Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:30:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica toooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:32:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a dej zarja lušte delat že zdej dopoldne ...mi pridemo k vam...cela familija...no sej smo samo trije Ja, pa še mi , sej smo mi tut samo trije Pa še jest...mi smo tut trije ja, pa mojih 10 komadov familijarnih.........pa vas ko rusov
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:32:47
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline sem morala na FB odstranit stanje, se mi je en kreten od kolega na dopust obesil , moram ga likvidirat. Kuhamo pa: čebulno juhico z kruhkom in parmezanom, pohanega piščanca v limoni, rožmarinu in (namesto drobtin daš parmezan), polnjen krompirček s smetano in brokolijem.....sladica še ne vem...keksi so se mi malo prižgali Solatka pa je kr ledenka in malo koruze not nametane... . Pa za zvečer še moram biftek in karpačo pripravit...... panna cota??? evo predlgo za sladico, ostali se pa bere zelo mamljivo, da si že sedaj obllizujem prste mmmm, tud jaz se slinim bravo za najboljšo kuharco!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:32:52
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Reby, še jaz : yes, yes, yes!! Larči, grda Reby še ni uspela pohvalit vaše prekrasne Božičke
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:33:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica toooooooooooooooooooooooooooooooo jupi jupi jupi!!!! pa še voščilo za moje drage IVFovke rada vas mam!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:35:32
|
|
|
|
zarja1
|
Ajsi mi tudi tebe
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:37:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light bravo za najboljšo kuharco! ma tu gori smo same take.....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:38:48
|
|
|
|
loremi
|
uuuuuu ledenka hvala za voščilnico
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:41:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light bravo za najboljšo kuharco! ma tu gori smo same take..... najboljše ja, kuharice pa nikakor. Že sam moj boljše kuha kot jaz
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:42:23
|
|
|
|
mismis
|
Ajsi nam pa hoče nekaj povedati...če hočeš pokazati v kakšni družbi boš danes praznovala Božičen večer, smo ti fovš
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:43:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light bravo za najboljšo kuharco! ma tu gori smo same take..... najboljše ja, kuharice pa nikakor. Že sam moj boljše kuha kot jaz moj me tudi zmaže kadarkoli v kuhanju. Problem je ker še ni spoznal likalnika, metle in čistil,....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:48:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ajsi nam pa hoče nekaj povedati...če hočeš pokazati v kakšni družbi boš danes praznovala Božičen večer, smo ti fovš neeee, v glavnem hodim a M. in govorim Ne tega, ne onega (kablov v usta, mačk cukat, okraskov jemat z jelke, jest mačje hrane itd.) potem pa me pogleda in se mi nasmeji... in se stopim
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:51:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ajsi nam pa hoče nekaj povedati...če hočeš pokazati v kakšni družbi boš danes praznovala Božičen večer, smo ti fovš neeee, v glavnem hodim a M. in govorim Ne tega, ne onega (kablov v usta, mačk cukat, okraskov jemat z jelke, jest mačje hrane itd.) potem pa me pogleda in se mi nasmeji... in se stopim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:55:07
|
|
|
|
Fargesia
|
pikovitka, jeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:10:59
|
|
|
|
sonček33
|
Pikovitka...evo jokam kot dež. Ti tudi, kajne? Kakšna sreča. Kakšen božič. Kakšen čudovit dan. Ma zdejle bi te tako z veseljem močno objela.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:11:42
|
|
|
|
sonček33
|
Zarja, torej pride nas 33 Pomagat? Ja kamot. Ti boš pa Lovra čuvala, velja?
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 24.12.2009 12:24:34 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:13:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zarja, torej pride na 33 Pomagat? Ja kamot. Ti boš pa Lovra čuvala, velja? komot še to z VESELJEM.....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:26:47
|
|
|
|
lara light
|
Punce, prilagam manjkajočega božička....posebej za Zarči in Pikovitko!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:34:46
|
|
|
|
rojena77
|
Če se morda kateri ljubi odgovarjat - sem 6 dan po Et in nimam popolnoma nobenega znaka, ne bolečin, ne večjih joškic.....hodim v službo kot vsak normalen človek... skratka skoraj pozabila sem že.... Kdaj naj bi se začelo kaj dogajati sploh? Vsem želim pa čudovit večer s svojimi najdražjimi!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:35:34
|
|
|
|
sonček33
|
LL pa zame...ker takega cukrčka pa hočem tud jaz imet
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:38:20
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica toooooooooooooooooooooooooooooooo jupi jupi jupi!!!! pa še voščilo za moje drage IVFovke rada vas mam!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:40:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Če se morda kateri ljubi odgovarjat - sem 6 dan po Et in nimam popolnoma nobenega znaka, ne bolečin, ne večjih joškic.....hodim v službo kot vsak normalen človek... skratka skoraj pozabila sem že.... Kdaj naj bi se začelo kaj dogajati sploh? Vsem želim pa čudovit večer s svojimi najdražjimi! Rojena, zelo težko je reči, kdaj naj bi se začelo dogajati, to je tako različno od ženske do ženske, spomni se naši Barbi se je dogajalo že od 2. dneva po ET, nekaterim se je začelo dogajati sploh kasneje. To, da se tebi ne dogaja, ni nujno slabo...saj veš, da so med nami tudi nosečnice, ki niso imele niti enega znaka. Tako ali tako, pa nja bi se znaki pokazali šele po pozitivnem testu, seveda če gre za normalno vgnezditev. Vem, da ti nisem prav veliko pomagala, ampak to je tudi največ kar ti lahko kdorkoli napiše
< Sporočilo je popravil mismis -- 24.12.2009 12:41:39 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:40:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Punce, prilagam manjkajočega božička....posebej za Zarči in Pikovitko! čist tak navihano gleda izpod kapice.......
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 12:44:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 LL pa zame...ker takega cukrčka pa hočem tud jaz imet saj sonček, tud zate, pa za mismisko, pa mikalorom, pa pijo, .... rvi
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 13:12:23
|
|
|
|
mismis
|
mogoče je čas, da tudi jaz napišem voščilo za vse vas... Ob čudovitem, prazničnem dnevu vam želim veliko sonca v srcih, da bi vedno imeli cela krila, da bi za vas vedno obstajala rama, na kateri se lahko razjočete, da bi vas spremljal otroški smeh, mokri poljubčki domačih ljubljenčkov, cele noči spanja, vse to in še veliko več...predvsem vam želim, da bi vedno ostale zveste same sebi ter da bi te prijetne praznike preživele v krogu domačih pred toplim ognjiščem... Torej vsem skupaj želim mirne in vesele božične praznike...
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?