Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 19:01:47
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby, verjamem, da konaj verjameš, da bomo mel enojajčne dvojčke, še sama komi verjamem. Ampak bomo zmogli, sam da bo z njima vse OK. Če bosta še dva razgrajača tud prav, sej sem nanje že navajen. Ja madona, kje pa je danes Tanja s svojo novičko?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 19:07:37
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, take punčke Anglece bom naredila Sonček, jaz mam takle set doma - 4 punčke, pa če želiš, ti ga pošljem, ker jaz jih ne bom delala. Pa jutr grem na pošto, tak da mi hitr pošlji naslov na zs, če hočeš, da ti jih pošljem
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 19:08:51
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Naši Neži ap dogaja. Zdaj se ji že 2 ful fajn zdi, da kar kriči. Tko, da mamo po ta novem kričača, sa se bojim da bo brez glasu ostala. Faca mala.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 21:50:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Pozdravček punce... samo da se pofočkam mal...pa grem ležat, sem komaj domov prišla. Ja danes smo bili na prvem UZ in imam enega . Dr. D je bil bolj skop z besedami. 1 gastacijska vrečka, 9 mm in vse je ok. Dobr da sem slikco dobila, ker mož še kr ne dojame... Hvala pupe, brez vas bi bilo vse veliko težje...Tanja ma vas rad... Zdej grem pa spat...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 21:51:31
|
|
|
|
sonček33
|
tanja, super, zdaj pa srečno do konca in naprej. Drugič se pa le malo prej javi...madona mene je že mal skrbelo.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 22:30:55
|
|
|
|
pika74
|
tanja čestitke za srček in 9mm . Po pravic povedan, so to moje sanje. Ko bom prišla do tega, bom rekla, zdaj sem pa na konju.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 22:45:26
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla srčice moje Sam da vas vse polupčkam in predvsem čestitam Gasilki, Kajši, Barbi in tamali Tanjči Pa ljubi Pikovitki za super beto pa Bit za inkognit dosežek . Srce za vaju sem pa res vesela in poobjemčkam Busko, Jonči in mojo predrago Pijo pa navijam za Loremi (te moram še malo okregat za slabo voljo) in vse ki ste v postopku ali po ET Pa vse naše mamice. ekstra moram omeniti naše stalnice Sončka, Glorio, Reby in Lučko - RVI In naše nosečke. Hb vas je tolk, da vas ne morem naštet SS upam, da se sprehajaš vsaj pol ure po Bownovi in veliko piješ po požirkih. Mišmišu, Zarči saj vesta Pika74 upam, da si pred dnevi dobila ZS, ker me je RR nekaj hecal. N74 upam, da si zdrava in boš šla kmalu na histero Vse stare borke ne dajte se. Ratalo bo! Prej ali slej. Upam, da prej Upam, da nisem katere spustila naj mi oprosti Sem si malo lajf v druge smeri obrnila in berem bolj po diagonali...pa vseeno ne morem brez vas
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.12.2009 22:49:51 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:08:18
|
|
|
|
gloria
|
...čer...na hiterco da se javim in vama zaželim lep vikend.... Tanja čestitke za Gigi lubica lep pozdrav tudi tebi Mismis helou Lučka faca je tvoja Neža Pika Sonček lepe figurice delaš Reby jaz tudi kasnim tokrat z odgovorom na FB ..nocoj sem sama ker je moj na zaključku....zvečer sva bila z Nikom pri Božičku in je bilo tko lepo ...ju3 gre pa mama po dveh letih na kolektivno žurko in komi čakam ker se imamo vedno fajn .... ...lep vikend....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:35:58
|
|
|
|
Shuka
|
Drage moje deklce, ne bom se razpisala preveč, rekla vam bom le to, da mislim na vas in upam da čimprej rata, obenem pa čestitke tistim ki jim je že pa želim še brez težav do konca! RADA VAS IMAM!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:42:35
|
|
|
|
gigi1
|
Šuki lubek moj jaz pa tebe
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:44:00
|
|
|
|
sonček33
|
jaz pa vaju obe
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:44:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki lubek moj jaz pa tebe Jaz tebe bolj
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:44:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz pa vaju obe Jest pa vse tri aja sebe se ne sme štet
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:45:10
|
|
|
|
sonček33
|
itak da morš tut sebe štet, šuki
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:47:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 itak da morš tut sebe štet, šuki Ej zakaj pa še ne spite?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:48:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, take punčke Anglece bom naredila oooooo - kak fajn! Pravi mešter si! Pupe, ki vam je uspelo - superca za lepe novičke. Le tako naprej. Pupam, ki pa ta krog ni bil pozitiven pa milijon objemčkov in čim več energije za pot naprej! šuki - ku-ku!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.12.2009 23:49:17 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:49:10
|
|
|
|
sonček33
|
k se nam ne da .... ma res bi lahko že 3 ure sladko spala ... jutri mi bo pa žal
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:51:15
|
|
|
|
sonček33
|
se* hvala... men so luštne, vsem pa ne..ampak sej za mojo dušo pa za moj domek
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:53:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 se* hvala... men so luštne, vsem pa ne..ampak sej za mojo dušo pa za moj domek Meni se zdijo full fajn - original ideja. Sem pa premišljevala, da bi letos na jelko napekla piškotke, pa dala gor orehe, cimetove palčke in pomarančne krogce... No, pa lesene okraske
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:54:40
|
|
|
|
sonček33
|
taka..za pojest jelka je pa meni itak zakon... cimet&pomaranče pa sploh..kuhan vinček...njami
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 18.12.2009 23:58:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 taka..za pojest jelka je pa meni itak zakon... cimet&pomaranče pa sploh..kuhan vinček...njami Ok, moj možek bo ziher navesil še tiste okrogle čokoladne bonbončke - ampak smrečica je za dušo, ne za ljepoto
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 19.12.2009 0:00:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 taka..za pojest jelka je pa meni itak zakon... cimet&pomaranče pa sploh..kuhan vinček...njami A lušte delaš?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 19.12.2009 0:01:02
|
|
|
|
sonček33
|
šuki, a teb al seb?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 19.12.2009 0:03:30
|
|
|
|
Shuka
|
Serendipity - kuku , kako otročiček? Tri mesece ma že, čas gre prehitro, čeprov se nam zdi da grejo dnevi počasi! Joj jest sem pa tolk lena, če ne bi bla skor četrt dneva na previjalni bi ziher tud kej delala, drgač pa sonček ful ideja za anglčke, lepi so in izvirni!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 19.12.2009 0:04:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 šuki, a teb al seb? Men, men, kuhan vinček, sem ga probala v LJ na štantih, ma ni blo lih OK, doma se mi ga pa ne dela, k nam mogla litra in kolk še gre vode sama spit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?