Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:08:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline sem morala na FB odstranit stanje, se mi je en kreten od kolega na dopust obesil , moram ga likvidirat. Kuhamo pa: čebulno juhico z kruhkom in parmezanom, pohanega piščanca v limoni, rožmarinu in (namesto drobtin daš parmezan), polnjen krompirček s smetano in brokolijem.....sladica še ne vem...keksi so se mi malo prižgali Solatka pa je kr ledenka in malo koruze not nametane... . Pa za zvečer še moram biftek in karpačo pripravit......
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit, držim pesti!!!!!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:10:12
|
|
|
|
sonček33
|
a dej zarja lušte delat že zdej dopoldne ...mi pridemo k vam...cela familija...no sej smo samo trije
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:11:04
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka uživajte sto na uro.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:14:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a dej zarja lušte delat že zdej dopoldne ...mi pridemo k vam...cela familija...no sej smo samo trije mi trije tud, smo tudi samo trije , ta tretji bo najbolj zadovljen s kostmi
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:15:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj pa danes dobrega kuhaš, daj nam zaupaj, ti vedno pripraviš za take praznike full mojstrovine, da se mi potem še cel dan cedijo sline sem morala na FB odstranit stanje, se mi je en kreten od kolega na dopust obesil , moram ga likvidirat. Kuhamo pa: čebulno juhico z kruhkom in parmezanom, pohanega piščanca v limoni, rožmarinu in (namesto drobtin daš parmezan), polnjen krompirček s smetano in brokolijem.....sladica še ne vem...keksi so se mi malo prižgali Solatka pa je kr ledenka in malo koruze not nametane... . Pa za zvečer še moram biftek in karpačo pripravit...... panna cota??? evo predlgo za sladico, ostali se pa bere zelo mamljivo, da si že sedaj obllizujem prste
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:28:55
|
|
|
|
loremi
|
zarja super! za sladico sem jaz pripravila kokosovo strjenko, je pa zelo dober predlog od mismis, panaa cota, ni velik dela jst morm pa še merkat, kaj kdo je in česa ne (kdo je mal zbirčen) pa še ena vegetarjanka je vmes, tko da bo dišal in po mesu in po zelenjavi , na konc pa še sladkosneda bomba
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:34:44
|
|
|
|
zarja1
|
panacota.....hmmmmmmm PA KOKOS....., moj navija za tiramisu ga kr skup poknem pa je. Vi bi vsi prišli samo papat, kaj pa pomagat? Srčice uživajte sto na uro!!!!!!!!!!! RVM VSE V KOMPLETU.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:46:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 panacota.....hmmmmmmm PA KOKOS....., moj navija za tiramisu ga kr skup poknem pa je. Vi bi vsi prišli samo papat, kaj pa pomagat? Srčice uživajte sto na uro!!!!!!!!!!! RVM VSE V KOMPLETU. ne moremo priti pomagati, ker se v službi delamo, da delamo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:49:32
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, daj že sporoči komurkoli kako je šlo...mene bo pobralo od redovednosti in živcev
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 10:59:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 panacota.....hmmmmmmm PA KOKOS....., moj navija za tiramisu ga kr skup poknem pa je. Vi bi vsi prišli samo papat, kaj pa pomagat? Srčice uživajte sto na uro!!!!!!!!!!! RVM VSE V KOMPLETU. mmm...jaz lahko pomagam jesti za dva sem najprej prebrala kokoš ...ni zvenelo okusno...kokoš s panacoto Zarja...jest mam tebe tut rada...od drugega leta naprej v kompletu Mismis...a si ti mene dala med navijačice...glede na to da vam še kr tle težim...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:01:10
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, daj že sporoči komurkoli kako je šlo...mene bo pobralo od redovednosti in živcev Ja lahko bi že kdo javu...jest sem samo zarad Pikovitke gor prišla hočem dobre novice !!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:03:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, daj že sporoči komurkoli kako je šlo...mene bo pobralo od redovednosti in živcev Grizljaj žemljico...če si jo že zaslužla če si pa fejst živčna pa trikrat vdihni in izdihni in udari po računalniku
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:12:36
|
|
|
|
Fargesia
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:13:14
|
|
|
|
Fargesia
|
še nič novičk od pikovitke?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:17:14
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:18:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, daj že sporoči komurkoli kako je šlo...mene bo pobralo od redovednosti in živcev Grizljaj žemljico...če si jo že zaslužla če si pa fejst živčna pa trikrat vdihni in izdihni in udari po računalniku v bistvu nisem zalužila danes za žemljo, niti ne za brikete, še dobro da smo jih prejšnji mesec kupili na zalogo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:19:14
|
|
|
|
loremi
|
Jeeeeeeeeeeeeeee Pikovit, jaaaaaa bravooo komaj čakamo poročilce
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:25:05
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ne,ne, danes sem fraj delam pa še jutri in v soboto, pol pa nadopust zarja - madonca kaj vse boš ti danes pripravila za papcat, njama, njama pikovit - , jeeeeeeee so happy
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooo, super!!!!!!!! Pikovitka, hitro domov, komaj čakamo novičke!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:25:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:26:12
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a dej zarja lušte delat že zdej dopoldne ...mi pridemo k vam...cela familija...no sej smo samo trije Ja, pa še mi , sej smo mi tut samo trije
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:27:52
|
|
|
|
lara light
|
Toooooooooooooooooooooooooooooo! Pikovitek, zlata moja, presrečni smo za vas! Reby, še jaz : yes, yes, yes!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:30:03
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit ima superrrrrrrrrrrrrrrrr novičko, eno prav primerno za tale božični čas. Več bo pa sama povedala, take lep novičke mora sporočiti bodoča mamica yeeeeeeaaaaahhhh....sem jest vedla da bodo dobre novičke...sem tolk vesela, da sploh ne vem, če bom sploh lahko še delala...bravo, bravo, bravo... glej da sporočiš vse podrobnosti Pikovit...tanajraj bi vaju(dva/dve)objela Prelep Božič si nam naredila Čestitke iz srca
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 24.12.2009 11:30:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a dej zarja lušte delat že zdej dopoldne ...mi pridemo k vam...cela familija...no sej smo samo trije Ja, pa še mi , sej smo mi tut samo trije Pa še jest...mi smo tut trije
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?