|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
28.5.2010 12:55:26   
tinna25
ooooo  Kaj pa je narobe s krvjo??  Imaš poleg železa tudi druge vrednosti slabe??

Ma tudi  mene ves čas doletevajo sami problemi...sedaj mam še glukozni test pozitiven ( 7.2) user posted image user posted image  morem v ponedeljek nazaj user posted image  Še dobro, da so me sploh dali nanjga v bolnici, ker moja G je rekla, da sploh ni potrebenuser posted image user posted image  jaz res ne vem kak je lahko tako leva.....po porodu jo bom takoj menjala.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.5.2010 13:12:36   
ooooo
tinna25 - upam da bodo naslednjič vrednosti sladkorja normalne...user posted image user posted image user posted image

drugače pa o železu ni nič govorila... ampak o nečem drugem... sam jst nimam spomina za čudne besede user posted image v glavnem mam nečesa preveč, nečesa pa premalo... mah... bomo že.... vsaka ima svoje težave, kaj čmo... še dobro da smo pri koncu.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.5.2010 13:42:42   
žabica 22
OJ čvekice user posted image

Dobrodošle nove user posted image . Letos je pravi baby boom! Sem prej zvedla da bomo v družini dobili novega člana user posted image , in ena znanka je danes rodila punčko user posted image .

žabica in hermy  jaz bom tudi hodila na predavanje ob 10h user posted image . Mi tako še najbolj vstreza.Žabica Upam in držim pesti da bo s tvojim očije vse ok. Za otroča pa nič bat, sigurno je vse o.k. samo prestrašu se je.
ooooo super za otročka, ima pa že lepo kilažo.user posted image
tinna25 ne sekerej se za izpite, ker naredila boš vse če ne latos pa nasledno leto. Držim pesti da bo cuker test ok.
solis  držim pesti da bo vse ok s cukro, čim manj težavic. Želim vam lep dopust.user posted image Za srečanje se pa bomo verjetno še kaj dobile tako da boš lahko prišlauser posted image
novamami user posted image user posted image user posted image bravo za stanovanje. Pa čim lepšo vgnezditev želim. Zej sva pa še bližje kakor prej user posted image bove lahko šle kdaj na kavico, pa na kakšen sprehod.
mayci lep buši user posted image .

Drugače pa moj škratek veselo skače po mojmu bušiju in zadnji teden opažam se zelo rad nastavlja da ga božem in potem imam tako trd trebuh ko se nastavi da mislim da bo ven prišel user posted image .
Sva naročila voziček in ga dobiva čez 14 dni, komej čakamuser posted image , sva pa vzela od quinnya freestyla v rdeči barvi user posted image . Že nestrpno čakam na vozičkanj.user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.5.2010 13:56:00   
tinna25
Da še nekaj vprašam...moj rezultat 7.2 je bil po enournem testu 50 oggt...... Kolikor sem uspela ugotoviti na internetu naj bi bila mejna vrednost  po 50 ogtt 7.8 in torej nimam povišane vrednosti, mejna vrednost 6 naj bi veljala pred zaužitjem glukoze.....user posted image user posted image

sestra od G pa je rekla, da morem v pon. nujno pridet, ker gre za kar povišano vrednost......

Je še katera delala ta test? kaj dejansko je še normalna vrednost?

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.5.2010 14:30:23   
novamami
Ja žabica22, zdaj sva pa še bliže. Res bova lahko kdaj šle z najinimi bebicami na sprehod in seveda na obvezno kafetkanje in čvek. :)

tinna25 ne se tako sekirat glede cukra. Jaz sem na 50 ogtt imela vrednost 8,1, potem sem pa šla še na 100 ogtt sem imela pa izvide negativne. Kakor sem se jaz pogovarjala z ljudmi, se velikokrat zgodi, da je 50 ogtt pozitiven, kar pa ne pomeni nujno, da imaš nosečniško sladkorno. Ti lepo počakaj še rezultate drugega testa in boš potem videla kako in kaj.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.5.2010 16:13:59   
žabica13
žabica22 in hermy zgleda da se bomo potem kdaj srečale na predavanjih user posted image

tinna25 pri meni je bila vrednost pri cukr testu 6,4 in je bilo vse normalno. Žal pa ne vem katera je gornja meja.

Meni danes celo popoldne otrdeva trebuh. Sem bila zmenjena za sprehod s prijateljico, pa se mi taka ne da prav nikamor. Pa mali je po včerajšnjem in današnjem dopoldanskem mirovanju spet izredno aktiven.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.5.2010 17:39:00   
tinna25
če koga zanima ima Lip Poljčane na določene izdelke popust - spomladanska razprodaja:

http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/akcije/pomladna-razprodaja/

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.5.2010 23:13:37   
BarbaraGS
tina25 kako te razumem. Tudi mene G v prejsnji nosecnosti ni poslala na noben test, pa sem imela vse znake sladkorne. Sem jo tudi sama menjala in ta G sedaj je super. Tudi tokrat imam povisan sladkor in se je zdravnica na diabetoloski prav cudila, kako to, da v prvi nosecnosti ni bilo nobenih pregledov in preverjanj.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.5.2010 12:11:03   
tinna25
Punce, morda neumno vprašanjeuser posted image ...ampak vseeno me zanima, ko naprimer na netu bereš razvoj ploda od tedna do tedna in če naprimer določim 27 teden razvoja, ali je to določeno od 26 t in 1 dan do 26 t in 6 d, ali od 27 t do 27 t in 6 dni.....

se opravičujem, ker sem tako neumno napisala, vendar pri različnih G sem naletela na drugačno obravnavanje, zato me zanima kako naj bi to splošno veljalo.

hvala vam.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.5.2010 12:14:47   
ooooo
tinna25 - 27. teden se mislim da šteje od 26t1d do 27t... po moje da se šteje tako kot stoletja, desetletja ipd. user posted image

lahko pa da se motim...

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.5.2010 12:24:39   
tinna25
ooooo  Če ti povem kaj sem po poklicu??? profesor zgodovine user posted image user posted image  ...ja, sem se morala nasmejati....

vendar ko sem šla na pregled in me vpraša v katerem t sem - sem rekla v 26t (25 3/7)....pa me pol  nadere, da sem komaj v 25t.user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.5.2010 13:16:05   
Tinky
Ciao nosečke,

Sem bizi bizi bizi.
Doma na veliko delamo, sestavlja se omara za dojenčka in delamo generalko po bajti, pa okolico moramo končat do tahude vročine.
Sem že dopoldne tako utrujena, da še komaj stojim.

Aja, smo končno dobili nov jogi 2mx2m.
Fantazija!!! Moj mož pravi, da si bo nabavil navigacijo, da me najde user posted image

Žabica, upam da je z očetom vse ok! Eh ja, znajjo bit fajn trmasti tej naši moški. Ma važno, da ste ga prepričali, da je šel k zdravniku. Tko ga bojo vsaj pregledali in, če se bo kej ugotovilo se bo pravočasno tudi ukrepalo.

tinna, kot ti je oooo odgovorila je prav!
Glede cukr testa, je pa nelogično, da te obravnavajo s povišano vrednostjo, ker ta znaša 7,8 ti imaš pa krepko pod to cifro! Jaz sem bila glih na meji 7,8 pa sem morala test ponovit!
Ali ti je sestra povedala narobe cifro al na nima pojma kaj govori!

novamami bravo za stanovanje user posted image user posted image

mayci lep buši user posted image user posted image

oooo, si se fajn načakala na CTGju? Mene so tudi full strašli, da bo ne vem kolko ur za čakat in naj si nabavim knjigo za brat. Al sem imela vedno srečo, da pred mano ni bilo več kot ene nosečke al pa je to rečeno kr tko, brez veze.

Spanje, noro noro noro user posted image
10_x_ na noč se zbudim, tako slabo spala nisem že dolgo, pa konstantno mi je vroče!

V ponedeljek nastopim 32. teden. Kr kolena se mi tresejo, ko pomislim, da se dan D bliža.
Vedno bolj razmišljam o epiduralni, ker so spomini na prvi porod še tako živi. Je trajalo malo, a je blo noro boleče. Me pa cifra 190 E kolikor epiduralna stane malo odvrača. Si rečem, če sem preživela v prvo, bom tudi v drugo.
Ah ne vem no, moram razmislit......

Žabica za seznam: 2. julija sem naročena na odvzem brisa za streptoko
k B[
/b]

< Sporočilo je popravil Tinky -- 29.5.2010 13:24:04 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.5.2010 15:04:42   
BarbaraGS
tinna25 kolikor jaz vem se rece da si v 27 tednu, torej ta teden traja od 27,1 - 27,6, potem pa nastopi 28 teden in si v osemindvajsetem tednu

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.5.2010 16:51:23   
žabica13
tinna25 tudi sama sem že enkrat se s podobnim vprašanjem ubadala kot ti - in prišla do zaključka da če si noseča 26 tednov in 1 dan (do 26/6) si v 27. tednu. Za štos sem šla prej glede na moj PDP računat. Trenutno sem noseča 27 tednov in 3 dni, v 28. tednu torej. In če tako štejem naprej na moj PDP 25.8 dopolnim polnih 40 tednov, torej bi moralo držat.

tinky super za jogi, glede del se pa vseeno malo šparaj.

Danes sem že doma user posted image , jutri grem pa zadnjič delat. To sem vesela!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.5.2010 19:10:05   
ooooo
tinna25 pol sem ti dala pravo primerjavo user posted image

tinky na ctgju je bla samo ena pred mano... mi je pa prijatelca rekla da nej grem že hmalu po 7 uri tam da je taka gužva... da če prideš ob 8h je 6 žensk pred tabo... no, hvala bogu da ni blo tako... in ko bi blo vsaj vedno tako... je pa fajn ker pol pri G skoraj nič ne čakaš... je fajn prednostna lista ta ctg user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
30.5.2010 10:06:19   
žabica13
čvekice pozdrav!

Danes je moj zadnji delovni dan, juhej! Bom sicer vmes en mesec na zavodu pa bo malo šoldkov manjkalo, ma bomo že zgurali. Saj za user posted image  sem itak hrček in si cel čas po malem delam en fond samo za njega, pa tudi dosti imamo že navbavljenega. Ravno danes sem končno sortirala vse cunjice ki sem jih dobila, in imam do 1 leta vsega vrh glave. Moram samo kakšno jopico še kupit za takoj po rojstvu, pa še ene 2 ali 3 žabice in kakšno tetra majčko. Drugo pa že vse imamo, vklučno z bundico za pozimi. Seznama drobnarij (kremice, kozmetika, ...) se pa še nisem lotila...

Dosti čveka, se moram iti preoblečt in via...llepo se imejte in pridne bodite!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.5.2010 10:19:58   
Aisha86
Ojla!
Evo mene...ta vikend mamo spet piknik pri mojih starših...vsak drugi teden mamo zdej kukr nek mini piknik in jst in moj trebušček smo glavna atrakcija. Žlahta in prjatli so obupali nad mano, da jih bova z mojim prišla obiskat, tko da zdej smo izumli sistem, da nardimo piknik, vidijo me s trebuščkom in vsak mi pol še kej za bejbija (oblekce rabljene) prinese. user posted image

Drgač pa res ej, teli evrčki kr kopnijo čim začneš kej opremljat, tko da zdej sva z mojim kupla nove jogije, nov kavč,...morva pa še ostale drobnarije, zdej k se bova vselila v stanovanje (fen, mikrovalovka, stolčke iz ratana za na balkon, likalna deska, sesalc....). No, na srečo mi moji kr velik finančno pomagajo (predvsem nona).

Joi 1.6. imam izpit in se skorej nič nisem učila...če mi bo ratalo s plonki, čene pa "see ya next time" user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.5.2010 14:06:17   
Tinky
žabica, želim ti en lep zadnji delovni dan user posted image user posted image

Pri nas full dežuje, full se je ohladilo in mi taaaakooo paše user posted image

Sem pozabila povedat, da sem bila na CSD in oddala vso papirologijo za porodniško, v kratkem dobim domov odločbo. So mi pa malo pogledali skozi prste, ker sem prišla par dni prej kot bi sicer smela (60 dni).
Mudilo se mi je, ker do trejtjega dne v mesecu obdelujejo vloge in, ker nujno rabim denar namesto paketa, sem prosila, če lahko pridem par dni prej.
Ta mesec sva z možem porabila kup denarja, ker sva nabavila material za sobico, pa novo posteljo, pa jogi, pa kup drobnarij in se takoj nabere en ogromen znesek.
Pa še vlogo za otroški dodatek sem oddala.

Nič, grem naprej pucat.
Lepo se imejte!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.5.2010 15:51:59   
mayci
žabica22, super za voziček.user posted image Tudi meni je všeč.user posted image

žabica13, koončno zadnji delovni dan, bravo! user posted image user posted image Pa še gužve verjetno ne bo, ker je tako vreme, a ne..user posted image

Tinky, meni je pa tole vreme takooo zoprno..user posted image Cel dan sem že zaspana, pa nič ne moremo ven, ker kar naprej tako lije user posted image ... Koomaj čakam sonček! user posted image

Najraje bi se kar ulegla v pposteljo in spala.user posted image , amapak je najin fant tako poln energije, da niti slučajno ta varianta ne pride v poštev. Kje je še večer, da se bomo lahko spravili v posteljo...user posted image

Lepo se imejte, pa se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.5.2010 20:37:53   
barbet
Živjo souser posted image !
Midva sva pa končno naredila spalnico user posted image in dala notri novo posteljo in jogi, za katerega so moža že parkrat klical, kako spiva na njem. Danes bova pa končno res na njem - komaj čakava (sva že kar podnevi malo poležavala).user posted image

Sicer je pa mene zagrabil nek prehlad -ponoči me je grozno bolelo grlo, danes pa smrkam in me boli glava pa še mal vročine mam user posted image . Sovražim prehlade.
Upam, da me ne zgrabi še bolj, ker imam ravno zdaj precej dela v službi in ne bi rada vsega nalagala ostalim.

Še malo pa grem/va na pripravo na porod. Gre še katera na Rudnik?

Lep nedeljski preostanek večera vsem!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.5.2010 22:51:51   
žabica13
Juhej, konec dela zame!! user posted image  sem presrečna, čeprav imam zdaj v torek en kup letanja da uredim zavarovanje in to, pa z dragim me morava iti za stalno prijavit na njegovem naslovu, da bova končno vsaj na nek način uradno pod isto streho. Sem pa danes dan komaj do konca na nogah bila, sicer sem se vsedla parkrat vmes, ampak sem bila 10 ur več ali manj v pogonu, in zdaj iščem voljo, da se premaknem pod tuš.

tinky super da si se rešila papirologije. A mogoče katera ve, ali je treba prav 60 dni pred PDP oddat, ali lahko tudi teden dni kasneje. 60 dni pred PDP bo ravno 25.6 in takrat greva ravno na morje z mojim. Mislite da bo prepozno če oddam ko se vrneva, v začetku julija?

Vas lepo pozdravljam in lepo spančkajte

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
31.5.2010 7:32:12   
Tinky
žabica, lahko papirje oddaš kasneje, načeloma jih 60 dni pred PDP naj ne bi sprejemali.
Super, da je službe konec!!! Zdej pa počivaj do avgusta, ker pol se začne res "ta pravo" delo user posted image

Danes imam pregled in uz. Komaj čakam!

Se javim zvečer, da vam povem kako je blo!

Lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
31.5.2010 8:57:19   
žabica13
user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
31.5.2010 8:58:46   
žabica13
user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
31.5.2010 9:03:33   
žabica13
Tinky in mayci dobro opravita preglede danes! Tinky hvala za informacije glede CDS, potem bom pa še veselo uživala na morju in nato vse uredila. Si pa moram pred morjem uštimat še zdravstveno zavarovanje v tujini, ponavadi nisem nikoli kompliciorala s tem, ker smo bili vedno blizu, ma letos se ne bi rada znašla na Lošinju s kakšno težavo.

Imam pa eno zoprno noč za sabo, včeraj zvečer me je začela spet intenzivno bolet (po malem me itak že 2 tedna) bolet sramna kost, me je tolko bolelo da še zaspat nisem mogla. Zdaj še vedno boli, a malo manj, še vedno pa hodim ko raca, ker je vsak korak en auč user posted image  A še katero matra ta kost?

Uživajte kljub dežku user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?