Jada82
|
Dobro jutro vsem skupaj! Danes pa je petek ... hehhe, za une, ki še delate je super ane? Hehehe, se komaj še spomnim .... Mi imamo sedaj v stanovanju že sestavljeno kuhinjo, jedilnico, pa dnevno sobo skoraj, tako da super. Še pečarja dobimo, pa bo ... grem v ponedeljek na lov, res se hočem še letos seliti. Zdaj sem tudi jaz kar precej prepričana, da bom zdržala do konca .... ali pa vsaj tam nekje do 35.-36. tedna, kar je ok. Jaz sem bila tudi včeraj na MŠ, imeli smo porod in dihanje. Je bilo bolj zanimivo kot prvič, ampak sem upala, da bomo kakšne filmčke gledali, pa smo samo diapozitive. No ja .... Danes pa gre končno po novi avto ... najbrž ga bo šele proti večeru pripeljal, ker sedaj še dela v stanovanju, potem pa more urediti še registracijo, zavarovanje itd. Se pa že veselim, spet nekaj novega Joj, danes ponoči ob pol 4h je moj tako kolcal in tudi tako dolgo, da sploh nisem mogla zaspati nazaj. Kar smili se mi, ko tako kolca. Moj res pogosto, kakšne 5 krat na dan ... Ne vem, saj verjetno je normalno, ampak jaz ful čutim in še mene živcira, kaj šele bogi otročiček.... zmeraj upam, da čim prej mine ... Kati81, super tole tvoje stanje, evo, torej je dokazano, da gre lahko na bolje, ane? A si počivala pa to? Ker meni se tudi zdi, da se sedaj bolje počutim kot npr. 2 meseca nazaj. Pa ne tišči mi dol itd. Jaz oz. midva greva na CSD v ponedeljek, da zrihtava vse, sem že klicala in se dogovorila. Pa še očetovstvo bova podpisala. Saj, počasi se daleč pride ... Drugač pa uživajte v prazničnem decembru, sploh če živite v kakšnih lepo okrašenih mestih .. joj, naš Bled je že 2. leto porazen ... smo lani dobili novo okrasitev, ki pa je katastrofalna - sploh se ne vidi, da je kaj okrašeno Drago pa je bilo baje kot sam . Spet je nekdo fajn zaslužil ... no ja. Kakorkoli že, želim vam praznični december!
|