|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
8.12.2009 11:12:15   
loremi
Smejka11, dobrodošla med nami in želim ti, da bi se vsaj tista ena blastocistka obdržala pri tebi user posted image  user posted image  user posted image  !!!

Fargesia, čimprej okrevajta!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
8.12.2009 11:21:22   
Anonimen
Živjo,
sem še ena izmed tistih, ki je imela ET  in je po 7 dneh prišla user posted image , čeprav je ostala samo dva dni. Je pa prišla kot ponavadi, na 35 dan.
Pravijo, da upanje še vedno ostaja. Kaj pravite, je možno?

Srečno vsem in čestitke tistim, ki vam je uspelo.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
8.12.2009 11:29:02   
mismis
Smejka, dobrodošla med nami, tudi jaz držim pestke, da bodo pikice ostale pri tebi user posted image user posted image

Anonimna, upanje vedno ostaja, počakaj nekje do 12. ali 13. dne potem pa naredi test, nikoli ne veš, mogoče se je poslovila le ena pikica. Držim pestke, da bo vse ok

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
8.12.2009 12:48:18   
sonček33
A Pija ni trepetalka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
8.12.2009 16:08:00   
sapi
Tale december ni nič kaj vesel same žalostne novičke res mi je hudo za vse vas punce user posted image ...
Žiži
saj ne vem kaj naj rečem, sem se veselila tvojega pluska tako kot mojega malo z zadržkom ampak sreča je bila  ... te zgodbe, ki jih piše življenje kot bi kdo rekel so me ganile do solz user posted image ... res smo borke ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
8.12.2009 18:19:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

no in je moj postopek spet šel po gobe - spet prekinjen user posted image

za nekaj časa se poslavljam od vas, hvala vam za vse razlage, držanje pesti in vzpodbude. mi je ogromno pomagalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se pupika ... user posted image Mislim nate.

Opažam, da tale december letos ni preveč radodaren ... user posted image Lani takega časa sem bila med trepetalkami, trepetala za pikici v meni in s slabim občutkom upala na najboljše. Imela sem srečo in zdaj jo z veseljem s čarobnim prahom predajam naprej, med vas. *hugs*

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
8.12.2009 18:21:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

no in je moj postopek spet šel po gobe - spet prekinjen user posted image

za nekaj časa se poslavljam od vas, hvala vam za vse razlage, držanje pesti in vzpodbude. mi je ogromno pomagalo.

metuljci, pa ne no že spet, user posted image user posted image user posted image  glede na to, koliko foliklov pridelaš, bi morda morali pri tebi probati samo s klomifenom in te spremljati na UZ

jap, I agree. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
8.12.2009 19:41:09   
sonček33
metuljci, objem  zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
9.12.2009 6:07:28   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
9.12.2009 7:03:05   
Buska
evo, jst iz UZ, folikli ratejo bolj pocasi, od zadnjic je najvecji napredoval  iz 1,20 na 1,25, drugi so manjsi ... v soboto imam ponovni UZ (bo pa 17. dan ciklusa) ... in ce bo dost zrastu, v pon punkcija

pa se 1 vprasanje: v primeru, da ne bi noben folikel dosegel prave velikosti in se postopek prekine - kako je potem to glede zavarovalnice, ali sama placam zdravila in lahko v ponovnem postopku koristim ZZZS, ali bi mogla potem naslednji postopek placati (sem pri dr. Resu)user posted image .... hvala

< Sporočilo je popravil Buska -- 9.12.2009 7:07:59 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
9.12.2009 7:16:47   
Anonimen
Jutro.

buska, jaz sem imela tudi punkcijo na 19 dan, čeprav so mi rekli, da bi v kratkem postopku morala ful hitro reagirat na zdravila. Kako je pri Rešu ne vem - na GK je tako, da če ti delajo punkcijo se šteje kot da je bil postopek! Jaz bi se v tvojem primeru zmenila če slučajno ne bo punkcije, da greš samoplačniško in plačaš pač zdravila in si koncesijo prišparaš za naslednjič.

(odgovor članu Buska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
9.12.2009 9:16:38   
gigi1
Jutrčka

Sam, da vas pozdravim in šibam naprej...Mam dela in opravkov čez glavo.

Buska, kot ti je že SS napisala. Mislim, da ti bo v primeru, da do punkcije ne pride Reš sam predlagal to možnost, da koncesijo prišparata za naslednjič sedaj pa plačaš...če ni že dal vse naprej na zavarovalnico user posted image
Z njim se moraš pogovoriti.
Te mere, ki si jih napisala se mi zdijo čudne? Morda iz 12 na 12,50? Držim pesti še naprej user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
9.12.2009 9:26:15   
Buska
iz 1,20 na 1,25,
=> to je v cm user posted image , sm dons prou na monitor gledala, pa je pisal 1,25 cm

no dali sta mi dobro informacijo, bom v soboto povprasala .... pa tudi ta info od SS, da je imela 19 dan punkcijo - pri meni bo isto, ce bo do tega prislo 

Hvala user posted image

< Sporočilo je popravil Buska -- 9.12.2009 9:28:04 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
9.12.2009 10:05:19   
BarbiG
Dobro jutro, drage moje. Kako ste kaj?

Smejka dobrodošla. Želim ti, da se ti čimprej uresniči želja po user posted image .

Pri meni je vse po starem, user posted image in utrujenost so še vedno tukaj. Drugače sem na trnih glede UZ-ja naslednji teden. Zdaj imam še enega sončka doma, ker je včeraj zbole. Sicer je danes že precej bolje. Se vidi, da sva spala v kup 12 ur. user posted image Pa ne boste verjele. Jaz bi še spala. user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
9.12.2009 10:09:00   
S*
Buska jaz sem imela 18 dan največji folikel velik 18mm, punkcijo sem imela na 20 dan in pridelala 22 folikolov od katerih je bilo 20 polnih, tako da ne se sekirat. Sem imela kratek postopek, pa je bila punkcija vseeno šele 20 dan.
Lepo spij vsak dan eno pivo pa dva jajčka pojej pa bodo frnikule zrasle.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
9.12.2009 10:16:06   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

evo, jst iz UZ, folikli ratejo bolj pocasi, od zadnjic je najvecji napredoval  iz 1,20 na 1,25, drugi so manjsi ... v soboto imam ponovni UZ (bo pa 17. dan ciklusa) ... in ce bo dost zrastu, v pon punkcija

pa se 1 vprasanje: v primeru, da ne bi noben folikel dosegel prave velikosti in se postopek prekine - kako je potem to glede zavarovalnice, ali sama placam zdravila in lahko v ponovnem postopku koristim ZZZS, ali bi mogla potem naslednji postopek placati (sem pri dr. Resu)user posted image .... hvala

Buskica, glede postopka velja pravilo, da se veže na punkcijo. Če ni punkcije, postopka niti izrabila in gre eventuelna naslednja stimulacija na isti račun. Je pa seveda vedno pametno vprašat, čeprav se bojim, da bo tole terjalo malček potrpežljivosti, ko bo ata bentil nad zavarovalnicouser posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.12.2009 10:57:43   
Buska
S*
Buska jaz sem imela 18 dan največji folikel velik 18mm, punkcijo sem imela na 20 dan in pridelala 22 folikolov od katerih je bilo 20 polnih, tako da ne se sekirat. Sem imela kratek postopek, pa je bila punkcija vseeno šele 20 dan.
Lepo spij vsak dan eno pivo pa dva jajčka pojej pa bodo frnikule zrasle.

user posted image no, jaz mam ene 2-4 folikle vse skupaj, kar sem premogla ... 2 sta mal vecja - 2 pa zlo majhna ....
bom se naprej jedla jajca, piva pa ne morem user posted image , mi prevec smrdi

< Sporočilo je popravil Buska -- 9.12.2009 10:59:23 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.12.2009 10:58:21   
Buska
Biba007
Buskica, glede postopka velja pravilo, da se veže na punkcijo. Če ni punkcije, postopka niti izrabila in gre eventuelna naslednja stimulacija na isti račun. Je pa seveda vedno pametno vprašat, čeprav se bojim, da bo tole terjalo malček potrpežljivosti, ko bo ata bentil nad zavarovalnicouser posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Buska -- 9.12.2009 10:59:41 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.12.2009 11:00:28   
Smejka11

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Smejka dobrodošla. Želim ti, da se ti čimprej uresniči želja po user posted image .

BarbiG, hvala za dobrodošlico in želje!! Če se bo res uresničilo, bom najsrečnejša pod soncem. In srečo bom delila z vami!!!!! user posted image

:S
Smejka11

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.12.2009 11:04:09   
mismis
Dober dan vsem skupaj

danes je pa res lep dan, pravo nasprotje včerajšnjega. Upam, da ste vse ok.

BarbiG, upam da se bosta s sončkom čimprej pocajtala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
9.12.2009 11:29:39   
BarbiG

Dober dan vsem skupaj

danes je pa res lep dan, pravo nasprotje včerajšnjega. Upam, da ste vse ok.

BarbiG, upam da se bosta s sončkom čimprej pocajtala

Hvala, jst tud upam, da bo kmalu bolje. Sem res kot ožrta cunja. Pa ti? Si v redu, kokr si sploh lohk v redu glede vsega skup?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
9.12.2009 11:46:23   
mismis
Barbi, psihično semm jaz čisto v redu, po toliko postopkih em se navadila, da me razni neuspehi sploh ne ganejo več, ne vem morda bo nekega dne prišlo za mano...Fizično se me pa nekaj loteva, včeraj je naš obležal z vročino in drisko, kot kaće se je pa nekaj te viroze prenselo tudi name. Sicer zankrat še nisem obležala, bomo videli, kaj bo do konca tedna

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
9.12.2009 13:16:30   
womanpolice
No, moja user posted image je prišla v vsem svojem sijaju.... Morm pa povedat, da odkar imam user posted image v življenju nism tko zelo krvavela... Včeraj sm v celem dnevu zamenjala 3 super plus tampone in 5 super tamponov... Kriza.. Zeblo pa me je tko, da sm mislila, da bom zmrznila...

Vem, da zadnje čase vam ne pišem nič kaj tle gor, kar pa ne pomeni, da vas ne spremljam. Če ne uspem priti do računalnika, vas zagotovo spremljam preko mobilnika kjer se veselim in jočem  z vami. Komaj pa čakam na srečanje na Vranskem, ki se ga pa bom - upam da - udeležila. Upam, da ne bo kakšna nočna...

Želim vam lep dan... morm it mal pospravt, potem pa spet v službo...

Lepo se imejte , punce.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
9.12.2009 14:12:45   
BarbiG

Barbi, psihično semm jaz čisto v redu, po toliko postopkih em se navadila, da me razni neuspehi sploh ne ganejo več, ne vem morda bo nekega dne prišlo za mano...Fizično se me pa nekaj loteva, včeraj je naš obležal z vročino in drisko, kot kaće se je pa nekaj te viroze prenselo tudi name. Sicer zankrat še nisem obležala, bomo videli, kaj bo do konca tedna

Zdaj pa čimprej čajčka skuhat, pa veliko preležat, da boš do konca naslednjega tedna fit. Pa tud tvojmu user posted image želim, da se čimprej pozdravi. Kar se pa postopkov tiče, pa se mi zdi, da naslednje leto, ko ugledaš bitje user posted image ali celo user posted image user posted image zna priti za tabo in se ti takrat ulijejo solze za nazaj in solze sreče. Pa še skala se ti bo odvalila od srca. Se mi zdi, da smo do takrat vse nekako umetno trdne, da ustvarimo en obrambni zid, ker vemo, da mormo zdržat, da nam uspe. In vem, da bo vsaki izmed vas enkrat uspelo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
9.12.2009 14:16:39   
zarja1

Barbi, psihično semm jaz čisto v redu, po toliko postopkih em se navadila, da me razni neuspehi sploh ne ganejo več, ne vem morda bo nekega dne prišlo za mano...

ma, pri meni je isto. Ampak vedno je blo tako. Svoj "poraz in žalost" pospravim hitro, bolečina drugih okrog mene pa me ubijauser posted image . In Mismis moja to ni okuser posted image . Bojim se, da bova bumerangane enkrat. Kar pa mogoče zopet ni tako slabo-opozorilo, da si sam sebi največ, najboljše in največ kar imaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?