|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
7.12.2009 12:33:29   
Aljonka
MP30 user posted image user posted image drži se

Pri meni ista pesem zjutraj ko sem se z CB odpravla na stranišče me je pričakalo grozno presenečenje seveda popolnoma krvav mini vložek tako da testa sploh nisem naredila. Me je pa popolnoma potrlo tako da sem user posted image  ko dež. No zdej pa prihajam malo k sebi.

Buska držim pesti da foliklči hitro zrastejo!

Lep dan vsem!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.12.2009 12:40:31   
MP30
Aljonka user posted image  ma drek je to vse skupaj. ti povem! Drži se. Koliko časa se pa že trudita?
Jaz imam za seboj tri leta in pol... me kar mineva, sploh ne vem kaj bi. Bi pustila vse v tri krasne, ali šla naprej. Saj verjetno poznaš te občutke.

Me pa zanima nekaj, ali je mogoče katera taka tu, da je imela operacijo pregrade, histeroskopijo, pa so ji čez določen čas ugotovili, da možno, da pregrada ni bila popolnoma odstranjena in bo morala še 1x na operacijo? No, meni se je to zgodilo. Na vrsto bi za novo OP prišla drugo leto, pa ne vem kaj naj naredim - naj grem v to operacijo ponovno, s tem seveda zamudim 6 mesecev (najprej kontracepcija, potem okrevanje), ali naj se kar k Rešu prijavim za naslednji IVF postopek?

LP vsem. user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.12.2009 13:22:06   
Aljonka
MP30 ja midva se trudiva že dobrih 8 let. Sem pa tudi sama imela isti problem z pregrado ko so mi odstranili so ugitovili, da jo niso popolnoma tako da sem šla potem še enkrat na operacijo. Ampak to je bilo še preden so se začel problemi z SS-ji in izvenmaterniče nosečnosti. Kaj pa čmo gremo naprej drugo nam ne preostane.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.12.2009 13:23:18   
kajsica
Lep dan babike!

MP30....nikar ne obupovati......ja jaz sem ena izmed tistih, ki sem morala 2x na operacijo pregrade, vendar sem jo nekako izsilila v dveh mesecih zaradi vrste dogodkov, ki so mi takrat zgodili. Jaz bom rekla samo to, da sem meni obdobje 3 mesecev zdi absolutno prekratko za pavzo med postopki, ker sem sama videla da se mi je telo po hormonih nekako začelo čistit šele peo 6 mesecih.

Drugače pa draga moja, nikar ne obupovati po enem neuspelem postopku. Veliko je tukaj starih bork, ki so dale veliko skoz pa ne mečejo puške v koruzo.

Ti bom samo moj primer povedala, pa verjemi, da nisem ena izmed najbolj težkih in starih bork. Z dragim se trudiva za prvo pikico že 9 let od tega je 8 let kar sem prvič prinesla svoj nos v Leonišče. Po vseh preiskavah in operaciji laparo in histero in založenih papirjih za konzilij sem pred tremi leti prvič prišla v postopek IVF. Ja že v v prvo v kratkem postopku je uspelo, vendar se je zaradi infekcije, ki naj bi bila vame vnešena ob ET končalo z abrazijo. Potem zmrznjenček...naravni postopek.....ugotovijo da je še dodatna pregrada in gremo na operacijo še enkrat. Kasneje postopek z zmrznjenčkom neuspešen. Po 1 letu ki je bilo naokol, drugi postopek, dolg....katastrofa....cikel se mi je zmešal, prej stalno na 28 dni, sedaj od 15 do 45 dni...groza.....7 mesecev sem rabila da se mi je cikel uravnal. Po 5 mesecih sem šla po pingvina in so mi postopek 3x prekinili zaradi ciste, v četrto, dobim stimulacijo, pa je bila M na 16 dan, pa je folikel in endometrij rastel, kot da bi M in O imela skupaj user posted image , nobenemu nič jasno, no na koncu pa pingvin spet ni preživel in je šlo spet 1 leto naokol. Sedaj v tretjem postopku pa smo zagledali spet magični +, beta bila zelo visoka, pa še vedno s strahom čakam svoj prvi UZ.

Tako da draga moja, kot sem rekla že na samem začetku, nisem eden izmed najbolj kritičnih primerov, pa vseeno mislim, da sem dala kar precej skoz. Pokonci me drži misel, da vem da mi je usojeno biti enkrat mamica.....samo vprašanje je kdaj bo to.

Glavo pokonci in gremo dalje, držim pesti zate!

Aljonka user posted image user posted image user posted image  

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.12.2009 13:44:27   
loremi
Kajsica, ja res si imela kr zakomplicirano pot do uspeha in zato upam, da ti oz. vama bo tokrat namenjeno, da ob naslednjem Miklavžu še kupita darilce svojemu sončku!

MP30, jaz bi šla ponovno na operacijo, potem pa v postopek.
Pri meni pa mineva 10. leto, odkar sem prvič prestopila prag Leonišča, sicer je bila vmes res tudi prekinitev zaradi družinskih razmer doma, ampak ja, toliko časa pa že delava na tem. Zgodbe parov so raznorazne, poberejo veliko energije in volje, ampak vseeno le-ta ostaja še vnaprej. Res je, da smo potrte in utrujene po neuspešnih postopkih, ampak imamo vsaj tu temo, kjer se lahko malo skašljamo in pridobivamo novo motivacijo.

Aljonka user posted image  user posted image  user posted image .

Ja mismis, a se ti je kaj kolcal, sem te imela v mislih, kje se skrivaš user posted image . No lepo, da sta si privoščila user posted image  vikend user posted image . In hvala za pestke!

Skuštrana suzi, v nedeljo imam transfer, komaaaj čakam user posted image .

Punce, dejte mi nekaj povedat. Včeraj sem imela stopko, danes me pa takooo boli v trebuhu, kot prvi dan Muser posted image , pa imam ponavad vedno ful krče takrat. user posted image  In mi tole ni jasno. Me je ponavad bolelo ob IVF postopku, seveda po punkciji še bolj, ob zamrznjenčku pa ponavad nisem drugega čutila, kot pritisk, dobro tudi boli ja, sam tokrat je pa to kr močneje. Kako nej si pa to zdej razlagam? user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.12.2009 14:31:31   
mismis

AKTUALNO  

Nedelja, 13.12.
Loremi - ETZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image Nellika, S*, Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka, Aljonka, MP30 user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Aqua77 greje    user posted image   test 12.12.
jonči greje   user posted image user posted image   test 13.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)
  • Loremi (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetek jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE DECEMBER   user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)

user posted image   BarbiG(LJ)

user posted image  Tanja_Jes (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.12.2009 14:47:21   
spominčica
Ravno prebrala post od Kajsice...uau...in pol jest jamram. Sram naj me bo,
Po drugi punkciji in 4 ET nama je uspelo, sicer zdaj z bolečinami v trebuhu in enkratnim rjavim izcedkom ampak tako daleč še nisva nikoli prišla. Jemljem Utriogestan in papcam Spasmex, baje da kaj več že ne morem nardit. Upava na najboljše.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.12.2009 15:22:45   
metuljci
no in je moj postopek spet šel po gobe - spet prekinjen user posted image

za nekaj časa se poslavljam od vas, hvala vam za vse razlage, držanje pesti in vzpodbude. mi je ogromno pomagalo.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.12.2009 15:30:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

no in je moj postopek spet šel po gobe - spet prekinjen user posted image

za nekaj časa se poslavljam od vas, hvala vam za vse razlage, držanje pesti in vzpodbude. mi je ogromno pomagalo.

metuljci, pa ne no že spet, user posted image user posted image user posted image  glede na to, koliko foliklov pridelaš, bi morda morali pri tebi probati samo s klomifenom in te spremljati na UZ

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.12.2009 15:30:12   
Goldy
Dekleta, mal božične stimulacije!!!

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.12.2009 15:42:07   
gigi1
Aljonka tale december je pa res katastrofalen user posted image . Drži se. Naberi moči in pojdita naprej v borbo user posted image user posted image user posted image

Metuljči user posted image user posted image user posted image  res mi je hudo, da se ti to spet dogaja. Naslednjič se pa res fajn pomenita z G glede terapije. Ti očitno rabiš minimalno stimulacijo.

Loremi ne vem user posted image . Nikoli nisem prišla do zmrznjenčkov. Predvidevam, da je tako kot je v normalnem ciklu. Kakšen mesec bolj čutiš O, kakšen manj...

Goldy hvala za cukerčka user posted image  user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.12.2009 15:51:34   
Pija76
Goldy kakšna božičkova princeska!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.12.2009 19:43:45   
Tanja_Jes
Evo...mam zdej mal časa...prtiskajo na šihtu, glihkar se bom zjezala in šla na bolniško, ker mi itak pripada en mesec...grrrr...
Zdej pa še tukaj same slabe novice user posted image user posted image user posted image

Diana...kr lepo januarja po otroke user posted image mogoč bodo pa dvojčki user posted image user posted image user posted image

Aljonka....brez besed user posted image ...sem bla čist prepričana da bo...user posted image user posted image user posted image V takih situacijah se mi zdi, da sploh ni fer...kakšne se toliko časa trudite, toliko postopkov, špikanja, punkcij....na koncu pa razočaranje. Verjamem, da vsak trud obrodi sadove. Nekoč že... Aljonka, edino kar ti lahko rečem je, da vztrajaš...Naredi nekaj zase v teh treh mesecih, potem pa znova zavihat rokave in v boj... Pa veš da bom s tabo...kot tudi z vsemi drugimi.  user posted image user posted image user posted image

M30....user posted image user posted image user posted image enako...user posted image user posted image user posted image žal mi je res...

Metuljči....ja groza...kokr je rekla Mišmiš...naj nekaj spremenijo jebel@ cesta...a zdaj boš pa spet mogla čakat tri mesece, al kaj?!

Gigec....te razumem...jest mam ful boleče menstruacije...še s tableti me boli, zvija, melje, peče...dva dni zmeraj preležim, na šihtu pa že itak brez da kej rečem vejo da imam packo...upam da ti hitro mine, pa da mi ne obupaš, če ne te bom za ušesa...

Mišmiš...stara moja...zmer bolj sem nervozna, kokr tle pišejo punce kakšne majo nosečniške znakce, jest nimam nič...ne voham, ni mi slabo, nimam kovinskega okusa v ustih...ok, jošk pa ne zamenjam user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.12.2009 20:48:40   
Aljonka
Dekleta hvala za lepe besede mi velik pomenjo si pa bom vzela verjetno nekaj več pavze tako da tam nekje apri ali maj če pa se bo moj strinjal pa celo september. Čutim, da potrebujem več časa in ponavadi se po občutkih tudi ravnam me drugače zelo lepo peljejo skozi življenje.

metuljči user posted image user posted image

tanja tudi jaz bom z vami tam pri nosečkah zelo rada poškilim tja saj me nosečniške zgodbice vedno spravijo v dobro voljo. Sem že poškilila kdaj ima katera UZ in bom nestrpno pričakovala novičke!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.12.2009 22:42:51   
gloria
....čer...mam mal časa pa sem priletela k vamuser posted image ....Aljonka in MP30 ne obupat tko kot so punce rekle...držite se
Gigi uf že nazadnje te je tko matralo revica
Goldy kok je že velika,pa lepauser posted image
Pija navijam sto na uro .....se spomnem pred dvemi leti ko smo skupi bile v postopku tak da ti tokrat ne gine mali septemberčekuser posted image
Kajsica rvega UZ-ja sem se tudi jaz bala,pol pa vsakega naslednjegauser posted image ...vse bo ok

...mal sem pokomentirala,za kaj več ni časauser posted image ....navijam in držim pesti punce moje zlate....

...nočka....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.12.2009 6:20:22   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.12.2009 7:46:31   
bozza
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

Dobro jutro tudi od mene in lep dan, kljub dežju!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.12.2009 7:46:49   
Anonimen
Jutro.

Aljonka, tako zelo mi je žal, da ni uspelo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem resnično držala pesti in upala. user posted image Vidva si kar vzemita pavzo, če jo potrebujeta, ko bosta pripravljena pa pogumno v nove boje.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.12.2009 8:19:04   
zarja1
Ma spet same slabe novičke......user posted image user posted image user posted image . Pupe moje držte se.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.12.2009 8:58:53   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

kako ste kaj v tem veselem decembru?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.12.2009 9:23:35   
loremi
ojla mismis user posted image

zaspano, raje bi snegeca namesto dežja user posted image
pa v upanju, da letos ne vodim več user posted image , ker drugač bo glih čez oba praznika user posted image
v službi gužva, nadomeščam še bolnega sodelavca, ampak sem rekla, nej nikar zdej ne nos bacilov na šiht, res ne rabim zdej zbolet

res bi pa snegeca, naj ga ful zapade, da vse počistimo pol pa nej se obrdži nekaj časa user posted image

mismis, kako ti? za praznike je zaloga heinekena pripravljena? user posted image  al bo zdej pozim bolj kuhanček na vrsti? joooooj ja sej, še to ja, mal bo treba na kuhančka tud it user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.12.2009 9:52:33   
MP30
Danes se je user posted image  skropocalo pojačalo. Je pa drugačne barve kot ponavadi, precej rjavkasto. verjetno vsi hormoni naredijo svoje.
Hvala vsem za odgovore, predvsem kajsici, loremi in aljonki! user posted image

danes sem govorila z dr. rešem, pa pravi, da pregrada nima nobene veze, da zaradi tega bi ravno tako lahko zanosila. tako, da se za 1x bolj nagibam k NEoperaciji. Bom počakala do marca na nov postopek, pa če bo spet - na še enega, potem pa se bom vpisala za ponovno odstranitev pregrade.
toliko za 1x.

vsem želim veliko lepih trenutkov, naj bo uspešno!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.12.2009 10:45:53   
cukica
MP30 povem mojo zgodbo,men so pred prvim postopkom našli pregrado vendar so rekli,da je tako majcena,da ne bo problem zanosit in smo začeli prvi postopek nič,drugi postopek nič,tretji postopek nič,četrti postopek nič,potem sem šla na pregled k svoji g in mi je rekla,da ni možnosti,da bi zanosila,ker imam dve pregradi,junuja so mi jih odstranili in septembra sem zanosila nažalost se je končalo v 12 tednu. Sem pa hotela da mi jo odstranijo,ker sem skoz imela upanje,da je pregrada kriva,da nama ne uspe,....

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.12.2009 11:06:23   
Smejka11
Drage punce!! user posted image

Dodajam svoj piskrček v tole temo... 26. 11. sem imela punkcijo 13 celic, katere so se vse oplodile. A do transferja - 5.dan - 1.12. se je obdržala ena blastocista. user posted image Jo sedaj lepo grejem in čakam na ta čudežni 15. dan, v troek 15. 12.user posted image
Sem v postopku v MB in sem zaenkrat zadovoljna z njimi. Bomo pa videli, kako se bo vse razvilo...

Imejte se in čakajočim želim, da bi že končno videleuser posted image

LP, Smejka11

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.12.2009 11:08:53   
Fargesia
hej!

user posted image user posted image user posted image za vse ki vam žal ni uspelo....

midva sva v tandemu fasala rota virus...ampak sva že bolje...pa mojega izcedka tud ni več...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?