan ...

najprej hvala vsem, k držite pesti zame, ful ste prijazneuser posted image user posted image user posted image  sej še sama ne vem kk mi je šlo. enga sm mela od pol 8 do skor 9, tadruzga od 10 do skot 12 in nism mogla nč več mislt nakonc ... oba pisna ... nimam filinga, bo treba do nedelje al pa pondelka počakat na rezultate user posted image  ampak usaj mim sm, že to je neki ...user posted image  zgleda nč ne paše tole izpitovanje, mi je full trebuh otrdevou k mi drgač ne user posted image
novamami - zagriz se še v te 2 izpita ... mene žene naprej to, da se mi pol zihr ne bo dal, oz. še manj k zdej ... k zdej sm še v tem feelingu user posted image
žabica13 - upam, da se je tvoj pol kej odkupu zarad mukotrpnega čakanja ... si mela od sedenja najbrž že čist sploščeno ritouser posted image  glede očija - to je ta generacija moških, k buhnedej, da bi šli h dohtarju, dokler ni resno. moj stric se je enkat z motiko po nogi usekou in šele k mu je skor dobesedno gnit začela rana, je šu h dohtarju. in valda je ful dlje trajal, da se je pozdravlu. moškiuser posted image  no o svojem, k ša že dobesedno 10 let ni biu pr zobarju, pa raj ne bom govorila splohuser posted image
mayci - ful dobr za dopust user posted image  kam greste?
tinky - tašča skrbela zate? a je to hec al resno misli?user posted image ma nej se kje prtoži, k tazga zafrkavanja vama pa res ni treba!
barbet - iz kje pa si ti? jest sm iz grosuplja pa sploh nism vedla, da je tut kle materinska šolauser posted image  jest bom hodila na rudnik, sm se že ful hitr prjavla ... itak je ta rudnik glede ažurnosti bolj tako tako odkar ni več ginekologinje tm. al pa kr prid pa se mou neumno nareduser posted image user posted image  vn te že ne bojo vrgli.
lenny1 - user posted image  za pregled!
dude - kupila sm 2 od nuka silikonski .. eno rdečo in eno zeleno user posted image  majo full lepe stvari v millerju ... kumej čakam konc junija ikeo - nagrada za vse prestane muke user posted image

zdej grem pa jest zasluženo kosilo, izpiti človeka čist zlakotijo ... pol pa zalečt za ene 2 uri ... pol pa za ustne učituser posted image  lepo se mejte! aja vse mačjeljubke - jutr dam slikice gor, čist so luškani user posted image  lp

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
3.6.2010 17:14:24   
sasa36
Evo mene s pregleda-po 4 urah!!!!!!!!!!!

Ampak se je splačalo,moj user posted image se je obrnil nazaj na glavico,vse mere so normalne in jutri že ponosno vstopam v 32.teden nosečnosti.
Še bolj pa me je razveselila novica,da se je tudi posteljica dvignila na normalo in ni več bojazni za carski rez.juhu!!!!!!!!!!!Urin in kri vredu!
MV je zaprt,moj user posted image pa je težek že 1600 g.

VSEM ČESTITAM ZA OPRAVLJENE PREGLEDE IN IZPITEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 12.7. in takrat imam tudi že CTG.

Na slišanje!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
3.6.2010 17:35:32   
žabica13
nimanorwen user posted image  za vse prestane muke z izpiti! sAJ ŠE MALO PA BO ZA TABO - IN POZABLJENO!
Aja, sem te pozabla vprašat, kam na kolpo pa hodite - meni je Kolpa tudi ful nora, sva jo "po naklučju (ker je bilo na morju vrpče za ponoret in nisva zdržala več v kampu) odkrila ene 3 leta nazaj. Meni je ful lepo tam - saj je več krajev kjer mi je. Mislim, da smo bili pri Jankoviču (kamp) in mi je bilo lepo zaradi brzic, pa v gribljah sva tudi že bla (ful lepo), pa še na enem kraju ful lepem sva tudi bla kjer je nek mlin. Edino podzemelj mi ne sede preveč (ua kopat, ostalo je ok), ker je preveč ljudi, pa ni brzic oz. saj niso brzice, samo mi ne pride v glavo kako bi jim rekla user posted image

Aja...danes sem se potolažila z mojo vsakodnevno user posted image  zgago. Je sestra na predavanju vprašala če katero peče - in da baje baje to pomeni da rastejo laske. Potem našemu rastejo že skori en mesec user posted image  in očitno kar dosti. Se bo že s čupico rodil. No, saj mami ma tudi kar dosti las na glavi user posted image . Pa še z eno stvarjo me naš user posted image  v teh dneh spravlja v smeh. Da je en crkljivc očitno. Ko začne brcat, če ga pobožaš po bušiju neha brcat, takoj ko nehaš, začne ko nor spet brcat. En dan je to zvečer 3 ure izvajal user posted image  tako da se že meni ni več dalo bušija božat, ker sem hotela spat. Včeraj ko sem ga nehala božat pa me je direkt v mehur zadel. Potem sem raje božala naprej user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
3.6.2010 21:50:58   
mayci
žabica13, že vnaprej hvala za cd..user posted image ...tudi če ga še nisi zapekla.user posted image
Saj za duddiko te pa razumem, da seželiš vnaprej pripravit, sploh ker si izven Lj. doma, pa tudi očke pošiljat v trgovino po take stvari se mi, tako kot tebi, ne zdi ravno dobra ideja..user posted image
Ja, saj za dopust pa tudi jaz pravim, da je bolje kratko in sladko, kot pa sploh nič.. Mislim, da bomo kar uživali, ker smo redko sami trije (živimo z njegovimi starši..) skupaj.

Gremo pa kar v Umag, da ne bo predolge vožnje, pa polpenzion bomo imeli, v depandansi hotela Sol Umag. user posted image

Tinky, tale predlog s taščo...user posted image No comment...

barbet, kako so te grdo odslovili, to ne moreš verjet...user posted image Upam, da urediš in da boš lahko hodila na predavanja.user posted image

Nimanorwen, komaj čakam slikice muck! user posted image

Tinna, super za nakup Angel care blazine. Mene je tudi mikala, ampak sem si premislila, ker je tudi pri prvem nisem imela, pa je tudi zdaj ne bom kupovala. Je pa drugače  baje uporabna zadeva.

saša36, čestitke za lepe novičke s pregleda!user posted image user posted image Jaz tudi že težko čakam uz 16.6., da bom videla, če se je naš mali škrat že obrnil in koliko je kaj velik...user posted image

Pa še podatki ZA SEZNAMČEK: kg +5, NP 28.6.

Lahko nočko user posted image !

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.6.2010 8:58:23   
žabica13
user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.6.2010 12:48:08   
žabica13
tinky bi imela eno vprašanje zate - si napisala da imaš v juliju odvzem brisa za streptokok. Prej sem si rekla, pa dajmo malo pokukat kako mamice ki so že rodile se v prvih dneh spopadajo z novim načinom življenja. In sem pri marčevkah zasledila da se je ena punčkica ob porodu okužila s tem virusom in da je stanje prav kritično (saj vem da so take stvari redke samo včasih sem malo paničar). Tinky kam boš šla na odvzem, pa če mi zaupaš koliko to pride cenovno. Hvala ti!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.6.2010 13:04:12   
listek1
dan punce,

jest se spet malo javljam, čeprav vem, da bi se mogla več, ampak enostavno ne gre user posted image  Po teh tabletah za pritisk sem čist utrujena, skoz bi spala, sej po večini dopoldne samo spim. Včeraj sem doživela en hladen tuš user posted image
Imela sem kontrolo pri internistu, pritisk kljub zdravilom še vedno 140/90, tako, da mi je spet povečala dozo. potem pa sem šla še do svojega G, ker imam že 14 dni  tako močne krče, da včasih tudi vstat ne morem, kaj šele hodit. No in me je pregledal in mi povedal, da je MV dolg samo še 1 cm, da sem odprta 1,5 cm, in da je že vse zmehčano. Me je poslal v porodnišnico, kjer so me še enkrat pogledali in povedali isto. Naredili so mi še UZ, zaenkrat je plodovnice zadosti, mala je še vedno v medenični vstavi, ... Ta zdravnica, ki me je pogledala me je hotela obdržat notri, da bi dobila inekcijo za razvoj pljučk, potem pa se je njen nadrejeni odločil, da grem pa vseeno domov. če bi se mi pa stanje kakorkoli poslabšalo pa takoj nazaj. HB imam v sredo pregled pri Pušenjaku, da vidim kaj bo on rekel. Tako, da zdaj še bolj počivam, in skušam ostati pozitivna, da bo vse ok in da bo moja miška še malo pri meni v trebuščku. Upam, da nisem preveč zamorila, ampak sem mogla dat ven iz sebe, sem včeri cel dan prejokala.

Tinky- upam, da tvojemu možu uspe vseeno dobiti dopust, drugače pa nimam besed o njegovi šefice. Kar se tiče pa tega brisa za streptokok pa tudi mene zanima. Prosim sporoči.

saša36 - user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled. Vseeno pa pazi nase, ker jest sem mela tud 14 dni nazaj vse bp, včeri pa taka štala. Čimveč počivat, pa nič težkega vzdigovat.

vem da bi mogla še kaj pokomnetirat, ampak grem nazaj v horizontalo. Pridne bodte in čuvajte svoje pikice.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!