|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
23.12.2009 20:43:47   
sonček33
larči moja draga...kje pa je tadrug  Božiček? Kolk je to dete lepo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.12.2009 20:45:49   
mojsonček
PIKOVIT držim pesti...
user posted image

LARA kakšna srčica je tale tvoja pupika Zarjauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.12.2009 20:47:55   
bit
na hitro vas vse pozdravljam...

in se veselim jutrišnjih user posted image user posted image user posted image user posted image Pikovitinih novičk

šibam smrekco postavljat...letos zamujava.user posted image

jaaaa sej bom slikala....user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.12.2009 20:49:27   
lara light
Ta druzga božička nisem še uspela pr miru dobit, ampak definitivno je!!
Hvala punce, šibam ajat, ker so noči pr nas porazne...kako je že una, saj po novem letu boljše bouser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.12.2009 20:50:04   
sonček33
LL to bo pa kmaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.12.2009 20:53:31   
lara light
Ko smo že pr naših lepotah, sonček, sem uni dan vidla tvojega v tistem temnozelenem kombinezončku....oh, Lovro...preeelep, čudovit fantek je! Super mami!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.12.2009 21:00:53   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja vabljena na teranov liker sam prej javi, da naredim zalogo zate user posted image .

hmmmmmm totalni alkoholik sem izpadla, ha?user posted image user posted image user posted image Moram prej še hotel rezervirat....zadnjič sta padla samo dva ajsa....pot do MB je polna ovinkov in WP prijatlov.

Rentam napihljivo blazino user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.12.2009 21:00:59   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neki sem poštudirala s tole slikco...vidijo se pa rokice, nogice in glava...trup pa neuser posted image

TUKAJ

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Pikovitek - doma vsi ful navijamo za jutri user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.12.2009 21:06:19   
Pija76
Pikovit navijam kot nora ( "kot" tud spustim zate)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punce vam bom kar danes zaželela lepe praznike, uživajte, ne jejte preveč user posted image , ker "trenutek v ustih, večno na bokih user posted image ". No tega ne dobesedno vzet, je pa dobra a ne? Skratka vse lepo vam želim, in da bomo v novem letu vse nekje bližje cilju, ki nas je spoznal in združil!!!! Lepo praznujte!
Tečem terančka delat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.12.2009 21:07:59   
Pija76
LL (joj kako grozna kratica user posted image ) kako lep božiček, pravi cuker, nalepi v bližnji prihodnosti še tadrugega!

Bivša Pujsa Pepa krasen avantarček!!!!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 23.12.2009 21:08:16 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.12.2009 21:11:58   
gloria
Pikovit sam za tebe sem pršla gor da ti povem da sem ju3 v mislih z teboj.....držim pesti...ti pa uživaj ob prvem pogledu na svojo pikico/ceuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.12.2009 21:40:17   
Tanja_Jes
Pikovit...želim ti prelepo božično jutro   user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.12.2009 22:34:01   
pikovit
Punce moje zlate hvala,ker mislite name in držite pesti.UZ imam šele ob 10:20.Pa preden pridem iz MB bo trajalo.Javim kateri in bo prenesla naprej.

Rada vas imam prav vsakouser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.12.2009 22:42:32   
miklarom
mismis - najprej tebi z malo zamude a iz vsega srca vse najboljše, in naj se ti izpolni tvoja želja  user posted image   user posted image
Loremi - user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim
pikovit - stiskam pesti za jutri user posted image user posted image user posted image

sonček33 - kako lepo smrekico imaš, in Lovro kaki cukerček je , in kako je že zrastel user posted image

Fargi - iiiiiii, kako lepa slikica in kako lepo rastemouser posted image
LL - kako smo lepi kot božiček, samo eden mi pa manjkauser posted image

VSEM ŽELIM VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, IN NAJ VAM BOŽIČEK PRINESE KAJ LEPEGA  ,  V PRIHAJAJOČEM NOVEM LETU 2010 PA ČIMVEČ PLUSEKOV, IN PA MALIHuser posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.12.2009 6:54:03   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

miklarom hvala in lep pozdravček ti namenjam!

pikovit vso srečo!! user posted image  user posted image  user posted image

Dekleta, vsem želim, da preživite kar se da lep dan!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.12.2009 7:08:05   
miklarom
Loremi - hvala za kavico, evo tudi jaz imam že kuhanouser posted image in pozdravček in objemček nazaj, 

A sva očitno danes prve tako zgodnje, a vse še spijo,user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.12.2009 7:43:50   
loremi
Ja, nekatere verjetno še spijo, vsaj če jim ni treba v službo it, nekatere pa že pridno v službah in upajmo, da se kasneje kaj javijo user posted image . Jaz zjutraj zelo redko dlje spim, no ob delovnikih je pa itak treba vstat za v službo, za danes sem si pa zagotovila dopust.
Za ponedeljek, ko grem na krvnega za beto, si ga pa nisem mogla, tko da bom potem šla v službo.

VSEM ŽELIM PRAV LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE!!

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.12.2009 7:54:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image
presrčkano....jaz sem se čist zaljubila......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.12.2009 7:56:45   
zarja1
Pikovitka še malo še malo pa bo 10,20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni je bil to lani najlepši dan v življenju. Držim pesti, čeprav vem da je vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.12.2009 7:57:25   
zarja1
Dans kao na dopustu, pa sem v kuhinji že v polnem švungu-mater, odličen dopust.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.12.2009 7:57:50   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja vabljena na teranov liker sam prej javi, da naredim zalogo zate user posted image .

hmmmmmm totalni alkoholik sem izpadla, ha?user posted image user posted image user posted image Moram prej še hotel rezervirat....zadnjič sta padla samo dva ajsa....pot do MB je polna ovinkov in WP prijatlov.

Rentam napihljivo blazino user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.12.2009 8:36:50   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,...

danes je pa lep dan, ker nam bo Pikovit sporočila lepe novičke. Dajmo stara, mi te čakamo, navijamo in stiskamo pesti zate kt pr norcih

Miklarom, hvala za voščila, ti pa samo še danes potem pa dopust user posted image user posted image user posted image  jaz pa fovš

Larči, tale gospa Božičkova je pa ta prava, super slikica...upam, da tudi gospoda Božička uloviš v 10 sekundnem mirnem stanju za eno fotkico

Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline

Loremi, ti tudi doma, pa že tako zgodaj pokonic??? Jaz bi se, če bi bila doma, takle čas še full valala po pojstelji, no vsaj dokler ne bi naš user posted image  poklical.

Lučka25, kam pa potujete, da nas boš zanemarjala med prazniki

Pija76, teranov liker uspel??? ali ga bo sploh kaj ostalo za po praznikih

nč, gremo delat, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.12.2009 9:21:30   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, ti tudi doma, pa že tako zgodaj pokonic??? Jaz bi se, če bi bila doma, takle čas še full valala po pojstelji, no vsaj dokler ne bi naš user posted image  poklical.

Jaz pa redko dlje ostanem v postelji, sploh če moj vstane in gre od doma, mu grem vsaj kavo skuhat. No za vikende pa skup mal poleživa. Dans sem pa itak mogla vstat, mam na večerjo povabljene še vse njegove domače (še čakam mojo mami, da mi pride pomagat), pa morm vse pripravt pa še mal pospravt, mam tako, ko da bi bomba not trešla user posted image . Sej vem, da ne smem pretiravat, ampak vsej mal morm pa reda nardit. No sej, če pa nebi mela vsega za prštimat, pol bi se pa še mal tamle po kauču valala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
nč, gremo delat, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.12.2009 9:26:30   
sonček33
Pikovit, čisto malo še. Naj bo danes sončen dan, pa kaj če pada dež.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.12.2009 9:41:12   
lučka 25
Pikovitka, srečno danes. user posted image

No, zdaj pa letimo, moram mojga pelat za 3 dni (seveda gre mala tudi zraven) na lepš za 16 letno obletnico. Madonca saj sva že pol življenja skupaj.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?