|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
3.12.2009 13:06:09   
cukica
Tanja_jes čestitke za lepo beto,...vse dobro še naprej,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.12.2009 13:15:40   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

MISMIS NEKDO TE JE PREHITEL IN ODPRU NOVO TEMO JAN/FEB

mogoče bo ta tudi seznamček za jan/feb. naredila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi pa rada videla user posted image

Joj joj ... se počutim kot najhuša zločinka user posted image Nisem vedla, da ma mismis rezervacijo za odpiranje teme. Se opravičujem. A se jo da izbrisati al pa preimenovati? Ker da bi pa zdej kake slabe sile vnašala v forum, ni bil moj namen. Sem bila pač z mislimi v januarju/februarju in sem odprla novo temo za tiste, ki čakamo na postopke drugo leto. Seznamčkov pa še nismo jemali, sploh pa ne takih lepih user posted image Srečno vsem, ki ste v postopku!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.12.2009 13:17:33   
MP30
Klavirka in Aljonka - ko bi se vajine želje uresničile! Z največjim veseljem bi vam rada sporočila dobro novico. Kaj pa vem, nimam čisto nobenih tipičnih znakov, prav nič, še najbolj se mi zdi, da se bo prikazala user posted image ! Počakajmo do nedelje. Če user posted image  ne bo do takrat, mislim, da smo zmagali!
Aljonka - tudi mene je dva dni nazaj špikalo ponoči, da sem bila že totalno zblojena in prepričana da to pomeni konec! vendar še borbamo! user posted image
Tanja - super! Uživajte - zdaj ste pa 100% množina! user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.12.2009 13:24:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

MISMIS NEKDO TE JE PREHITEL IN ODPRU NOVO TEMO JAN/FEB

mogoče bo ta tudi seznamček za jan/feb. naredila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi pa rada videla user posted image

Joj joj ... se počutim kot najhuša zločinka user posted image Nisem vedla, da ma mismis rezervacijo za odpiranje teme. Se opravičujem. A se jo da izbrisati al pa preimenovati? Ker da bi pa zdej kake slabe sile vnašala v forum, ni bil moj namen. Sem bila pač z mislimi v januarju/februarju in sem odprla novo temo za tiste, ki čakamo na postopke drugo leto. Seznamčkov pa še nismo jemali, sploh pa ne takih lepih user posted image Srečno vsem, ki ste v postopku!

nič se sekirati, ne bomo te dali v arest. Bomo pa januarja nadaljevali na temi, ki si jo ti odprla, pa samo seznamček pokopirali tja user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 779
3.12.2009 13:24:55   
mismis
MP30, dobro ti kaže user posted image user posted image user posted image

Tanja je pa nosečka, Tanja je pa nosečka user posted image user posted image user posted image , srce še tu čestitke in pozdravi za lepo beto

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.12.2009 13:28:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Dons smo kri dali...beto so namerili  1265user posted image user posted image user posted image Jutri pokličem za UZ.

Super!!! To je pa lepa beta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.12.2009 13:29:17   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Lubice moje, a sem vam danes že povedala kolk vas imam rada user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image me tebe tudi srce naše....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.12.2009 13:29:57   
kajsica
Tanja....super in čestitke za lepo beto.....naj ti dnevi do Uz ko boš prvič videla svoje pikice čimhitreje minejo.

MP30...ne išči znakcev, ker jih ni...samo sebe matraš draga moja.....želim ti, da zagledaš lep in magičen plusek in tako do konca.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.12.2009 13:30:13   
zarja1

Dons smo kri dali...beto so namerili  1265user posted image user posted image user posted image

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 784
3.12.2009 13:30:40   
Rakica_80
Helooo!!!!
Pa kaj je sedaj to za enegauser posted image !!!!!!!!
GIGIuser posted image  PA SEJ ČLOVEK NEMORE VERJET EJ,JA JA KRIČIM, PA KAJ JE TO MOGOČE PO POZITIVNEM TESTUuser posted image user posted image user posted image user posted image MAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti močan močanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem res ostala brez besed...........nedaj se.......kr pogumno naprej!

Tanja_Jes,bravo in čestitkeeeeee še tukaj, ostalo pa že itak vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica hvala za ZS, ti proti večeru odgovorimuser posted image
Navijam še za ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.12.2009 13:34:50   
loremi
Tanja, čestitke za krasno beto user posted image !

A se je metuljci že kaj javila?

MP30, naj ostane belina user posted image !

Klavirka user posted image  user posted image

Bebiii, lep pozdravček! Btw, kolk je fajn, ko so zdele na gklj avtomati s senviči spet dobr nafilani, že vejo, da morjo bit, en kafe in en sendvič in gasa v službo po opravljenih letanjih od vrat do vrat user posted image  user posted image .

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
3.12.2009 13:42:02   
Tanja_Jes
Pika 74   user posted image user posted image user posted image   brez besed...res ni pravično...nekoč sem podobno razmišljala kot ti...kaj bi zamenjala v življenju...pa bi skoraj naredila napako. Delaj tisto kar ti srce govori...samo to ti lahko rečem..

Atina1....enojajčna ...wooooow...pa podobno beto kot jaz imaš...a to pomen da mam jest tut možnosti da imam user posted image user posted image ????

Klavirka...user posted image user posted image user posted image user posted image ja groza, same slabe novice user posted image user posted image user posted image kar vzemi si čas in uživaj v drugih stvareh...februarja pa zopet skok v nov postopek

Aljonka...mene še dons špika po jajčnikih...upam, upam, upam

Kiwi...pa ne no...user posted image user posted image user posted image

Metuljci...kako tebi kaže? Upam da so kej dobrega zgruntali...

Zdej je pa čas, da še mamic povem, sem bla mal user posted image , pa sem jo pustila v negotovosti...user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.12.2009 13:57:24   
gigi1
Tanja super lepa beta user posted image  user posted image  user posted image

Inana ne se sekirat. Hec mora bit user posted image . Je pa res, da naša Mišmiša ureja seznamčke in odpira nove teme. Karkoli te zanima itak lahko vprašaš in čvekaš z nami na tej temi user posted image

Metuljči mislim nate in upam, da se tokrat vseeno na en način izogneš hiperci user posted image user posted image user posted image . Res ne vem kaj bi ti lahko svetovala in kako pomagala user posted image

Bebiii kaj čmo, tud to se zgodi user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 788
3.12.2009 14:08:37   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 03.12.
metuljci - UZ
Loremi - UZ

Sobota, 05.12.
Loremi - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image Nellika, S*, Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka    user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Aqua77 greje    user posted image   test 12.12.
jonči greje   user posted image user posted image   test 13.12.
Aljonka greje   user posted image user posted image   test 14.12.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)
  • Loremi (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetek jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)

• Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE DECEMBER   user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)

user posted image   BarbiG(LJ)

user posted image  Tanja_Jes (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 789
3.12.2009 14:10:32   
zarja1
Mismis sem te vesela....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.12.2009 14:15:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

srce, pa saj jaz sem skoz tuki user posted image user posted image , saj veš, samo včasih nimam kaj pametnega za napisati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.12.2009 14:22:22   
zarja1

srce, pa saj jaz sem skoz tuki user posted image user posted image , saj veš, samo včasih nimam kaj pametnega za napisati user posted image

vedno je kaj za napisatuser posted image , pa glavno da si zdaj TU.user posted image user posted image user posted image Še malo pa se bo druga pesem pela.........

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.12.2009 14:25:55   
Aljonka
Tanja  jeeesss super beta  user posted image user posted image user posted image  zdej pa le hitro povej mamici, da jo razveseliš! Uživaj!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.12.2009 14:27:21   
mismis

vedno je kaj za napisatuser posted image , pa glavno da si zdaj TU.user posted image user posted image user posted image Še malo pa se bo druga pesem pela.........

misliš druga šiba user posted image ?

user posted image  no, evo je, samo ne me tepst user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.12.2009 14:29:22   
gigi1
Mišmiša res je kar žalosno brez tebe tukaj gor. Tud, če nimaš kaj pametnega za napisat, ti kar blekni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.12.2009 14:31:06   
zarja1

misliš druga šiba user posted image ?

user posted image  no, evo je, samo ne me tepst user posted image

ne, ne, druga pesem bo user posted image ....ma kaka šiba. Pa veš, da horny samo lubčka, ne tepe...no če je žleht pa se mu kak kinki filing narediuser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.12.2009 14:31:39   
mismis

Mišmiša res je kar žalosno brez tebe tukaj gor. Tud, če nimaš kaj pametnega za napisat, ti kar blekni user posted image  user posted image  user posted image

vse kar ti srce poželi...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.12.2009 14:36:02   
Tanja_Jes

A bo kakšno srečanje padlo ....je treba mal nazdravt novem letu user posted image user posted image user posted image pa mal se poobjemčkat

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.12.2009 14:37:59   
mismis

A bo kakšno srečanje padlo ....je treba mal nazdravt novem letu user posted image user posted image user posted image pa mal se poobjemčkat

imam v planu srečanje pri nas doma, tako kot lani, da skupaj zapijemo Kajšicin in moj Birthday, ampak šele po 16.12., ko Kajši opravi z UZ-jem.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 799
3.12.2009 14:40:07   
gigi1

Itak, da pade user posted image . Mormo vse pluske zalit user posted image .

Miša sem danes govorila z Dajamajo. Če bomo enkrat po NL zgasnile na Vransko bo ziher prišla.

Štajerke pazte se RR manija prihaja v vaš konc user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!