Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 šuki, povej, je veliko dela? pogosto se spomnim nate, na vas... ko mi zmanjka energije...pa pomislim ...občudujem te ... saj vem, ljubezen je neizmerna, ampak včasih človek ne more preko sebe...tudi izčrpanost dela svoje Hm, rada bi mela to možnost, da ga sam previjem, to naredim, sam k se med kateterizacijami podela, če se, pa še to ful švoh neki počne, ker ne giba z nogami toliko, drugače pa težak je, pomoje ma kake 8 kil pa še mal, nosit po rokah, med delom. Morm rečt, da je zelo pridno dete, redko kdaj joka, takrat ko ga kaj boli.Priden je zelo, kar je tudi v olajšanje nama, pa celo noč zna prespati, no odvisno kdaj, če ga zobki matrajo zna bit tud hudo, kot je bilo en teden k so mu trije ven naenkrat rinili. Nimam pripomb, je drugače, zaostaja v razvoju fizično kar je logično za njegovo hibo a je tak srček, da pozabim na vse hudo! Porodniško mam podaljšano za 3 mesece pol bomo pa vidl kako bo! Iz firbca tole berem, k sem vidla, da sta sonček in se* tukaj, tudi jaz imam IVFjevčka doma, 7 let smo ga čakali ... ne poznam situacije, ampak moram ti napisat, tudi jaz te občudujem. Vse dobro vam želim!
|