BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: atina1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ... ..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici??? Ne vem in če ti čist iskreno povem, da mi je totalno vseen, sam da tole pripeljemo do konca brez zapletov in da dobim na koncu v naročje zdrava . Barbi, ma sem prav jezna na dr. D, kaj ti ima to za govoriti, da te takoj spravi v žalost in slabo voljo. poglej, kakšna dva tedna nazaj je Atina tudi zvedela, da ima enojajčne dvojčke (je sicer v MB, pa vstavili so ji samo eno celico), pa ji noben ni rekel nič takšnega. Srce vse bo v redu, ker mora biti UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TU SE PA MOREM PRIDRUŽIT . BARBI G Naj ti povem da sva na istem. Jaz tud nosim dva zlata enojajčna dvojčka , kot ti je mismis povedala ( hvala mismis ). Bodi vesela, to so posebni otroci, tak da misli pozitivno, vse bo ok. Viš, moj je bil prvo ful šokiran, zdaj pa že kar sanja dva . Zdaj bi te že mogla našeškat, če bi te mela tu, sploh ne poslušaj tega od gin. al pa ga zamenjaj, če ti to reče. Čuj vsaka nosečnost je lahko rizična tud z enim, to je stvar narave in , če nama je usojeno da bova imeli enoj. dvojčke, jih bova mele, a ne? Bodi optimistična! Punca, sprijazni se, da najina imata dobro monicijo za enojajčne dvojče delat. Naj vam povem da sem že včeraj dobila pri svoji G materinsko knjižico in slikico. Z malima je vse vredu in tudi bo. Moj pravi zdaj ko sem dobila mat. knjižico se me mala dva ne bosta mogla kar tak znebit , namreč se vsak dan po enih dvajst krat božam po trebuščku in pravim naj rasteta. Finta je pa v tem, da mi je G rekla da rasteta tak kot da bi bil en. V glavne ful lepo rasteta, proti pričakovanju za dvojčke je rekla. uuuuuuu kak dosti sem napisala LP babe Anita Anita, hvala ti za tele besede. Sem bila pa kar nekaj časa v šoku včeraj, ampak je bilo potem popoldan že v redu in zdaj vem, da bo vse v redu in že komaj čakam pregled pri G, ki ga imam 6.1. Takrat bom tud dobila materinsko. Sicer sem pa že včeraj dobila slikco in morm rečt, da mi je ta slikca včeraj kar pomagala, da razmišljam pozitivno. Mi je pa vseeno uganka, kako je lohk prišlo do enojajčnih dvojčkov pri umetni oploditvi, saj bi se delitev na dva morala videt že v laboratoriju. Kako pa se sicer počutiš? Men je cele dneve slabo, pa za nameček še ponoči, s tem, da ponoči sem na eno uro na WC-ju, ker imam skoz poln mehur.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 17.12.2009 18:20:51 >
|