|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
19.12.2009 0:05:31   
sonček33
šuki, povej, je veliko dela? pogosto se spomnim nate, na vas... ko mi zmanjka energije...pa pomislim ...občudujem te ... saj vem, ljubezen je neizmerna, ampak včasih človek ne more preko sebe...tudi izčrpanost dela svoje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
19.12.2009 0:06:52   
Shuka
Naša smreka bo najboljša, nč nau treba kupit, delat, pospravljat, taka v mislih je res najbl komot, sam ne morš bit pa stalno v mislih k pol vse zamudiš. Bomo eno nabavl, naslednji teden, do božiča mora bit ready, hitr morm it delat okraske, bojo kar papirnati.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
19.12.2009 0:10:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Serendipity - kukuuser posted image , kako otročiček? Tri mesece ma že, čas gre prehitro, čeprov se nam zdi da grejo dnevi počasi!

Joj jest sem pa tolk lena, če ne bi bla skor četrt dneva na previjalni bi ziher tud kej delala, drgač pa sonček ful ideja za anglčke, lepi so in izvirni!

Hitro gre ta čas. Zarja raste tak hitro, da sama ne morem verjet. Z vsakim dnem kaj novega user posted image user posted image

kuhan vinček - ulala, najboljše kuhano vino smo 'izdelovali' v študentu. Ob kartah, igricah Človek ne jezi se in kockah je prav pasal. user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.12.2009 0:10:13   
sonček33
šuki ti si faca

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.12.2009 0:11:46   
sonček33
gem spat...zdej bo kmalu čas, da Lovre pride k anma v posteljo...bo fajn toplo ...lahko noč

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.12.2009 0:12:50   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

šuki, povej, je veliko dela? pogosto se spomnim nate, na vas... ko mi zmanjka energije...pa pomislim ...občudujem te ... saj vem, ljubezen je neizmerna, ampak včasih človek ne more preko sebe...tudi izčrpanost dela svoje
Hm, rada bi mela to možnost, da ga sam previjem, to naredim, sam k se med kateterizacijami podela, če se, pa še to ful švoh neki počne, ker ne giba z nogami toliko, drugače pa težak je, pomoje ma kake 8 kil pa še mal, nosit po rokah, med delom. Morm rečt, da je zelo pridno dete, redko kdaj joka, takrat ko ga kaj boli.Priden je zelo, kar je tudi v olajšanje nama, pa celo noč zna prespati, no odvisno kdaj, če ga zobki matrajo zna bit tud hudo, kot je bilo en teden k so mu trije ven naenkrat rinili.
Nimam pripomb, je drugače, zaostaja v razvoju fizično kar je logično za njegovo hibo a je tak srček, da pozabim na vse hudo!
Porodniško mam podaljšano za 3 mesece pol bomo pa vidl kako bo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.12.2009 0:14:48   
sonček33
Šuki, jaz vam želim vse dobro. Tebi pa veliko energije. Maj ti bo vedno hvaležen za to ljubezen.

In super za podaljšano bolniško, čeprav trije emseci...to je res malo

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.12.2009 0:15:36   
Shuka

gem spat...zdej bo kmalu čas, da Lovre pride k anma v posteljo...bo fajn toplo ...lahko noč
K bo naš pršu k nama v posteljo bom tud zelo srečna. user posted image
Objemček Lovrotu in lupčka na čelo, radi se imejte.

Nočko tud z moje strani!Jutr sva sama pa bo mal več dela, kot če ti nekdo pomaga.
user posted image
Smo v mislih skupaj!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.12.2009 0:16:36   
Serendipity

Šuki, jaz vam želim vse dobro. Tebi pa veliko energije. Maj ti bo vedno hvaležen za to ljubezen.

In super za podaljšano bolniško, čeprav trije emseci...to je res malo

No, sem hotela nekaj povedati zate draga superamami šuki, pa je sončece povzela vse v teh nekaj povedih. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.12.2009 0:17:50   
sonček33
K bo naš pršu k nama v posteljo bom tud zelo srečna. 

Šuki, a vidiš, jaz takole mimogrede napišem...tebi pa je to želja, ki bi te osrečila, če bi se izpolnila.....ne bit žalostna... moj namen ni bil tak

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.12.2009 0:19:29   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Hm, rada bi mela to možnost, da ga sam previjem, to naredim, sam k se med kateterizacijami podela, če se, pa še to ful švoh neki počne, ker ne giba z nogami toliko, drugače pa težak je, pomoje ma kake 8 kil pa še mal, nosit po rokah, med delom. Morm rečt, da je zelo pridno dete, redko kdaj joka, takrat ko ga kaj boli.Priden je zelo, kar je tudi v olajšanje nama, pa celo noč zna prespati, no odvisno kdaj, če ga zobki matrajo zna bit tud hudo, kot je bilo en teden k so mu trije ven naenkrat rinili.
Nimam pripomb, je drugače, zaostaja v razvoju fizično kar je logično za njegovo hibo a je tak srček, da pozabim na vse hudo!
Porodniško mam podaljšano za 3 mesece pol bomo pa vidl kako bo!

Iz firbca tole berem, k sem vidla, da sta sonček in se* tukaj, tudi jaz imam IVFjevčka doma, 7 let smo ga čakali ... ne poznam situacije, ampak moram ti napisat, tudi jaz te občudujem. Vse dobro vam želim!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.12.2009 7:19:22   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

A bo tale RR kej spremenil barvo v kako modro, zdej ko so zunej čist taprave snežinke!

Punce, vikend & snegec je, uživajte!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.12.2009 9:29:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pozdravček punce...

samo da se pofočkam mal...pa grem ležat, sem komaj domov prišla.
Ja danes smo bili na prvem UZ in imam enega user posted image .
Dr. D je bil bolj skop z besedami. 1 gastacijska vrečka, 9 mm in vse je ok.
Dobr da sem slikco dobila, ker mož še kr ne dojame...

Hvala pupe, brez vas bi bilo vse veliko težje...Tanja ma vas rad...

Zdej grem pa spat...user posted image

yeeeeeeeeeeeeessssssssssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.12.2009 11:14:53   
loremi
Tanja_Jes, super! user posted image

Meni so se pa pokazale prve krvavkaste kaplje, danes je sedmi dan, sicer so se ponavad pokazale na tisti slavni 10. ali 11. dan, ampak ok, še kr ohranjam upanje, dokler se orenk ne ulije, čeprav se mi zdi, da je to to user posted image . Sem bla jezna, ko sem zagledala, sem šla ven peska peljat na šetnjo po snegecu in mal sneg odmetavat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.12.2009 11:48:14   
Reby
Tanja_Jes - super za srčka, zdej pa uživajte user posted image
Šuki - tud jaz veliko mislim na vas in priznam, ti si prava super mamica in te občudujem. Lupčka Maju!
loremi - dokler se ornk ne ulije, je upanje. Samo črne misli stran, pojdi ven na snegec in uživaj.
Vsem en lep snežen dan!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.12.2009 16:44:25   
mismis
Dober dan, če se temu sploh lahko reče tako...

po dopoldanskem pucanju bajte, sprehodu s psom čez tele zamete, me je čakalo še kidanje, da bo dedc sploh lahko prišel iz službe domov...

groza, dosti imam, mislim da ni mišice, ki me ne bi bolelauser posted image

Tanja, čestitke srce, kar tako naprej user posted image user posted image

Pikovit, še en dan si bližje user posted image user posted image

reby, tale tvoj hajni bo žal moral še malo počakati, še dobro da nima tako kratek rok uporabe

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.12.2009 17:39:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ja Mismis strah me ja pa za znort.Od samega strahu mi je še trebuh splahnel user posted image .Sej vem,da sem nora,ampak tole je pa tak stres,da je za popi_zdit.Da o znakih nosečnosti sploh ne govorimo.JIH NI! Jao,jao kje je še četrtek,do takrat se mi bo še user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.12.2009 17:41:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ja Mismis strah me ja pa za znort.Od samega strahu mi je še trebuh splahnel user posted image .Sej vem,da sem nora,ampak tole je pa tak stres,da je za popi_zdit.Da o znakih nosečnosti sploh ne govorimo.JIH NI! Jao,jao kje je še četrtek,do takrat se mi bo še user posted image .

verjamem, da se ti meša, ampak ni user posted image , da bo tokrat vse ok, ker MORA biti. Vidiš, kako jaz mislim nate, vse te dobre misli pa res ne smejo iti v nič user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.12.2009 17:48:18   
rojena77
se moram še tukaj pohvaliti

Et je za mano, imam pa še 8 zamrznjenčko in morda še 2 ( s tema dvema bodo počakali do jutri)

Sem zelo vesela, in upam da bo ki je že pri meni, tudi ostal pri meni do drugega leta.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.12.2009 17:50:38   
womanpolice
Živjo!

Tolk, da se na hitr javim in poročam kak je bilo v MB.
Še prej pa še tle čestitke Kajšici.
Pa Barbi tud.

Pa Pikovit.. ful držim pesti maksimalno za 24.12.

No, tkole je...

Spermiogram ni bil dober. Celo za polovico slabši kot prej. Pa že prej ni bil Bog ve kaj...user posted image user posted image user posted image Sva vprašala ali je še sploh toliko, da bi se dalo kaj oplodit, in so rekli, da nekaj je še, da problem bi bil da ne bi bilo nič več.. Opažava, da se mu z leti spermiogram le še slabša in če ne bova kmal prišla do željenih user posted image user posted image vprašanje ali bova sploh kdaj... če bo šlo tkole navzdol.

Na toksoplazmozo sem negativana... po en stran dobr po drug slabo... Se bomo morali paziti, če nam bo nekega dne uspelo...

Rekli so nama da pošto dobiva januarja, in da postopek bi naj bil nekje marec,april... celo leto od prvega naročanja...

Jst res upam, da bi bil MB za naju zmagovalen... Mora bit........ drugače ne vem kaj bova, če bo šlo skoz tole navzdol s spermiogramom...

So rekli, da je "problem", ker jst pridelam velik celic, moj pa nima toliko materiala niti toliko kvalitetnega za oplodit, in ne morejo potem vseh mojih celic uporabit...

Tolk bi naj bilo zaenkrat... Grem večerjo delat, ker sva cel popoldan prespala (službena zabava...)..

Sva pa mislila it dans smučat, pa jo je sneg zagodel; še v trgovino sva morala peš-kar je men čist odgovarjal, čeprav ni tolk bliz. Sedaj pa greva jutr smučat na Stari vrh, ker imajo otvoritev.. pa še sonček bo...

Želim vam lepo nedeljo in za vse držim močne pesti, da se vam izteče kar najbolje.

Lp.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.12.2009 17:50:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

se moram še tukaj pohvaliti

Et je za mano, imam pa še 8 zamrznjenčko in morda še 2 ( s tema dvema bodo počakali do jutri)

Sem zelo vesela, in upam da bo ki je že pri meni, tudi ostal pri meni do drugega leta.

Bravo,tole je pa zelo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.12.2009 17:53:15   
pikovit
WP brez panike,bosta sedaj delala na tvojemu in ko bo čas za postopek bo tvoj super duper user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.12.2009 17:55:21   
pikovit

verjamem, da se ti meša, ampak ni user posted image , da bo tokrat vse ok, ker MORA biti. Vidiš, kako jaz mislim nate, vse te dobre misli pa res ne smejo iti v nič user posted image

Ja to pa res Mismis dobre misli stran metat je pa greh user posted image .Nič bo pač potrebno čakat.Kdor čaka dočaka pravjo.Samo upam,da bom imela srečo in videla user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.12.2009 17:55:33   
womanpolice

WP brez panike,bosta sedaj delala na tvojemu in ko bo čas za postopek bo tvoj super duper user posted image .

Ni kaj dost za nardit veš... že zdajle pridno je mesec in pol tablete, ki jih je priporočal dr. Reljič (Profertil) in še Maco... pa vseen ni blo dobr... Mene kr mal skrbi, čeprav mojmu tega nočem pokazat.... Je že res, da je pri meni še čas, da sem "mlada", ampak mene zelo skrbi za mojga.... Kaj če na naslednjem ne bo nič več. Midva si full želiva, da bi bili otročki njegovi. Če so ga že zdravniki "zašuštral" ko je bil majhen, da mu vsaj te možnosti ne vzamejo...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.12.2009 18:51:03   
Goldy
WP - res ni za obupat. Saj veš, da je najina zgodba zelo podobna vajini, pa hoče najin zakladek ravno nekaj napisat tebi oz. vama za vzpodbudo!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?