Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 18:51:51
|
|
|
|
arabela*
|
čer.. jaz sem predčasno iz šole danes.....deca doma tečkala in sem prišla.... Zdaj pa se s palačinkami bašem..potem pa tak gremo dečike skopat in spokat spat...nato pa na kmete
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 18:53:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Če pridete jutri do mene mi javite na gsm (ly ti imš cifro ). jaz bi fuul rada....ampak žal ne morem..imam jutri varstvo,tak da si malo pogledam za izpit v četrtek,ker drugače zraven otrok ni šans,da sploh knjigo na mizo dam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 19:39:27
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 19:40:48
|
|
|
|
ly117
|
Punce javite če bi kera šla jutri k tasi. Ker sama, pa brez zamer tasa, ne bom šla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 19:56:38
|
|
|
|
arabela*
|
matcar, kak je kaj s tabo? Kaj so rekli pri zdravniku?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 19:57:17
|
|
|
|
arabela*
|
Nič grem kmete pogledat.......se vrnem kaj....kasneje
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 20:30:27
|
|
|
|
marta82
|
Vse gledate kmete, ne? Gremo jutri k Tasi? Dajmo se zmenit...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 20:31:18
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 20:32:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 20:33:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Gremo jutri k Tasi? Dajmo se zmenit... Se strinjam.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 20:37:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je mogoče katera izmed vas dala voziček na reklamacijo? Dobiš mogoče nadomestnega ali si ga moraš tak od koga sposodit? Kolegica je kupila voziček v Pikapolionici in je dobila nadomestnega. A ti voz nagaja? ja v bejbiju tut ponudijo nadomestnega če ga imajo na razpolago..... ko sem jas našo garo po mesecu uporabe nazaj pelala nisem mela te sreče..tak da sem malo 14 dni v kengorujčku okoli nosla ...jih je fajn prej poklicat pa preverit....vozičke pa vozijo na popravilo pon, sre, pet do 9 ure zjutraj je fajn da si tam drugače stoji v trgovini do nasledne runde
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 20:38:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Gremo jutri k Tasi? Dajmo se zmenit... Se strinjam. jas neejjjjjj...ni avteka... na dva busa pa ne grem....pa še ob 11 obisk dobim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:10:11
|
|
|
|
ly117
|
Kaj pa ostale, grete k tasi ali ne. Pa ravno zdaj ni nobene.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:15:55
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:17:01
|
|
|
|
nebo
|
Jaz sem tu in sicer v drekecu pekecu in jutri ne grem k Tasi, ker imam ob 10,30 zobozdravnika, ZATO KER SE MI JE DANES ZLOMIL ZOB IN ME JE FUUUUUUUULLLLLLLLL STRAH
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:17:32
|
|
|
|
matcar
|
Jaz ju3 ne bom mogla dopoldan,zjutraj grem v L dat kri,pol lauženka peljem k tastu z taščo vred,da bajto spucam,ker ob 14-h pride socialna za posvojitve.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:17:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:18:48
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Kontra. ČERRRRRRRR.........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:19:21
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:20:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ju3 ne bom mogla dopoldan,zjutraj grem v L dat kri,pol lauženka peljem k tastu z taščo vred,da bajto spucam,ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Povej več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:20:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem tu in sicer v drekecu pekecu in jutri ne grem k Tasi, ker imam ob 10,30 zobozdravnika, ZATO KER SE MI JE DANES ZLOMIL ZOB IN ME JE FUUUUUUUULLLLLLLLL STRAH Kaj te bo strah. Jaz ga imam tudi v četrtek pa me ni nič. Pa še inekcijo bom dobla. Sicer pa ti je tega itak Rok odneso. Meni je Lukec tudi enega.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:21:10
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off! Moj nasvet: idi z možekom za tri dni sama nekam na lušno....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:21:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Veliko sreče.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:22:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off! Moj nasvet: idi z možekom za tri dni sama nekam na lušno.... Ona pa si lahko to privošči.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:22:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ju3 ne bom mogla dopoldan,zjutraj grem v L dat kri,pol lauženka peljem k tastu z taščo vred,da bajto spucam,ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Povej več. Moj bo Leo posvojil,pa smo razgovore že opravli,edino obisk na domu je ostal,to bo ju3,pol pa je posvojitev končana in je moj uradno ati Lei,pa tudi najim priimek bo imela.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.