|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
5.6.2010 12:26:28   
listek1
živjo punce,

no, jest mam dones tak lep dan. Vsi smo skupaj, moja starša, moj dragi,..., pečemo, smo zunaj, mali uživa 100 /h, jest pa večinoma počivam. Moj pritisk je bil zjutraj spet visok user posted image user posted image , boli me še vedno, tako, da upam, da zdržim do srede, da grem k PUšenjaku.

saša - če te skrbi, bi šla na tvojem mestu v P se pokazat. Nisem panik, ampak pri meni so se prvo začeli krči taki, da hodt nisem mogla in se je selilo tudi v križ. Tako, da če te bo še danes tako bolelo, ali če se bo stopnjevalo, se pojdi pokazat, da boš bolj mirna. Držim pesti, da bo vse ok.

Žabica22 - tebi pa tudi želim, da se ti tile popadki umirijo. Pridno počivaj.

žabica13 - uživaj na morju, jest bi tud. No sej mogoče bom za vsaj za kakšen dan lahko šla user posted image

BarbaraGS - jest hodim v leonišče (dr. Možina), men je vrhunski. Sem ful zadovoljna z njim. Pa upam, da se ti tole s cukrom umiri. Držim pesti zate.

Punce lep vikend vam želim, in uživajte s svojimi družinami in partnerji user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.6.2010 12:29:17   
Ploha
žabica22: naj se ti popadki čim prej umirijo in da bo v naprej potekalo vse BP!user posted image user posted image user posted image

saša: ti ne vem pomagat, lahko da ti res kam pritiska...mene je tako bolelo, ampak ko me je zagrablo v križu me je konstantno bolelo...dokler nism odležala, pol je blo malo bolše...zdej pa nimam nekih hudih težav s križam...upam da tako osatne, tebi pa želim, da se mali miško postavi tako, da te ne bo bolelo več ( v kolikor je to razlog)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.6.2010 12:44:53   
barbet
Ojla souser posted image !
Jaz sem že prišla precej k sebi in upam, da me je viroza zapustila. Sam še smrkam in kašljam. Me je pa začel bolet trebuh (ne pretirano,ampak prej ga sploh nisem čutila) -  pa ne vem ali je normalno v teh mesecih ali sem preveč "natrenirala" mišice s smrkanjem in kašljanjem.
Sem pa čist nalezla moža in je on zdaj revež. Pa še ne na bolniški, ampak v službi. Popoldne pa v postelji pa ženka nosi čajčke in aspirinčke+C.user posted image

Grem pa zdaj mal čistit. Pa ugotljam, ali naj grem po blago in šivat posteljnino ali plačam 90 evrov. Bom videla, kako se mi bo dalo.

listek 1
- Pridno počivaj pa skušaj pozitivno mislit (čeprav je težko). Držim pesti, da bo vse vredu. Pa saj bo, boš videla.user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.6.2010 9:49:05   
sasa36
Samo,da vam na hitro javim,da sem se včeraj res šla v P se pokazat,zaradi mojih bolečin v križu,kjer so mi naredili CTG,ki ni pokazal na srečo nič,G mi je naredila tudi Uz in me vaginalno pregledala-mv normalno dolg in popolnoma zaprt -edino,kar sva ugotovili je,da se je moj user posted image spet obrnil z ritko navzdol in najbrž ob tem pritiska na nek živec.Tako,da vsaj vem od kod izvirajo moje bolečine v križu-HB

ŽELIM VAM LEPO SONČNO NEDELJO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.6.2010 12:33:23   
lumpa6
oj

še en delavni dan več je za nami, še malo bližje koncu, samo križ me pa čedalje bolj boli, sm si pa pripeljala posteljico in oblačilca za našega dojenčka , posteljico je mojdragi že postavil, jupi

moramo našega Žigata pripraviti na novega člana, da ga sprejme in ve da bo tam njegou bratec spau

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
7.6.2010 7:15:07   
Tinky
Jutro

Saša, super da si se šla pokazat, tko si vsaj bolj mirna. Ma kje te točno boli? Jaz sem v prvi nosečnosti imela take hude bolečine, da stat nisem mogla.

Žabica13, kako je blo na morju, ste uživali?

Uf, danes sem vstopila v 33. teden. Punce moje, dan D se neverjetno hitro bliža.....graveeeeee user posted image

Včeraj sta bla tast in tašča na obisku in smo se malo pogovarjali o dnevih okoli poroda in po njem in sem tudi omenila, da mož ne dobi dopusta pred 16. avgustom. Joj, to bi mogle videt taščino reakcijo user posted image
Ker je v teh "vodah" se na zakone zelo dobro spozna in je moža skoraj da napizd... On ni dolžen delodajalca prosit za očetovski dopust, temveč le obvestit najmanj 30 dni pred pričetkom. Kar pomeni, da ima mož prednost pred vsemi ostalimi. Šefica pa mora zagotovit, da delo poteka nemoteno.
Očitno je rabil tudi mamino brco v rit, da bo zdej malce zaropotal in se potegnil zase user posted image

Včeraj sem gledala talente, prvič.
SLovenija ima ogromno talentov, ma Maestro so daleč pred vsemi. Meni so bli ZAKON!!!!!

Danes moram it naročit torto, namreč Teov rojstni dan bomo praznovali že v soboto (en mesec prej). Ja vem, hudo user posted image user posted image
To je pa slabost poleti rojenih otrok, ker je večina folka takrat na dopustu. Na kasneje si ne upam preložit, ker nikoli ne veš, kdaj me prime it rodit, tko da sva z možem rekla, da bova raje toliko prej naredila žurko.

Ok, zdej pa grem. Se javim še kej.

papa

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
7.6.2010 9:20:19   
žabica13
user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
7.6.2010 10:29:10   
kamelija
Jutro souser posted image ! Tudi jaz sem danes razmišljala kao nezadržno se bliža dan D! Noro!

Vikend smo preživeli zunaj na sončku oziroma v zavetju senčke, saj je bilo sonce čez dan kar močno. Še dva tedna pa na morje, komaj čakam! Samo smešno mi je ko vsak teden pogledam kaj mi je še prav in ugotovim, da se izbor oblačil močno manjšauser posted image  Shooping spet vabi za kako krilce!

Sem pa tudi jaz začutila občasno špikanje v nožnici in kot bi malo dol tiščalo.
Pa daljših sprehodov si ne morem več privoščit ker me začne špikat po trebuhu. 

Žabica 22 upam da so se umirili popadki. Držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.6.2010 11:30:10   
žabica13
punce en sončen pozdrav!

Pa sva z morja nazaj! Sva namesto enega dneva podaljšala na dva, ker sva že imela možnost za spat dol. user posted image  Je bilo prav luštno, predvsem pa je zelo pasalo. Sicer se nisem kopala, kaj pa vem, sem se odločila da se bom raje konec junija na Lošinju kopala. Sem se slučajno zaklepetala z eno gospo, ki dela kot babica in mi je rekla, da je najboljše da na naslednjem pregledu mi G. pogleda MV če je še zaprt, da predvsem za kopanje v našem morju je bolje malo se prekontrolirat prej, pri hrvatih pa bolj čisto vse skupaj. Me pa matra sonček user posted image  praktično sem bila cel čas v senci, ker sonca nisem prenašala! Pa sem drugače sončni fan! Pa še lise so se mi naredile (to že cca mesec dni nazaj, samo so vedno bolj intentivne) po obrazu, na nosu sem itak navajena vsakoletnih peg, samo na čelu me pa moti. Tako da...sva spet nazaj, čas pa beži in držvi proti dnevu D!! In predvsem moj dragi ima še toliko stavri za uredit, sa bova prostorsko imela več prostora, pa mi že nevem koliko časa obljublja, da si bo par dni vzel in to zrihtal...pa še nisem prišla na vrsto. In postajam malo živčna že!!

Fajn bodite!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.6.2010 11:31:46   
žabica13
Pa še dogodek tedna - sem celo dobila fotko bušija user posted image user posted image  tako je če imaš fotografa v hiši in čakaš skoraj do konca da ima čas user posted image

tinky super da je taščica malo tvojega pobezala, upam da bo pomagalo!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.6.2010 12:27:19   
spacebaby
Pozdravljene souser posted image !

Joooj, sedaj se pa mislim da že skoraj en mesec ali še več nisem oglasila. Zadnje čase mi sploh ne paše za računalnikom sedet, tako da grejo takele stvari kar mimo mene. Sedaj pa imam ene 20 strani za nazaj za prebrat, da vidim, kaj se je dogajalo user posted image

Drugače pa delam še vsega skupaj kakšnih 7 dni, potem ponucam dopust, pa že nastopi porodniška....... hitro je šlo tole.
Toliko za sedaj, se oglasim še, ko malo preberem kaj ste pisale!

Uživajte v sončku!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
7.6.2010 14:31:12   
ooooo
pozdravljene user posted image

no, da se še malo jst javim... jutri imam izpit user posted image pa nič mi ne gre v glavo, uffffa... bo problem naredit te izpite... zgleda da bjo malo počakali user posted image
nič... grem probat se še kej naučit... da bom imela vsaj mirno vest user posted image fajn se imejte pa vas bom jutri malo pokomentirala

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
7.6.2010 15:57:14   
tinna25
ooooo Jaz sem ponavadi zelo jezna, če se učim in ne naredim user posted image user posted image  (tudi, če se bolj malo učim)user posted image

čeprav skoraj vse naredim v prvo, samo kaj ko vedno nekaj odlašam user posted image . Ta mesec me čakajo še 3 je, 2 naslednji teden in eden 26ga. Sploh ne razmišljam, da bi katerega ponavljala user posted image  in potem zaključim za letos....bo pač absolventsko leto pestrejše.

Ste že slišale za porodni gel Dianatal? Baje skrajša sam porod in olajša iztis otroka in zmajnša možnost raztrganin. Vnaša se med porodm (vnese ga babica). Prodajajo ga v lekarnah, stane nekaj nad 100 eurov, v Sloveniji je aktualen od maja. Vendar kolikor sem se uspela seznanit, baje ni zagotovilo, da če ga boš imel s  seboj v P, da ti ga bodo vstavili - ker večina bolnišnic ga sploh še ni uporabila.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.6.2010 19:53:19   
Marčevka2010
Pozdravljene punce!
Pišuka ste pridne s pisanjem, jaz nimam energije, vas bolj berem. Danes je končno soba za najino punco končana (sva dočakala še vrata, čeprav sva se načakala). Sedaj pa čakam, da se omara razsmradi, potem bom pa počasi začela s pranjem.

Glede tega gela: v šoli za starše v Postojni je babica o tem govorila, so dobili v porodnišnici par kompletov za testiranje. Mogoče bo ta teden že lahko kaj več povedala. Naj bi se ga pa kupilo in prineslo s seboj na porod. Dvomim, da ga ne bi uporabili, če ga imaš s sabo. No, vsaj v Postojni so kar odprti za take stvari. Jaz še tuhtam ali bi ga nabavila ali ne. Bom imela epiduralno, plus še gel je kar konkreten strošek. user posted image

Uf, ene ste že bile na morju. Mene niti ne mika, imam alergijo na sonce in brez tablet sem bolj uboga, v nosečnosti jih pa ne jemljem. Greva pa konec junija na lepše kar tu v Sloveniji, pa bo prav tako fajn. Na en vikend v naravo, na svež zrak. Komaj čakam.

Vse, ki imate izpite držim, da vse naredite. Res ste dobre, da se vam da še ućit.

Še nekaj me zanima, ali za v službo dobimo kakšne papirje od ginekologa? Ker jaz sem dobila za CSD in za osebnega zdravnika. V službo se v računovodstvo nese papir, da izpolnijo za zadnjih 12 plač. Ali je še kaj drugega? Šefica ve za nosečnost, je treba še kaj v kadrovski povedat? Ali pove šef, kako to gre?

Sem pa še en teden na bolniški, potem pa začnem že dopust koristit. Mi je prav fajn, v tej vročini bi kar gagala v službi, oz. na poti popoldn domov. Tako sem pa doma, grem po opravkih, ko ni prevroče, doma počivam, kaj skuham,  preberem.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 7.6.2010 19:57:43 >

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.6.2010 20:29:54   
Ploha
dianatal gel: ja pušenjak je nekaj na monu pisu, da ni nujno, tudi če ga seboj prineseš, da ga bojo uporabili (to ni njihova dolžnost, to nekaj v lekarnah forsirajo..)..tko da o tem se pozanimajte prej, če vam ga sploh bojo...pravi še, da je premalo raziskan, so sicer dobili testerje in da probavajo...

ga pa kokr vem uporbaljajo v Kr...baje je to tko spolzko, da otrok kar "skoči" ven...

oooo: jest imam pa v petek izpit, upam da mi rata...sem pa tud jest sita tega učenja, sam bo pa pol bolj fletno...ti pa tudi zdrži, sisni zobe in držim pesti, da ti rata!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.6.2010 21:49:02   
tinna25
Ja, Ploha, tako je. Dr. Pušenjak je omenjal, da ni nujno, da ga uporabijo. Najverjetneje ga v vseh P ne probavajo zato je najbrš tudi babici čudno, če ga prineseš s sabo, pa ga še nikoli ni uporabljala. Tudi 2 posta sem prebrala, ko so ga dekleta imela s seboj, a ga niso uporabili.

Ko bom šla na individualni pogovor za EA se bom malce pozanimala kako in kaj je s tem, čeprav dvomim, da je neka taka posebna stvar, da more biti res tako draga. Smo pač ženske občutljive v tem času na take stvari in nas tudi sama cena pogosto ne zanima, kar pač izkoriščajo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.6.2010 22:15:44   
barbet
Živjo souser posted image !

tinna 25
Smo se ravno zadnjič na telovadbi menile o gelu. Sestra je sicer rekla, da ni panike glede porodnišnic, češ da je logično, da če želiš, ti ga dajo (seveda ga moraš imeti s seboj). Ampak logično je tudi, da imaš porodni načrt, pa so pred tremi meseci prijatelja, ki sta to imela prav nesramno sprejeli s tem ... sicer so potem upoštevali, ampak meni se zdi važen tudi prvi vtis.

Za materinsko šolo sva se pa na koncu odločila kar za julij (3 x v Grosuplje). V porodnišnico nisem mislila zaradi gneče in parkiranja, pa tako sem že mal zamudila, na Rudnik pa potem tudi nisva šla še v živo "se vrinit". Pa zdajle imam itak še v službi kar nekaj, pa še nakupe opraviva ...

Sem pa danes iskala kako bolj elegantno nosečniško oblekico ali krilo in bluzico, pa nisem imela sreče. Ima katera izkušnje s tem in je kaj lepega elegantnega našla??? 

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.6.2010 22:22:34   
mayci
žabica13, lepo, da sta uživala na morju.user posted image Jaz ne bom imela pred morjem nobenega pregleda, zato bom šla kar plavat (če bo le voda dovolj topla), le bazenu se bom odpovedala, čeprav je v njem morska voda.user posted image
Kdaj boš pa kaj pokazala bušija? user posted image

kamelija, tudi mene ob pogledu na tikerček včasih kar malo stisne, kako hitro mineva čas do avgusta...user posted image Sem pa tudi jaz ob pogledu na mojo omaro ugotovila, da bo treba malo v šoping...samo še plačo počakam, potem pa v lov za kratkimi hlačami.user posted image

Tinky, zgleda, da bo tvoj dragi le lahko ob tebi, kar je tudi edino prav! Še dobro, da ga je tašča malo spodbudila!user posted image

spacebaby, kar oglasi se še kaj, verjetno boš imela več časa, ko boš doma...user posted image

oooo, Ploha in Tinna25, želim vam veliko uspeha na izpitih, ki vas čakajo!user posted image

Dianatal gel se mi je v začetku sicer zdel privlačen, vendar glede na to, da moj prvi porod ni bil težek, se verjetno ne bom odločila zanj, ker 100 eur je pa res veliko denarja in zanj raje kupim kaj za otroka...

Sicer pa se že zelo veselim prihodnjega tedna, v sredo imam ultrazvok ( in ker moj dragi ne more z mano, sem povabila mami, ki je fuul vesela), v četrtek pa gremo na morje, jupi! user posted image

Zdaj sem pa napisala že cel roman user posted image , lahko noč, drage souser posted image , pa se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.6.2010 8:26:24   
FirstTimeMummy
Ojla souser posted image !

Zadnje čase vas zanemarjam in nič ne pišem, ker je tolkoooo dela z izpiti, da se mi že počasi meša! Do sedaj sem v teh poletnih rokih naredila vse, včeraj enega nisem šla pisat (enostavno mi je zmanjkalo energije), tako da imam do 23.junija še tri potem pa k-o-n-e-c za letos, jupiuser posted image user posted image user posted image Ampak morem rečt, da se mi še nikoli ni bilo tako težko vsesti za mizo in zapomniti snov - razmišljam itak samo o našem user posted image , poleg tega se mi pa enostavno ne daaaa več učit... Opažam pa, da imate tudi ostale nosečke študentke podoben problem...

No, včeraj sem imela pregled in bila zaradi moje slavne G jezna cel dan! Namreč, nisem vam še razložila situacijo z mojim PDP-jem: vsa leta sem imela zelo močne menstruacije s krči in ciklusom trajanja vsaj 6 dni. Potem pa sem novembra dobila M (če je to bila) 18.11. in je trajala slabe tri dni pa še to komaj za vzorec vse skupaj (jaz sumim, da je bila to že vgnezditvena krvavitev). Na prvem pregledu sem to povedla in mi je ženska fiksno dala datum poroda 25.8. Potem pa sem imela nuhalno svetlino, kjer so vsa merjenja kazala od 13.-19.8., na morfologiji pa od 15.-19.8. In takrat mi je G rekla, da bo verjetno res 19., ampak da mi datuma zaenkrat še ne bo spreminjalauser posted image user posted image user posted image
Jaz definitivno vem in čutim, da je 25.8. nerealen datum glede na to, kako se naš user posted image obnaša: vedno so se stvari odvijale za kakšen teden ali dva prej kot 'naj bi se po predvidenih tednih'. Poleg tega pa še zgledam cela 'zrela' in nihče ne verjame, da imam rok šele tako pozno...
Poanta vse moje jeze pa je, da sem ji včeraj spet omenila te roke in še kar vztraja na nespreminjanju (pa ni delala UZ niti pregleda), je pa priznala, da se vidi, da je mali že na glavico obnjen (hja, ženska, že vsaj tri tedne!!!) in da bi mi na pogled res dala vsaj kakšna dva tedna prej.. A ne me basat??!! Kot da to ne vemo že vsi??? Gre se mi zaradi nastopa porodniške, urejanja stvari na CSD in tudi dejstva, da nočem, da bi user posted image kdo obravnaval kot nedonošenega, če se rodi okoli 10.,15., v resnici je pa polno donošenuser posted image

Ah, vse skupaj je potem pomirilo dejstvo, da smo šli po voziček in ga imamo že doma pri mojih starših (zaradi prostora) in sem v zanosu pozabila slikati za objavo na forumček - bom naknadno:)

Lep dan želim vsem!

Še za seznam: naslednji pregled 22.junij

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.6.2010 8:41:28   
tinna25
FirstTimeMummy Glede datuma se ti res ni potrebno preveč sekirat. Meni se dogaja enako, ti imaš nekak zamika 6 dni, meni so ga namerili kar za 12 dni. Torej po M en datum 31.8., po UZ so dali na 19.8. , vendar moja G tega sploh ne upošteva, jaz sem jo pa samo lepo vprašala kaj ona misli glede tega, pa mi reče, ja boste že rodili, ko boste, če bo to 10 dni prej ali 10 dni kasneje pa vam ne bom odločala jaz.user posted image user posted image

No v glavnem že na NS mi je omenila, da je malo večjo...cca. za 5 -6 dni je že takrat prehiteval, pa mi reče, če je moja G kaj omenila, da je večji in če ni naj ji omenim. No in ji naslednjič omenim, me spet tak argogantno zaključila, češ kaj se pametno delam, bo že ona povedala kako in kaj. Od takrat dalje nisem nič več rekla.

Moja sestra pa je imela ves čas zaostajanje plodeka (pri dveh user posted image )...za cca 7 - 14 dni....in so ji sprožili porod en teden po BDP, nakar so ugotovili, da bi bila lahko oba še čisto normalno notri še kak teden, ker je bilo pač še prehitro.

Tudi sama sem mnenja, da bo naš srček ven prišel okoli 20.8. user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.6.2010 8:45:58   
tinna25
Aja, FirstTimeMummy, nič skrbeti, da bo tvojega otroka kdo obravnaval kot nedonošenčka. Le- to se šteje do 37 tedna, pa še to ni čisto relavantno. Nekdo pri 35  t je lahko bolj donošen kot nekdo pri 37 t, zato glede tega nič ne skrbi....samo, da bo z bebijem vse super pa ga naj označijo za kakrkoli. :))

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.6.2010 8:50:08   
novamami
Jutro punce!

Samo na hitro se vam javim. Sem malo lenuhek zadnje dni, se mi nič ne da, niti učit, niti delat, bi bila najraje že na morju, ampak bo treba pred tem še 15-krat v službo. user posted image  Ena kolegica pravi, da brojim sitno! user posted image user posted image user posted image

oooo, Ploha in Tinna25 in Nimamorwen sotrpinke v študiju, tudi jaz vam želim čim bolj uspešno opravljanje teh zadnjih izpitov pred porodom. Upam, da nam vsem uspe vse naredit.

Dianatal gel ja tudi meni se zdi tole čisto preveč denarja, otrok bo šel ven tako ali pa drgač, sej not itak ne more ostat. user posted image  To je najbrž spet ena izmed tistih farmacevtskih novosti s katero pobirajo smetano (dokler kakšne raziskave ne bodo prišle na plano in se bo zadeva umirila). Jaz še vedno vztrajam pri svoji odločitvi o popolnoma naravnem porodu, želim bit prisebna in čutit vse, da bom lahko svoji pupi pomagala priti na svet s čim manj težav. Vendar pa je tu tako kot pri vseh ostalih stvareh. HB, da imamo napredek in predvsem, da imamo danes ženske izbiro. Vsaka tako ali tako najbolj svoje telo pozna in se bo zase odločila tako kot je najbolje v tistem trenutku.

No, še glede vremena: meni je super. Mene vročina sploh ne moti, nasprotno jaz celo uživam v njej. No, edina izjema je vročina v avtu, ki je ne maram, saj mi zaradi nje v nosečnosti postane slabo. Pa tudi to vročino moj dragi uniči s prižigom klime.

Tinky super, da si tašči omenila glede očetovskega dopusta. Sem se ravno z eno kolegico pogovarjala in mi je tudi rekla, da ima dejansko on prednost pred drugimi, samo 30 dni prej more obvestit delodajalca. Upam, da se je s svojo šefico tvoj mož že kaj pomenil in da si ti zdaj bolj mirna glede tega.

No, grem zdaj malo delat, se tipkamo

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.6.2010 9:45:32   
Tinky
Jutro oz. zame je že dober dan user posted image
Teo se je začel vedno bolj zgodaj zbujat, danes je imel budnico že ob pol 6-ih user posted image .Jaz sem pa totalna koma!

Na hitrco vam sporočim novico, da se je mož včeraj pomenil s šefico in sta rešila dilemo z dopustom user posted image user posted image

FirstTimeMummy, kolikor je meni znano, se PDP ne spreminja, če ni razlike za več kot en teden. Moja pupa je za par dni mlajša kot bi morala biti po zadnji M, a mi datuma poroda zaradi tega ni spreminjala.

Dianatal gel, absolutno preveč denarja, tako da o njem niti ne razmišljam.

Vsem, ki se pridno učite, pa želim, da uspešno opravite izpite user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.6.2010 10:58:09   
uršula83
Ja PDP tudi meni niso spremenili, čeprav po UZ mi pride tudi kar dosti prej. Do enega tedna ali pa celo še več odstopanja sploh ne prestavljajo PDP. V končni fazi pa je vseeno kdaj, važno da je otrok zdrav.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.6.2010 13:39:55   
Zoya27
Pozdravljene souser posted image , se še jaz malo javim, preden me čisto pozabite

Danes imam še zadnje predavanje v šoli za starše, hvalaboguuser posted image , saj je res vroče v naši mali predavalnici.

Vročina mene precej zdeluje, saj mi zatekajo roke in noge, če sem kje na vročem, tako da ne vem, kako bom preživela morje čez 10 dni. Se ga pa vseeno veselim, da vsaj malo klimo zamenjam, pa tudi Ema že komaj čaka user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki še opavljate izpite: občudujem vašo vztrajnost in seveda držim pesti...

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki že imate otroke. ali jih boste čez poletje, torej ko začnete porodniško in potem po porodu, imele v vrtcu ali boste skupaj doma? Pri nas je namreč tako, da bodo naš vrtec preurejali in bo zaprt, tako da bi jo morali voziti drugam, kar ne vem, kako bi sprejela, po drugi strani, pa mi je zelo naporno, če moram jaz cel dan tekat za njo, ob njej, pred njo,...user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!