listek1
|
punce hvala vsem za lepe želje in pestke, .... Sej si skoz govorim, da bo vse ok, pa tud moj vse zrihta, tako, da meni ni treba. Edino kar je težko, ko se hoče david pestvat, pa po men skakat, da mu nekako dopoveva, da mamico trebušček boli, da ne more, pol je mal joka, ampak se hitro pomiri. Drugače pa ati zdej v celoti skrbi za njega, no sej je že prej, ampak zdej pa res gledava, da ga jest nič ne vzdigujem.Pa še moji starši ogromno pomagajo zraven. Novamami - super za barvanje, kakšne barve sta si pa omislila? Naš še čaka za našo pupiko, da ji zrihtamo sobico. Glede 3/4 pajkic, jaz sem jih kupila v interšportu in so super. Majo pa črne, bele, rjave. Sem jih pa vidla tudi na rudniku v H&M-u. Tinky - hvala za info. Bom v sredo še mal PUšenjaka vprašala, da vidim kaj bo rekel. oooo - upam, da se ti zrihta tole s krvjo. Glede inekcije bi mogla pa notri ostat, da bi mi jo dali. No, sej bom vidla kako in kaj v sredo, pa upam, da nas prej kaj ne preseneti. Je mela pa naša pupika že en mesec nazaj 1100 g, tako, da na teži po moje lepo pridobiva.
|