Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:21:59
|
|
|
|
sonček33
|
mismsi nisem ... sem šla čez dva dni tja...je rekel ni več ...in jo je ful težko dobit...je reku da bo poskusil najdt...čakam...a misliš, da dočakam?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:22:55
|
|
|
|
sonček33
|
mismis to zelenje, to življenje...bo kmalu pri tebi
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:23:18
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
sej je lepo sanjati, a ne?! Men moj skoz prav da kr neki sanjam...on živi iz dons na jutr...jest pa za 30 let naprej in nazaj
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:24:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis to zelenje, to življenje...bo kmalu pri tebi sonček helou...slinko že spi?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:25:56
|
|
|
|
sonček33
|
slinko spi..vmes se mal usede pa naokoli pogleda, zajoka, počaka, da ga pride ati položit nazaj....in spi...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:27:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismsi nisem ... sem šla čez dva dni tja...je rekel ni več ...in jo je ful težko dobit...je reku da bo poskusil najdt...čakam...a misliš, da dočakam? boš dočakala, ko pa bom jaz hodila okoli po LJ knjgarnah, boš povprašala za to buklo, brez skbi imam v mislih, katero iščeš
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:28:36
|
|
|
|
sonček33
|
mismis ma ti si Božiček, dedek Mraz in dobra Vila v eni osebi
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:28:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes sej je lepo sanjati, a ne?! Men moj skoz prav da kr neki sanjam...on živi iz dons na jutr...jest pa za 30 let naprej in nazaj tamalu, sanjanje je zakon, še sploh če imaš lepe sanje, jaz vedno sanjam, lepih se razveselim, grde (ni nujno mora), me razžalostijo in mi daj misliti, sanje so odraz naše podzavesti, kar želimo to sanjamo, kar sanjamo, za to živimo
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:30:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis ma ti si Božiček, dedek Mraz in dobra Vila v eni osebi me daleč od tega, ampak za to buklo vem, da je res dobra oz. je must have bukla
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:32:54
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 slinko spi..vmes se mal usede pa naokoli pogleda, zajoka, počaka, da ga pride ati položit nazaj....in spi... sej zdej bo pa kmal en let star...čas kr gre, a ne?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:34:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 slinko spi..vmes se mal usede pa naokoli pogleda, zajoka, počaka, da ga pride ati položit nazaj....in spi... sej zdej bo pa kmal en let star...čas kr gre, a ne? če jaz kaj vem, bo Lovri šele konec januarja eno leto star , lohka pa da se motim
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:35:17
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis ma ti si Božiček, dedek Mraz in dobra Vila v eni osebi me daleč od tega, ampak za to buklo vem, da je res dobra oz. je must have bukla jest sem pa čist anti za bukle...eno stran preberem pa že spim
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:36:03
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 slinko spi..vmes se mal usede pa naokoli pogleda, zajoka, počaka, da ga pride ati položit nazaj....in spi... sej zdej bo pa kmal en let star...čas kr gre, a ne? če jaz kaj vem, bo Lovri šele konec januarja eno leto star , lohka pa da se motim ja sej to je kmal :)
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:36:55
|
|
|
|
sonček33
|
ja, super knjiga je... mal sicer v negativo, sam včasih tko je v lajfu mali bo 31.1. star eno leto...jaz grem pa nazaj med učence šele marca
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:37:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis ma ti si Božiček, dedek Mraz in dobra Vila v eni osebi me daleč od tega, ampak za to buklo vem, da je res dobra oz. je must have bukla jest sem pa čist anti za bukle...eno stran preberem pa že spim ma ja ti si noseča, pa imaš malo drugačen sleep timer kt jaz, jaz jih pa kar berem, še slabše jih kar kupujem, moj je že čisto penast in grozi, da me bo vlačanil v knjižnjico, ker kupim vsako buklo, ki jo hočem imeti
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:38:33
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mišmiš pa Sonček...me čist zavajata, jest si moram lase umit, posušit, pa speglat s čist tanovmu likalnikom Bodita v cvetju :)
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:38:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja, super knjiga je... mal sicer v negativo, sam včasih tko je v lajfu mali bo 31.1. star eno leto...jaz grem pa nazaj med učence šele marca ma saj sem jaz vedela, ti in Zvezdičin Patrik ste na knap, sicer ona je zamujala oz. je Patrik zamujal... negativa, sploh ne, bukla samo odraža tisti naše primitivne občutke, kot so želeti, ljubiti, hrepeneti, slepiti, boleti, žalovati,... vsi mi smo že bili na tem...nekateri enkrat, drugi spet večkrat, pomembno je samo to kar je tu in je zdaj, preteklost je le bledi odsev nečesa, kar je nekoč in nekdaj bilo, prihodnost je bleščeči sijaj izpopolnjen z našimi željami in hrepenenji... jao, spet filozifiram
< Sporočilo je popravil mismis -- 15.12.2009 21:42:37 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:39:39
|
|
|
|
sonček33
|
točno tako...tut Lovre je zamujal...Patrik je pa celo v februar zašel
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:40:57
|
|
|
|
sonček33
|
mismsi ...sanjam o tem...da imam nekoč eno vsaj tako mini knjižnico..en kotek svoj, vsaj 3x3 metre polic... za dušo...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:43:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismsi ...sanjam o tem...da imam nekoč eno vsaj tako mini knjižnico..en kotek svoj, vsaj 3x3 metre polic... za dušo... jaz tudi, čeprav sem jaz že blizu temu
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:44:02
|
|
|
|
sonček33
|
fovš
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:46:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 točno tako...tut Lovre je zamujal...Patrik je pa celo v februar zašel to pa vem, Patričija sem celo ene 2x crklajala, prvič je bilo na isti dan, ko sem zvedela, da gremo na A., ampak pri meni je bil priden kt se šika...saj bo kmalu pomlad pa se bova z Zvezdico spet dobili na urici ckljanja
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:48:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fovš pride tako, ko narediš delovno sobo, da boš ti do konca došutidral, potem ti pa naredi iz tega njegovo delovno sobo. HB imamo book shelter, ki pa je samo moj, naš ni tak bralni zaljubljenec kot jaz
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:57:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
evo me nazaj...kva pa to rada bereš miš? a kriminalke, romane, al kaj?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 21:59:51
|
|
|
|
Inana
|
En kveščn za Reševke A veste, do kdaj dela decembra in kdaj spet začne januarja? Hvala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?