|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
1.12.2009 18:01:23   
Abra

Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. user posted image

ti si pa opasna user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.12.2009 18:06:34   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla pupike moje

Sem zvečer prišla domov in padla v pojstlo...

Sedaj nimam časa brat. Bom vse nadoknadila. Obljubim user posted image

No...jaz ne vem kaj naj rečem...

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image

Bom ponovila čez 2 dni.

Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata user posted image

....to mi delaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sem jaz vesela za tebe...jočem od sreče....čestitke in srce ČRTICA JE ČRTICAuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.12.2009 18:07:56   
pika74
Moj je včer reku, da že ve, da bo minus...Pa da najrajš sploh ne bi testa delal.
Pol me je pa zvečer vprašal, kok % dam, da rata... in sem rekla, da so morulce ponavad po 9%... se pravi mam 18%. Take it or leave it user posted image .

Pismu.... a lohk ena k je že noseča, namest mene lula ta CB? Plačam user posted image . To mi je pa zmer tok mim delat te teste... ker mi nikol ne pokaže prou.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.12.2009 18:08:30   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo slikca, če se sploh kaj vidi user posted image

user posted image

Kiwi prezgodaj je za test. Držim pesti močno, močno user posted image user posted image user posted image

...seveda se vidi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.12.2009 18:08:55   
sonček33
Pika, ti nimaš pojma, kolk jaz tebi privoščim. vama. ma najbl res.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.12.2009 18:09:20   
pika74
U pa Pija76 je v akciji - Pija76 bravo za pridelek. Držim pesti, da ratajo blastociste.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.12.2009 18:10:08   
sonček33
pika in pija...vidve sta itak zame v kompletu...sej vesta od uzja...jaz vaju vidim skupaj noseči

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.12.2009 18:10:48   
pika74
hehe sonček33... sam še zdej ne vem, kera si bla ti user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.12.2009 18:11:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci
sem iz uz, moji jajčniki so spet "besni". v levem so nehali štet pri številki 48 user posted image , v desnem jih mam 12 (foliklov), torej mi baje hiperca ne uide user posted image ampak ni šans, da spet prekinem user posted image

Metuljci a prvič si postopek prekinilauser posted image ? Sorry si vsega ne zapomnimuser posted image . Ma zakaj pa tokrat niso fajn zmanjšali terapijeuser posted image ?

Tokrat maš res OGROMNO foliklov, tu ti hiperca skor ne uide. So ti merli estradiol vrednost?
Verjamem, da je hudo postopek prekinit, ampak posledice hude hiperce tud niso fajn. jOJ DRŽIM PESTI, DA SE TI KAR NAJBOLJE TOLE IZTEČE.user posted image user posted image user posted image

Blaga oblika
Stopnja 1 : napetost v trebuhu in neugodje
Stopnja 2 : enako kot stopnja 1 in slabost, bruhanje, in/ali driska, velikost jajčnikov 5-12 cm
Zmerna oblika
Stopnja 3 : enako kot blaga oblika in ultrazvočno ugotovljen ascites ( voda v trebušni votlini)
Huda oblika
Stopnja 4 : enako kot zmerna oblika in klinično izražen ascites in ali hidrotoraks ter težave z dihanjem
Stopnja 5 : vse navedeno do sedaj in spremembe v volumnu krvi, povečana viskoznost, koagulacijske nepravilnosti, zmanjšana perfuzija in zmanjšano delovanje ledvic

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.12.2009 18:17:47 >

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.12.2009 18:11:31   
sonček33
ma ni važn, sploh ni omembe vredno kdo sem jaz

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.12.2009 18:13:19   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci
sem iz uz, moji jajčniki so spet "besni". v levem so nehali štet pri številki 48 user posted image , v desnem jih mam 12 (foliklov), torej mi baje hiperca ne uide user posted image ampak ni šans, da spet prekinem user posted image

Metuljci a prvič si postopek prekinilauser posted image ? Sorry si vsega ne zapomnimuser posted image . Ma zakaj pa tokrat niso fajn zmanjšali terapijeuser posted image ?

Tokrat maš res OGROMNO foliklov, tu ti hiperca skor ne uide. So ti merli estradiol vrednost?
Verjamem, da je hudo postopek prekinit, ampak posledice hude hiperce tud niso fajn. jOJ DRŽIM PESTI, DA SE TI KAR NAJBOLJE TOLE IZTEČE.user posted image user posted image user posted image

Ojoj... tole pa ni glih... Metuljci Drž se!!!! Pazi nase in če bo kaj, direkt na urgenco. Ne čakaj.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
1.12.2009 18:13:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Moj je včer reku, da že ve, da bo minus...Pa da najrajš sploh ne bi testa delal.
Pol me je pa zvečer vprašal, kok % dam, da rata... in sem rekla, da so morulce ponavad po 9%... se pravi mam 18%. Take it or leave it user posted image .

Pismu.... a lohk ena k je že noseča, namest mene lula ta CB? Plačam user posted image . To mi je pa zmer tok mim delat te teste... ker mi nikol ne pokaže prou.

...držim pesti da TI nalulaš plusek user posted image  

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 587
1.12.2009 18:15:41   
gloria
Kajsi in Barbi  čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Kiwi in S*user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 588
1.12.2009 18:18:12   
Abra
Pika, dober podpis maš user posted image
Sam nimaš kaj, moraš sama lulat, tko kot bo treba it rodit user posted image ni šans, da gre kdo drug user posted image

Metuljči, madonca, za tako cifro sploh še nisem slišala user posted image drži se!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 589
1.12.2009 18:20:58   
zarja1
Pika jaz tej statistiki in % uspšenosti nič ne verjamemuser posted image . Midva sva imela same blastociste, vsi pingvinčki preživeli, na vseh 4 ET-pa spet nič. Po statistiki bi skor morala imet doma fuzbal ekipo, pa bom februarja spet jovo na novo. 

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 590
1.12.2009 18:25:23   
zarja1
Metuljci jaz sem imela okrog 30 foliklov, iz tega je ratal za 20 polnih celic, pa sem žal fasala ta hudo obliko. Ma ni enostavno, res ne. Včasih si preveč želimo prit do konca za vsako ceno. Jaz sem bla ziher, da tud če jo dobim jo bom že prebolela, saj malo slabosti ni groza. Pol po tanajvečjih komplikacijah sem začela študirat drugače.

Tud zdaj, ko grem v nov postopek, kjer me bodo fajn merkali ni variante, da samo kdo omeni hiperco in da jaz vztrajam do konca.user posted image Ampak to je samo moje mnenje.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.12.2009 18:26:13 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
1.12.2009 18:25:49   
pika74
zarja... ja res statistika včasih prav grdo zataji. Ampak sem slišala, da greš ti že kmalu spet naprej - super ane. Mislim, meni je najbolj grozno, ko čakaš od postopka do postopka in takrat se res nič ne dogaja.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
1.12.2009 18:26:46   
Shadow
Alo punce!

Saj ne vem, če se me še spomnite, a sem videla danes sumljivo veliko prispevkov v tej temi, pa sem rekla, da moram mali prechekirati, kva dogaja. IN DOGAJA!!!

ŽIŽI!!!!! Ma to ni črtica, to je ČRTA! Še jaz jo vidim skozi moje zaflekane špegle!!! user posted image user posted image user posted image

Kajsi in Barbi, a bosta user posted image user posted image ? user posted image

Pika74, meni so tudi dve morulci noter dali, pa se mi zdaj vsak dan vedno bolj na široko režita! Tak da... klinc pa statistika!

Zarjuška... tebi pa vse NAJ NAJ NAJ NAJ za 2010!!! Ma da je! Tak! user posted image

Pozdravček tudi ostalim, ki ste že lulale, še boste lulale in ki pravkar lulate!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
1.12.2009 18:29:35   
zarja1

zarja... ja res statistika včasih prav grdo zataji. Ampak sem slišala, da greš ti že kmalu spet naprej - super ane. Mislim, meni je najbolj grozno, ko čakaš od postopka do postopka in takrat se res nič ne dogaja.

ja, mene je v tem 1. ICSI ju čakanje ubijalo. Vse kar se nama je pripetilo je zahtevalo vsaj nekaj mesecev pavze. In zdaj ko pogledam nazaj je dve leti mimo. Vsi so nama govorili, ker sem tolk user posted image da ni bilo ET z svežimi zarodki zarad hiperce-eh saj vama bo ratalo. Pri takih zarodkih in številu jih bosta še tu pustila. Ne bom pozabla ko me je Mismis vprašala, če mam dost veliko bajtouser posted image . No zdaj pa taka žalost. Res mi ni jasno.

Zdaj pač upam na uspešen postopek, po možnosti brez hiperce in ET z svežimi zarodki.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.12.2009 18:31:29 >

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 594
1.12.2009 18:30:25   
zarja1
ojjjjjjjjjjjjjjj Senčka moja.user posted image user posted image user posted image ......vidiš, še malo te bom špegala na Dvojčke.

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 595
1.12.2009 18:38:14   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Pika74, meni so tudi dve morulci noter dali, pa se mi zdaj vsak dan vedno bolj na široko režita! Tak da... klinc pa statistika!

ojla Shadow - lepo, da si se javila user posted image .
Ti povem... take statistike so mi pa vedno všeč user posted image user posted image

Prid še kej naokol.

Zarja1. To se je pa res vleklo. 2 leti praviš... madonca. Kaj je res že 2 leti naokoli?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 596
1.12.2009 18:40:02   
zarja1
Zarja1. To se je pa res vleklo. 2 leti praviš... madonca. Kaj je res že 2 leti naokoli?

jp, sem celo svoja dvajseta zamenjala za trideseta....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 597
1.12.2009 18:42:47   
pika74
Pa kako to, da si imela v 2 letih samo 4 ETZ-je in to iz enga ICSI? Pismu, a so take čakalne dobe v MB al kaj? 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
1.12.2009 18:46:17   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pika, dober podpis maš user posted image  

ti je všeč a user posted image user posted image . Pomoje še zlo drži... user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 599
1.12.2009 18:49:01   
zarja1

Pa kako to, da si imela v 2 letih samo 4 ETZ-je in to iz enga ICSI? Pismu, a so take čakalne dobe v MB al kaj? 

neee, po hiperci sem morala imet vsaj 6 mesecev pavze, pol prvi ET ni ratal, drugi je bila IMN-dobila citostaike in zopet vsaj 6 mesecev pavze, tretji ET nič, četrti ET nič......pa je naokol.

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?