Tinky
|
Ciao nosečke, Sem bizi bizi bizi. Doma na veliko delamo, sestavlja se omara za dojenčka in delamo generalko po bajti, pa okolico moramo končat do tahude vročine. Sem že dopoldne tako utrujena, da še komaj stojim. Aja, smo končno dobili nov jogi 2mx2m. Fantazija!!! Moj mož pravi, da si bo nabavil navigacijo, da me najde Žabica, upam da je z očetom vse ok! Eh ja, znajjo bit fajn trmasti tej naši moški. Ma važno, da ste ga prepričali, da je šel k zdravniku. Tko ga bojo vsaj pregledali in, če se bo kej ugotovilo se bo pravočasno tudi ukrepalo. tinna, kot ti je oooo odgovorila je prav! Glede cukr testa, je pa nelogično, da te obravnavajo s povišano vrednostjo, ker ta znaša 7,8 ti imaš pa krepko pod to cifro! Jaz sem bila glih na meji 7,8 pa sem morala test ponovit! Ali ti je sestra povedala narobe cifro al na nima pojma kaj govori! novamami bravo za stanovanje mayci lep buši oooo, si se fajn načakala na CTGju? Mene so tudi full strašli, da bo ne vem kolko ur za čakat in naj si nabavim knjigo za brat. Al sem imela vedno srečo, da pred mano ni bilo več kot ene nosečke al pa je to rečeno kr tko, brez veze. Spanje, noro noro noro 10_x_ na noč se zbudim, tako slabo spala nisem že dolgo, pa konstantno mi je vroče! V ponedeljek nastopim 32. teden. Kr kolena se mi tresejo, ko pomislim, da se dan D bliža. Vedno bolj razmišljam o epiduralni, ker so spomini na prvi porod še tako živi. Je trajalo malo, a je blo noro boleče. Me pa cifra 190 E kolikor epiduralna stane malo odvrača. Si rečem, če sem preživela v prvo, bom tudi v drugo. Ah ne vem no, moram razmislit...... Žabica za seznam: 2. julija sem naročena na odvzem brisa za streptokok B[/b]
< Sporočilo je popravil Tinky -- 29.5.2010 13:24:04 >