FirstTimeMummy
|
Ojla so ! Zadnje čase vas zanemarjam in nič ne pišem, ker je tolkoooo dela z izpiti, da se mi že počasi meša! Do sedaj sem v teh poletnih rokih naredila vse, včeraj enega nisem šla pisat (enostavno mi je zmanjkalo energije), tako da imam do 23.junija še tri potem pa k-o-n-e-c za letos, jupi Ampak morem rečt, da se mi še nikoli ni bilo tako težko vsesti za mizo in zapomniti snov - razmišljam itak samo o našem , poleg tega se mi pa enostavno ne daaaa več učit... Opažam pa, da imate tudi ostale nosečke študentke podoben problem... No, včeraj sem imela pregled in bila zaradi moje slavne G jezna cel dan! Namreč, nisem vam še razložila situacijo z mojim PDP-jem: vsa leta sem imela zelo močne menstruacije s krči in ciklusom trajanja vsaj 6 dni. Potem pa sem novembra dobila M (če je to bila) 18.11. in je trajala slabe tri dni pa še to komaj za vzorec vse skupaj (jaz sumim, da je bila to že vgnezditvena krvavitev). Na prvem pregledu sem to povedla in mi je ženska fiksno dala datum poroda 25.8. Potem pa sem imela nuhalno svetlino, kjer so vsa merjenja kazala od 13.-19.8., na morfologiji pa od 15.-19.8. In takrat mi je G rekla, da bo verjetno res 19., ampak da mi datuma zaenkrat še ne bo spreminjala Jaz definitivno vem in čutim, da je 25.8. nerealen datum glede na to, kako se naš obnaša: vedno so se stvari odvijale za kakšen teden ali dva prej kot 'naj bi se po predvidenih tednih'. Poleg tega pa še zgledam cela 'zrela' in nihče ne verjame, da imam rok šele tako pozno... Poanta vse moje jeze pa je, da sem ji včeraj spet omenila te roke in še kar vztraja na nespreminjanju (pa ni delala UZ niti pregleda), je pa priznala, da se vidi, da je mali že na glavico obnjen (hja, ženska, že vsaj tri tedne!!!) in da bi mi na pogled res dala vsaj kakšna dva tedna prej.. A ne me basat??!! Kot da to ne vemo že vsi??? Gre se mi zaradi nastopa porodniške, urejanja stvari na CSD in tudi dejstva, da nočem, da bi kdo obravnaval kot nedonošenega, če se rodi okoli 10.,15., v resnici je pa polno donošen Ah, vse skupaj je potem pomirilo dejstvo, da smo šli po voziček in ga imamo že doma pri mojih starših (zaradi prostora) in sem v zanosu pozabila slikati za objavo na forumček - bom naknadno:) Lep dan želim vsem! Še za seznam: naslednji pregled 22.junij
|