Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 8:07:25
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro punce, a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco . Daisy zelo lepo si napisala, srce si! Tanja bravo za beto!!! Vsem en lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 8:09:48
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč punce dolgo ste gledale moj podpis ampak danes ga moram spet citirat, me je noki že dopoldne opomnila. MIKLAVŽEK JE DOBER MOŽ Blanči jaz močno upam
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 8:12:12
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Dobro jutro punce, a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco . Superca
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 8:30:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Dobro jutro punce, a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco . Juhej, juhej! Miklavžek je dober mož (Blanč, 2008). Saj vem, da te je bonboniera najbolj razveselila. Byetheway, vegeta je zakon. Jo uporabljam, če mi le rata prit do štedilnika. Tanja kako znaki? Jutro Reby.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 8:30:54
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi, zdaj se pa moram oglasit, ker si tudi mene spravila v jok. Tako lepo si napisala. Komaj čakam, da bom brala vse podrobnosti o vajinem malem fantku ali deklici . Pija, naj Miklavžek budno pazi na vajino blastocistico in morulco, da se bosta pridno ugnezdili . Ostale punce pa gremo naprej, itak .
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 8:41:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE P.S. Fargi, beli tok? Jaz mam tako okol ovulacije. dasiy, ja...točno tko zgleda kot una sluz ob O... s temd a je malo rumeno obarvana na trenutke...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 9:40:35
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kot je rekel Dickens... Družina niso samo ljudje, s katerimi nas druži kri, ampak tudi ljudje, za katere bi dali svojo kri. (prosto po Daisy) I rest my case. KOMAJ ČAKAM vRANSKO Daisy, vse kar si napisala me je ganilo tako močno, da mi zdaj kar solze tečejo. Vem, da jetam gori na severu nekdo, ki komač čaka na vaju, da mu data topel dom in da boste končno postali srečna družina.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 9:47:07
|
|
|
|
BarbiG
|
Pija, držim pesti, da bo tole zmagovalna kombinacija. Jst mislim, da ti bodo tile dobri možje kar v veliko pomoč So dobre duše.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 9:50:19
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE P.S. Fargi, beli tok? Jaz mam tako okol ovulacije. dasiy, ja...točno tko zgleda kot una sluz ob O... s temd a je malo rumeno obarvana na trenutke... Fargi, v nosečnosti se ponavad poveča količina izcedka. Jst vem, da pet let nazaj sem mogla met skoz dnevni vložek na hlačkah, ker drgač sem bla skoz mokra. Lohk pa gre za začetek kakega vnetja v nožnici, ki je tudi zelo pogosto v nosečnosti. Na pregledu mal dr. V-ju tole povej, ker ti bo itak pregledal nožnico in ti jo naj še spuca takrat. Men jo je moj zmeri, če sem mu reklam, da je izcedek mal rumen. Bodi pa na to pozorna proti koncu nosečnosti, ker lahko takle izcedek povzroči pri otročku potem kos e rodi pljučnico. To se je zgodilo z mojo nečakinjo, ampak svakinja tud vedla ni, da ima kakšno vnetje.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 9:50:42
|
|
|
|
sonček33
|
Pija, navijam sto na uro. Nja gedo tile dnevi s svetlobno hitrostjo mimo. Uf, vesseli december...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 9:52:06
|
|
|
|
sonček33
|
Fragi, mi slim, da bo to samo povečan izcedek. jaz sem ga imela ogromno. Arnječi, tebe pa vedno tako rada berem. Super si.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 10:19:09
|
|
|
|
zarja1
|
en dan me ni pa že od sreče. DaisyE
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 10:20:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco lepo darilce. Meni je nastavil kr kol namesto šibe.....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 10:21:00
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Dobro jutro punce, a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco . zdej pa bo....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 10:23:59
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Dobro jutro punce, a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco . Superca Pija, kaka se ti zdi bombonera? Evo vse moje roke, ko maš dvojčke se ti število rok poveča držijo pesti, da se oba zarodka primeta in lepo še 8 mesecev razvijata.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 10:26:50
|
|
|
|
lučka 25
|
Pija, to je super novica in jaz navijam za miklavža, no itak da to leti na tvoji dve pikici.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 10:27:27
|
|
|
|
loremi
|
Pozdrav vsm skupaj! Pija76 čestitke!! Sedaj ju pa pridno grej in čez 14 dni nalulaj lep plusek ! DaisyE, aj bodo tvoji otročki kmalu pri tebi, če pa še s pomočjo ivf postopkov in metode imsi prideta do njega, pa še tolk boljš ! Si pa res zelo lepo povedala ! Jaz pa sem imela danes zadnji UZ, namreč tista ploščica, ki ne vem, naj bi kazala ovulacijo al kako že, je bila danes pozitivna. Ne vem, kako je s tem testom, prvotna moja (v prejšnjem postopku slišana) informacija je bila, da pri stimuliranih postopkih naj nebi bila pozitivna, no pa moja je danes bila. Folikli so veliki 12, 14, 17 in manjši. Dr. se je odločil za stopko zaradi te ploščice n sem jo že dobila, v nedeljo, 13.12. pa sledi ET! Višino estradiola sem imela 1,16, endometrij 9 mm (kar je manj, kot v vseh prejšnjih postopkih). Lepo nedeljo želim vsem, kljub (no vsej pri nas) oblačnem in meglenem vremenu!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 11:19:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Loremi.... za NL boš pa že noseča Pija 76....ilegalka...tebe sem pa zgrešla kakšen fajn darilo si dobila? Blanč....a ti si iz Vranskega, al katera no v glavnem, tista ki je iz vranskega naj mi se javi, moram vprašat za eno mojo prijateljico... Dejzi... je še prezgodaj za znakce pomoje, edino joške rastejo ko nore Sonček, Lučka ...helou....lahko kakšno slikco plizzzzzzzzz Babuške, a ste kej nastavle včeraj
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 11:23:53
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Loremi.... za NL boš pa že noseča Pija 76....ilegalka...tebe sem pa zgrešla kakšen fajn darilo si dobila? Blanč....a ti si iz Vranskega, al katera no v glavnem, tista ki je iz vranskega naj mi se javi, moram vprašat za eno mojo prijateljico... Dejzi... je še prezgodaj za znakce pomoje, edino joške rastejo ko nore Sonček, Lučka ...helou....lahko kakšno slikco plizzzzzzzzz Babuške, a ste kej nastavle včeraj Ne, ne nisem iz Vranskega. Tam smo imele srečanje,ker je bilo najbolj primerno mesto za tiste iz LJ in za tiste iz štajerske pa še en fajn klub smo našle, kjer smo lahko bile malo bolj glasne
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 11:29:50
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ne, ne nisem iz Vranskega. Tam smo imele srečanje,ker je bilo najbolj primerno mesto za tiste iz LJ in za tiste iz štajerske pa še en fajn klub smo našle, kjer smo lahko bile malo bolj glasne Niso vedeli, kaj jih je doletelo. Pa še za miš so nam dali obesek za ključe.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 11:42:17
|
|
|
|
blanč
|
Kakšen obesek
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 11:44:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Ne, ne nisem iz Vranskega. Tam smo imele srečanje,ker je bilo najbolj primerno mesto za tiste iz LJ in za tiste iz štajerske pa še en fajn klub smo našle, kjer smo lahko bile malo bolj glasne Niso vedeli, kaj jih je doletelo. Pa še za miš so nam dali obesek za ključe. UUUU zihr so imeli polne roke dela z vami, pa so vam obesek dali da ste šle...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 13:31:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Kakšen obesek Heineken. Tanja hotle smo met tak ogromen transparent na katermu je pisalo heineken. Je bil čez celo steno - direkt k miški za u klet. Pol nas je pa malo debelo gledu, pol je pa tist za okol vratu prnesu. Bolje išta nego ništa. Edin škoda, da ga je miš že imela v taki izvedbi.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 13:58:22
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Kakšen obesek Heineken. Tanja hotle smo met tak ogromen transparent na katermu je pisalo heineken. Je bil čez celo steno - direkt k miški za u klet. Pol nas je pa malo debelo gledu, pol je pa tist za okol vratu prnesu. Bolje išta nego ništa. Edin škoda, da ga je miš že imela v taki izvedbi. he he...si predstavljam kako ste hotle dol odtrgat
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 6.12.2009 14:46:13
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Dobro jutro punce, a vam je Miklavž kaj prinesel ? Meni je že včeraj , eno blastocisto in eno niti ne morulco . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco . pijaaaa!!! bravo za 2 pikici! kdaj lulamo? navijam!
|
Posvojitev otroka in istospolni paragnesKakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?To popolnoma podpiram. (
25%)
To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (
7%)
Ne vem, se ne morem odločiti. (
19%)
Tega ne podpiram. (
46%)
Drugo. (
3%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!