Aisha86
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13 mogoče nas hoče narava prisilit, da bomo na koncu že komaj čakale da gremo rodit, in bomo pozabile se sekirat glede poroda . To si zelo dobro napisala, tud sama si to mislm, kdr me kej fajn matra...si mislm, da je že tko prov, to je narava, malo je treba potrpet, sam na koncu bo pa darilo neprecenljivo. Ko me prjatlce prašajo (in tud sama sem tako nekoč razmišljala!), če se nč ne bojim poroda zmeri rečem, da komi čakam, da rodim, pa nej bo še tako hud porod, in da stisnem tega bejbija k sebi. Tko, da ko me kdo vpraša kako se kej počutm, zmeri rečem, da suuupeer! Kljub temu, da me bolijo kolki, križ, pišuka,da nč ne spim, da mi je ful toplo, da mi mal noge zatekajo, da si ne morem čevljev zavezat, da se mi zdim preveč debela, da se sekiram za fax, da me sekira kako bova z mojim finančno zmogla samostojno življenje, itd. itd. Danes sem kr malo raznežena, sam res k pogledam mal okoli sebe kaj se dogaja, vidm da nimam niti enga najmanjšga razloga, da bi se počutla nesrečno ali za karkoli prikrajšano.
|