|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
12.12.2009 21:18:52   
Aja1
Dober večer.
Mene pa pa danes ratalo full strah poroda.user posted image Mi je prijateljica povedala, da EA v Novem mestu ni več na voljo 24 ur na dan ampak samo, kadar je tam anestezist.  user posted image Ojoj.....V prvo sem dobila EA in mi je full pomagala, zdaj pa to.  user posted image user posted image   Pa takrat je bila še zastonj, zdaj je pa plačljiva. Kdo bi jih razumel....Zdaj razmišljam o Postojni, ker brez EA ne grem (ne upam) rodit.... Do Postojne imam pa cca 100 km.... user posted image  Ne vem....

Jada - bo jutri boljši dan.

Punce, ne prehitevat. Lepo po vrsti in še to šele februarja. user posted image  Jaz tudi nimam še popolnoma nič pripravljeno. Bom začela zdaj v kratkem, ko bom več doma.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.12.2009 14:54:11   
protina
Dan!

Ja se vidi,da je nedelja,ko ni nikogar na plano.No kosilo opravljeno zdaj pa še grem pecivo do konca nardit in počivat.Joj kako lepo sneg pri nas naletava.

No se tipkamo kasneje,da ne bom v monologu.

Lep zasnežen dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.12.2009 16:26:07   
Jada82
Dober dan!

Ja, res je danes boljši dan ... sem bila v najinem novem stanovanju in sedaj imamo že dnevno, jedilnico in kuhinjo. Danes sta moj in njegov brat privlekla gor tudi kavč, tako da sem lahko tam ležala. In zdaj bom vedno šla tudi jaz tja v stanovanje, ker bom lahko ležala in ne bom več non stop sama tu pri tašči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeee, stvari se odvijajo na bolje!

Sicer pa me je danes zjutraj tako začel boleti trebuh, prav v krčih, sem bila že ene 90 % da so popadki, sem že gledala na koliko minut in me je bilo prav strah. Nisem vedela, ali iti v bolnico, ali počakati ... joj, grozno je bilo, res grozno. user posted image user posted image
No, potem sem šla ene 3krat na wc na veliko potrebo in čez ene pol ure je pojenjalo. Zdaj je že od zjutraj dobro. Torej najbrž so bile le prebavne težave. Ampak res sem se tako ustrašila .... sem šele v 31. tednu in bi bilo prezgodaj! Če že more biti prej, naj bo potem januarja enkrat, decembra definitvno še ne!
Ampak sej, verjamem, da bo vse ok!
In grem zdaj nazaj počivat!

Lep preostanek nedelje vam želim!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.12.2009 18:01:30   
Lara73
ah ti hormončki.... jest tud samo cmeram, pa naj bo film, risanka al pa se z možekom malo zapneva. In potem se smilim sama sebi in na koncu itak ugotovim, da mi ni nič hudega.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.12.2009 18:15:10   
ninček1
Jaz pa samo jem....................12 kil sem pridelala že
user posted image   user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.12.2009 18:44:23   
valentinčica30
Mi pa smo dones kralji postelje. Še kuhat se nam ni dalo, smo lepo na hitro pico skup zmetali, da smo stestirali nova vrata na našem kaminu (smo jih naredili, da lahk notri kako pico obrnemo). Drugače pa smo bili resnično nedeljski, mal spal , tv,......

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.12.2009 19:10:27   
vaney
valentinčica, kako kaj zdravje pri vaši hiši? Ste že ok? Pri nas je za pop***, ker ima mali vodene koze (no, celo farmo, zihr enim 200,300, pa še ful se mu jih dela), najbolj so ga okupirale po glavi in lulčku in se njemu (in meni zraven) že skoraj meša, sploh tale lulček ga ful moti, ker skoz joka aua in buba lulu in hodi kot raca, tako da upam, da se čimprej poberejo od nas. Drugače pa tast kaže znake gripe in upam, da ne bomo še s tem user posted image "obdarjeni". Grem počivat, dokler je še tišina v posteljici...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.12.2009 19:15:43   
valentinčica30
Pokašljujemo še, vendar gremo jutri v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko se malima to omenila, je starejša takoj dobila trebušne krče, ji je prav ugajalo v hotelu mamauser posted image user posted image user posted image .
Upam, da se bodo vaše kozice, šle kmalu drugam past.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 20:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 20:40:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.12.2009 21:28:37   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mene pa pa danes ratalo full strah poroda.user posted image Mi je prijateljica povedala, da EA v Novem mestu ni več na voljo 24 ur na dan ampak samo, kadar je tam anestezist.  user posted image Ojoj.....V prvo sem dobila EA in mi je full pomagala, zdaj pa to.  user posted image user posted image   Pa takrat je bila še zastonj, zdaj je pa plačljiva. Kdo bi jih razumel....Zdaj razmišljam o Postojni, ker brez EA ne grem (ne upam) rodit.... Do Postojne imam pa cca 100 km.... user posted image  Ne vem....

Zato jaz tokrat ne bom rodila v Nm, ampak če se bo le dalo v Postojni... Se pa tudi bojim, da nam časovno ne bo zneslo...
Kaj pa Brežice? Mogoče tebi bolj pridejo v poštev?

V Brežicah tudi ni 24 ur na dan dosegljiva. user posted image  Bom šla januarja na predavanje EA v NM in malo bolj povprašala, koliko je dejansko možnosti, da jo dobim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.12.2009 21:29:25   
Aja1
Vaney- user posted image user posted image user posted image  za Anžeta. Revček. user posted image  Nas to še čaka.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.12.2009 7:44:58   
MATEJKA_
jutro user posted image ...

jaz bi še spala...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.12.2009 7:50:59   
Anonimen
jaz pa dans terenska po Lj.user posted image
grem mal zapravljat....in kaj se mi zgodi?user posted image

snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 8:26:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 8:27:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.12.2009 8:31:11   
Nattasha

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

valentinčica, kako kaj zdravje pri vaši hiši? Ste že ok? Pri nas je za pop***, ker ima mali vodene koze (no, celo farmo, zihr enim 200,300, pa še ful se mu jih dela), najbolj so ga okupirale po glavi in lulčku in se njemu (in meni zraven) že skoraj meša, sploh tale lulček ga ful moti, ker skoz joka aua in buba lulu in hodi kot raca, tako da upam, da se čimprej poberejo od nas. Drugače pa tast kaže znake gripe in upam, da ne bomo še s tem user posted image "obdarjeni". Grem počivat, dokler je še tišina v posteljici...

Oj!

Si slučajno probala peno od PoxClin? Sicer neki ful ne pomaga, je pa res da hladi kožo in je vsaj nekaj časa boljše. Ravno tako mi vedno rečemo, da se zjutraj ali pač enkrat na dan da žlička Claritina, tako da male ne srbi tolko, se ne praskajo, pa mal je tud analgetično vse skupaj. Če pa ne bi rada za zdravili, pa pomagajo pogoste bolj hladne prhe, tud omilijo srbene, pa občutek da vse boli. Upam pa, da so ti povedali, da se moraš prit nazaj pokazat, če se začnejo kozice delat po ustih in okrog oči. No vsaj tako, delamo v našem dispanzerju. Drugače pa res veliko volje tvojemu malčku, pa povej, da lahko pride po štemplčka, ko bo vse mimo:)))) Držim pesti...papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.12.2009 8:34:29   
MATEJKA_

Sem klicala računovodkinjo, jutri nesem izpolnit obrazce. Baje, da se bolniška sploh ne upošteva pri izračunu, ampak samo tvoja 100% plača. Juhu! (No, upam, da ima prav!)

če se je letos kaj spremenilo, ne vem... jaz sem (lani) za prejšnjo porodniško imela 6 mesecev bolniške, 6 normlane plače in tako se je tudi upoštevalo....

Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.12.2009 8:35:55   
zvesta
jutro...

evo, pa sem pravkar opravila prvi nakup za dojenčka... v BC sem naročila lupinico, ki je danes v akciji... user posted image user posted image user posted image

drugače sme pa utrujena... grem zdaj izpolnit papirje za porodniško in to... v službi so mi jih že...

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.12.2009 8:36:29   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Sem klicala računovodkinjo, jutri nesem izpolnit obrazce. Baje, da se bolniška sploh ne upošteva pri izračunu, ampak samo tvoja 100% plača. Juhu! (No, upam, da ima prav!)

če se je letos kaj spremenilo, ne vem... jaz sem (lani) za prejšnjo porodniško imela 6 mesecev bolniške, 6 normlane plače in tako se je tudi upoštevalo....

ja, tako je... upošteva se bruto izplačilo... ki je pri bolniški nižje :(

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.12.2009 8:49:55   
Aja1
Jutro, dan. Dopust je tu. user posted image
Sem že iz vrtca. Tamala oddana, midva sva šla pa še na en sprehod (cca 2km) po snegu. Je prav pasalo. user posted image

Zdaj pa zajtrk. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.12.2009 8:52:11   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ja, tako je... upošteva se bruto izplačilo... ki je pri bolniški nižje :(

Točno tako je.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.12.2009 8:57:43   
MATEJKA_

no, zdaj pa bom imela 5m plače (sicer za 10% znižane zaradi krize) in 7m porodniške... tako, da spet nič kaj obetavnega... eh, bomo že, bi lahko bilo tudi slabše...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.12.2009 8:59:44   
MATEJKA_
mi pa imamo danes nuteline palačinke za kosilo user posted image . jaz sem že tud verjetno že iz same čokolade, ko je tolko pojem user posted image .
tak, v soboto smo se preselili user posted image . sem danes ko cota... me pa še čakajo kaki 3 kartoni za razpakirat, ne gre vse naenkrat...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.12.2009 9:07:06   
MATEJKA_
no, pa še ena dobra novica - za novega user posted image  ne bomo rabli nove posteljice kupovat (pia bonamreč še  v svoji nekaj časa in smo hoteli za novega user posted image  dete drugo kupit), ker nam jo bo posodila svakinja. se tud janurja selita in dobi njen ta mali (5 let) normalno veliko posteljo, njegovo 140x70 pa bo dobilo naše novo dete... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......