|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
31.5.2010 9:18:54   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
Imam pa eno zoprno noč za sabo, včeraj zvečer me je začela spet intenzivno bolet (po malem me itak že 2 tedna) bolet sramna kost, me je tolko bolelo da še zaspat nisem mogla. Zdaj še vedno boli, a malo manj, še vedno pa hodim ko raca, ker je vsak korak en auč user posted image  A še katero matra ta kost?

Joooi ja, mene  boli za znort samo me že cel mesec, sploh v postelji ko se dam na bok. Ena taka čudna bolečina, kukr da se mi odpira kej tm odspodej in mi kr srce začne nabivat v "pišuki". user posted image Sm razmišljala, da bi šla kr predčasno do G sam dvomm da mi bo znal kej več pomagat...ker ponavadi reče, da to ni nč nenavadnega za nosečnice in nej sam počivam. A mogoče kjera ve od česa to tako boli?

Ah ja...je res nekam čudno vreme te dni, tle je zdej kr toča začela padat...upam, da ne bo vse češne nam sklatlo, ker mamo že tko lepe in sladke. (Mnjam!)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
31.5.2010 9:19:36   
novamami
Živijo punce!

Žabica13 mene sicer ne matra sramna kost, me pa zdele že kar nekaj dni skos boli uzadi tam nekje med kolkom in križem. Ma sem cela blesava od tega, sploh pa me tista ostra bolečina vsake toliko časa useka, da se skoraj zložim po tleh. Komaj hodim od tega, še sedet mi je muka. Pa še v službi morm bit, pa tile dedci pri nas so danes nekej tečni, no predvsem šefe. user posted image

Aja, sem pozabila povedat, da spim pa tud bol tako tako, ker me tako desni kolk začne sredi noči bolet, da je joj. Sem si pa včeraj en velik povšter med noge dala in je bilo danes malo bolje. Kaj čmo, bo že. Še to morm povedat, če sem že pri nosečniških težavah. Ugotavljam, da mi je izginil levi gleženj. Čudno ne, ampak res, desnega še imam, no vsaj zaenkrat ga lepo vidim, ampak levi je pa spremenil obliko in je zdaj buhtelj. user posted image

No, upam, da nisem preveč, ampak včasih pa moram malo pojamrat. Pojamram pa itak samo vam, ker vem, da me čisto zastopite. Sej drugače tudi nisem tak tip človeka, da bi jamrala, ampak vsake toliko pa paše.

Ej kje pa je napa Nimamorwen, sigurno se doma jezi, ker ji internet ne dela? Javi se, da vidimo kako si in kako je z rezultati izpita?

Lepo se imejte na ta deževen dan

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
31.5.2010 10:09:51   
žabica13
aisha86 in novamami saj zato pa smo, da si malo potarnamo vsake toliko, ker kdor nima bušija težje razume. Se vidi da smo stopile v zadnje tromesečje in bo verjetno vsak dan več tega user posted image  (mogoče nas hoče narava prisilit, da bomo na koncu že komaj čakale da gremo rodit, in bomo pozabile se sekirat glede poroda user posted image ).

Meni se je ta sramna kost pojavljala že enkrat v 3. oz. 4. mesecu, samo takrat se je pojavljalo le če sem dalj časa sedela. Zdaj se pa med hojo, po sedenju, po ležanju...po vsem skratka. Dobesedno na široko hodim - danes bom bolj počivala doma.  Upam, da se malo umiri, ker jutri pa me čaka cel dan skakanja po Lj...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
31.5.2010 10:20:59   
FirstTimeMummy
Ojla punce!

No, pa je spet slabo vreme, jaz pa čisto vesela zaradi tega dejstvauser posted image Sicer se moram pohvalit, da imam od sobote dalje KONČNO klimo v našem gnezdecu, ampak mi vseeno paše, če je max 20 stopinj zunaj kot pa da sopiham in ležim z vsemi štirimi narazen od same hiceuser posted image user posted image user posted image

Jutri nas veliko začne s predporodno pripravo, ne? Jeeeeeejuser posted image user posted image user posted image Upam, da nas bodo kaj pametnega naučili...

Glede bolečin imamo pa verjetno vse podobne probleme - mene že več kot en teden v kolkih boli za znoret, imam tak občutek, kot da bi na vsaki strani bokov imela nekaj navezano in bi me v levo in desno narazen vleklo... Tako da na trenutke racam ko Mama Gos, heheuser posted image

Aha, v soboto sva bila z user posted image v Baby centru in so nama naredili rezervacijo za voziček - čez dva tedna bo dostavljen iz skladišča v trgovino, da ga bomo lahko šli iskat. Vzela sva Quinny Buzz 3 v groovy green barvi in je čist huduser posted image Naš user posted image bo po zadnji modi maširal naokrog, hehe..

Nič, me čaka učenje, tako da se še kasneje kaj oglasim.. Lepo se imejte na ta 'nesoparen' danuser posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
31.5.2010 12:36:23   
kai1
Olja user posted image

Smo končno doma. Včeraj smo imeli birmo pri moževi nečakinji, bila sem ji botra. Pa smo se malo zataknili user posted image pri njjih, tako da smo kar tam prespali. user posted image
Sem čist gotova, ker sem tako slabo spala, pa Anže me je celo noč brcal in se vrtil po postelji kot vrtavka. Sem ga ene 5x najmanj popravila, ker je spal vsepovsod.

Bolečine, sramna kost,sma sem imela zelo hude težave v 1.user posted image  in nisem mogla niti po stopnicah. G sem prosila za napotnico za G fizioterapijo, tam so mi dali razne nasvete glede premikanja, sedenja, hoje in telovadbe.
Priporočena je samo hoja, obvezne KEGLJEVE VAJE ,veliiikooooo, in nobeme aerobike  ali kaj podobneg. Svetovala mi je tudi nakup nosečniškega pasu, ki se ga fixira čez sredino riti in čez kost. Ta mi je celooo pomagal. Obvezno vstajanje na obe nogi in previdno pri vstopu in iztopu iz avta. Če sem odkrita sem imela na sedežu pvc vrečko in čez brisačo, da se lažje vsedeš in zarotiraš.
Pas se da kupit v prodajalnah, kot so, Sanolabor, simps,medprotect,...
Upam, da bo kateri v pomoč. Sicer se pa splača kar malo pojambrat pri G, da vam napiše napotnico za posvet s F.

lp

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
31.5.2010 13:08:08   
kai1
Žabica13, super, da si zaključila z delom. Sedaj pa uživajuser posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
31.5.2010 13:28:30   
kamelija
Hojla vsem user posted image ! Vidim, da je res teh nosečniških težav čedalje več.
Novamami sem se prav nasmejala glede tistega z gležnjem, ker moji so tudi izginiliuser posted image . Najprej en in potem še drug. Pa čevlji me že tako tiščijo za znoret in če dolgo stojim me začnejo pete bolet in pečt.
Mah še tri tedne zdržim kolkor še delam, pol pa itak samo japonke in crocsi pa dvignjene nogice!

Spanje ponoči - poleg nočnih obiskov WC-ja in iskanje čim udobnejšega položaja, (ki ga niuser posted image ) pa so me začeli dajati še mravljinci po rokah in nogah. Če sem dolgo na levem boku me mravljinči po levi, sicer pa po desni strani. Čist neprijetno! Ampak za user posted image  vse potrpimo!!!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
31.5.2010 13:47:31   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
mogoče nas hoče narava prisilit, da bomo na koncu že komaj čakale da gremo rodit, in bomo pozabile se sekirat glede poroda user posted image .

To si zelo dobro napisala, tud sama si to mislm, kdr me kej fajn matra...si mislm, da je že tko prov, to je narava, malo je treba potrpet, sam na koncu bo pa darilo neprecenljivo. user posted image Ko me prjatlce prašajo (in tud sama sem tako nekoč razmišljala!), če se nč ne bojim poroda zmeri rečem, da komi čakam, da rodim, pa nej bo še tako hud porod, in da stisnem tega bejbija k sebi. Tko, da ko me kdo vpraša kako se kej počutm, zmeri rečem, da suuupeer! user posted image Kljub temu, da me bolijo kolki, križ, pišuka,da nč ne spim, da mi je ful toplo, da mi mal noge zatekajo, da si ne morem čevljev zavezat, da se mi zdim preveč debela, da se sekiram za fax, da me sekira kako bova z mojim finančno zmogla samostojno življenje, itd. itd.
Danes sem kr malo raznežena, sam res k pogledam mal okoli sebe kaj se dogaja, vidm da nimam niti enga najmanjšga razloga, da bi se počutla nesrečno ali za karkoli prikrajšano.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
31.5.2010 14:42:33   
ooooo
zdravoooo punce...
no... danes pa sem dobila previjalno user posted image sem naročila kar od lip poljčane lano... v rumeni barvi, ker je bla najcenejša in je na moje presenečenje ful lepa user posted image mi lepo paše v sobo... kar pa nisem pričakovala... tako da sem vesela user posted image

joj punce... ste prav božce s temi bolečinami... vam želim da vseeno minejo pred porodom... jst pa trkam ker zaenkrat nimam nobenih takih težav

žabica13 super da si zaključla s službo... zdej pa samo uživancija user posted image

aisha srečno jutri na izpitu user posted image user posted image user posted image

barbet upam da se čim prej pozdraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
31.5.2010 14:48:53   
mayci
Lep dan, nosečke!

Moje poročilo s pregleda: kri ok (nisem dobila železa user posted image ), kilogrami zdaj +5 user posted image , vse v redu, le trebušček se ji je zdel prevelik za te tedne (izmerila je za 34-35 teden), tako da moram jutri nazaj v Ljubljano na cukr test..user posted image Upam, da ne bo preveč nagnusno... No, rezultate pa sporočim..

Sramna kost me še nič ne boli, zaenkrat sem še kar poskočna, kolikor se s tole veliko žogo pred sabo da biti..user posted image Me pa vsako noč redno bolijo kolki, tako da se potem za minutko uležem na hrbet in si malo pretegnem noge, pa lahko spim naprej.user posted image

Lepo se imejte in se tipkamo kmalu!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
31.5.2010 16:25:47   
žabica13
kai hvala za zelo uporabne informacije glede teh bolečin. Ne smem bit taka pozabljivka glede keglovih vaj kot sem zdaj! A zdaj v drugi nosečnosti te to ne muči več?

ooooo čestitke za previjalno, meni je lana ful lepa, sem jo že gledala, pa sem potem ugodno dobila en komplet posteljice, omare in previjalne. Drugače bi pa po moje lano vzeli.

FirstTimeMummy tebi pa čestitke za klimo! Sicer danes bi že gretje rabli, za konec maja se mi zdi ful mraz user posted image

mayci tebi pa čestitke za pregled in da je vse ok, upam da bo tudi na cukr testu vse kot mora bit in ima vaš user posted image  samo malo večji bazenček.

Jutri pa za nekatere začetek šole za starše user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
31.5.2010 18:44:06   
Tinky
ejla

še moje poročilo spregleda user posted image
Cukr test je negativen user posted image user posted image user posted image , juhuhu lahko naprej jem kar hočem user posted image

Naredila mi je uz, vse mere skorajda ustrezajo tednom nosečnosti, razen stegnenice, ki je malenkost krajša. Očitno ne bo dolgonoga user posted image .
Težo je ocenila na nekaj več kot 1400 g.

Moje kile so iste kot so bile, hb se vsaj ne redim user posted image

Žabica, naslednji pregled imam 14.6.

oooo, čestitke za previjalno! Dobro sta izbrala, jaz sem z Lano full zadovoljna user posted image

mayci, a če je trebušček prevelik, te pošljejo na cukr test? Ma si ga pred tem že opravila?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
31.5.2010 19:46:29   
mayci
oooo, čestitam za novo previjalno, mi je všeč.user posted image
Midva jo imava še od ta prvega, imam še vedno njegova oblačila notri, le zgornji del sva odstranila (previjalno peno in ograjico).

žabica13, hvala user posted image , jaz tudi upam, da si je naš user posted image samo velik bazen naredil... in da bo jutri ok rezultat.

Tinky user posted image user posted image za dobro opravljen cukr test!
Ne, jaz ga prej nisem imela, tudi pri prvem otroku ne, mi je danes dala napotnico, ker je merila velikost maternice in ustreza 34. oz 35. tednom, jaz sem pa 30 user posted image .... Je rekla, da če je odstopanje le za teden ali dva, potem ni panike, tako pa me raje da na kontrolo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
31.5.2010 19:49:51   
Tinky
mayci, kaj pa uz ti je naredila?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
31.5.2010 21:05:08   
barbet
FirsTimeMummyQuinny Buzz 3 je pa res čist hud. Čestitke zanj.
Aisha86 prav lepo si napisala o nosečnosti.user posted image

Jaz pa na srečo nimam težav s sramno kostjo, obuvanjem čevljev in zateklimi gležnji ... sem pa obležala z virozo doma (poležavam, pijem čajčke in mečem robčke od sebe). Sem bila zjutraj celo v službi, ker nisem hotela v nedeljo zvečer moriti drugih, da me že navsezgodaj zamenjajo ... potem pa sem odšla k zdravnici (saj če ne bi hitro odbrzela, bi me kar "vrgli" iz službe - so ful razumevajoči in je prav luštno delat v takem kolektivu).

Bodite lepo ... grem dol z neta, da vas ne okužim user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
31.5.2010 21:05:39   
kai1
Tinky, čestitke za cuker testuser posted image

Žabica13, sedaj me je enkrat že začelo matrat, ampak sedaj pridno delam vaje ene 60 na dan, pa mi zelo pomaga. Tako da sedaj,hb, nimam teh težav.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
31.5.2010 21:07:19   
kai1
Barbrt, čim prej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
31.5.2010 21:19:39   
ooooo
mayci držim pesti da bo jutri cuker test negativen user posted image user posted image user posted image
tinky super za pregled in cuker test user posted image

prej sem pa bla v lidlu sem šla kupit brisačo za bebiko in pojočo igračo ker je res ugodno... pa so imeli samo roza brisače, pa sem kar vseeno vzela... sej barva ni važna... mogoče pa je to znak in nosim pupo, čeprav mi občutek pravi drugače user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
1.6.2010 7:33:52   
Tinky
Žabica13, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.6.2010 8:48:28   
kai1
Žabica 13

user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.6.2010 9:09:50   
sasa36
ŽABICA 13
Življenje je ljubezen, uživaj ga.
Življenje je izziv, sooči se z njim!
Življenje so sanje, uresniči jih!
Življenje ima svoj cilj, želim ti da ga dosežeš!
Vse naj - naj!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.6.2010 9:12:24   
novamami
Vse najboljše Žabica13 tudi od mene in moje pupe! user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.6.2010 11:22:31   
mayci
žabica13, VSE NAJBOLJŠE!!user posted image

FirstTimeMummy, super voziček sta izbrala user posted image , je bil tudi pri nas v ožjem izboru.

Tinky, ultrazvoka mi ni delala, ker je to v Lj. bolj znanstvena fantastika kot realnost, zelo skoparijo z njimi....user posted image Imam pa ultrazvok 16.6. (so mi prestavili včeraj iz 9.6), pa bomo takrat videli, kako "ogromno" je tole naše detece.user posted image

Pa še poročilo z današnjega cukr testa: vse je ok, nimam sladkorne, jupii! user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.6.2010 11:29:25   
ooooo
žabica13 vse najboljšeuser posted image
mayci super za cuker test user posted image ... take novice rabimo user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.6.2010 12:01:21   
tinna25
žabica13... vse najboljše!!!!!user posted image

tinky in mayci čestitke za cukr test!!!!Kokr sm že poročala sem mela 7.2 po oggt 50, kar je bilo za mojo G drastično preveč, zato sem bila danes na 100 oggt...je kar mučno tam sedeti. Sem pa v laboratoriju vprašala koliko naj bi bil vrednost po 50 oggt in mi reče, ja to pa G pač na svoji podlagi določi.user posted image  očitno sem res primerek, ki na same čudne "naleti."

včeraj sem naročila Angel care 401...in že jutri naj bi prispel. Naročila sem ga zato(in ne kar kupila v trgovini), ker imamo bolj debelo vzmetnico (načeloma baje ni problem v delovanju), če pa mi nebi delalo, lahko pošljem nazaj.user posted image

danes začnem tudi materinsko....kar 3x imamo ta teden...moj že čisto prestrašen...user posted image  (enkrat se mi prekriva z izpitom, pa je rekel, saj ok, bom pa sam šel user posted image ..jaz, če bi bila na njegovem mestu neb šla).

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?