mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kot je že Loremi povedala, petek je me prav veseli, da mi jutri ni treba na šiht, še bolj me pa veseli, da bo tudi naslednji službeni teden manj naporen, pa še naslednji... Pija, saj nimam več kaj za dodati kot tisto, kar sem ti že povedala O Lučka in Gloria, gresta p drugo leto v akcijo, ena po bratca, druga po sestrico Sonček, kako si, kako kaj mali razbojnik, so bunke na jelki še cele Zarja, ti naš horny teddy, kako si ti, bo ta vikend tudi kakšna čaga? cukica, možno je, da dobiš tudi M 3 tedne po abraziji, ampak zaenkrat so samo izcedki praviš, če se bo ulilo je to ta prava m, če ne so pa samo izcedki, še dobro, da jo prej dobiš, jaz sem jo čakala 42. dni BarbiG, ne morejo videti v labratoriju, če se celica naprej deli, imaš različne dneve delitev enojajčnih dvojčkov, vem da je Rubin 1x na dvojčkih napisala to razlago, evo link: http://www.ringaraja.net/forum/m_2557747/mpage_141/key_/tm.htm (nekje na sredi strani je), pa nikar preveč zavzeto brati, glede na to, da ne moreš videti, kdaj se je tvoja pikica delila, je ta tekst samo za tvojo informacijo atina, kako si ti, ti tvoja lumpa povzročata kakšne nosečniške težave. srečka79, dokler je samo izcedek, nikar ne skrbi, dokler se ne ulije je še vedno upanje...Izcedek lahko pomeni marsikaj...tako da lepo se sprostiti in nadaljevati s terapijo