Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 22:02:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes evo me nazaj...kva pa to rada bereš miš? a kriminalke, romane, al kaj? vse, kar ima vsebino...pa v tem trenutku ni morbidno (toej Sartre odpade) pa ti??? a si se že stuširala?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 22:04:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana En kveščn za Reševke A veste, do kdaj dela decembra in kdaj spet začne januarja? Hvala. žal ne bi vedela, po postih na MON-u pa vem, da kmalu januarja začne delati
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 22:09:17
|
|
|
|
mismis
|
ok, pridne bodite, House-a je konec, se grem ja Butlerirat naprej
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 22:09:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes evo me nazaj...kva pa to rada bereš miš? a kriminalke, romane, al kaj? vse, kar ima vsebino...pa v tem trenutku ni morbidno (toej Sartre odpade) pa ti??? a si se že stuširala? že ja... a jest kva berem...no poleti sem začela brati Sidney Sheldon - Nebo se podira, pa sem še vedno na drugi strani sej vem da je dobra, še celo kupla sem to knjigo da jo preberem...sam nisem jest za to... kateri ti je pa najboljši pisatelj?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 22:33:58
|
|
|
|
Aljonka
|
pikovit bravo za betko in svaka ti čast za vztrajnost te močno občudujem! gasilka bravo za srčeke lepo jih mirkaj! s.suzi nisi nam nič napisala kako kaj Bownova jonči sej 2010 bo pa naše leto boš vidla! Jaz sem se pa odločla da bomo probal telo še z bioresonanco očistit tako, da me zanima če katera kej ve če to funkcionira???? Lepo nočko vsem!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 6:22:28
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 8:40:25
|
|
|
|
kimsy
|
Dobro jutro! A še vse spite? Sm vas prišla malo pozdravit! Delam še na polno, ta tedn, potem pa porodniška!!! Čeprav bom vrjetno do novega leta še mal pomagala, drugače se lahko razpočim do januarja. Želim vam lep dan, pa vsem, da čim prej zagledate .
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 9:17:36
|
|
|
|
Buska
|
Inana En kveščn za Reševke user posted image A veste, do kdaj dela decembra in kdaj spet začne januarja? Hvala. Reseva ordinacija v LJ je delala do 15.12. in zacne takoj po NL. postopke bo se zakljucil.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 9:31:52
|
|
|
|
loremi
|
Bit, ti me kr okregaj. Sej upam do zaaaadnjega, da bi uspelo, res. Tko da ja, se bom pustila presenetit. Edin znaki oz. neznaki mi potem delajo dvome. Me pa jezi, ko ene v službi stalno govorijo, zdele pa bo, zdele pa bo, sej vemo me, da je hudo ... kaj se vtikuješ, ko nimaš pojma, če bo, de best, če pa ne bo, bom pa sama v tem zosu spet, matr babe kok so pametne . mismis, sonček33, tanja_jes, čist ste spet padle v bukve, pridne Se vidi, da se decembra zapirajo centri, je tuki vse prazno.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla. pikovit, še enkrat iskrene čestitke za lepo beto!!! Si resnično zaslužiš tudi ti en ali dva mala zakladka. bit, čestitke tudi tebi in lepo nosečnost!! aljonka, Bownova pa poteka nekako tako: cela terapija pri meni traja 90 minut. Ni pa to neka klasična "masaža", ampak je tako, da npr. 2 minuti masira oz. bolje rečeno pritiska na neke točke, potem pa 2 minuti počivaš (to pomeni, da si sam v sobi in se sproščaš). In spet 2 minute masaže in 2 minute počitka... Sedaj sem bila 2x, grem pa še 2-3x, potem bomo pa videli. Baje med postopkom se to ne sme delat! Občutki pa tako-tako: za psiho vsekakor verjamem, da pomaga, ker se fuuul sprostim. Za ostalo pa težko rečem.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:11:32
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ...
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:32:55
|
|
|
|
loremi
|
BarbiG tooooooooo jupiiii čestitkeeeee!! in šššccccc slabe misli stran, čez 8 mesecev boš oba poljubčkala in stiskala k sebi!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:36:18
|
|
|
|
jonči
|
hojla, tudi jaz sem hodila na Bownovo - sprošča res samo pri men ni blo nobenega efekta hodila sem ene pol leta - rezultat nič res sem že prehodila vse od bioenergetikov, masaž, župnikov (preklic zakletja), terapij pa efekta ni tko da ........ pri vsaki pa je drugače to pa je res srečno vsem
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:39:52
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ... ..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici???
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:48:44
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ... ..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici??? Ne vem in če ti čist iskreno povem, da mi je totalno vseen, sam da tole pripeljemo do konca brez zapletov in da dobim na koncu v naročje zdrava .
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:54:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ... ..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici??? Ne vem in če ti čist iskreno povem, da mi je totalno vseen, sam da tole pripeljemo do konca brez zapletov in da dobim na koncu v naročje zdrava . ..ma sploh ne dvomim v to, okrog mene je tolikoooo luštnih enojajčnih dvojčkov.....zato nikar ne poslušaj dr.D, ker bo vse v redu!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 10:58:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ... ..sem ti že na oni drugi temi napisala, da uživaj nosečnost, vse bo v redu......a bodo dve pupici??? Ne vem in če ti čist iskreno povem, da mi je totalno vseen, sam da tole pripeljemo do konca brez zapletov in da dobim na koncu v naročje zdrava . Barbi, ma sem prav jezna na dr. D, kaj ti ima to za govoriti, da te takoj spravi v žalost in slabo voljo. poglej, kakšna dva tedna nazaj je Atina tudi zvedela, da ima enojajčne dvojčke (je sicer v MB, pa vstavili so ji samo eno celico), pa ji noben ni rekel nič takšnega. Srce vse bo v redu, ker mora biti
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 11:00:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Punce pozdravljene. Kot veste, sem imela danes UZ in trenutno ne vem ali naj bom vesela ali naj jokam. Počnem kar oboje, kajti zvedela sem, da pričakujem enojajčna dvojčka. Obema srček bije, vendar pa je to rizična nosečnost, ki se v 50% konča s splavom. Tko da ... Oooooooooooooooo hudo Barbi nič ne poslušat Dr. so samo za zgago .Pa to je neverjetno
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 11:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
barbi Bodi vesela, jokaj od sreče!!! Veš kak čudež je to - enojajčna dvojčka.. Iz enega zarodka, dva otročka!! Na splav niti ne pomisli!! Čestitke iz srca!! Ne moreš verjet - očitno sta vama bila res namenjena dvojčka - če se oba nista prijela, se je pa eden potem razvil v dva! BTW: glede na to, da si že druga v kratkem času, kjer je ratalo takole - a je to kaj vezano na hormone, ki jih dobimo ali je to čisto slučajno? Najbrž slučajno, kajne? Pa še en kveščn: jaz sem šla zadnjič na GK ker sem mislila, da bom začela s postopkom. Šla sem k sestri Miri in Milici, vendar so po prvem UZ videli, da tokrat ne bo s postopkom nič, ker imam cisto. Sedaj pa vprašanje: evidenčna številka mi ISTA velja za naslednji postopek ali sem jo že "koristila" ker sem imela en UZ?? Da ne bom januarja prišla in bom brez evidenčne!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 11:17:18
|
|
|
|
sonček33
|
Barbi, se strinjam s Pikovit in mismis. Vse bo ok.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 11:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je z Živa forumom? Odprem lahko samo "pravila foruma", vse ostalo me pa vpraša za up. ime in geslo in čeprav ju pravilno vpišem, mi ne odpre.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 11:33:23
|
|
|
|
sonček33
|
Pija, mislim nate.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 11:37:28
|
|
|
|
BarbiG
|
SS po moje je bolje, da še enkrat pokličeš za evidenčno številko in poveš kako pa kaj je bilo, ker prejšnjo št. so že ponucali. Ja, zgleda, da so mi bili res usojeni dvojčki. Punce hvala vam za pozitivo. Morm rečt, da po nekaj prebranih člankih o nosečnostih z enojajčnimi dvojčki malo bolj pozitivno gledam na stvar. Sem se odločila, da se do nuhalne ne bom preveč obremenjevala, ker na tem UZ-ju se bo vidlo ali je vsak otroček v svoji posteljici ali če je med njima pregrada. Upam na eno od teh dveh zadev, ker potem je nosečnost prec manj rizična.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 12:06:35
|
|
|
|
kimsy
|
Barbi.G - ne obremenjuj se preveč in mogoče je bolje, da manj literature bereš, če ne znaš bit dovolj kritična pri prebiranju člankov al pa izkušenj s forumov. Velikokrat je cool, ker full zvemo, še večkrat pa imamo kup skrbi, ker preveč negativnih informacij slabo vpliva na nas... Pol pa samo mislimo kaj pa če... Glede dr.D-ja. On zna res kako tako bleknt! Sam jst pr njemu poslušam z enim ušesom, pr drugmu gre pa takoj vn. Upam pa, da ni tvoj osebni G. Moj je, pa bi ga zamenjala, sam kaj hudiča če ga bom pa pr drugmu spet rabila! Glavno rožica naša: glavo gor in boš vidla, da bo vse ok!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 16.12.2009 12:40:31
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pija, mislim nate. jazzzzzzzzzz ttttttttttuuuuuuuuuuuuudddddiiiiiiiiiiii fullllllllllllllll
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?