|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
1.12.2009 7:35:15   
botrca
Dobro jutro,

samo da vas pozdravim in šibam na tečaj. Spala nisem zopet nič...eh brezveze sem že tak navajena da mi je postala že navada.
user posted image
Lepo bodite.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.12.2009 8:05:46   
vitabella
dobro jutro! lepo se mej na tečaju botrca!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.12.2009 8:07:31   
vitabella
kaj je takega včeraj nardil daniel, da ste mu vse aplavdirale?

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.12.2009 8:07:46   
rina22
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj spale? Upam, da ste se naspale vse, ki zadnje čase ne morete spat.... user posted image

Jaz sem spala še kar vredu - ni blo ravno tak, kot ponavadi, ampak je blo za zdržatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.12.2009 8:08:13   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

kaj je takega včeraj nardil daniel, da ste mu vse aplavdirale?

Premagal je izzivalca v dvobojuuser posted image user posted image In si tako prislužil 1000 EUR

Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.12.2009 8:08:19   
vitabella
pa zakaj jaz ne morem videt slikic od doris?

Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.12.2009 8:10:22   
rina22

pa zakaj jaz ne morem videt slikic od doris?

Moraš jo dodat za prijateljico

Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.12.2009 8:10:48   
rina22
Res lepe slikice, dorisuser posted image user posted image user posted image Kdaj ste mele ta piknik? SUPERuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.12.2009 8:11:29   
vitabella
ahm. dobro jutro rina? kk si? timeja pridna?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.12.2009 8:12:54   
rina22

Dobro jutrouser posted image

Sem še kar vredu. Bi kavico, pa mi je je zmanjkalouser posted image user posted image user posted image
Kak si pa ti?

Timeja gleda vrtiljak nad posteljico pa se na velko meni z njimuser posted image
Kak je pa Lara?

Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.12.2009 8:13:52   
nebo
Dobro jutro.
Se oglašam po dolgem času, ampak smo v razsulu. No neprestano smo nekje na obhodu, pa Nika njene dodatne dejavnosti, pa jaz sem začela s tečajem ANG (aja da vam povem, da sem pisala test in sem se uvrstila v nadaljevalni tečaj), skratka tempo za p.....

Pojavil se mi je tudi velik problem, moj user posted image user posted image ponoči nori ou. poje iz ene zize se nekaj zvija, mu dam še drugo se spet zvija, in na koncu ga moram nosit, da mi po eni uri zaspi. To se nam sedaj dogaja že nekaj dni....pa zvečer isto, čez dan pa je o.k....pa še nekaj, noče flaške, enostavno je ne potegne (samo enkrat jo je) in notri je moje mleko in včeraj ko sem bila na ANG me je moj klical naj hitro pridem, ker noče jest po flaški in se dere....KAJ NAJ NAREDIM?

Drugače pa vas vse lepo potdravljam, poljubčkam, za nazaj ne bom brala, ker potem sem lahko cel dan tu gor!!!!!user posted image user posted image

Spomnila sem se edino, da je imela TASA 18 let....user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! IN DOSTI S.....E.....X.....A (to je baje sindrom sreče)user posted image

Ej Vitabela kako kaj hujšanje in še kolesariŠ???

Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.12.2009 8:18:07   
rina22
nebouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za tečaj user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, ti si se pa bala tega testauser posted image Superuser posted image user posted image

Joj, ste res pridni, kaj vse delateuser posted image

Rok ve, da je mamin mlekec najboljšiuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.12.2009 8:22:39   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

[b

Pa saj v steklenički je moj mlekec....ne vem kaj naj....pa ponoči se nekaj zvija pa nori....user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.12.2009 8:24:37   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

[b

Pa saj v steklenički je moj mlekec....ne vem kaj naj....pa ponoči se nekaj zvija pa nori....user posted image

Aja.... Sem mislila, da mu je hotel dat AM. Res ti ne znam kaj povedat glede tega, ker se nam še to ni dogajalo. Kaj pa, če se dovolj že naspi?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.12.2009 8:30:53   
vitabella

Dobro jutrouser posted image

Sem še kar vredu. Bi kavico, pa mi je je zmanjkalouser posted image user posted image user posted image
Kak si pa ti?

Timeja gleda vrtiljak nad posteljico pa se na velko meni z njimuser posted image
Kak je pa Lara?

lara pa v ležalniku obkrožena s 1000 igračkami-pa se meni z njimi na polno. vsak dan znova je presenečena kolko igračk ima. očitno res pozabi vsakokrat ko gre spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image božček moj mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.12.2009 8:32:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117
Kosti te bolijo pri vsaki gripi.
aja, nisem vedela se opravičujem user posted image
Nisem še nikdar imela gripe (že trkam).

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.12.2009 8:33:14   
tasa_m
Dobro jutro.
Spali smo ok (končno) zdaj imam mami tu, se vam pol posvečam, ko bom sama. Imam polno vsega za nardit tak da upam, da mi nebo dan imel premalo ur user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.12.2009 8:37:12   
vitabella
hm možno je da se že dovolj naspi ja, bi tudi jaz rekla kaj takega. kdaj pa gre spat, pa podnevi kolko spi? kako to da flaške ne potegne, saj čaj pa mu moraš dajati????? če ne pa probaj na žličko, naša jo že prav lepo da usteca-jaz tudi kot dojenček nisem hotla sprva flaške pa je mama kar na žličko pa sem pojedla!

jaz se še na dieti ja, ampak so mi drugi zdaj pokvarli plane ... najprej mama, ko je bla pri meni pa je kuhala, pa nikakor se ji ne da dopovedat da je 1 korenček enako 10 korenčkov user posted image user posted image user posted image user posted image če korenčka sploh ne smeš in pd. no pol pa me je zafrknil še mojo roj. dan, ko mi noben ni hotel nič dietnega prinest. pa še številke so se mi obrnile obe!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa se vračam na stara pota, lepo sama kuham pa še telovadit bom mogoče mela zraven našega deteta čas (beri bom mogla!!!), ker moram izgubit še vsaj 5 kil da pridem na prednosečniško težo. no jaz bi pa pol pa še enih 5 kil, da bi blo to to-ampak to so že sanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.12.2009 8:43:48   
nebo
Mu bom jaz dala dovolj naspi, spat hodiu med 20.30 in 21.30, to pa se dogaja ponoči ob 1h ali 2h ali pa tudi ob 5h...

Glej moj dečko je samo dojen, zato mu ničesar ne dodajam niti vode in čaja ne, tako, da sem v drekecu pekecu...

Moji kg pa počasi gredo dol, samo včeraj sem zvečer zmazala 220 g čokolado jupiiiii!!! samo pa res vsak dan kolesarim...me čaka še 10...user posted image

Grem se je moj zbudil je posračkan....seveda če pa samo je!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.12.2009 8:58:31   
rina22
tasa_m, super za dobro prespano nočuser posted image user posted image

vitabella, našim sončkom je vsak dan nekaj novega - vedno kaj novega odkrijejouser posted image user posted image

nebo, to pa res ni fajn, da noče stekleničkeuser posted image Res ne moreš nikamor.. Moja "cimra" v bolnici je tudi mela take probleme, da mala ni hotla pit na flaško, ko so ji dali dodatek. Mi s tem HB nismo meli problemov. Je Timeja takoj zagrabila. Ona je tak - karkoli je, je dobro, samo da lahko gre v ustauser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.12.2009 8:59:55   
marta82
Nebo kaj pa če preveč poje in ima prepoln želodček in ga potem tišči? To naj se dojenim ne bi dogajalo, samo jaz dam roko v ogenj, da se Tineju včasih je.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.12.2009 9:04:40   
vitabella
hm kaj pa če bi ga probala zbudit preden greš spat in ga še enkrat nahraniš? naša zaspi ob točno 19.00 ko urica. pa sva jo puščala tako, pa se nama je zbujala tudi do 2x na noč, neke take urice ko tvoj. zdaj pa jo zrihtama tik pred najinim spanjem to je ob 22.30 pa nama spi potem do 5 ali 6 predvčerajšnjim pa celo do pol osmih user posted image ja to glede čaja, če je dojen so naju tut učili na materinski šoli, sam ti povem, ko sem si še pumpala mleko sem ji enkrat probala dati za pit otroški čaj, pa ga je zmazala božica- tako da je bila zagotovo žejna! nočem ti soliti pameti niti približno, sam daj probaj mu dati kaj čaja ali prekuhane vode, jaz ji dajem itak nesladkan čaj. mogoče bo res bolje, naši je bilo.

pridna glede kilc. kolk kolesariš vsak dan, pa kolk je to skupno na teden v km? pridnaaaaauser posted image user posted image user posted image vidim da imama isto še za izgubit kg. aja!!!! veš kaj, zakaj ni mogoče hotel pit! eno uro al dve po telesni aktivnosti(ne spomnim se več) ne pumpaj mleka ali mu ne dajaj jest, ker je mleko polno kisline in menda rata kislo user posted image , gtako da si ga spumpaj pa proč vrži ali pa počakaj da se kislina izloči iz telesa!

ooooooo čokolada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.12.2009 9:12:52   
rina22

hm kaj pa če bi ga probala zbudit preden greš spat in ga še enkrat nahraniš? naša zaspi ob točno 19.00 ko urica. pa sva jo puščala tako, pa se nama je zbujala tudi do 2x na noč, neke take urice ko tvoj. zdaj pa jo zrihtama tik pred najinim spanjem to je ob 22.30 pa nama spi potem do 5 ali 6 predvčerajšnjim pa celo do pol osmih user posted image

To sem tudi jaz parkrat probala, pa je bil učinek ravno nasprotenuser posted image

Jaz bom pa popuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kličem tega ravnatelja, pa ga kar ni, ko bluzi nekje po šoliuser posted image Pozneje, ko pa bo Timeja začela zganjat norčije, pa ga ne bom mogla klicat, ko bo mogoče že v pisarniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.12.2009 9:13:19   
vitabella
madona smo polne nasvetov, pa vsaka po svoje .... bogo nebo user posted image user posted image po mojem zdaj še manj ve!

Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.12.2009 9:14:48   
vitabella

hm kaj pa če bi ga probala zbudit preden greš spat in ga še enkrat nahraniš? naša zaspi ob točno 19.00 ko urica. pa sva jo puščala tako, pa se nama je zbujala tudi do 2x na noč, neke take urice ko tvoj. zdaj pa jo zrihtama tik pred najinim spanjem to je ob 22.30 pa nama spi potem do 5 ali 6 predvčerajšnjim pa celo do pol osmih user posted image

To sem tudi jaz parkrat probala, pa je bil učinek ravno nasprotenuser posted image

Jaz bom pa popuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kličem tega ravnatelja, pa ga kar ni, ko bluzi nekje po šoliuser posted image Pozneje, ko pa bo Timeja začela zganjat norčije, pa ga ne bom mogla klicat, ko bo mogoče že v pisarniuser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj, sigurno ga boš dobla!!!!! držim pesti!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.