Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:22:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Veliko sreče. Hvala,jo bomo najbrž še rabli zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:23:08
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem tu in sicer v drekecu pekecu in jutri ne grem k Tasi, ker imam ob 10,30 zobozdravnika, ZATO KER SE MI JE DANES ZLOMIL ZOB IN ME JE FUUUUUUUULLLLLLLLL STRAH Kaj te bo strah. Jaz ga imam tudi v četrtek pa me ni nič. Pa še inekcijo bom dobla. Sicer pa ti je tega itak Rok odneso. Meni je Lukec tudi enega. Ja saj vem,da je Rok kriv... Jaz tudi razmišljam, da bi rekla za inekcijo....je pa res, da je nikoli še nisem dobila, ampak sedaj imam fuuuuulllll veliko lukno, ker mi pol zoba manjka.... Bogi Lukec mora tudi biti vse kriv - mislim tvoj zob...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:23:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off! Moj nasvet: idi z možekom za tri dni sama nekam na lušno.... Otroke pa na socialno peljem tacajt?Bi že,če bi lahko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:24:03
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Veliko sreče. Hvala,jo bomo najbrž še rabli zdaj. DRŽIM PESTI, DA SE ISTEČE TAKO, KOT SI VI ŽELITE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:24:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off! Moj nasvet: idi z možekom za tri dni sama nekam na lušno.... Otroke pa na socialno peljem tacajt?Bi že,če bi lahko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:24:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem tu in sicer v drekecu pekecu in jutri ne grem k Tasi, ker imam ob 10,30 zobozdravnika, ZATO KER SE MI JE DANES ZLOMIL ZOB IN ME JE FUUUUUUUULLLLLLLLL STRAH Kaj te bo strah. Jaz ga imam tudi v četrtek pa me ni nič. Pa še inekcijo bom dobla. Sicer pa ti je tega itak Rok odneso. Meni je Lukec tudi enega. Ja saj vem,da je Rok kriv... Jaz tudi razmišljam, da bi rekla za inekcijo....je pa res, da je nikoli še nisem dobila, ampak sedaj imam fuuuuulllll veliko lukno, ker mi pol zoba manjka.... Bogi Lukec mora tudi biti vse kriv - mislim tvoj zob... Nebo, za zobeka.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:25:13
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off! Moj nasvet: idi z možekom za tri dni sama nekam na lušno.... Otroke pa na socialno peljem tacajt?Bi že,če bi lahko. Lea je lahko pri nas se bosta z Niko igrali, mala dva pa k tašči...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:25:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Veliko sreče. Hvala,jo bomo najbrž še rabli zdaj. DRŽIM PESTI, DA SE ISTEČE TAKO, KOT SI VI ŽELITE!!!!!!!!!!!!!!! Močno jih drži,da bomo res dobro porihtali.Pa hvala!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:25:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem tu in sicer v drekecu pekecu in jutri ne grem k Tasi, ker imam ob 10,30 zobozdravnika, ZATO KER SE MI JE DANES ZLOMIL ZOB IN ME JE FUUUUUUUULLLLLLLLL STRAH Kaj te bo strah. Jaz ga imam tudi v četrtek pa me ni nič. Pa še inekcijo bom dobla. Sicer pa ti je tega itak Rok odneso. Meni je Lukec tudi enega. Ja saj vem,da je Rok kriv... Jaz tudi razmišljam, da bi rekla za inekcijo....je pa res, da je nikoli še nisem dobila, ampak sedaj imam fuuuuulllll veliko lukno, ker mi pol zoba manjka.... Bogi Lukec mora tudi biti vse kriv - mislim tvoj zob... Pa ne samo da mi je zob odneso, zaradi tega bom še ob 210 EUR. Mam pa ga rada in je moj, pa ga ne dam za nič na svetu.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:26:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Veliko sreče. Hvala,jo bomo najbrž še rabli zdaj. DRŽIM PESTI, DA SE ISTEČE TAKO, KOT SI VI ŽELITE!!!!!!!!!!!!!!! Močno jih drži,da bomo res dobro porihtali.Pa hvala! Ja bo se. Nič se bat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:26:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem bla pri Z popoldan,mi je še kr urin pogledala,pa ni nič videt blo,AB sem dobila,pa kri grem dat ju3.Tak da diagnoze še nimam,razen da sem izčrpana in nuuuuujno rabim time off! Moj nasvet: idi z možekom za tri dni sama nekam na lušno.... Otroke pa na socialno peljem tacajt?Bi že,če bi lahko. Lea je lahko pri nas se bosta z Niko igrali, mala dva pa k tašči... Tašča ne pride v poštev,ker je že 2 meseca( brez heca)brez toka!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:27:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lea je lahko pri nas se bosta z Niko igrali, mala dva pa k tašči... Ti bi samo Leo vzela. Ti, ti.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:27:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem tu in sicer v drekecu pekecu in jutri ne grem k Tasi, ker imam ob 10,30 zobozdravnika, ZATO KER SE MI JE DANES ZLOMIL ZOB IN ME JE FUUUUUUUULLLLLLLLL STRAH Kaj te bo strah. Jaz ga imam tudi v četrtek pa me ni nič. Pa še inekcijo bom dobla. Sicer pa ti je tega itak Rok odneso. Meni je Lukec tudi enega. Ja saj vem,da je Rok kriv... Jaz tudi razmišljam, da bi rekla za inekcijo....je pa res, da je nikoli še nisem dobila, ampak sedaj imam fuuuuulllll veliko lukno, ker mi pol zoba manjka.... Bogi Lukec mora tudi biti vse kriv - mislim tvoj zob... Pa ne samo da mi je zob odneso, zaradi tega bom še ob 210 EUR. Mam pa ga rada in je moj, pa ga ne dam za nič na svetu. To je beseda!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:27:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ju3 ne bom mogla dopoldan,zjutraj grem v L dat kri,pol lauženka peljem k tastu z taščo vred,da bajto spucam,ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Povej več. Moj bo Leo posvojil,pa smo razgovore že opravli,edino obisk na domu je ostal,to bo ju3,pol pa je posvojitev končana in je moj uradno ati Lei,pa tudi najim priimek bo imela. O fajn. Kaj njen biološki oče se je odpovedal očetovstvu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:27:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zaradi tega bom še ob 210 EUR. zakaj pa to?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:28:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Veliko sreče. Hvala,jo bomo najbrž še rabli zdaj. DRŽIM PESTI, DA SE ISTEČE TAKO, KOT SI VI ŽELITE!!!!!!!!!!!!!!! Močno jih drži,da bomo res dobro porihtali.Pa hvala! Ja bo se. Nič se bat. Hvala za dobre želje!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:28:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tašča ne pride v poštev,ker je že 2 meseca( brez heca)brez toka! Še vedno.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:28:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tašča ne pride v poštev,ker je že 2 meseca( brez heca)brez toka! zakaj pa to?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:28:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz ju3 ne bom mogla dopoldan,zjutraj grem v L dat kri,pol lauženka peljem k tastu z taščo vred,da bajto spucam,ker ob 14-h pride socialna za posvojitve. Povej več. Moj bo Leo posvojil,pa smo razgovore že opravli,edino obisk na domu je ostal,to bo ju3,pol pa je posvojitev končana in je moj uradno ati Lei,pa tudi najim priimek bo imela. O fajn. Kaj njen biološki oče se je odpovedal očetovstvu? Njej se je odpovedal,posledično pa tudi očetovstvu.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:28:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ] To je beseda! Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:29:01
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...verjamem da boste uspešno porihtali
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:29:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tašča ne pride v poštev,ker je že 2 meseca( brez heca)brez toka! zakaj pa to? Ni plačala poračuna.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:29:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tašča ne pride v poštev,ker je že 2 meseca( brez heca)brez toka! zakaj pa to? Ni plačala poračuna. ajej.... pa se ne more zmenit za obroke?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:29:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...verjamem da boste uspešno porihtali Hvala,jaz tudi mislim,da bo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:30:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zaradi tega bom še ob 210 EUR. zakaj pa to? Ker mi bo delala prevleko ali krono ali kaj jaz vem kaj in je to samoplačniško in tega socialna ne krije.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.