Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 15:03:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pa da še jaz dodam! Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK. kajsica, tole me je pa fejst razveselilo. bravo za betko , pa da boste 16. še bolj srečni ko zagledate
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 15:05:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra helou sonči gimnastičarka ima prvič v življenju vročino sicer čist malo, a čakamo, kaj bo. Že od nedelje.. drugače pa še vedno živahna pupa Lovro fletko, kaj počne? abra, za gimnastičarko, da bo vročina čimprej mimo.. Mi smo tudi imeli 14 dni nazaj vročino, pa smo pridelali 6 bolezen, v 5 dneh je bil k rožica
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 15:38:03
|
|
|
|
Pija76
|
Kajši in Barbi bravo za visoko beto. To bo otrok drugo leto!!! Pa srčke vama želim 16.tega. Držita se. Klavirka in S* žal mi je..... Zdaj čakamo Piko ane? Dejmo Pika, nalulaj !!!!! Abra naj se gimnastičarka pozdravi čimprej!!!!! Ste kaj kuhale danes?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 15:48:05
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA To mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:06:46
|
|
|
|
cukica
|
Sonček33 se kr držim no,sicer me boli na desni strani tko da mal počivam pa jem tablete,...bomo videli kaj bo,...drgač pa menjam razpoloženje na 10 minut,smeh,jok,...
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:10:42
|
|
|
|
sonček33
|
cukica, žal mi je. Objem zate. Abra, naj se mala gimnastičarka hitro pozdravi.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:29:19
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!! Iiiiiiiiii... črtica, črtica odebeli se Ej stara... vidla fotko famozne črtice... ma to je čist ta prava črtika :)) Keri dan si od punkcije?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:29:29
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Pa da še jaz dodam! Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK. To mi deli Ima da je OK. Je cajt.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:32:55
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra A zdej na Piko čakamo?? Dej nalulaj kaj lepga, ker izgleda, da se je trend spet obrnil Pika držim pesti S* in Kiwi
< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.12.2009 17:33:13 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:35:11
|
|
|
|
sonček33
|
Pika?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:38:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET... vauuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:41:05
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pika? pikaaaaaaa ???????? A naša Pika al naša Pikovitka ... kera zej ... ma sej ni važn kera ... naj bo pluuusssss
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:44:05
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pika? pika cvika
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:46:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pika, kr korajžno, dejmo, go, go, go
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:47:28
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kajši in Barbi bravo za visoko beto. To bo otrok drugo leto!!! Pa srčke vama želim 16.tega. Držita se. se pridružujem čestitkam S* žal mi je, da ni ratalo gigi1 jaz tole tvojo črtico zelo dobro vidim in ni dvoma!!! Bravo!!!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:48:54
|
|
|
|
pika74
|
Še ene 12 ur, pa bom lahko jokala...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:49:16
|
|
|
|
Abra
|
Klavirka, se ne spomnim več. Tko nimaš kaj, kot čakat. Oboje je lahko. Zvezdica, najbrž bo neki bolj blagega, upam. Vročina tko ni bla visoka, zdaj pa izgleda že skoraj ok. Bom vidla, kaj bo noč pokazala. Saj veš, kako je, ko je prvič... še noska ni imela nikoli zamašenega, do zdaj smo imeli res srečo, al pa ima tko super imunski sistem Pija, kaj si pa ti kaj kuhala? Meni se že razmišlaj ne da več o tem Gretka Piko74 čakamo, mogoče pa tut Pikovitka kaj v ilegali lula, tega pa jaz ne vem misim, da bo utri, danes samo navijamo
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:50:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Še ene 12 ur, pa bom lahko jokala... Ja sigurno boš jokala, tako kot mi, ampak od SREČE
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:50:45
|
|
|
|
Abra
|
O Pika, sem ravno brala in pisala, ko si se oglasila Jutri bodo solze sreče si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:52:03
|
|
|
|
gigi1
|
Pika joj kolk jaz navijam, da boš od sreče Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:55:26
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra O Pika, sem ravno brala in pisala, ko si se oglasila Jutri bodo solze sreče si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ Sej mam že splaniran... popoldne imamo itak en pogreb (ena daljna žlahta, ki je niti nisem poznala... ma se spodobi it tja) in bom lahko na glas jokala tam... Saj noben ne bo vedu, da jokam zarad sebe...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:57:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. kolk mi je ta filing znan........
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:58:39
|
|
|
|
ledenka
|
žiži tokrat srečno do konca!!! kajšica in barbi za lepol beto! pika in pikovitka naj bo plus!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 17:59:47
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: Abra O Pika, sem ravno brala in pisala, ko si se oglasila Jutri bodo solze sreče si vidla, trend pluskov se je spet navzgor obrnil, ti jutri nadaljuješ Sej mam že splaniran... popoldne imamo itak en pogreb (ena daljna žlahta, ki je niti nisem poznala... ma se spodobi it tja) in bom lahko na glas jokala tam... Saj noben ne bo vedu, da jokam zarad sebe... Da se ti ne boš tam režala ker popoldne se ti bo samo še smejalo ... Sam, a veš, da bi te malo po riti sej vem, da nočeš preveč pričakovat, samo malo optimizma pa ne škodi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?