|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
24.12.2009 13:15:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pikovik, draga moja, saj že veš, a še enkrat: smo s tabo! Jutri bo en lep, nepozaben dan, še posebno zate, srčica!!user posted image

Abra, Pija, Mismis, Sonček, Gloria, Gigi, Mijavček, Hedi, Noki, Zarjica, Lučka,...vsem lep Božič. RVI!user posted image user posted image

user posted image
To je pa res najlepša božičkova pomagačka ever!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
24.12.2009 13:15:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline

sem morala na FB odstranit stanje, se mi je en kreten od kolega na dopust obesiluser posted image , moram ga likvidirat.user posted image Kuhamo pa:
čebulno juhico z kruhkom in parmezanom, pohanega piščanca v limoni, rožmarinu in (namesto drobtin daš parmezan), polnjen krompirček s smetano in brokolijem.....sladica še ne vem...keksi so se mi malo prižgaliuser posted image user posted image user posted image Solatka pa je kr ledenka in malo koruze not nametane...user posted image user posted image user posted image . Pa za zvečer še moram biftek in karpačo pripravit......user posted image user posted image user posted image
LAČNAAAAA teh dobrot!!!!

Mislm, a si ti zgrešila poklic? user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
24.12.2009 13:16:02   
Shuka

Punce, prilagam manjkajočega božička....posebej za Zarči in Pikovitko!

user posted image
Seveda ne bomo pozabili na nagajivega pomagača!
Cmoka vsem 4!

Neposredna povezava do sporočila: 1753
24.12.2009 13:19:27   
Shuka
Punce moje, vsem prelepe in vesele praznike želim, imejte se radi, pazite nase, naslednje leto naj žanjejo tisti, ki še niso in ne pozabite, jaz vedno mislim na vas.

Tud jaz vas mam vse zelo, zelo rada!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
24.12.2009 13:24:38   
lara light
Shuki moja, mismis, enako lepe želje nazaj!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
24.12.2009 13:29:17   
zarja1

Shuki moja, mismis, enako lepe želje nazaj!user posted image user posted image user posted image
babe kr user posted image tolk vas mam rada....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1756
24.12.2009 13:30:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Mislm, a si ti zgrešila poklic? user posted image

neeeee, no skoz sem hotela bit zdravnica.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
24.12.2009 13:51:53   
BarbiG
Punce zlate želim vam miren, vesel Božič, naj bodo vaša srca napolnjena z ljubeznijo. Rada vas imam vse.

Pikovitka, sem tolk vesela, da imaš za nas na ta dan eno lepo novičko za sporočit.

Drgač pa grem nazaj v kuhinjo. Naš 6-letnik je namreč zaljubljen in danes pride k nam njegova ljubica. user posted image Sej ne morš verjet, kdaj se v teh časih že to dogaja. user posted image Pa nimaš kej. Nej tamaledva uživata.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
24.12.2009 14:42:38   
arneja
Pikovitka, komaj čakam, da sama sporočiš prelepo novičko user posted image user posted image user posted image . Nisem vedela, da Božiček že dopoldan darilca okoli nosi user posted image . Braaaaavo, punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
24.12.2009 15:41:10   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pikovitka, komaj čakam, da sama sporočiš prelepo novičko user posted image user posted image user posted image . Nisem vedela, da Božiček že dopoldan darilca okoli nosi user posted image . Braaaaavo, punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

se bom kar pod tole podpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
24.12.2009 16:37:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. user posted image user posted image user posted image
Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica

YES
Jst mam kr naježeno kožo in solzice v učkah.
Sem tolk vesela za našo drago pikico.
To je najlepše darilce za vse IVF-ovke.
Piki, te lubčkam in objemčkam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
24.12.2009 18:43:25   
pikovit
Evo mene punce moje iz MB.Imam eno lepo in eno slabo novico.Pa začnimo raje z lepo.

Takole danes smo na uz zagledali 2 GV eni že bije srček,druga pa kaže neke zametke.Zato moram čez en teden zopet v MB na UZ.Noseči smo pa 5t6d.Ne morem povedat kakšno veselje in hkrati stres je to.Občutki so res mešani.Sem tam na stolu kar skakala v luft in se kar drla od veseljauser posted image So se mi sestre in zdravnice kar smejale.Mi DR. rekla,lepo da ste vztrajala.Sedaj imaste vse kar ste si želela.Vem,da sem šele na začetku ampak prvič v življenju se mi je to zgodilo in je veselje res nepopisno user posted image .Itak,ko sem prišla iz UZ in sem zagledala svojega,da sva oba jokala.

Punce moje MB je zakon,da ne govorim o zdravnikih in sestrah,ki so vredne vsega in še več.Tako kot so ti ljudje človeški......Kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image

No sedaj pa še slaba novica.Namreš že par dni me boli desna meča.Na začetku sem mislila,da je vneta mišica.No in ker so v MB tolk fejst in so opazili,da šepam,me je takoj poslala na odvzem krvi,da se prepriča o kakem strdku.Rado se zgodi,da po IVfju in potem v nosečnosti pride do tega.In evo hudiča tale moja boleča noga ima strdek.Danes sem spoznala cel KC v MB.Od kardio,transfuzije.........Tako sedaj smo pristali na injekcija proti strjevanju krvi.Poleg vsega tega pa verjetno vpliva na to tudi moj mejni lupus.Ja sranje.Sem že mislila,da bom ostala pri UZ vendar sem končala na koncu na kardio.No sej hvala bogu,da so me prečekirali,da slučajno na koncu ne bi bilo kake štale.Živcev pa je šlo danes še pa še.

Takole sedaj pa se jaz poslavljam do jutri.Grem h mojim staršem na večerjo in odpirat božična darila user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se malo sprostim od živčnega dneva.

Punce hvala vam,ker ste mislile name in za vso podporo

RADA VAS MAMA VSEEEEEEEEEE.BREZ VAS MI NE BI RATALO

LUPČKA VSEM

VAŠA PIKOVITKAuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
24.12.2009 18:48:22   
pikovit
Joj sem čist pozabilauser posted image

PUNCE VSEM EN LEP VESEL BOŽIČ

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
24.12.2009 19:19:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Takole danes smo na uz zagledali 2 GV eni že bije srček,druga pa kaže neke zametke.Zato moram čez en teden zopet v MB na UZ.Noseči smo pa 5t6d.

Punce moje MB je zakon,da ne govorim o zdravnikih in sestrah,ki so vredne vsega in še več.Tako kot so ti ljudje človeški......Kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image

sem morala prit pogledat, pa makar me žlahta postrani gleda in moj godrnja....user posted image user posted image user posted image Pikovitka čestitke!!!!!! Kr dva user posted image user posted image . Razganja me od veselja. Jočem od sreče!!!!!!!! Polepšala si mi današnji večer.user posted image user posted image user posted image

Tisto z strdki pa naj gre kr šč šč šč šč šč stran.

MB ekipa pa je res zakon, se strinjam.

Lepo praznuj!!!!!!!!!!!!!!! Njalepše darilo si pa itak že dopoldan videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
24.12.2009 19:31:40   
lara light
Pikovitek, hvalauser posted image user posted image , tudi tebi in tvojim prijeten in topel večer. Osredotoči se na lepo novico, slaba naj izzveni. Čudovito. Srečna sem tud jaz! 

VESEL BOŽIČ!!

user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
24.12.2009 19:35:09   
lana70

Evo mene punce moje iz MB.Imam eno lepo in eno slabo novico.Pa začnimo raje z lepo.

Takole danes smo na uz zagledali 2 GV eni že bije srček,druga pa kaže neke zametke.Zato moram čez en teden zopet v MB na UZ.Noseči smo pa 5t6d.Ne morem povedat kakšno veselje in hkrati stres je to.Občutki so res mešani.Sem tam na stolu kar skakala v luft in se kar drla od veseljauser posted image So se mi sestre in zdravnice kar smejale.Mi DR. rekla,lepo da ste vztrajala.Sedaj imaste vse kar ste si želela.Vem,da sem šele na začetku ampak prvič v življenju se mi je to zgodilo in je veselje res nepopisno user posted image .Itak,ko sem prišla iz UZ in sem zagledala svojega,da sva oba jokala.

draga moja, prav na jok mi greuser posted image user posted image , od veselja.....res si zaslužiš dve majhni štručki......želim ti mirno nosečnost brez vsakršnih zapletov user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
24.12.2009 20:41:01   
Buska
najprej vesele bozicne praznike ....

.... imam tezavo .... po punkciji (nobene celice) 14.12. mi je dr. Res rekel, da naj jem Prometrium do 26.12 - danes dopoldan se je pojavil krvav izcedek (pri meni to pomeni zacetek user posted image ) .... zdaj pa ne vem, ali naj ga jem se naprej, ali naj prekinem ... in potem je rekel, da ko neham jest, da naj imam 8 dni pauze in potem zacnem s KT ....

... za vsak predlog bom zelo hvalezna .....
Hvala user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
24.12.2009 20:43:42   
Buska
 Pikovit user posted image user posted image za user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
24.12.2009 21:10:41   
ledenka
pikovitkauser posted image user posted image user posted image kolk sem vesela! zdaj pa počasi relax, pa poztivne misli v glavo user posted image brez skrbi pa itak ne boš, dokler škratka ne bosta jokala v tvojem naročju... potem pa se prave skrbi šele začnejo!

buska, ko dobiš M, prekineš s prometriumom, po moje lahko že sedaj, če ta izcedek napoveduje M.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
24.12.2009 21:49:07   
pika74
Iskrene čestitke pikovitka!!!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
24.12.2009 22:35:00   
gloria

No sedaj pa še slaba novica.Namreš že par dni me boli desna meča.Na začetku sem mislila,da je vneta mišica.No in ker so v MB tolk fejst in so opazili,da šepam,me je takoj poslala na odvzem krvi,da se prepriča o kakem strdku.Rado se zgodi,da po IVfju in potem v nosečnosti pride do tega.In evo hudiča tale moja boleča noga ima strdek.Danes sem spoznala cel KC v MB.Od kardio,transfuzije.........Tako sedaj smo pristali na injekcija proti strjevanju krvi.Poleg vsega tega pa verjetno vpliva na to tudi moj mejni lupus.Ja sranje.Sem že mislila,da bom ostala pri UZ vendar sem končala na koncu na kardio.No sej hvala bogu,da so me prečekirali,da slučajno na koncu ne bi bilo kake štale.Živcev pa je šlo danes še pa še.

Takole sedaj pa se jaz poslavljam do jutri.Grem h mojim staršem na večerjo in odpirat božična darila user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se malo sprostim od živčnega dneva.

Punce hvala vam,ker ste mislile name in za vso podporo

RADA VAS MAMA VSEEEEEEEEEE.BREZ VAS MI NE BI RATALO

LUPČKA VSEM

VAŠA PIKOVITKAuser posted image

...draga mojo tale novica mi je pa polepšala življenje.....tolk sem srečna za tebe,res.....zdej te čakajo sami lepi trenutki ki si jih zaslužiš.....vse se bo poštimalo in kmalu boš dobila dišečo štručko v naročje....

...punce moje,predvsem stare borke...takšna novica je spodbuda za vse vas ki se že leta truditeuser posted image user posted image user posted image .....

...še enkrat čestitke....pa še to da sem se vas točno predstavljala kok sta zgledala ko si ti pršla po uz-ju ven....še men tečejo solze.....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
24.12.2009 22:41:13   
gloria
user posted image

VESEL IN MIREN BOŽIČ

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
24.12.2009 22:47:59   
Erin
pikovit - čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S strdki ima pa naša Špelka12 "izkušnje", če te karkoli zanima...

SREČNO!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
25.12.2009 7:33:22   
Reby
Dobro jutro in vesel Božič! user posted image

user posted image

Pikovitka - to je pa letos druga najlepša novička, prva je bila seveda tvoja črtica user posted image  user posted image  user posted image  Erin - tut jaz sem hotla napisat, da ima Špelka izkušnje s tem, tako da Pikovit kr pozitivno naprej user posted image  Joj, drugo leto bo spet veliko avgustovčkov user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
25.12.2009 7:44:26   
blanč
Pikovit, čestitke in lepo ter mirno nosečnost ti želim.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?