|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
6.12.2009 16:08:51   
diana79
samo da povem da sem malo prej dobilauser posted image ,in zdaj vem zakaj je bila samo rahla črtica na testu!nisem preveč potrta,ker nekako sem bila pripravljena na to!(to ni zgodilo prvič)nič,treba študirat za naprej in se veselim da bom šla po pikice v januarju!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.12.2009 16:44:27   
Fargesia
user posted image dianauser posted image  januarja pa po pikice!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.12.2009 17:34:53   
cukica
Punce tiste,ki ste mele abrazijo mi lahko poveste koliko časa ste mele krvavitve,pr nas se sicer umirja ampak mam zjutraj pa zvečer še zmeri mal bolj,...ma mi gre že vse skup na živce,...pa še jajčnik na desni strani me skoz neki špika,...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.12.2009 17:55:58   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce tiste,ki ste mele abrazijo mi lahko poveste koliko časa ste mele krvavitve,pr nas se sicer umirja ampak mam zjutraj pa zvečer še zmeri mal bolj,...ma mi gre že vse skup na živce,...pa še jajčnik na desni strani me skoz neki špika,...

Krvavitve imaš lahko teden do 14 dni. Naj bi bile z vsakim dnem manjše kar pa ni zakon. Mogoče je dnevno nihanje.
Ob krvavitvah ki so močnejše kot je tvoja menstruacija, temperatura večja od 38C, močnejše bolečine v trebuhu ali močni krči = urgencauser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.12.2009 18:59:51   
Aljonka
dianauser posted image  tko kot si rekla bo pa januarja user posted image

Pija76 super za pikice lepo ju grej!

loremi bravo za stopkouser posted image

punce zdej pa še prosim za nasvet jutri je 10 dan po ET a čm že jutri lulat al počakam še kakšen danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.12.2009 19:02:30   
Fargesia
cukica, jaz v bistvu nisem nič krvavela...sem pa zaradi bolečin šla na urgenco in sem potem ko so mi (ful grdo) UZ naredili, krvavela.

aljonka...jaz sme na 10.dan naredila test.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.12.2009 19:30:35   
miklarom
Diana - user posted image user posted image user posted image

dejzi - to je pa tako lepo napisano, da sem se še jaz razjokalauser posted image user posted image

pija 76 - lepo grej svoji pikici in naj ti miklavž prinese veliiiiiiiik +

Loremi - user posted image user posted image user posted image  za stopko

miška 73 - kako ste mi kaj, te pogrešam user posted image

Blanč - kak si mi soseda, a boš prišla kaj na kofe, ko greš mimo meneuser posted image

fargi in Tanja _Jes - kako kaj počutje, slabosti močne

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.12.2009 19:50:57   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jaz sem krvavela prvih osem dni po manj, od devetega do 15. dne pa bolj, skor podobno Muser posted image , ponovni pregled ni pokazal ničesar, kar bi lahko bilo narobe. Jajčniki pa lahko da še špikajo ja. Naj se ti čimprej ustavi!

Diana79 user posted image  user posted image .

Evo, sedaj pa tiste, ki vam to paše, še mal počitka na kauču pred novim delovnim tednom!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.12.2009 20:10:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

samo da povem da sem malo prej dobilauser posted image ,in zdaj vem zakaj je bila samo rahla črtica na testu!nisem preveč potrta,ker nekako sem bila pripravljena na to!(to ni zgodilo prvič)nič,treba študirat za naprej in se veselim da bom šla po pikice v januarju!

..sploh ne dvomim, da vama uspe januarja user posted image

aljonka, mislim, da jutrim lahko lulaš, držim pesti user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.12.2009 22:55:50   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dobro jutro punce,

a vam je Miklavž kaj prinesel user posted image ? Meni je že včeraj user posted image , eno blastocisto in eno niti ne morulco user posted image . Upam na najboljš, no zvečer je prtaknu še eno bonbonierco user posted image .

Superca user posted image  user posted image  user posted image

Pija, kaka se ti zdi bombonera?user posted image
Evo vse moje roke, ko maš dvojčke se ti število rok povečauser posted image držijo pesti, da se oba zarodka primeta in lepo še 8 mesecev razvijata.user posted image

Pija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blančeta
hehe... to z rokami sem jst tud opazla

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.12.2009 22:58:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Diana - user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška 73 - kako ste mi kaj, te pogrešam user posted image

Tole ne bom prvič izjavila... "Tudi jst se pogrešam"
Kar nekako laufa tole vse skupaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.12.2009 6:22:43   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.12.2009 6:36:32   
DaisyE
Diana - drži se!

Miška moja šesteroroka, kdaj se kaj vidimo? Da vidim, kako cvetiš.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.12.2009 7:08:53   
Buska
evo, jst iz UZ. dons je 11 dan pikic, pa brez uspeha, najvecji folikl je 8, naslednji pa 1,2 in se 3 manjsi .... (jemljem Dipherline in Puregon) ... dons in jutr mam Puregon, v sredo, 9.12. pa ponovno UZ
ali se je se katera tako slabo odzivala na terapijo kot jaz(mam tudi PCO)? glede na to, da dr. Res dela samo 1/2 decembra me ze malo skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.12.2009 8:09:18   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

Diana user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da bo januar vajin mesec in da jeseni naslednje leto dobita svojega user posted image v naročje.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.12.2009 8:17:02   
MP30
Drage moje. Upam, da vam je Miklavžek prinesel vsaj lep vikend! Nama ga ni. Včeraj je test pokazal en debel - ! Groza! Me je ful potrlo in sem brez besed... Danes zjutraj pa se je prikradel tudi prvi izcedek....
Ne vem, enostavno mi je zmanjkalo volje za naprej. Držim pesti za vse ostale in vas pozdravljam!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.12.2009 8:35:03   
zarja1
Diana 79, MP30 user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.12.2009 8:42:08   
loremi
MP30 user posted image  user posted image , najprej se potolaži in odpočij, poizkušaj lepo preživeti december in si počasi nabrat novih moči, spotoma pa se bo temu pridružilo še upanje in volja.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.12.2009 8:54:14   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

tale vikend sem vas malo zanemarljala, pa mi ne zameriti , ker sem se malo bolj posvetila mojemu user posted image . Sedaj pa k novičkam...

Diana, res mi je žal, da je prišlo do user posted image , pa tako sem bila vesela, ko si sporočila prvotno novičko. No, kot kaže bova pa kljub vsemu v januarju skupaj, sicer bo pa to predvsem odvisno od tega, kdaj pride moja in tvoja januarska user posted image

MP30, za te sem bila pa 100%, da si naša nova nosečka. user posted image user posted image user posted image Nikar pa biti prveč žalostna, vem in razumem, da te tile minusi na testu čisto dotolčejo, tudi mene so v prvem postopku, vendar smo se pobrali in probali znova, in znova in znova. In še vedno vztrajamo, ker vemo, da nam bo uspelo, čisto preprosto ker nam mora...

Dejzi, ti moj supercow, zelo lepo napisano, razgalila si nam svojo dušo in mi to cenimo. Srce moje, saj veš, kako navijam zate in držim pestke, da dobiš čimprej lepo novičko o tvoji mali severni pikci.

Zarja, upam da ni preveč pekla parkljeva šiba user posted image user posted image user posted image

Žižek, kak si mi, a je bil že drugi val?

PIja, kot sem ti že v sms napisala, lepo pridno kavčati in verjati v uspeh, velikim morulcam je že uspelo in se sedaj veselo kotalijo po svetu, enim ravno v tem trenutku rastejo zobje, tretje pa že na ves glas kličejo: "mama"...

Cukica, jaz sem krvavela cca 4. dni, potem pa se je še cel teden vlekel rjav izcedek. Prvo user posted image  sem pa dobila po 40. dneh po A.

Aljonka, a si lulala, na test mislim? user posted image user posted image

Buska, za boljšo rast folilov spij kakšno pivce (nikar pretiravati) in pojej kakšno jajčko, to naj bi vplivalo na lepo rast foliklov

Loremi, superca za stopko, v nedeljo pa po pikice user posted image user posted image user posted image , bomo držali pestke, da bo Božiček prinesel lep plusek

Tanja, seveda smo nastavile, zdaj ko spet lahko nastavljamo user posted image user posted image user posted image  kako si ti meni tamala?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.12.2009 9:09:51   
Pija76
MP30 in Diana žal mi je! Pogumno naprej.

Drage moje punce, vsem hvala za pestke, rokice, šestrokice pa vse zraven!!!!!
Blanči, bonbonijera fajna user posted image  user posted image   user posted image .

Noki lulamo nekje pred 21-tim.....

Navijam za vse!!!!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 7.12.2009 9:11:15 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.12.2009 9:10:19   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

MP30 in Diana žal mi je! Pogumno naprej.

Drage moje punce, vsem hvala za pestke, rokice, šestrokice pa vse zraven!!!!!
Blanči, bonbonijera fajna user posted image  user posted image   user posted image .

Noki lulamo nekje pred 21-tim.....

Navijam za vse!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.12.2009 9:10:52   
Pija76
Pa lep dan vam želim!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.12.2009 9:51:24   
gigi1
Helou drage moje

Za mano je kar težek vikend user posted image . Bolečine, krvavitve... pa še kar ne neha se...

Pika ti bom kar na ZS napisala, da ne bom morila deklic tukaj. Žal sedaj nimam čist nobenga časa. Bom probala proti večeru.

Dejzi IMSI bi bil morda res rešitev. Delajo samo v LJU. Naročita se čimprej na razgovor pri dr.Dju ali Zornu. Itak bosta nekaj časa čakala.

MP30 žal mi je user posted image user posted image user posted image  še en dokaz kako so podobni znaki za pms in nosečnost.

Diana user posted image user posted image user posted image  prav žalosna sem. Naj vama l.2010 prinese eno ali dve lepi štručki user posted image

Fargi beli tok zna bit kar zoprn v nosečnosti. Kar poslušaj Barbi.

Pija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  itak, da je Miklavž dober mož in vama prinese res lepo darilce ali dva user posted image

Buska jaz sem se vsakič, ko sem jemala suprefact (podobno kot Diphlerine) špikala cca 15 dni z Menopurjem. Ponavadi sem imela 9. dan velikost 8-10. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Cukica če se prav spomnim sem najprej krvavela cca 7 dni...potem sem pa tam nekje 12. ali 14. dan spet začela full krvaveti. So mi pa rekli, da je vse to dokaj normalno. Baje je res problematično le če je visoka vročina, hude krvavitve in bolečine. Upam, da kmalu mine user posted image user posted image user posted image

Mišmišu kot vidiš je prišel 2. in še 3. val... Saj bo..

Drage moje nimam več časa. Lupčkam vas vse

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.12.2009 9:54:03   
Anonimen
pija, super za dve pikici!!! user posted image user posted image user posted image Lepo ju grej, čez 14 dni pa en velik plusek nalulaj!! user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi, super, lepo sprejmi pikice danes!! user posted image user posted image user posted image

fargi, jaz sem nekje enkrat brala, da se v nosečnosti poveča izcedek, tkao, da tudi jaz mislim, da je to to.user posted image Pa drugače? Kako si?

diana, žal mi je, da je prišla M. user posted image user posted image Sem upala, da vama le ne bo treba januarja po otročke.

MP30, žal mi je za -!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak saj veš, dokler ne dobiš M je še vseeno upanje!

aljonka?? Pa kaj sploh sprašujem, ker itak vem, da bo +!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.12.2009 10:29:08   
Buska
sem se vsakič, ko sem jemala suprefact (podobno kot Diphlerine) špikala cca 15 dni z Menopurjem. Ponavadi sem imela 9. dan velikost 8-10. Držim pest

hvala za info, si me mal potolazila :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!