nimanorwen
|
ojla, punce! po dolgem času se končno spet javlam, novamami, lepu, da si se spomlna name in ja prou si mela, net šteka na polno, zdej so kao porihtal - upam, da res, ker je faxa konc in ne morm več tm nč pisat. drugač pa izpiti grejo na srečo kot po maslu in imam sm še 2 v četrtek, enga ob 8 enga ob 10 in za enga od teh še 2 ustna. to je tisti izpit, k sm ga februarja v tretje padla in sm bla čist nesrečna ... tk da držte pesti, da v 4. končno nrdim, ker pol mam sm še en rok ... ampak 2 bom mnde že še! za nazaj ne bom komentirala, ste preveč napisale bolečine - sramna kost na srečo ne. me pa učasih bolijo kolki in to ful, ampak to samu, kdr se uležem zdej se bo počas začel ja, ker so naši tuk veliki, da bojo prtiskal na živce/želodce/ kosti/križ itd ampak sm da bo use ok! dobr, da ni tuk ful vroče, jest kr lažje žvim! drugač pa menda fajn pomaga masaža (npr. pr križu). sm dobila od ene prjatlce bon za masažo nosečnic in bom po izpitih izkoristla mou razvajanja spanje - spim k dojenček več mam izpitov oz. bl me skrbi (za tega v čet) bulš spim tiste k mate težave - ene ful hvaljo tisto blazino za nosečnice. čeprou mi ni jasn kk si jo sploh namonteraš? firsttimemummy - za voziček! k ga dobiš, dej kšno slikco gor, da vidmo aisha86 - vse tegobe take in drugačne majo svoj namen ... jest se tut sekiram npr. zrd izpitov, ma je pol tuk bul filing, k nrdim ... če se ne bi sekirala, tut dobrga filinga ne bi blu ... kuk maš pa v planu še narest do poroda? mayci - ti si fenomen, kk se ti je ratal samo 5 kil zredit? pridna ej! in čestitke za pregled! kuk je to lepo brat, same fajn novičke! tinky - teb tud čestitke ... zdej lahko brezskrbno ješ npr. sladoled žabica13 - vse najboljše , upam, da lepo praznuješ in da si kej lepga dobila veliko veliko sreče in veselja ti želim, še posebej na dan D in pa hvala, ker tako lepo vodiš seznamček! tinna25 - kam boš hodila na materinsko? sej najbrž si kje napisala. poročej, kako bo. midva začneva v pondelk, hodila bova pa na rudnik. drugač sm pa mela vmes pregled in mi je spet nrdila uz sm bla fulll vesela, da sm spet vidla svojo ... je use ok, naslednji pregled mam pa 23.6. tk da ubistvu mi je do zdej kr skor usakič uz nrdila tale dohtarca je res fajn in sestre tut ... tut čakam nikul ne, zmer se kej pohecamo, zanč smo mele celo debato glede teh flašk za vodo, k so zdej ful popularne (brez bpa al kaj je že tist), se prou veselim vsazga pregleda aja a drugač mislte pol po konc nosečnosti kej nest dohtarci pa sestram? čist tko, pozornost? sm mou mami uprašala (k dela v gin.ambulanti) pa je rekla, da tut če nč, če pa že je pa najbl fajn kšn sadje al pa sok. tk da bom najbrž naštimala za vsako vrečko, notr pa jagode pa mango al pa kej tazga, rafaelote in pa sok ... pa valda slikco od za konec pa valda poročilo o mojih muckih skratka ful ful ful so luškani, vsi že gledajo, en je čist nor name, sm da me sliši, prec h men prpuza, morm prou pazt, da ga ne pohodim zdej so že tuk veliki, da se že mou med sabo igrajo. tk k jih gledam, se mi zdi, da so k otročki bom dala kšne nove slikce gor, sm da še tale 2 izpita zrihtam. lep dan vsem, se tipkamo!
|