Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 9:57:58
|
|
|
|
kimsy
|
fargi - težko ti karkoli svetujem, ker sm kar na istem kot ti. Samo da je moj ginekolog dr. D. Ki je res super, sam ko si enkrat noseč, je on s tabo opravil. Pregledi so narejeni ekspres, pr njemu notri si max 2 min. Samo sm vseeno ostala pri njemu, ker ne vem, kdaj ga bom spet rabila. mismis - šele zdaj sm vidla... Res ni pravice na tem svetu! Klavirka - diana - upam, da bo črtica vsak dan močnejša! Pa kaj so zdaj same slabe novice! Bolš, da ne berem, mene tile minusi in full potrejo. Punce, res držim pesti in vam želim veliko .
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:05:04
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna Lupčke vsem in stiskam pestke, da nam rata ŠVOH ČRTICAAAAAAAA!!! JE GLIH TAK ČRTICA!!!!!! no, ni plusek, AMPAK ČRTICAAAAAAA!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:09:39
|
|
|
|
KIWI
|
Dan punce, No, kot zgleda smo mi prišli do grenkega konca , Že v nedeljo popoldan se je prikazal tak sluzasto rjav izcedek, čist malo, no pol pa je včeraj bil, pa ni bil, zvečer pa je krvavo ratal. Hja, in je danes tudi krvavo, za vložek imet. Pa čeprav nekje v sebi še vedno po malem upam, da se je samo en poslovil. A mislite, da je možno? Jaz ne vem, ker je bilo zdaj prvič, da sem grela . Gigi, pogrešale smo te pa res vse! Držim pesti zate še naprej! Pozdravček in vsem!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:13:25
|
|
|
|
blanč
|
Gigi ČRTICAAAAAAAAAAAAA čestitke Kiwi najbolje boš vedela, če narediš test. Upam, da je ena pikica še pri tebi oz, da so to samo začetniške krvavitve.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:14:52
|
|
|
|
Fargesia
|
gigi,
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:16:07
|
|
|
|
Špelka
|
Gigi - sliiikiiiicoooo, prosiiiimmmm!!!!!! Drgač pa - Načeloma je črtica rtica... Kdaj si mela pa zadnjo bHCG injekcijo in kolk? Kiwi - Mogče pa le še ni to čist to. Kater dan po ET pa si? Uživajte, bejbe in jest čakam na novice od BarbiG in Kajsice! Držim pesti za visoookooo beto!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:16:29
|
|
|
|
loremi
|
Gigi, jeeeeej, da bi čez dva dni testek že pokazal močnejšo črtico !! S* Kiwi, držim pesti vsaj za eno pikico!
< Sporočilo je popravil loremi -- 1.12.2009 10:17:03 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:18:07
|
|
|
|
KIWI
|
Špelka, ET je bil 21.11., testa pa še res nisem naredila, k se mi je zdelo malo hitro, glede na to da sem imela ET tretji dan.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:22:48
|
|
|
|
gigi1
|
Evo slikca, če se sploh kaj vidi Kiwi prezgodaj je za test. Držim pesti močno, močno
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:24:52
|
|
|
|
Fargesia
|
vidi se črtica!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:26:13
|
|
|
|
gigi1
|
Punce hvala . RVI. Bom čez 2 dni ponovila, pa bomo videli. Zdej pa res moram šibat
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:27:16
|
|
|
|
KIWI
|
Gigi, se mi je zdelo, da je prezgodaj, ja. Tebi pa moram čestitat! Črtica je vidna, pa reči kar hočeš!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:29:41
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo slikca, če se sploh kaj vidi Žižetka, seveda se vidi!!!! Z aviona!!! Wee-pee
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:35:17
|
|
|
|
Špelka
|
Gigi - vidi seeeeee!!!! In to je to, sploh zato, k je bla Žižetka samo 3 dni stara, k je pršla k mamici. Bo, bo, čez 2 dni se bo vidla pa z lune - črtica mislim! Kiwi - zate je pa še prezgodaj. Počakaj še kakšna dva dni, čerpav je mora čakat! Sam zdej ni druge... Jaz ti držim pestiiii!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Črtica se definitivno vidi!!! Jest sm mela pa ET 18.11. in še vedno ni.....to je najbrž dober znak....ali pač!?! Testa pa do bete ne bom delala ...sm se zaklela, ker sm že tok za te teste zmetala in bla na koncu razoćarana....tko da tokrat probam malo drugače....je pa težko...tole čakanje.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:43:09
|
|
|
|
Aljonka
|
gigi bravooooo superrrr čestitammmmm S* KIWI tud jaz držim pesti, da se bo vsaj en obdržal! klavirka Pija76 bravo za celice naj te pričakajo lepe blastociste! Tanja kako si ti? Jaooo dekleta nekam slabe novice so te dni kaj pa je zdej s tem miklavžem sem mislila da bo kaj bolj radodaren!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:43:49
|
|
|
|
MP30
|
Gigi super, čestitam! Črtica se vidi in to je to! KIWI nič še ni izgubljeno, počakajmo do četrtka! Go go! klavirka ne no! pa tako sem te spremljala, namreč tudi moj datum za test je 6.12., pa sem te brala in primerjala s seboj. za ostale, ki ste še na standbyu močno držim pesti, novim pa res iskrene čestitke! kar se pa mene tiče, sem pa čisto zmešana. joškice čisto nobene spremembe, me pa močno špika v jajčnikih, občasno se špikanje kar razširi, imam občutek kot po celotni trebušni votlini. ET je bil 22.11., tako da je za test še prezgodaj. lp vsem!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiwi, jaz tudi mislim, da je še prekmalu. Držim pesti še naprej. fargi, jaz pravim, da zamenji G.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 10:55:02
|
|
|
|
mojsonček
|
Jst tut špijuniram za ŽIŽETO aaaaaaaaaaaaa ŽIŽEK čez dva dni pa na CB lulat ampak jst tut na temu vidim črtico MIŠMIŠ, ZARJA... ma sm bla žalostna za vaju... no, sej sem še vedno ampak punci... novi boj je pred vama in tokrat ma da rata!!!! za vse, ki vam ni uspelo in z dvignjeno glavo naprej proti cilju, trepetalke... držim pesti, ostalim pupam v postopku pa mirno roko in veliiiiiko lepih blastocist... vam prelepim srečkam nosečkam pa želim čim manj prijateljevanja s školjko in zdravo in vitalno nosečnost ilegalke...naj bodo tudi od vas lepe novičke bivše (bodoče) borke
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 11:00:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
Eno tako švoh črtico sem nalulala zjutraj, da je res le pod mikroskopom vidna user posted image Bom ponovila čez 2 dni. lubica črtica je črtica Pa sej veš, da je najprej rekel da za miklavža lulaš. To je to Vsak dan bo močnejša. Lupčka
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 11:17:41
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi bravo, tle se pa super vidi!!!!! Tko da to je to!!!!! Kiwi dej palčko polulaj pa boš vidla na čem si! Upam na najboljš! Čakamo Kajši in Barbi, bejbe čimvečje BthcG-je hočno!!!! Fargi ti kar lepo zamenjaj G, ker če nisi zadovoljna pač nisi, si pa v takem obdobju ko rabiš mogoče tud kako minuto več s svojim G. Verjamem da je krasen tale tvoj IVFG, ampak sigurno v preveliki gužvi, sej vidš kolk nas je na tem. Gledam punce pri mojem TT-ju, mene rit pošteno boli na tistih klopeh v Leonišču kaj šele boge reve z velikimi trebuhi. Včasih imam občutek da bo kera kar tam porod dočakala od tega čakanja. Izberi pa kako fajno, z izkušnjami, brez prevelike gužve....težka bo verjetno, ampak good luck.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 11:21:37
|
|
|
|
Fargesia
|
pija, suzika, hvala! ja, pija, upam, da dobim kako k me bo nosečno vzela...al pa kakega...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 11:35:03
|
|
|
|
sonček33
|
žiži, žiži, žiži, črtica, črtica, črtica....evo, midva z Lovrom sva eno oddensala na tvoj račun
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 12:31:01
|
|
|
|
obayifo
|
gigiiiiiiiiii, sem hodila čekirat in čakala... jeeeee, jipiiiiiii zdej pa še en debu plus nalulej za gušte in veselje, js sm tut takrat ene tri različne palčke polulala
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 1.12.2009 12:50:21
|
|
|
|
lučka 25
|
gigi, pa to je to. Suuuupeeeer!!! Čez 2 dni pa še CB polilaj, pa bo en lep plusek. Je pa tako, kot je Špelka rekla, da je pikica prišla k tebi že 3 dan po punkciji, se pozna to veš. Fargi, saj veš kaj sem ti že rekla. Zamenjaj G, ker vsi ti G na GK so enkratni za postopke, za osebnega G pa nekko nimajo časa, je vse nekam hitro,... Te bo pa sigurno kdo vzel tudi če si nosečka. Mislim, da je obi menjala G, ko je zanosila. Magari jo na ZS vprašaj kako in kaj.
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?