Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:21:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella hm kaj pa če bi ga probala zbudit preden greš spat in ga še enkrat nahraniš? naša zaspi ob točno 19.00 ko urica. pa sva jo puščala tako, pa se nama je zbujala tudi do 2x na noč, neke take urice ko tvoj. zdaj pa jo zrihtama tik pred najinim spanjem to je ob 22.30 pa nama spi potem do 5 ali 6 predvčerajšnjim pa celo do pol osmih To sem tudi jaz parkrat probala, pa je bil učinek ravno nasproten Jaz bom pa pop Kličem tega ravnatelja, pa ga kar ni, ko bluzi nekje po šoli Pozneje, ko pa bo Timeja začela zganjat norčije, pa ga ne bom mogla klicat, ko bo mogoče že v pisarni ne obupaj, sigurno ga boš dobla!!!!! držim pesti! Sem že tak jezna, res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:31:02
|
|
|
|
vitabella
|
ne, ne rina, boš sama sebi pokvarla dan. midve pa otroške pesmice poslušama-mala da dobi posluh, ker sma midva totalna antitalenta, jaz pa se jih morem naučit, ker sem že vse pozabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:32:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo pa malo danes potegnili .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:33:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi smo pa malo danes potegnili . Super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:33:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem že tak jezna, res Saj bo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:33:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi smo pa malo danes potegnili . Super Vem ja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:33:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ne, ne rina, boš sama sebi pokvarla dan. midve pa otroške pesmice poslušama-mala da dobi posluh, ker sma midva totalna antitalenta, jaz pa se jih morem naučit, ker sem že vse pozabla Mah to mam tak že pokvarjenega.. Pa še tako vreme je Jaz tudi nimam posluha Ma pa ga moj in upam, da bo še to podedovala po njem, če je že videz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:35:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pa še tako vreme je Lahko bi bilo boljše. Spet bo tečno, celi dan not preživet.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:38:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pa še tako vreme je Lahko bi bilo boljše. Spet bo tečno, celi dan not preživet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:40:10
|
|
|
|
rina22
|
Nah, zdaj me še pa RR heca Htela sem napisat, da bo danes že 2. dan not preživela. Včeraj sem jaz mela take krče, da adijo, pa sem čakala, kdaj pride moj domov, da bi jo malo na sprehod peljal, pa je prišel full pozno Upam, da se bo vsaj malo vreme popravilo....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:47:08
|
|
|
|
ly117
|
Jaz tudi rina. Da vsaj malo ven pobegnema.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 9:48:06
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Mi smo bolančki.A je spet malo vneta pri očkat,pa kašlja,tako da bo popoldan šla verjetno k P....iz preventive.Pa doma bo cel tedn.... še fajn,da je moj doma,da mi lahko v štacuno gre in če kaj rabim..... Drugače pa...spali nismo itak nič,M je še kar za silo....ga pa je A biksala z svojim smrčanjem.....tako da sem nenaspana Jutri pa jih bom pa po vsej verjetnosti dala malo v varstvo,da si vsaj malo zapiske prečitam.....za četrtek...drugače ne gre
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 10:07:30
|
|
|
|
vitabella
|
evo punce sonček, hitro ven ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 10:54:05
|
|
|
|
ly117
|
Ga že ni več. Pa nič zato, boma veeno ven pobegnila.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 11:05:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya za A., da se očke čimprej porihtajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 12:39:16
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Mi pa smo doma že cel dan.Meni je tak čudno vse,pa kuha me še kr naprej.Zdaj smo se najedli,pa grem malo spat,pol pa k Z.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 12:39:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya za A., da se očke čimprej porihtajo. Se podpišem!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 13:28:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojla! Mi pa smo doma že cel dan.Meni je tak čudno vse,pa kuha me še kr naprej.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 13:30:00
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem si sedaj lase oprala,stuškala,pa nohte nalakirala.M spi.....vauuuuuuuuu Drugače pa, ven nismo šle,je neko čudno vreme......bosta jutri nadoknadile. a je tudi že boljša Skuhala pa sem danes zelenjavno juho in palačinke....se najem...potem pa tak v šolo.. se tipkamo zvečer.....lep dan še naprej
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 16:04:47
|
|
|
|
marta82
|
Mi smo danes tudi kar doma. Mam krče (tetka na obisku) pa se komaj vlečem po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 16:49:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer. E, sem spala eno urco .. kak je pasalo Danes je ful gozno vreme ja..prvo dež, zdaj pa ful piha zunaj Ma kakšno je vreme zdaj Decembra mogo bi bit sneg, ne pa dež Marta.. da krči čimprej ponehajo. Poznam to in vem da zna bolet ko 100 Kako je matcar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 17:40:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya za A., da se očke čimprej porihtajo. Se podpišem! tudi jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 17:45:41
|
|
|
|
rina22
|
matcar, upam, da hitro ozdraviš marta, tudi zate, da krči čimprej minejo Jaz mam tudi take krče Pa so me vse tolažile, da je po porodu bolje, ampak je pri meni ravno obratno Danes je res tako noro vreme Sva pa midve tudi šle malo na zrakeca Samo sem takoj, ko sva stopili ven, stopila v tako lužo, da adijo Je mogoče katera izmed vas dala voziček na reklamacijo? Dobiš mogoče nadomestnega ali si ga moraš tak od koga sposodit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 18:01:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Je mogoče katera izmed vas dala voziček na reklamacijo? Dobiš mogoče nadomestnega ali si ga moraš tak od koga sposodit? Kolegica je kupila voziček v Pikapolionici in je dobila nadomestnega. A ti voz nagaja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 18:02:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Halo punce. Če pridete jutri do mene mi javite na gsm (ly ti imš cifro ). Jaz grem namreč v kino z dragim Lepo mi bodite in se tipkamo kaj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.