Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 18:50:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pika, dober podpis maš ti je všeč a . Pomoje še zlo drži... sem ga komaj zdaj vidla. Svetovn!!!!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 18:51:18
|
|
|
|
pika74
|
O pismu, ti si pa doživela svašta z enim ICSI-jem. Bošček . Glej, da ti ne dajo prevelike doze v drugem postopku. Meni so tudi dali najprej 3 doze gonala. Ko sem imela pa hiperco, so mi pa potem dali eno dozo manj.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 18:53:19
|
|
|
|
zarja1
|
sem zmenjena za manjšo dozo, čeprav me je malo strah, da mi je ne bi preveč zmanjšali. Glede na to, da sem z klomifenom pridelala 8 polnih celic so se zmenili le za minimalno gonala. A je to sploh bolj močno kot klomifen?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 18:55:39
|
|
|
|
pika74
|
Saj če bo premalo, ti pa potem med postopkom lahko še kaj dodajo... mogoče polovičko. Saj so stručkoti v MB.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:07:34
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. ti si pa opasna Ja pa res . Sam važn, da je plus oz. črtica - še enkrat čestitke draga moja
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:08:48
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pika, dober podpis maš ti je všeč a . Pomoje še zlo drži... sem ga komaj zdaj vidla. Svetovn!!!!!!!!! Jaaa
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:15:11
|
|
|
|
Abra
|
Zarči, boljš z manj štartat, pa pol dodajat. Sicer si pa pršla v tanajtaboljša leta jaz počas že une sploh tanajboljš lovim Zdaj moram pa že nehat. Neki delam, pa skoz sem uletavam. pa tko mal cajta mam Pika, jutri plus nalulaj, bi lulala s tabo, pa ti bom rezultat pokvarla, bom samo za moralno podporo Zarči lubčka!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:17:25
|
|
|
|
zarja1
|
Lubčka nazaj....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:17:49
|
|
|
|
pika74
|
Abra, kaj pa veš, mogoče pa tuki matematka deluje: minus pa minus = plus
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:25:27
|
|
|
|
kajsica
|
Pika jaz tud navijam za jutri zjutraj...naj se en lep lep pokaže...navijam navijam! Zarja.....nč bat.....jaz sem tud imela najprej 3 doze gonala in obakrat fasala hiperco, v prvem postopku so se pogovarjali ali bi sploh naredili ET, sem bila pa taka kot slon...res pa je da nisem fasala tako močne hiperce kot si jo ti....Zdaj v tem postopku sem prepričala mojega G da greva na manjšo dozo in sem cvikala če sploh bo kaj in je vseeno bilo 15 celic......dost jih je bilo.....samo da ti dve ali pa vsaj ena ostanejo lepo do konca pri meni in mi potem kravžla možgančke. Sem pa jaz po klomifenu pridelala enako število celic kot ti. Tako da draga moja...samo glavo pokonci in prit do svežih zarodkov in ti povem da naslednje leto je naše. Kje se pa Mišmiš skriva? Pija kako kaj počutje? Pikovitka....ilegalka...kako? Metuljci....držim pesti da bo vse OK! Žižet...kar gledam to tvojo črtico...tolk sem vesela zate!!!! Lep večer vam želim vsem skupaj!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:35:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica samo da ti dve ali pa vsaj ena ostanejo lepo do konca pri meni in mi potem kravžla možgančke. to je že zapisano v zvezdah...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:38:25
|
|
|
|
metuljci
|
zarja hvala ti za odgovor. meni so zmanjšali dozo gonala na 75 enot, pa sem vseeno tako hudo reagirala. danes karkoli sem vprašala so me utišali s tem, da naj počakam na izvide estradiola v četrtek in takrat mi bodo kaj več povedali. kakšne posledice hiperce si imela ti? kakšni so bili tvoji znaki? so te že prej opozorili? si bila hospitalizirana? pa kaj nimajo nobenih zdravil, da bi preprečili to sranje????? b
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:42:29
|
|
|
|
pika74
|
Meni je enkrat rekel Tomaževič na GKLJ, da je postopek umetne oploditve nekaj takega, kot če bi ves čas prilival na ogenj in zraven stal z gasilnim aparatom za vsak slučaj, če bi se ogenj razširil preveč.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:46:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci zarja hvala ti za odgovor. meni so zmanjšali dozo gonala na 75 enot, pa sem vseeno tako hudo reagirala. danes karkoli sem vprašala so me utišali s tem, da naj počakam na izvide estradiola v četrtek in takrat mi bodo kaj več povedali. kakšne posledice hiperce si imela ti? kakšni so bili tvoji znaki? so te že prej opozorili? si bila hospitalizirana? pa kaj nimajo nobenih zdravil, da bi preprečili to sranje????? b joj draga jaz sem fasala tahudo obliko, pa je bil estradiol na dan pred stopko komaj 7,4. Bolečine so hude, voda v trebušni votlini in pljučih, dihanje z vodnimi mehurčki v sapniku, slabosti, bruhanje, 9 kg zravn čez noč, kri totalni kolaps, jetrni testi adijo, povečani notranji organi, otekanje nog, rok....Ma ni kaj ni . Pa nisem imela pol tvojih foliklov. Draga nimam te namena strašit, ker ene prenašajo tako stanje tak druge drugače.....res ti toplo priporočam posvetuj se dodobra z zdravniki in fajn pri sebi poštudiraj kako in kaj.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:50:03
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljci zarja hvala ti za odgovor. meni so zmanjšali dozo gonala na 75 enot, pa sem vseeno tako hudo reagirala. danes karkoli sem vprašala so me utišali s tem, da naj počakam na izvide estradiola v četrtek in takrat mi bodo kaj več povedali. kakšne posledice hiperce si imela ti? kakšni so bili tvoji znaki? so te že prej opozorili? si bila hospitalizirana? pa kaj nimajo nobenih zdravil, da bi preprečili to sranje????? b joj draga jaz sem fasala tahudo obliko, pa je bil estradiol na dan pred stopko komaj 7,4. Bolečine so hude, voda v trebušni votlini in pljučih, dihanje z vodnimi mehurčki v sapniku, slabosti, bruhanje, 9 kg zravn čez noč, kri totalni kolaps, jetrni testi adijo, povečani notranji organi, otekanje nog, rok....Ma ni kaj ni . Pa nisem imela pol tvojih foliklov. Draga nimam te namena strašit, ker ene prenašajo tako stanje tak druge drugače.....res ti toplo priporočam posvetuj se dodobra z zdravniki in fajn pri sebi poštudiraj kako in kaj. boga... kaj vse si morala prestajat Metuljci - pazi nase!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 19:54:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna Črtica je črtica. Dajmo Žižooooo! Aja, pa predlagam, da ti na naslednje srečanje en komplet žarnic prinesemo, da boš lahko še bolj dolgo bulila v črtico. Barbi in Kajši tole so pa zelo lepe bete! Kat tako naprej! S, kiwi, nelika in klavirka - je.be.mti! Ali ipak pogumno naprej, bomo že prišlo do konca, takega al drugačnega. Sicer pa berem dalje, da se še ni vlilo! Dokler se ne ulije - je upanje! Golden IVF rule! Pika, jaz tud navijam!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:01:28
|
|
|
|
metuljci
|
zarja spoštujem to, da si mi povedala tud ta hude stvari tega s*anja. mi je hudo, da si dajala to skozi, upam, da meni ne bo treba. itak pa kot praviš, vsak drugače reagira. kaj tebe prej niso nič opozorili?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:09:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci zarja spoštujem to, da si mi povedala tud ta hude stvari tega s*anja. mi je hudo, da si dajala to skozi, upam, da meni ne bo treba. itak pa kot praviš, vsak drugače reagira. kaj tebe prej niso nič opozorili? ma so me, sam jaz sem pač vzganjala pogum . Ne čist resno sem vprašala G kaj bi on na mojem mestu in je rekel, da bi šel naprej. In jaz valda. Gremo naši . Ma te hiperce so nepredvidljive. Lahko, da je huda lahko pa da lepo pripomore k . Iz vsega slabega pa sem kljub temu potegnila ven eno izkušnjo, ki me je pomalem a vztrajno naredila takšno kot sem zdaj-ŠE BOLJ TRMASTO IN ZAGRIŽENO . Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva. Za tega mojga bi šla še 10x skoz to in več.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:13:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva. Za tega mojga bi šla še 10x skoz to in več. Tole si pa lepo povedala.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:19:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva. Za tega mojga bi šla še 10x skoz to in več. Tole si pa lepo povedala. no pa reči, če ni res? Pa ni je stvari na svetu, ki je ne bi dala skoz, da mi rata ta čudež. No pol bi ga pa za uhe vlekla, ko bi mi možgančke kravžljal
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:26:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci zarja spoštujem to, da si mi povedala tud ta hude stvari tega s*anja. mi je hudo, da si dajala to skozi, upam, da meni ne bo treba. itak pa kot praviš, vsak drugače reagira. kaj tebe prej niso nič opozorili? metuljči, držim pesti da se dobr izide.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:26:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pismu.... a lohk ena k je že noseča, namest mene lula ta CB? Plačam user posted image . To mi je pa zmer tok mim delat te teste... ker mi nikol ne pokaže pro pika, ne ga sračkat no, če pa bo plus. Je že cajt da sonček posije tud za stare borke. Dej polulaj pa sporoč. K skoz čekiram a si že lulala al nisi
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:33:05
|
|
|
|
pika74
|
Ne, dons ziher ne bom, ker je Reš reku, da moram jutr . Ga morm spoštovat no...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:35:37
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Žižek...jest si mislim svoje . A ne greš čez dva dni na krvnega? Se pravi da moraš spet lulat jutri Skeptičnost ven, pa optimizem not .. S* sej bo dečva, samo ne obupat. Aljonka...jest kr dobr..skoz gledam trebuh, pa si pravim a je res kej notri in sploh ne verjamem Kako si ti? Kako kaže? Kdaj kej prideš na Gorenjsko, znam jest tut dobre špagete narest pa še kakšno torto zraven... Fargi...a sta dobro vidve/a? Barbi, Kajši... super za beto...sej to pomen dva , a ne? Klavirka, Kiwi...upam da se je umirilo...javta pliz da je vse ok... Pika74...upam da te jutri čaka vesela novička...sam sej maš belino, to je že dobr znak. Mož je pa za čez kolen, no sej moj ni nič boljši...od začetka ni imel dober filing, pa tut zdej ne verjame... Metuljci....joj...boga...upam da se dobr isteče vseskup... pa ti tut Zarči...nisem vedla kva si vse skoz dala..kapo dol..ti si taprav karakter... Sonček33....lupčka
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 20:36:50
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ne, dons ziher ne bom, ker je Reš reku, da moram jutr . Ga morm spoštovat no... Ja, Reškota je treba ubogat - tale je nevaren. Zarči, prav si povedala. Ko ga boš za uhe vlekla, ko ti bo živce kravžljal, mu pa kar povej, da ima, da uboga. Je mami preveč skozi dala.
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?