|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
6.12.2009 8:07:25   
Pija76
Dobro jutro punce,

a vam je Miklavž kaj prinesel user posted image ? Meni je že včeraj user posted image , eno blastocisto in eno niti ne morulco user posted image . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco user posted image .

Daisy zelo lepo si napisala, srce si!

Tanja bravo za beto!!!
Vsem en lep pozdravček.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.12.2009 8:09:48   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

punce dolgo ste gledale moj podpis ampak danes ga moram spet citirat, me je noki že dopoldne opomnila.
MIKLAVŽEK JE DOBER MOŽ
user posted image

Blanči jaz močno upam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.12.2009 8:12:12   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dobro jutro punce,

a vam je Miklavž kaj prinesel user posted image ? Meni je že včeraj user posted image , eno blastocisto in eno niti ne morulco user posted image . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco user posted image .

Superca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.12.2009 8:30:34   
DaisyE

Dobro jutro punce,

Juhej, juhej! Miklavžek je dober mož (Blanč, 2008). Saj vem, da te je bonboniera najbolj razveselila. user posted image user posted image Byetheway, vegeta je zakon. Jo uporabljam, če mi le rata prit do štedilnika.

Tanja kako znaki?

Jutro Reby.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.12.2009 8:30:54   
arneja
Dejzi, zdaj se pa moram oglasit, ker si tudi mene spravila v jok. Tako lepo si napisala. Komaj čakam, da bom brala vse podrobnosti o vajinem malem fantku ali deklici user posted image .

Pija, naj Miklavžek budno pazi na vajino blastocistico in morulco, da se bosta pridno ugnezdili user posted image .

Ostale punce pa gremo naprej, itak user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.12.2009 8:41:53   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

P.S. Fargi, beli tok? user posted image Jaz mam tako okol ovulacije.

dasiy, ja...točno tko zgleda kot una sluz ob O... s temd a je malo rumeno obarvana  na trenutke...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.12.2009 9:40:35   
BarbiG

Kot je rekel Dickens...

Družina niso samo ljudje, s katerimi nas druži kri, ampak tudi ljudje, za katere bi dali svojo kri. (prosto po Daisy)

I rest my case. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KOMAJ ČAKAM vRANSKOuser posted image

Daisy, vse kar si napisala me je ganilo tako močno, da mi zdaj kar solze tečejo. Vem, da jetam gori na severu nekdo, ki komač čaka na vaju, da mu data topel dom in da boste končno postali srečna družina. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.12.2009 9:47:07   
BarbiG
Pija, držim pesti, da bo tole zmagovalna kombinacija. user posted image user posted image user posted image Jst mislim, da ti bodo tile dobri možje kar v veliko pomoč So dobre duše. 

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.12.2009 9:50:19   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

P.S. Fargi, beli tok? user posted image Jaz mam tako okol ovulacije.

dasiy, ja...točno tko zgleda kot una sluz ob O... s temd a je malo rumeno obarvana  na trenutke...user posted image

Fargi, v nosečnosti se ponavad poveča količina izcedka. Jst vem, da pet let nazaj sem mogla met skoz dnevni vložek na hlačkah, ker drgač sem bla skoz mokra. Lohk pa gre za začetek kakega vnetja v nožnici, ki je tudi zelo pogosto v nosečnosti. Na pregledu mal dr. V-ju tole povej, ker ti bo itak pregledal nožnico in ti jo naj še spuca takrat. Men jo je moj zmeri, če sem mu reklam, da je izcedek mal rumen. Bodi pa na to pozorna proti koncu nosečnosti, ker lahko takle izcedek povzroči pri otročku potem kos e rodi pljučnico. To se je zgodilo z mojo nečakinjo, ampak svakinja tud vedla ni, da ima kakšno vnetje. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.12.2009 9:50:42   
sonček33
Pija, navijam sto na uro. Nja gedo tile dnevi s svetlobno hitrostjo mimo. Uf, vesseli december...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.12.2009 9:52:06   
sonček33
Fragi, mi slim, da bo to samo povečan izcedek. jaz sem ga imela ogromno.

Arnječi, tebe pa vedno tako rada berem. Super si.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.12.2009 10:19:09   
zarja1
en dan me ni pa že user posted image user posted image user posted image od sreče. DaisyEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.12.2009 10:20:47   
zarja1
a vam je Miklavž kaj prinesel user posted image ? Meni je že včeraj user posted image , eno blastocisto in eno niti ne morulco user posted image

lepo darilce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je nastavil kr kol user posted image namesto šibe.....

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.12.2009 10:21:00   
lana70

Dobro jutro punce,

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa bo....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.12.2009 10:23:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro punce,

Superca user posted image  user posted image  user posted image

Pija, kaka se ti zdi bombonera?user posted image
Evo vse moje roke, ko maš dvojčke se ti število rok povečauser posted image držijo pesti, da se oba zarodka primeta in lepo še 8 mesecev razvijata.user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.12.2009 10:26:50   
lučka 25
Pija, to je super novica in jaz navijam za miklavža, no itak da to leti na tvoji dve pikici. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.12.2009 10:27:27   
loremi
Pozdrav vsm skupaj!
Pija76 čestitke!! Sedaj ju pa pridno grej in čez 14 dni nalulaj lep plusek user posted image  user posted image  user posted image !

DaisyE, aj bodo tvoji otročki kmalu pri tebi, če pa še s pomočjo ivf postopkov in metode imsi prideta do njega, pa še tolk boljš user posted image ! Si pa res zelo lepo povedala user posted image !

Jaz pa sem imela danes zadnji UZ, namreč tista ploščica, ki ne vem, naj bi kazala ovulacijo al kako že, je bila danes pozitivna. Ne vem, kako je s tem testom, prvotna moja (v prejšnjem postopku slišana) informacija je bila, da pri stimuliranih postopkih naj nebi bila pozitivna, no pa moja je danes bila. Folikli so veliki 12, 14, 17 in manjši. Dr. se je odločil za stopko zaradi te ploščice n sem jo že dobila, v nedeljo, 13.12. pa sledi ET! Višino estradiola sem imela 1,16, endometrij 9 mm (kar je manj, kot v vseh prejšnjih postopkih).

Lepo nedeljo želim vsem, kljub (no vsej pri nas) oblačnem in meglenem vremenu!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.12.2009 11:19:47   
Tanja_Jes
Loremi....user posted image user posted image user posted image user posted image za NL boš pa že noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija 76....ilegalka...tebe sem pa zgrešla user posted image kakšen fajn darilo si dobila?

Blanč....a ti si iz Vranskega, al katera user posted image    no v glavnem, tista ki je iz vranskega naj mi se javi,  moram vprašat za eno mojo prijateljico...

Dejzi... je še prezgodaj za znakce pomoje, edino joške rastejo ko nore user posted image user posted image

Sonček, Lučka ...helou....lahko kakšno slikco plizzzzzzzzz

Babuške, a ste kej nastavle včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.12.2009 11:23:53   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Loremi....user posted image user posted image user posted image user posted image za NL boš pa že noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

Pija 76....ilegalka...tebe sem pa zgrešla user posted image kakšen fajn darilo si dobila?

Blanč....a ti si iz Vranskega, al katera user posted image    no v glavnem, tista ki je iz vranskega naj mi se javi,  moram vprašat za eno mojo prijateljico...

Dejzi... je še prezgodaj za znakce pomoje, edino joške rastejo ko nore user posted image user posted image

Sonček, Lučka ...helou....lahko kakšno slikco plizzzzzzzzz

Babuške, a ste kej nastavle včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne nisem iz Vranskega. Tam smo imele srečanje,ker je bilo najbolj primerno mesto za tiste iz LJ in za tiste iz štajerske pa še en fajn klub smo našle, kjer smo lahko bile malo bolj glasneuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.12.2009 11:29:50   
DaisyE

Ne, ne nisem iz Vranskega. Tam smo imele srečanje,ker je bilo najbolj primerno mesto za tiste iz LJ in za tiste iz štajerske pa še en fajn klub smo našle, kjer smo lahko bile malo bolj glasneuser posted image

Niso vedeli, kaj jih je doletelo. user posted image Pa še za miš so nam dali obesek za ključe.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.12.2009 11:42:17   
blanč
Kakšen obesek user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.12.2009 11:44:57   
Tanja_Jes

Niso vedeli, kaj jih je doletelo. user posted image Pa še za miš so nam dali obesek za ključe.

UUUU zihr so imeli polne roke dela z vami, pa so vam obesek dali da ste šle...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.12.2009 13:31:09   
DaisyE

Heineken.

Tanja hotle smo met tak ogromen transparent na katermu je pisalo heineken. Je bil čez celo steno - direkt k miški za u klet. Pol nas je pa malo debelo gledu, pol je pa tist za okol vratu prnesu. Bolje išta nego ništa. Edin škoda, da ga je miš že imela v taki izvedbi. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.12.2009 13:58:22   
Tanja_Jes

Heineken.

Tanja hotle smo met tak ogromen transparent na katermu je pisalo heineken. Je bil čez celo steno - direkt k miški za u klet. Pol nas je pa malo debelo gledu, pol je pa tist za okol vratu prnesu. Bolje išta nego ništa. Edin škoda, da ga je miš že imela v taki izvedbi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   he he...si predstavljam kako ste hotle dol odtrgat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.12.2009 14:46:13   
nokes

Dobro jutro punce,

pijaaaa!!! bravo za 2 pikici! kdaj lulamo? navijam!

nokes

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Posvojitev otroka in istospolni par
agnes

Kakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?

To popolnoma podpiram. (25%)

To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (7%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (19%)

Tega ne podpiram. (46%)

Drugo. (3%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!