|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
16.12.2009 22:23:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Lučka...bo treba v nove boje user posted image user posted image , kej razmišljaš?!

Razmišlam, razmišlam. user posted image

Sva nakak razmišljala, da maja, junija začneva za ene 3 mesce natur (k jst pravm, da kljub 0,1% da uspe, da nama pač bo user posted image ), pol na jesen pa v postopek, če ne bo šlo drugače.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.12.2009 22:41:21   
sonček33
lučka, super

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.12.2009 22:47:23   
bit

Bit...a se ti že zdaj vleče user posted image user posted image user posted image

k šmrkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.12.2009 6:50:27   
Anonimen
kajsica, čestitke za dva srčka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, danes še posebej mislim nate!! user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka, o kako lepo je to slišat, da bosta kmalu šla še po eno pikico!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa danes pogledat, kako je z mojo cisto, pa upam, na najboljše!user posted image

(odgovor članu bit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.12.2009 7:11:50   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Kajsica, čestitke za dva user posted image user posted image !

Skuštrana suzi, nej današnji pregled prinese obetavne novice, nej se že spoka ta cista!

Tanja_Jes, no sej maš verjetn kar prav. Ma se držim, sicer hodim v službo, sej kaj pa nej, počutim se pa čist ok, edin občasno me fajn špikne v desnem jajčniku, ampak sej to je skoz pri tem.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
17.12.2009 8:24:39   
aqua77
Pikovitek, Kajsi in Barbi vsem iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
17.12.2009 8:54:45   
mismis
Dober dan vsem skupaj

meni se pa danes nič ne da, mah bo že boljš

mejte se

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
17.12.2009 9:06:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj

mejte se

...si se včeraj preveč batlerirala vidiš....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
17.12.2009 9:14:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Dober dan vsem skupaj

mejte se

...si se včeraj preveč batlerirala vidiš....

Nisem, prisežem da ne, je naš doma in ko je on doma se ne batleriram, nekako ni gušt user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
17.12.2009 9:15:44   
sonček33
mismis..pa saj se tudi tebi lahko kdaj kaj takega zgodi... ti si kr privošči plavegauser posted image

mikalrom...ti pa tudi na iziuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
17.12.2009 9:16:41   
sonček33
pija?

aquica moja...sem ti že na borbi napisala...ni fer...bodi močno in pogumno naprej...objem samo zate

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
17.12.2009 10:18:19   
zarja1
Srčice moje.user posted image ..tolk, da vas pozdravim...letim delat nazajuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.12.2009 12:54:20   
kimsy
Rožice moje - sm vas pršla samo malo pozdravit. Smo imeli včeraj zaključek leta v firmi in sm took zaspana, se mi nč ne da... Samo še 1 dan in 3 ure pa me ločijo do porodniške. user posted image  Tako da bom zdržala...

Ampak sm res lena...

Želim vam lep dan, pa ne mi zmrznit, ker je tako mraz zunaj, da se komaj diha.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
17.12.2009 16:10:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka...bo treba v nove boje user posted image user posted image , kej razmišljaš?!

Razmišlam, razmišlam. user posted image

Sva nakak razmišljala, da maja, junija začneva za ene 3 mesce natur (k jst pravm, da kljub 0,1% da uspe, da nama pač bo user posted image ), pol na jesen pa v postopek, če ne bo šlo drugače.

....o imava ista razmišljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....se vidimouser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
17.12.2009 16:11:45   
gloria
Barbi in Kajsica čestitke za dvakrat po dva user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
17.12.2009 16:14:08   
gloria
Kimsy o še malo paa te čaka samo lepo obdobjeuser posted image
 Mismis men se tudi nič ne da danesuser posted image
Sonček helouuser posted image
Pija na raportuser posted image

...aja pa dober dan....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
17.12.2009 16:59:22   
cukica
Punce je možno da sem dobila že menstruacijo po abraziji?Danes sem 3 tedne po čiščenju,pa mam neki rdeč izcedek,...pa jajčnik me neki špika,...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
17.12.2009 17:14:49   
atina1

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Punce pozdravljene.

Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ...

..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici???user posted image user posted image user posted image

Ne vem in če ti čist iskreno povem, da mi je totalno vseen, sam da tole user posted image pripeljemo do konca brez zapletov in da dobim na koncu v naročje zdrava user posted image user posted image .

Barbi, ma sem prav jezna na dr. D, kaj ti ima to za govoriti, da te takoj spravi v žalost in slabo voljo.
poglej, kakšna dva tedna nazaj je Atina tudi zvedela, da ima enojajčne dvojčke (je sicer v MB, pa vstavili so ji samo eno celico), pa ji noben ni rekel nič takšnega. Srce vse bo v redu, ker mora biti

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TU SE PA MOREM PRIDRUŽITuser posted image .

BARBI G
Naj ti povem da sva na istem. Jaz tud nosim dva zlata enojajčna dvojčka user posted image user posted image , kot ti je mismis povedala ( hvala mismis user posted image ). Bodi vesela, to so posebni otroci, tak da misli pozitivno, vse bo ok. Viš, moj user posted image je bil prvo ful šokiran, zdaj pa že kar sanja dva user posted image user posted image . Zdaj bi te že mogla našeškat, če bi te mela tu, sploh ne poslušaj tega od gin. al pa ga zamenjaj, če ti to reče. Čuj vsaka nosečnost je lahko rizična tud z enim, to je stvar narave in , če nama je usojeno da bova imeli enoj. dvojčke, jih bova mele, a ne? Bodi optimistična!

Punca, sprijazni se, da najina user posted image imata dobro monicijo za enojajčne dvojče delat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam povem da sem že včeraj dobila pri svoji G materinsko knjižico in slikico. Z malima je vse vredu in tudi bo.
Moj pravi zdaj ko sem dobila mat. knjižico se me mala dva ne bosta mogla kar tak znebit user posted image user posted image , namreč se vsak dan po enih dvajst krat božam po trebuščku in pravim naj rasteta. Finta je pa v tem, da mi je G rekla da rasteta tak kot da bi bil en. V glavne ful lepo rasteta, proti pričakovanju za dvojčke je rekla.

uuuuuuu kak dosti sem napisala user posted image user posted image

LP babe

Anitauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
17.12.2009 18:12:13   
srecka79
Ojla.Spet vam pišem. Danes sem osmi dan po ET in v stranišču sem opazila rjavkast izcedek-podoben rjavkasti sluzi. Mal me skrbi da je to to in da nam ni uspelo. Sicer se  tolažim da to ni to ,če pa je ste mi ve v tolažbo saj imate toliko pozitivnih misli in vse ste šle vsaj parkrat skozi to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
17.12.2009 18:13:08   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Punce pozdravljene.

Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ...

..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici???user posted image user posted image user posted image

Ne vem in če ti čist iskreno povem, da mi je totalno vseen, sam da tole user posted image pripeljemo do konca brez zapletov in da dobim na koncu v naročje zdrava user posted image user posted image .

Barbi, ma sem prav jezna na dr. D, kaj ti ima to za govoriti, da te takoj spravi v žalost in slabo voljo.
poglej, kakšna dva tedna nazaj je Atina tudi zvedela, da ima enojajčne dvojčke (je sicer v MB, pa vstavili so ji samo eno celico), pa ji noben ni rekel nič takšnega. Srce vse bo v redu, ker mora biti

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TU SE PA MOREM PRIDRUŽITuser posted image .

BARBI G
Naj ti povem da sva na istem. Jaz tud nosim dva zlata enojajčna dvojčka user posted image user posted image , kot ti je mismis povedala ( hvala mismis user posted image ). Bodi vesela, to so posebni otroci, tak da misli pozitivno, vse bo ok. Viš, moj user posted image je bil prvo ful šokiran, zdaj pa že kar sanja dva user posted image user posted image . Zdaj bi te že mogla našeškat, če bi te mela tu, sploh ne poslušaj tega od gin. al pa ga zamenjaj, če ti to reče. Čuj vsaka nosečnost je lahko rizična tud z enim, to je stvar narave in , če nama je usojeno da bova imeli enoj. dvojčke, jih bova mele, a ne? Bodi optimistična!

Punca, sprijazni se, da najina user posted image imata dobro monicijo za enojajčne dvojče delat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam povem da sem že včeraj dobila pri svoji G materinsko knjižico in slikico. Z malima je vse vredu in tudi bo.
Moj pravi zdaj ko sem dobila mat. knjižico se me mala dva ne bosta mogla kar tak znebit user posted image user posted image , namreč se vsak dan po enih dvajst krat božam po trebuščku in pravim naj rasteta. Finta je pa v tem, da mi je G rekla da rasteta tak kot da bi bil en. V glavne ful lepo rasteta, proti pričakovanju za dvojčke je rekla.

uuuuuuu kak dosti sem napisala user posted image user posted image

LP babe

Anitauser posted image

Anita, hvala ti za tele besede. Sem bila pa kar nekaj časa v šoku včeraj, ampak je bilo potem popoldan že v redu in zdaj vem, da bo vse v redu in že komaj čakam pregled pri G, ki ga imam 6.1. Takrat bom tud dobila materinsko. Sicer sem pa že včeraj dobila slikco in morm rečt, da mi je ta slikca včeraj kar pomagala, da razmišljam pozitivno. Mi je pa vseeno uganka, kako je lohk prišlo do enojajčnih dvojčkov pri umetni oploditvi, saj bi se delitev na dva morala videt že v laboratoriju. user posted image

Kako pa se sicer počutiš? Men je cele dneve slabo, pa za nameček še ponoči, s tem, da ponoči sem na eno uro na WC-ju, ker imam skoz poln mehur.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 17.12.2009 18:20:51 >

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
17.12.2009 18:29:32   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce je možno da sem dobila že menstruacijo po abraziji?Danes sem 3 tedne po čiščenju,pa mam neki rdeč izcedek,...pa jajčnik me neki špika,...

pomoje je možno...malo kontroliraj....kolko in koliko boš krvavela

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
17.12.2009 18:37:43   
bit
barbiG....   no lepo da si že pozitivno nastrojena....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes imam pa jst eno vprašanje.... do danes sem jedla centrum materna in c vitamin dodatno 500mg.
C vitamina mi je zmanjkalo... pa sem šla po nove...
v lekarni povem da sem nosečka... pa ni bila najbolj zadovoljna nad mojim jemanjem C vitamina.
C vitamin sem sedaj jemala da me  pujsek ne ulovi un tabolan....user posted image
Kaj ve mislite.... naj prisegam samo na pomaranče...in limone....kivi... in tako nadoknadim ...

Ne razumem zakaj ne C vitamina več kot je dnevna doza (dobim jo v Centrum materna).

a ste kej zastople.... če ste dejte kir komentar in kako se ve spopadate ...z letošnjo zimouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.12.2009 19:52:58   
Pija76
Čau punce,

hvala vsem, ki ste navijale zame in mislile name, vendar je žal rezultat enak kot vsakič do sedaj. Sem žalostna, pobita in fertik, tako da vam tudi nisem mogla že v torek napisati. Enostavno ni bilo moči.... Kako naprej še ne vem čist ziher, neki plani so, volje pa žal nobene. Upam, da se čimprej srečava spet!

Kajši in Barbi SREČNO!!!!!

Vsem trepetalkam, nosečkam in tistim ki to še vse boste: navijam za vsako izmed vas!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 17.12.2009 19:53:41 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.12.2009 19:55:16   
lara light
Pija, tolko sem mislia nate...močan objem in saj veš, čimprej v nove boje. Drži se, rti

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
17.12.2009 20:00:13   
bit
pija ..tudi meni je zelo žal da vama ni uspelo....
user posted image user posted image

spočita si ...in ko bo čas...pojdita ponovno v boj.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?