Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 12:43:07
|
|
|
|
pikovit
|
Ja problem pri dr.D je ta,da ko si v postopku se fulll zavzame zate.Ko pa si nosečka je pa bolj na hitr vse.Žal
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 14:49:23
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdrav babike! Ja tudi mi smo bili danes na UZ in sta bili 2 GV, ena večja in druga manjša, v obeh pa je plodek 9mm. Dr D mi je naročil še en pregled čez 14 dni sploh zaradi tamale vrečkice da vidimo ali se bo obdržala ali ne. Sta pa obe zelo živi .....No naslednji pregled bo pa že 29.12. pri svoji G. V glavnem.....bila sem tolk izmozgana od živčne vojne zadnjih dni, da sem doma samo dol padla in spala... Barbi.....kot sem ti rekla, da počasi, velik je enojajčnih dvojčkov...boš videla vse bo OK. Vsem hvala za navijanje.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 14:59:04
|
|
|
|
nokes
|
še tukaj: kajši, barbi, obema MWA, MWA, MWA... vse bo okej! FAAAJN
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 15:08:07
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsi jupiiiiiiiiiiiiiii Tudi pri vama bo vse OK
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 15:25:14
|
|
|
|
Reby
|
Barbi - še tukaj čestitke. Kot sem ti že napisala, ti boš zmagala in vse bo ok Kajsica - jupiii, tudi ti dvojna nosečkica. Vse bo še vredu. Ful sem vesela pikovitek - kdaj maš pa ti UZ?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 15:33:11
|
|
|
|
mojsonček
|
Dan! pikovitka, jst sm mal za cajtom... ampak sm tko vesela zate in držim pesti, da bo to eden tvojih najlepših božičev doslej, leto 2010 pa še lepše... po vsem, kar si dala skozi... barbi, kajsi čim več pozitive v glavo, božat bušija in počivat, da bodo pikice pridno rastle... le na koga sem se spomnila, ko sem vidla tole? pupe, čim več lepega vam želim...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 15:40:34
|
|
|
|
lučka 25
|
Barbi ti bodi kar vesela. In kot so že druge rekle, slabe misli stran. Kajsica super za . Sem tako vesela, da ne znam povedat. No, pa sta me spet spravli v jok, jok sreče.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 15:40:44
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pija, mislim nate. Jaz tudi, ves čas.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 16:17:59
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby pikovitek - kdaj maš pa ti UZ? uffff kje je še to 24.12 Pišuka punce pa kaki so znaki nosečnosti ma jaz nimam prav nobenega Slabo mi ni,joški so sicer malo povečani,bolijo ne,trebuh je sicer malce napihnjen.A je to Ok?Me že živčki dajejo :(
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 16:19:36
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Dan! pikovitka, jst sm mal za cajtom... ampak sm tko vesela zate in držim pesti, da bo to eden tvojih najlepših božičev doslej, leto 2010 pa še lepše... po vsem, kar si dala skozi... naj se ti besede pozlatijo in hvala
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 16:39:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Reby pikovitek - kdaj maš pa ti UZ? uffff kje je še to 24.12 Pišuka punce pa kaki so znaki nosečnosti ma jaz nimam prav nobenega Slabo mi ni,joški so sicer malo povečani,bolijo ne,trebuh je sicer malce napihnjen.A je to Ok?Me že živčki dajejo :( Aaaa, za Božička, super Ne sekiraj se zaradi znakov, jaz nisem imela čisto nobenih. Ista situacija je bila kot pri tebi
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 16:42:36
|
|
|
|
miska73
|
Kajši J_EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Pupa moja vse čestitke za dva srčka. Zdaj se pa prosim res čuvaj. Dvojna nosečnost res ni šala. Res skrbet zase, res počivat, res nič delat. BarbiG zate vse skupaj še toliko bolj velja. Čuvaj se 100 na uro in izberi si pravega G za spremljanje nosečnosti. Naše dvojne so veliko hodile k Cerarju. Lej, ni ovir, da ne bi bila ti srečna mamica dveh čudovitih otročkov. Ampak res moraš sama veliko narediti za to. Pupiki moji, zdaj do nuhalne se morata še posebej čuvati. Pa potem ko se boste približevale zadnji tretini nosečnosti. Komaj čakam, da vaju pozdravim v klubu dvojnih mamic. Pikovitka sem se danes tko kar naenkrat spomnila nate ... in še zdej ne morem verjet, da ti je ratalo. Ti pošiljam en velik objem. Znaki... jst jih nisem imela nada ništa nič od nič... Pol mi je počas bilo sicer vsake tolko mal slabo, ampak se mi zdi to tam po 8. tednu. Pa enkrat je blo treba nujno v McDonalds... to je pa bolj kot ne vse. Fargi Pija mislim nate
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 17:02:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noro vesela sem zate!!!!!!!!!! Čestitke!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 17:05:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Sta pa obe zelo živi .....No naslednji pregled bo pa že 29.12. pri svoji G. aaaaaaaaaaaaaa še enaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa kr od sreče!!!!!!! Čestitke!!!!! Pa kolk zamujam zarad te blesave službe..
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 17:06:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pija, mislim nate. Jaz tudi, ves čas. jaz tudiiiiiii
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 18:03:22
|
|
|
|
lejla007
|
Kajsica, Barbi in Pikovitka!!! BRAVO vsem trem ! Božajte trebuščke, uživajte vsako minuto, pa bo čas tko hitr minil in se boste kar naenkrat peljale iz porodnišnice domov z novim(a) članom(a) zadaj ! Loremi - kako si ti kaj? Navijam, navijam, navijam,... Goldy - helou! Res me kr nekaj časa ni blo na spregled Vidim pa, da uživate, kar me zelo veseli! Punce, VELIKO sreče vsem, ki ste v postopku, trepetalke in seveda nosečkicam tudi ! Lepo bodte, Lejla
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 18:16:52
|
|
|
|
Fargesia
|
Kajsica in barbi, čestitke!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 18:33:16
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Reby pikovitek - kdaj maš pa ti UZ? uffff kje je še to 24.12 Pišuka punce pa kaki so znaki nosečnosti ma jaz nimam prav nobenega Slabo mi ni,joški so sicer malo povečani,bolijo ne,trebuh je sicer malce napihnjen.A je to Ok?Me že živčki dajejo :( Tako je bilo pri meni. Sem mela na začetku več znakov za M. Mene so slabsti napadle šele po 8-9 tednu in so trajale nekje do 17 tedna. Drugih znakov kot rast trebuha pa v nosečnosti ni bilo. No potem so bile brcike, kar je pa itak najboljš - jih še kar noro pogrešam.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 18:56:36
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Barbi ti bodi kar vesela. In kot so že druge rekle, slabe misli stran. Kajsica super za . Sem tako vesela, da ne znam povedat. No, pa sta me spet spravli v jok, jok sreče. malo sem lena pa se bom kar potpisalaaaa čestitke jst mam pa prvi UZ 4.01.10..... še tri tedne.... sem že sedaj živčna....
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 19:02:34
|
|
|
|
bit
|
lučka, reby, pikovit,....tut jst sm na istem vlaku brez znakov.... zgleda da je to moda nov in dec.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 19:20:41
|
|
|
|
Goldy
|
Čestitke pikovitki! JEEEEEE! Pa seveda kajsici in barbiG!!!!!! lejla - kako kaj? Nič te ni naspregled. Jap , mi uživamo 100 na uro..... Za vse, čisto za vse držimo pesti!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 19:22:45
|
|
|
|
gasilka
|
Bravo BARBIG zdej pa le počivaj in se mirkaj!!!! SREČNO celih Pa nemisli na nič slabega!!!!! VSE BO DOBRO!!!! Kajsica Čestitke tudi tebi kaj nas bo drigo leto bo veliko dvojčkov Tudi jaz imam pri svojem ginekologu kontrolo 29 .12. Tako da SREČNO
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 19:54:55
|
|
|
|
bozza
|
Srečno Barbi in Kajsica! Ostalim borkam pa prav lep pozdrav. Nuhalna je tudi že za mano, vse ok, zdaj prehajamo že v 2. trimester. Lep večer!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 21:14:57
|
|
|
|
n74
|
Ojla! Vauuu, same lepe novičke. Kajši in Barbi srečno dvojne mamice Pa Bozza tudi tebi čestitke za prehod v drug trimester Trepetalkam za prvi UZ pa držim fige
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 21:30:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
BarbiG ...lepo da si se pomirila, če ne bi te jest...s palco..ti ti...verjemi da pozitiva, vera, upanje, hrepenenje nekaj velja!! ti se edino lahko merkaš, jim daješ spodbudo. Mislim pa, da če si dogurala do zdaj boš pa tut naprej. Lepo počivaj in se razvajaj. Pa čestitke, vidiš da sta ti namenjena dva . Drugač je pa men tut v leonišču ena sestra klobasala in povedala vse kako se zopet naročim na nov postopek, ko sem šla beto mert. Pa sem ji rekla da mi to ne rabi govort, ker sem se odločila da sem noseča. Je kr rdeča ratala. Tko da nič ne upoštevaj črne misli... Kozarec, ki je na pol napolnjen, je zmeraj na pol poln, a ne?! Mišmiš....prosim če dr. D naslednjič nameniš en opasan pogled Kajši...dvojna mamica ...iiiii....sej sploh nisem dvomila čestitke....res lepe novice Pikovit...nič se ne obremenjuj, jest tut nimam znakov, mislim, čisto nič drugače se ne počutim. Edino joške (še vedno), mal bolečin v spodnjem delu, pa rahla utrujenost...Samo čuvaj se, pa božaj bušija pa pogovarjaj se z njim Bozza...a že tako deleč si...čas gre res hitro... Bit...a se ti že zdaj vleče Lučka...bo treba v nove boje , kej razmišljaš?! Aljonka...kako si ti kaj? za špagete še vedno velja za bioresonanco pa ne vem...nisem probala tovrstnih terapij...kr ne verjamem v to.. Zarja...lubica moja da mi ne boš zbolela...rada te ma tvoja opica mwa Loremi...ne sekiraj se, te samo polnijo s pozitivno energijo...sej to je fajn...a se dobr držiš? Ja jest grem pa jutr k frizerju po novo glavo da bom lepa za u petek
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?