|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
1.12.2009 15:03:38   
Zvezdica
Pa da še jaz dodam!

Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK.

kajsica, tole me je pa fejst razveselilo. bravo za betko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da boste 16. še bolj srečni ko zagledate user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.12.2009 15:05:01   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

helou sonči gimnastičarka ima prvič v življenju vročino sicer čist malo, a čakamo, kaj bo. Že od nedelje.. drugače pa še vedno živahna pupa Lovro fletko, kaj počne?

abra, za gimnastičarko, da bo vročina čimprej mimo.. Mi smo tudi imeli 14 dni nazaj vročino, pa smo pridelali 6 bolezen, v 5 dneh je bil k rožica

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.12.2009 15:38:03   
Pija76
Kajši in Barbi bravo za visoko beto. To bo otrok drugo leto!!! Pa srčke vama želim 16.tega. Držita se.

Klavirka in S* žal mi je.....

Zdaj čakamo Piko ane? Dejmo Pika, nalulaj user posted image user posted image !!!!!

Abra naj se gimnastičarka pozdravi čimprej!!!!!

Ste kaj kuhale danes? 

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.12.2009 15:48:05   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

user posted image user posted image user posted image ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.12.2009 17:06:46   
cukica
Sonček33 se kr držim no,sicer me boli na desni strani tko da mal počivam pa jem tablete,...bomo videli kaj bo,...drgač pa menjam razpoloženje na 10 minut,smeh,jok,...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.12.2009 17:10:42   
sonček33
cukica, žal mi je. Objem zate.

Abra, naj se mala gimnastičarka hitro pozdravi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.12.2009 17:29:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

user posted image user posted image user posted image ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Iiiiiiiiii... črtica, črtica odebeli se

Ej stara... vidla fotko famozne črtice... ma to je čist ta prava črtika :))
Keri dan si od punkcije?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.12.2009 17:29:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pa da še jaz dodam!

Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK.

To mi deli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima da je OK. Je cajt.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.12.2009 17:32:55   
miska73

A zdej na Piko čakamo?? Dej nalulaj kaj lepga, ker izgleda, da se je trend spet obrnil user posted image

Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

S* in Kiwi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.12.2009 17:33:13 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.12.2009 17:34:20   
sonček33
Sreda, 02.12.
Loremi - UZ

Fajn opravi!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.12.2009 17:35:11   
sonček33
Pika?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.12.2009 17:38:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET...

vauuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.12.2009 17:41:05   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pika?

pikaaaaaaa ???????? user posted image user posted image user posted image user posted image A naša Pika al naša Pikovitka ... kera zej ... ma sej ni važn kera ... naj bo pluuusssss user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.12.2009 17:44:05   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pika?

pika cvika user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.12.2009 17:46:06   
Rakica_80
Pika, kr korajžno, dejmo, go, go, gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.12.2009 17:47:28   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kajši in Barbi bravo za visoko beto. To bo otrok drugo leto!!! Pa srčke vama želim 16.tega. Držita se.

se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image

S* žal mi je, da ni ratalo user posted image user posted image user posted image

gigi1  jaz tole tvojo črtico zelo dobro vidim in ni dvoma!!!
Bravo!!!!!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.12.2009 17:48:54   
pika74
Še ene 12 ur, pa bom lahko jokala...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.12.2009 17:49:16   
Abra
Klavirka, se ne spomnim več. Tko nimaš kaj, kot čakat. Oboje je lahko.

Zvezdica, najbrž bo neki bolj blagega, upam. Vročina tko ni bla visoka, zdaj pa izgleda že skoraj ok. Bom vidla, kaj bo noč pokazala. Saj veš, kako je, ko je prvič... user posted image še noska ni imela nikoli zamašenega, do zdaj smo imeli res srečo, al pa ima tko super imunski sistem

Pija, kaj si pa ti kaj kuhala? Meni se že razmišlaj ne da več o tem user posted image

Gretka Piko74 čakamo, mogoče pa tut Pikovitka kaj v ilegali lula, tega pa jaz ne vem user posted image misim, da bo utri, danes samo navijamo user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.12.2009 17:50:43   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Še ene 12 ur, pa bom lahko jokala...

Ja sigurno boš jokala, tako kot mi, ampak od SREČEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.12.2009 17:50:45   
Abra
O Pika, sem ravno brala in pisala, ko si se oglasila user posted image

Jutri bodo solze sreče user posted image si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.12.2009 17:52:03   
gigi1
Pika joj kolk jaz navijam, da boš od sreče user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 571
1.12.2009 17:55:26   
pika74

Jutri bodo solze sreče user posted image si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ user posted image

Sej mam že splaniran... popoldne imamo itak en pogreb (ena daljna žlahta, ki je niti nisem poznala... ma se spodobi it tja) in bom lahko na glas jokala tam... Saj noben ne bo vedu, da jokam zarad sebe...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.12.2009 17:57:51   
zarja1

Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. user posted image
kolk mi je ta filing znan........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.12.2009 17:58:39   
ledenka
žiži user posted image user posted image user posted image tokrat srečno do konca!!!

kajšica in barbi user posted image user posted image user posted image za lepol beto!

pika in pikovitka user posted image user posted image user posted image naj bo plus!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.12.2009 17:59:47   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Sej mam že splaniran... popoldne imamo itak en pogreb (ena daljna žlahta, ki je niti nisem poznala... ma se spodobi it tja) in bom lahko na glas jokala tam... Saj noben ne bo vedu, da jokam zarad sebe...

Da se ti ne boš tam režala user posted image ker popoldne se ti bo samo še smejalo ...
Sam, a veš, da bi te malo po riti user posted image sej vem, da nočeš preveč pričakovat, samo malo optimizma pa ne škodi user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?