|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
1.12.2009 18:50:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pika, dober podpis maš user posted image  

ti je všeč a user posted image user posted image . Pomoje še zlo drži... user posted image

sem ga komaj zdaj vidla. Svetovn!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 601
1.12.2009 18:51:18   
pika74
O pismu, ti si pa doživela svašta z enim ICSI-jem. Bošček user posted image .
Glej, da ti ne dajo prevelike doze v drugem postopku. Meni so tudi dali najprej 3 doze gonala. Ko sem imela pa hiperco, so mi pa potem dali eno dozo manj.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 602
1.12.2009 18:53:19   
zarja1
sem zmenjena za manjšo dozo, čeprav me je malo strah, da mi je ne bi preveč zmanjšali. Glede na to, da sem z klomifenom pridelala 8 polnih celic so se zmenili le za minimalno gonala. A je to sploh bolj močno kot klomifen?

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 603
1.12.2009 18:55:39   
pika74
Saj če bo premalo, ti pa potem med postopkom lahko še kaj dodajo... mogoče polovičko. Saj so stručkoti v MB.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
1.12.2009 19:07:34   
pika74

Jaz sem bila zjutraj že tako razočarana, da spet ni nič. Pol sem pa tolk časa bulila v tester, da mi je še luč crknila. user posted image

ti si pa opasna user posted image user posted image

Ja pa res user posted image user posted image . Sam važn, da je plus oz. črtica user posted image user posted image user posted image  - še enkrat čestitke draga moja user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 605
1.12.2009 19:08:48   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pika, dober podpis maš user posted image  

ti je všeč a user posted image user posted image . Pomoje še zlo drži... user posted image

sem ga komaj zdaj vidla. Svetovn!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaa user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
1.12.2009 19:15:11   
Abra
Zarči, boljš z manj štartat, pa pol dodajat.

Sicer si pa pršla v tanajtaboljša leta user posted image jaz počas že une sploh tanajboljš lovim user posted image

Zdaj moram pa že nehat. Neki delam, pa skoz sem uletavam. pa tko mal cajta mam user posted image

Pika, jutri plus nalulaj, bi lulala s tabo, pa ti bom rezultat pokvarla, bom samo za moralno podporo user posted image

Zarči lubčka!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 607
1.12.2009 19:17:25   
zarja1
Lubčka nazaj....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 608
1.12.2009 19:17:49   
pika74
Abra, kaj pa veš, mogoče pa tuki matematka deluje:

minus pa minus = plus user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 609
1.12.2009 19:25:27   
kajsica
Pika jaz tud navijam za jutri zjutraj...naj se en lep lep user posted image  pokaže...navijam navijam!

Zarja.....nč bat.....jaz sem tud imela najprej 3 doze gonala in obakrat fasala hiperco, v prvem postopku so se pogovarjali ali bi sploh naredili ET, sem bila pa taka kot slon...res pa je da nisem fasala tako močne hiperce kot si jo ti....Zdaj v tem postopku sem prepričala mojega G da greva na manjšo dozo in sem cvikala če sploh bo kaj in je vseeno bilo 15 celic......dost jih je bilo.....samo da ti dve ali pa vsaj ena ostanejo lepo do konca pri meni in mi potem kravžla možgančke. Sem pa jaz po klomifenu pridelala enako število celic kot ti. Tako da draga moja...samo glavo pokonci in prit do svežih zarodkov in ti povem da naslednje leto je naše.

Kje se pa Mišmiš skriva?

Pija kako kaj počutje?

Pikovitka....ilegalka...kako?

Metuljci....držim pesti da bo vse OK!

Žižet...kar gledam to tvojo črtico...tolk sem vesela zate!!!!

Lep večer vam želim vsem skupaj!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 610
1.12.2009 19:35:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
samo da ti dve ali pa vsaj ena ostanejo lepo do konca pri meni in mi potem kravžla možgančke.

to je že zapisano v zvezdah...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
1.12.2009 19:38:25   
metuljci
zarja hvala ti za odgovor. meni so zmanjšali dozo gonala na 75 enot, pa sem vseeno tako hudo reagirala. danes karkoli sem vprašala so me utišali s tem, da naj počakam na izvide estradiola v četrtek in takrat mi bodo kaj več povedali. kakšne posledice hiperce si imela ti? kakšni so bili tvoji znaki? so te že prej opozorili? si bila hospitalizirana?

pa kaj nimajo nobenih zdravil, da bi preprečili to sranje????? buser posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
1.12.2009 19:42:29   
pika74
Meni je enkrat rekel Tomaževič na GKLJ, da je postopek umetne oploditve nekaj takega, kot če bi ves čas prilival na ogenj in zraven stal z gasilnim aparatom za vsak slučaj, če bi se ogenj razširil preveč.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 613
1.12.2009 19:46:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

zarja hvala ti za odgovor. meni so zmanjšali dozo gonala na 75 enot, pa sem vseeno tako hudo reagirala. danes karkoli sem vprašala so me utišali s tem, da naj počakam na izvide estradiola v četrtek in takrat mi bodo kaj več povedali. kakšne posledice hiperce si imela ti? kakšni so bili tvoji znaki? so te že prej opozorili? si bila hospitalizirana?

pa kaj nimajo nobenih zdravil, da bi preprečili to sranje????? buser posted image user posted image

joj draga jaz sem fasala tahudo obliko, pa je bil estradiol na dan pred stopko komaj 7,4. Bolečine so hude, voda v trebušni votlini in pljučih, dihanje z vodnimi mehurčki v sapniku, slabosti, bruhanje, 9 kg zravn čez noč, kri totalni kolaps, jetrni testi adijo, povečani notranji organi, otekanje nog, rok....Ma ni kaj niuser posted image . Pa nisem imela pol tvojih foliklov. Draga nimam te namena strašit, ker ene prenašajo tako stanje tak druge drugače.....res ti toplo priporočam posvetuj se dodobra z zdravniki in fajn pri sebi poštudiraj kako in kaj.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 614
1.12.2009 19:50:03   
pika74

joj draga jaz sem fasala tahudo obliko, pa je bil estradiol na dan pred stopko komaj 7,4. Bolečine so hude, voda v trebušni votlini in pljučih, dihanje z vodnimi mehurčki v sapniku, slabosti, bruhanje, 9 kg zravn čez noč, kri totalni kolaps, jetrni testi adijo, povečani notranji organi, otekanje nog, rok....Ma ni kaj niuser posted image . Pa nisem imela pol tvojih foliklov. Draga nimam te namena strašit, ker ene prenašajo tako stanje tak druge drugače.....res ti toplo priporočam posvetuj se dodobra z zdravniki in fajn pri sebi poštudiraj kako in kaj.user posted image user posted image user posted image

boga... kaj vse si morala prestajat user posted image user posted image
Metuljci - pazi nase!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
1.12.2009 19:54:13   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna

Črtica je črtica. Dajmo Žižooooo! Aja, pa predlagam, da ti na naslednje srečanje en komplet žarnic prinesemo, da boš lahko še bolj dolgo bulila v črtico. user posted image

Barbi in Kajši tole so pa zelo lepe bete! Kat tako naprej!

S, kiwi, nelika in klavirka - je.be.mti! Ali ipak pogumno naprej, bomo že prišlo do konca, takega al drugačnega.

Sicer pa berem dalje, da se še ni vlilo! Dokler se ne ulije - je upanje! Golden IVF rule! user posted image

Pika, jaz tud navijam!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
1.12.2009 20:01:28   
metuljci
zarja spoštujem to, da si mi povedala tud ta hude stvari tega s*anja. mi je hudo, da si dajala to skozi, upam, da meni ne bo treba. itak pa kot praviš, vsak drugače reagira. kaj tebe prej niso nič opozorili?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.12.2009 20:09:36   
zarja1

zarja spoštujem to, da si mi povedala tud ta hude stvari tega s*anja. mi je hudo, da si dajala to skozi, upam, da meni ne bo treba. itak pa kot praviš, vsak drugače reagira. kaj tebe prej niso nič opozorili?

ma so me, sam jaz sem pač vzganjala pogumuser posted image user posted image user posted image . Ne čist resno sem vprašala G kaj bi on na mojem mestu in je rekel, da bi šel naprej. In jaz valda. Gremo našiuser posted image . Ma te hiperce so nepredvidljive. Lahko, da je huda lahko pa da lepo pripomore k user posted image .
Iz vsega slabega pa sem kljub temu potegnila ven eno izkušnjo, ki me je pomalem a vztrajno naredila takšno kot sem zdaj-ŠE BOLJ TRMASTO IN ZAGRIŽENOuser posted image .

Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva.user posted image user posted image user posted image Za tega mojga user posted image bi šla še 10x skoz to in več.

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.12.2009 20:13:05   
DaisyE

Ma saj ni tako hudo, se da preživet, je pa zoprno...citat mojega Vja. Temu se vedno smejiva.user posted image user posted image user posted image Za tega mojga user posted image bi šla še 10x skoz to in več.

Tole si pa lepo povedala. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.12.2009 20:19:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tole si pa lepo povedala. user posted image
no pa reči, če ni res? Pa ni je stvari na svetu, ki je ne bi dala skoz, da mi rata ta čudež. No pol bi ga pa za uhe vlekla, ko bi mi možgančke kravžljal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.12.2009 20:26:34   
Zvezdica

metuljči, držim pesti da se dobr izide.

i belive i can fly....

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.12.2009 20:26:39   
Zvezdica
Pismu.... a lohk ena k je že noseča, namest mene lula ta CB? Plačam user posted image . To mi je pa zmer tok mim delat te teste... ker mi nikol ne pokaže pro

pika, ne ga sračkat no, če pa bo plus. Je že cajt da sonček posije tud za stare borke.
Dej polulaj pa sporoč. K skoz čekiram a si že lulala al nisiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 622
1.12.2009 20:33:05   
pika74
Ne, dons ziher ne bom, ker je Reš reku, da moram jutr user posted image .
Ga morm spoštovat no... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.12.2009 20:35:37   
Tanja_Jes
Žižek...jest si mislim svoje user posted image . A ne greš čez dva dni na krvnega? Se pravi da moraš spet lulat jutri user posted image user posted image user posted image user posted image Skeptičnost ven, pa optimizem not ..

S* user posted image user posted image user posted image sej bo dečva, samo ne obupat.

Aljonka...jest kr dobr..skoz gledam trebuh, pa si pravim a je res kej notri in sploh ne verjamem user posted image user posted image user posted image Kako si ti? Kako kaže? Kdaj kej prideš na Gorenjsko, znam jest tut dobre špagete narest user posted image user posted image user posted image pa še kakšno torto zraven...

Fargi...a sta dobro vidve/a?

Barbi, Kajši...user posted image user posted image user posted image user posted image super za beto...sej to pomen dva user posted image user posted image , a ne?

Klavirka, Kiwi...upam da se je umirilo...javta pliz da je vse ok...

Pika74
...upam da te jutri čaka vesela novička...sam sej maš belino, to je že dobr znak. Mož je pa za čez kolen, no sej moj ni nič boljši...od začetka ni imel dober filing, pa tut zdej ne verjame...

Metuljci....joj...boga...upam da se dobr isteče vseskup...

pa ti tut Zarči...nisem vedla kva si vse skoz dala..kapo dol..ti si taprav karakter...

Sonček33....lupčka

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.12.2009 20:36:50   
DaisyE

Ne, dons ziher ne bom, ker je Reš reku, da moram jutr user posted image .
Ga morm spoštovat no... user posted image user posted image user posted image

Ja, Reškota je treba ubogat - tale je nevaren. user posted image user posted image user posted image

Zarči, prav si povedala. Ko ga boš za uhe vlekla, ko ti bo živce kravžljal, mu pa kar povej, da ima, da uboga. Je mami preveč skozi dala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?