mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, tale vikend sem vas malo zanemarljala, pa mi ne zameriti , ker sem se malo bolj posvetila mojemu . Sedaj pa k novičkam... Diana, res mi je žal, da je prišlo do , pa tako sem bila vesela, ko si sporočila prvotno novičko. No, kot kaže bova pa kljub vsemu v januarju skupaj, sicer bo pa to predvsem odvisno od tega, kdaj pride moja in tvoja januarska MP30, za te sem bila pa 100%, da si naša nova nosečka. Nikar pa biti prveč žalostna, vem in razumem, da te tile minusi na testu čisto dotolčejo, tudi mene so v prvem postopku, vendar smo se pobrali in probali znova, in znova in znova. In še vedno vztrajamo, ker vemo, da nam bo uspelo, čisto preprosto ker nam mora... Dejzi, ti moj supercow, zelo lepo napisano, razgalila si nam svojo dušo in mi to cenimo. Srce moje, saj veš, kako navijam zate in držim pestke, da dobiš čimprej lepo novičko o tvoji mali severni pikci. Zarja, upam da ni preveč pekla parkljeva šiba Žižek, kak si mi, a je bil že drugi val? PIja, kot sem ti že v sms napisala, lepo pridno kavčati in verjati v uspeh, velikim morulcam je že uspelo in se sedaj veselo kotalijo po svetu, enim ravno v tem trenutku rastejo zobje, tretje pa že na ves glas kličejo: "mama"... Cukica, jaz sem krvavela cca 4. dni, potem pa se je še cel teden vlekel rjav izcedek. Prvo sem pa dobila po 40. dneh po A. Aljonka, a si lulala, na test mislim? Buska, za boljšo rast folilov spij kakšno pivce (nikar pretiravati) in pojej kakšno jajčko, to naj bi vplivalo na lepo rast foliklov Loremi, superca za stopko, v nedeljo pa po pikice , bomo držali pestke, da bo Božiček prinesel lep plusek Tanja, seveda smo nastavile, zdaj ko spet lahko nastavljamo kako si ti meni tamala?