Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:30:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tašča ne pride v poštev,ker je že 2 meseca( brez heca)brez toka! zakaj pa to? Ni plačala poračuna. Ne,ker je bla prepozna,so ji prej odklopli,tak da mora tisto poravnat,stroške odklopa in ponovni priklop. ajej.... pa se ne more zmenit za obroke?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:30:56
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lea je lahko pri nas se bosta z Niko igrali, mala dva pa k tašči... Ti bi samo Leo vzela. Ti, ti. Pa ne saj Saš še lahko pride, ga bom na drugi zizi dojila... , Maks pa je itak tak frajer, da bo kuj z mojim možekom šel na tekmo...ž TOREJ PRIPELJI VSE TRI K MENI.... Čez tri dni pa pridi še pomene in me pelji na psihiatrijo....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:31:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar ] To je beseda! Hvala. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:31:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala za dobre želje! Prosim.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:32:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker mi bo delala prevleko ali krono ali kaj jaz vem kaj in je to samoplačniško in tega socialna ne krije. krijejo,vendar tiste taboljše so za plačat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:33:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lea je lahko pri nas se bosta z Niko igrali, mala dva pa k tašči... Ti bi samo Leo vzela. Ti, ti. Pa ne saj Saš še lahko pride, ga bom na drugi zizi dojila... , Maks pa je itak tak frajer, da bo kuj z mojim možekom šel na tekmo...ž TOREJ PRIPELJI VSE TRI K MENI.... Čez tri dni pa pridi še pomene in me pelji na psihiatrijo.... Saš ne zna vlečt iz zize,rabi flaško.Maks je itak pravi đek,Lea pa tudi.Ne boš rabla na psihiatrio,bi vidla,da bi ti Lea ful pomagala zraven.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:33:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker mi bo delala prevleko ali krono ali kaj jaz vem kaj in je to samoplačniško in tega socialna ne krije. krijejo,vendar tiste taboljše so za plačat Mogla bi pa čakat nevem kolko časa. Mislim da okrog 2 leti.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:34:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mogla bi pa čakat nevem kolko časa. Mislim da okrog 2 leti. ja je malo dalj za počakat...če ni sile se splača.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:34:40
|
|
|
|
nebo
|
EEEEEEE počasi vas ne folgam, ker je tale RR tak počasen!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:35:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne saj Saš še lahko pride, ga bom na drugi zizi dojila... , Maks pa je itak tak frajer, da bo kuj z mojim možekom šel na tekmo...ž TOREJ PRIPELJI VSE TRI K MENI.... Čez tri dni pa pridi še pomene in me pelji na psihiatrijo.... Saš ne zna vlečt iz zize,rabi flaško.Maks je itak pravi đek,Lea pa tudi.Ne boš rabla na psihiatrio,bi vidla,da bi ti Lea ful pomagala zraven. No matcar te pa sta tak zmenjeni. Pelji jih k nebo pol ko pa ti prideš nazaj pa lahko gre ona. Ti boš pa itak Roka zrihtala da ne bo imela nebo več težav.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:37:03
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne saj Saš še lahko pride, ga bom na drugi zizi dojila... , Maks pa je itak tak frajer, da bo kuj z mojim možekom šel na tekmo...ž TOREJ PRIPELJI VSE TRI K MENI.... Čez tri dni pa pridi še pomene in me pelji na psihiatrijo.... Saš ne zna vlečt iz zize,rabi flaško.Maks je itak pravi đek,Lea pa tudi.Ne boš rabla na psihiatrio,bi vidla,da bi ti Lea ful pomagala zraven. No matcar te pa sta tak zmenjeni. Pelji jih k nebo pol ko pa ti prideš nazaj pa lahko gre ona. Ti boš pa itak Roka zrihtala da ne bo imela nebo več težav. VELJA!!! Daj roko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:37:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mogla bi pa čakat nevem kolko časa. Mislim da okrog 2 leti. ja je malo dalj za počakat...če ni sile se splača. Glej zaradi teh 210 EUR ne bom nič bol revna in bogata. Pač ne bom pojedla tolko slatkarij in se mi bo še pri liniji poznalo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:37:59
|
|
|
|
ly117
|
Matcar si bila kaj na liniji z taso.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:39:02
|
|
|
|
marta82
|
Matcar fajn porihtajte jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:40:24
|
|
|
|
nebo
|
Budnica je tu....pridem mogoče nazaj....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:41:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar si bila kaj na liniji z taso. Prej mi je sms poslala,kak sem pa nič drugega.Rufni jo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:41:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar fajn porihtajte jutri. Hvala,bomo delali na tem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:42:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne saj Saš še lahko pride, ga bom na drugi zizi dojila... , Maks pa je itak tak frajer, da bo kuj z mojim možekom šel na tekmo...ž TOREJ PRIPELJI VSE TRI K MENI.... Čez tri dni pa pridi še pomene in me pelji na psihiatrijo.... Saš ne zna vlečt iz zize,rabi flaško.Maks je itak pravi đek,Lea pa tudi.Ne boš rabla na psihiatrio,bi vidla,da bi ti Lea ful pomagala zraven. No matcar te pa sta tak zmenjeni. Pelji jih k nebo pol ko pa ti prideš nazaj pa lahko gre ona. Ti boš pa itak Roka zrihtala da ne bo imela nebo več težav. VELJA!!! Daj roko Oko doki smoki!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:43:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar si bila kaj na liniji z taso. Prej mi je sms poslala,kak sem pa nič drugega.Rufni jo. Ne saj ni nič takega, me je vprašala po tebi, ker ji nisi še takrat odgovorila na sms. Te pa sem te samo misla malo spomnit. Pa, to.......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:46:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar si bila kaj na liniji z taso. Prej mi je sms poslala,kak sem pa nič drugega.Rufni jo. Ne saj ni nič takega, me je vprašala po tebi, ker ji nisi še takrat odgovorila na sms. Te pa sem te samo misla malo spomnit. Pa, to....... Aja,sem ji odgovorila,samo malo bolj pozno,ker sem pozabla,da sem sms dobila .Pa take...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:47:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar si bila kaj na liniji z taso. Prej mi je sms poslala,kak sem pa nič drugega.Rufni jo. Ne saj ni nič takega, me je vprašala po tebi, ker ji nisi še takrat odgovorila na sms. Te pa sem te samo misla malo spomnit. Pa, to....... Aja,sem ji odgovorila,samo malo bolj pozno,ker sem pozabla,da sem sms dobila .Pa take...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:52:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar si bila kaj na liniji z taso. Prej mi je sms poslala,kak sem pa nič drugega.Rufni jo. Ne saj ni nič takega, me je vprašala po tebi, ker ji nisi še takrat odgovorila na sms. Te pa sem te samo misla malo spomnit. Pa, to....... Aja,sem ji odgovorila,samo malo bolj pozno,ker sem pozabla,da sem sms dobila .Pa take... Ti se kr smej moji pozabljivosti!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:53:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti se kr smej moji pozabljivosti! Ja kaj pa čem drugega. Naj se . Saj jaz nisem nič boljša.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:54:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti se kr smej moji pozabljivosti! Ja kaj pa čem drugega. Naj se . Saj jaz nisem nič boljša. Ne,ni treba jokat,ti se samo smej,to je pol zdravja!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 1.12.2009 21:55:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer, evo midva s kina. In namesto da mi zdaj stratno , sva se nažrla McDonaldsa in zdaj vsak na svojem koncu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.