|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
16.12.2009 12:43:07   
pikovit
Ja problem pri dr.D je ta,da ko si v postopku se fulll zavzame zate.Ko pa si nosečka je pa bolj na hitr vse.Žal user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.12.2009 14:49:23   
kajsica
Pozdrav babike!

Ja tudi mi smo bili danes na UZ in sta bili 2 GV, ena večja in druga manjša, v obeh pa je plodek 9mm. Dr D mi je naročil še en pregled čez 14 dni sploh zaradi tamale vrečkice da vidimo ali se bo obdržala ali ne. Sta pa obe zelo živi user posted image user posted image .....No naslednji pregled bo pa že 29.12. pri svoji G.

V glavnem.....bila sem tolk izmozgana od živčne vojne zadnjih dni, da sem doma samo dol padla in spala...

Barbi.....kot sem ti rekla, da počasi, velik je enojajčnih dvojčkov...boš videla vse bo OK.

Vsem hvala za navijanje.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.12.2009 14:59:04   
nokes
še tukaj: kajši, barbi, obema MWA, MWA, MWA... vse bo okej! FAAAJN user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.12.2009 15:08:07   
pikovit
Kajsi jupiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi pri vama bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.12.2009 15:25:14   
Reby
Barbi - še tukaj čestitke. Kot sem ti že napisala, ti boš zmagala in vse bo ok user posted image  user posted image  user posted image
Kajsica - jupiii, tudi ti dvojna nosečkica. Vse bo še vredu. Ful sem vesela user posted image  user posted image  user posted image
pikovitek - kdaj maš pa ti UZ? user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.12.2009 15:33:11   
mojsonček
Dan!

pikovitka, jst sm mal za cajtom... ampak sm tko vesela zate in držim pesti, da bo to eden tvojih najlepših božičev doslej, leto 2010 pa še lepše... po vsem, kar si dala skozi... user posted image user posted image

barbi, kajsi user posted image user posted image user posted image user posted image  čim več pozitive v glavo, božat bušija in počivat, da bodo pikice pridno rastle...

le na koga sem se spomnila, ko sem vidla tole?

user posted image

pupe, čim več lepega vam želim...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.12.2009 15:40:34   
lučka 25

Barbi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ti bodi kar vesela. In kot so že druge rekle, slabe misli stran.

Kajsica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  super za user posted image user posted image . Sem tako vesela, da ne znam povedat.

No, pa sta me spet spravli v jok, jok sreče.user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.12.2009 15:40:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pija, mislim nate.

Jaz tudi, ves čas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.12.2009 16:17:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

uffff kje je še to 24.12 user posted image

Pišuka punce pa kaki so znaki nosečnostiuser posted image ma jaz nimam prav nobenega user posted image user posted image Slabo mi ni,joški so sicer malo povečani,bolijo ne,trebuh je sicer malce napihnjen.A je to Ok?Me že živčki dajejo :(

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.12.2009 16:19:36   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Dan!

pikovitka, jst sm mal za cajtom... ampak sm tko vesela zate in držim pesti, da bo to eden tvojih najlepših božičev doslej, leto 2010 pa še lepše... po vsem, kar si dala skozi... user posted image user posted image

naj se ti besede pozlatijo user posted image user posted image user posted image  in hvala user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.12.2009 16:39:40   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pišuka punce pa kaki so znaki nosečnostiuser posted image ma jaz nimam prav nobenega user posted image user posted image Slabo mi ni,joški so sicer malo povečani,bolijo ne,trebuh je sicer malce napihnjen.A je to Ok?Me že živčki dajejo :(

Aaaa, za Božička, super user posted image  Ne sekiraj se zaradi znakov, jaz nisem imela čisto nobenih. Ista situacija je bila kot pri tebi user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.12.2009 16:42:36   
miska73
Kajši J_EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pupa moja vse čestitke za dva srčka.
Zdaj se pa prosim res čuvaj.
Dvojna nosečnost res ni šala.
Res skrbet zase, res počivat, res nič delat.

BarbiG zate vse skupaj še toliko bolj velja. Čuvaj se 100 na uro in izberi si pravega G za spremljanje nosečnosti. Naše dvojne so veliko hodile k Cerarju. Lej, ni ovir, da ne bi bila ti srečna mamica dveh čudovitih otročkov. Ampak res moraš sama veliko narediti za to.

Pupiki moji, zdaj do nuhalne se morata še posebej čuvati. Pa potem ko se boste približevale zadnji tretini nosečnosti.
Komaj čakam, da vaju pozdravim v klubu dvojnih mamic.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitka
sem se danes tko kar naenkrat spomnila nate ... in še zdej ne morem verjet, da ti je ratalo. Ti pošiljam en velik objem.
Znaki... jst jih nisem imela nada ništa nič od nič... Pol mi je počas bilo sicer vsake tolko mal slabo, ampak se mi zdi to tam po 8. tednu. Pa enkrat je blo treba nujno v McDonalds... to je pa bolj kot ne vse.

Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija
mislim nate

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.12.2009 17:02:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG
zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noro vesela sem zate!!!!!!!!!! Čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.12.2009 17:05:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Sta pa obe zelo živi user posted image user posted image .....No naslednji pregled bo pa že 29.12. pri svoji G.

aaaaaaaaaaaaaa še enaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa kr user posted image od sreče!!!!!!! Čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kolk zamujam zarad te blesave službe..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.12.2009 17:06:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pija, mislim nate.

Jaz tudi, ves čas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tudiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.12.2009 18:03:22   
lejla007
Kajsica, Barbi in Pikovitka!!!

BRAVO vsem trem user posted image user posted image user posted image ! Božajte trebuščke, uživajte vsako minuto, pa bo čas tko hitr minil in se boste kar naenkrat peljale iz porodnišnice domov z novim(a) članom(a) zadaj user posted image !

Loremi - kako si ti kaj? Navijam, navijam, navijam,...

Goldy - helou! Res me kr nekaj časa ni blo na spregled user posted image Vidim pa, da uživate, kar me zelo veseli!

Punce, VELIKO sreče vsem, ki ste v postopku, trepetalke in seveda nosečkicam tudi user posted image !

Lepo bodte,
Lejla

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.12.2009 18:16:52   
Fargesia
Kajsica in barbi, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.12.2009 18:33:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Tako je bilo pri meni. Sem mela na začetku več znakov za M. Mene so slabsti napadle šele po 8-9 tednu in so trajale nekje do 17 tedna. Drugih znakov kot rast trebuha pa v nosečnosti ni bilo. No potem so bile brcike, kar je pa itak najboljš - jih še kar noro pogrešam.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.12.2009 18:56:36   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Barbi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ti bodi kar vesela. In kot so že druge rekle, slabe misli stran.

Kajsica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  super za user posted image user posted image . Sem tako vesela, da ne znam povedat.

No, pa sta me spet spravli v jok, jok sreče.user posted image

malo sem lena pa se bom kar potpisalaaaa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam pa prvi UZ 4.01.10..... še tri tedne....
sem že sedaj živčna....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.12.2009 19:02:34   
bit
lučka, reby, pikovit,....tut jst sm na istem vlaku brez znakov....
zgleda da je to moda nov in dec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.12.2009 19:20:41   
Goldy
Čestitke pikovitki! JEEEEEE! Pa seveda kajsici in barbiG!!!!!!user posted image user posted image

lejla - kako kaj? Nič te ni naspregled. Jap user posted image , mi uživamo 100 na uro.....

Za vse, čisto za vse držimo pesti!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.12.2009 19:22:45   
gasilka
Bravo BARBIGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa le počivaj in se mirkaj!!!! SREČNO celihuser posted image user posted image
Pa nemisli na nič slabega!!!!! VSE BO DOBRO!!!!

Kajsica Čestitke tudi tebi kaj nas bo drigo leto bo veliko dvojčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz imam pri svojem ginekologu kontrolo 29 .12. Tako da SREČNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.12.2009 19:54:55   
bozza
Srečno Barbi in Kajsica!

Ostalim borkam pa prav lep pozdrav. Nuhalna je tudi že za mano, vse ok, zdaj prehajamo že v 2. trimester.

Lep večer!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.12.2009 21:14:57   
n74
Ojla!

Vauuu, same lepe novičke.

Kajši in Barbi srečno dvojne mamice user posted image user posted image user posted image

Pa Bozza tudi tebi čestitke za prehod v drug trimester user posted image

Trepetalkam za prvi UZ pa držim fige user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.12.2009 21:30:19   
Tanja_Jes
BarbiG ...lepo da si se pomirila, če ne bi te jest...s palco..ti ti...verjemi da pozitiva, vera, upanje, hrepenenje nekaj velja!! ti se edino lahko merkaš, jim daješ spodbudo. Mislim pa, da če si dogurala do zdaj boš pa tut naprej. Lepo počivaj in se razvajaj. Pa čestitke, vidiš da sta ti namenjena dva user posted image user posted image user posted image .
Drugač je pa men tut v leonišču ena sestra klobasala in povedala  vse kako se zopet naročim na nov postopek, ko sem šla beto mert. Pa sem ji rekla da mi to ne rabi govort, ker sem se odločila da sem noseča. Je kr rdeča ratala. Tko da nič ne upoštevaj črne misli... Kozarec, ki je na pol napolnjen, je zmeraj na pol poln, a ne?!

Mišmiš....prosim če dr. D naslednjič nameniš en opasan pogled

Kajši...dvojna mamica ...iiiii....sej sploh nisem dvomila user posted image čestitke....res lepe noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovit...nič se ne obremenjuj, jest tut nimam znakov, mislim, čisto nič drugače se ne počutim. Edino joške (še vedno), mal bolečin v spodnjem delu, pa rahla utrujenost...Samo čuvaj se, pa božaj bušija pa pogovarjaj se z njim user posted image user posted image user posted image user posted image

Bozza...a že tako deleč si...čas gre res hitro...

Bit...a se ti že zdaj vleče user posted image user posted image user posted image

Lučka...bo treba v nove boje user posted image user posted image , kej razmišljaš?!

Aljonka...kako si ti kaj? za špagete še vedno velja user posted image za bioresonanco pa ne vem...nisem probala tovrstnih terapij...kr ne verjamem v to..

Zarja...lubica moja user posted image da mi ne boš zbolela...rada te ma tvoja opica user posted image user posted image user posted image mwa

Loremi...ne sekiraj se, te samo polnijo s pozitivno energijo...sej to je fajn...a se dobr držiš?

Ja jest grem pa jutr k frizerju po novo glavo user posted image user posted image user posted image da bom lepa za u petek user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?