|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
1.12.2009 12:51:28   
BarbiG
Drage moje.

Takale je zadeva.

Najprej pa gigi, četitaaaaaaaaaaaaaaaam. Črtica je črtica. Čez dva dni pa naredi CB. user posted image user posted image user posted image

Pija, pa tebi tudi četitam za 6 celic. user posted image user posted image user posted image

Jah, moja beta je pa 3390. Morm priznat, da še nisem čist k seb prišla. Sem še v nekem deliriju. RVI

Aja, pa UZ imam 16.12.2009.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 1.12.2009 12:52:10 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
1.12.2009 13:28:47   
lana70

ooo Pia, pa kr iz ilegale pridelala 6 celic user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke, to bo otrok drugo leto user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 527
1.12.2009 13:30:27   
loremi
BarbiG, kraaaasna beta user posted image  user posted image  user posted image . A tole lahko pomeni tudi dva user posted image  user posted image ? Čestitke in srečno pa UZ!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 528
1.12.2009 13:40:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Zarja, mišmiš, klavirka user posted image user posted image user posted image , ni pravice na tem svetu.

Na žalost se vam pridružujem tudi jaz, saj sem danes nalulala en velik, debel minus. Nisem niti preveč žalostna, saj naju je Ata itak takoj spravil na realna tla, da so zamrznjenčki kot dobitek na lotu. Januarja grem po nov par pingotov, na srečo jih imava v skrinji še 8, tako da upam, da se bo vsaj eden v naslednjem letu odločil ostati pri meni.

Pa še eno vprašanje, kdaj pride M ko končaš piti estrofem???

Lep pozdrav vsem skupaj, želim vam lep prvi decemberski dan. RVI user posted image

Draga moja S*,

še tukaj ti pošiljam tisoč in en objem! Kot sem ti že napisala, 2010 bo tvoje in skupaj bova poganjale vozičke jeseni!!!

Rada te mam!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
1.12.2009 13:55:49   
zarja1
Najprej S* in Kiwi res mi je žal.user posted image user posted image user posted image

Gigi ma sem ti rekla. Full se vidi.user posted image user posted image user posted image

Barbi super beta!!!!!!!user posted image

Mismis lubčka.user posted image

Pupe jaz pa dans delam in mam takooooooooo gužvo, da bi spet najraj bolniško ruknila.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.12.2009 14:02:06   
sonček33
Barbi, super Betka!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 531
1.12.2009 14:02:35   
BarbiG
S*, žal mi je, da se je tako končalo. user posted image user posted image user posted image

Kiwi, ti pa tako kot so ti že ostale svetovale, počakaj še kakšen dan, da boš videla kam tole vodi. Dosti punc je kr konkretno krvavelo, pa so sedaj mamice. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 1.12.2009 14:05:11 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 532
1.12.2009 14:05:12   
sonček33
S* in KIWI objem za vaju. Pogumno naprej.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 533
1.12.2009 14:06:26   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Ženske moje,

ni več beline, počasi ampak sigurno se začenjajo rdeče packe... tako da nič ne bo od testka user posted image No, vsaj upala nisem predolgo.

Držte se!!!!

Držim pesti da tistim, ki še čakate, USPE!!!!

Klavirka

Klavirka, pa ne no. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
1.12.2009 14:27:04   
kajsica
Pa da še jaz dodam!

Moj beta je bila pa 2516 na 17 dan ET.......v glavnem z Barbi sva počvekali, obe sva malo v transu zaradi visokih bet...ampak...UZ pa 16.12. Upam da bo tokrat vse OK.

Giget....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...to mi delaj.......................črtica pa je iz aviona vidna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 535
1.12.2009 14:30:13   
sonček33
kajsica...juhej...fajn Betka.... prima, super duper... lolipop lolipop.... jah nič, dva bosta, kaj pa čmo.... luštn bo

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.12.2009 14:31:33   
kajsica
Sonček hvala hvala....da bi vsaj eden bil....skačem do platfona!!!!!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 537
1.12.2009 14:32:19   
cukica
Gigi1 čestitam,...sem tako vesela zate,...user posted image user posted image user posted image
BarbiG in kajsica iskrene čestitke za lepo in visoko Beto,...user posted image user posted image user posted image
ostalim pa lep pozdrav,...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 538
1.12.2009 14:34:31   
sonček33
kajsi..vem vem...ubiajle bi za enega...

cukica, kako si mi ti?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
1.12.2009 14:35:10   
Abra
Kajši, super si zdaj to izpeljala user posted image user posted image res, da je 17. dan, a meni to vseeno diši ... sej veš kaj user posted image krasno darilo po dveh letih!!!

Gigiiiiiiiiiii, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čez dva dni bo že bolj konkretna črtica, ker je še zgodaj, pa samo ena pikica, to se tudi pozna user posted image Ma super user posted image user posted image user posted image

A zdej na Piko čakamo?? Dej nalulaj kaj lepga, ker izgleda, da se je trend spet obrnil user posted image

Zarči, lupčka! Sem vidla, da si se super zmenila user posted image mal zdrži v službi, ker jo boš pol dve leti pogrešala user posted image

S* in Kiwi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
1.12.2009 14:36:53   
sonček33
abra, helov, kako je gimnastičarka?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 541
1.12.2009 14:42:40   
gigi1
Srčice moje se mi zdi, da je na ekranu bolj vidna kot v živo. Jaz res nisem tako evforična. Počakajmo še par dni.

Nelika, Klavirka, S* joj pupe kako mi je žal user posted image  user posted image user posted image user posted image

Barbi, Kajši prekrasne bete user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 542
1.12.2009 14:42:42   
Klavirka
Gigi, čestitaaaaaaaam!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Seveda se vidi. Vsaka od nas bi to od daleč videla user posted image

Z menoj je pa tako, da sem še vedno zmedena. Včeraj me je bolelo kot noro, kot pred menstruacijo, ampak po celem trebuhu. Popoldne je prišel rjav iscedek. Ampak danes je še vedno rjav in ga je malo več. Bolečine se pa nadaljujejo. A je to normalno? Menstra bolj počasi prihaja po ICSI-ju ali kaj?

Kiwi vidim da sva v podobni situaciji, a ne? Včeraj sem se sprijaznila s tem, da nič ne bo, danes sem pa začela spet upati, ker še nič ni rdeče. Ampak je že moj 10. dan po ET-ju. Ne vem, ali je še kaj možnosti?

< Sporočilo je popravil Klavirka -- 1.12.2009 14:43:59 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 543
1.12.2009 14:42:47   
Abra
helou sonči user posted image gimnastičarka ima prvič v življenju vročino user posted image sicer čist malo, a čakamo, kaj bo. Že od nedelje.. drugače pa še vedno živahna pupa user posted image Lovro fletko, kaj počne? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 544
1.12.2009 14:43:47   
Abra
Žižet, ti ravno mejl pišem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
1.12.2009 14:43:56   
gigi1
Klavirka vse je možno. Jaz močno držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
1.12.2009 14:49:11   
Abra
Klavirka, meni so se 8. dan začeli konkretni izcedki, a se je na koncu dobro izšlo, tako, da je res še vse možno. Ne prenehat s progesteronom.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
1.12.2009 14:59:13   
metuljci
o gigi čestitke user posted image to sem uspela zasledit, kaj več pa bom prebrala kasneje, ker zdejle mi moji jajčniki glih ne dopuščajo predolgega sedenja user posted image

sem iz uz, moji jajčniki so spet "besni". v levem so nehali štet pri številki 48 user posted image , v desnem jih mam 12 (foliklov), torej mi baje hiperca ne uide user posted image ampak ni šans, da spet prekinem user posted image

punce kere ste dale skozi hiperco, dejte mi prosim malo bolj razložit kaj me čaka, kakšne neprijetnosti, bolečine, hospitalizacija????..... da se znam vsaj malo pripravit, ker sem pošteno prestrašena. ali pusti kakšne posledice?

naslenji uz mam v čet. 3.12

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 548
1.12.2009 15:00:36   
Klavirka
Ne, ne, to pa nisem prenehala. Progesteron še kar pridno jemljem user posted image Ja, kaj češ, še vedno upam, dokler ne bo čisto rdeče.

Abra, a je tebe tudi bolelo kot pred menstruacijo takrat ko so se začeli rjavi iscedki?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.12.2009 15:03:32   
KIWI
Klavirka, jap,user posted image sva zgleda na istem, user posted image al pa vsaj podobnem. Meni sicer nekaj po malem curlja in kaplja, ni pa to čisto ta prava user posted image , no, se mi vsaj zdi. Nič me ne špika tam dol, sam križ pa me od petka že kar pošteno boli. Mah, ne vem no, sem tak čisto davn, upanje na nuli skoraj.

Ja, BarbiG in Kajsi čudovita beta!user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?