|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
10.12.2009 11:28:36   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

10.12.-jada82

14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86, lara73
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha,gapii27
30.12. - zimska

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch
6.1.- zvesta
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb
14.1.-elaaa

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.12.2009 11:36:28   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ninček, 2x pa ne grem rodit.... tak da me 20.2. briši user posted image

aha, pa to je moja 3. nosečnost...

sem vedela, da sem pozabla popravit, pa sem mislila, da sploh ne boš opazila, ampak ne....si mogla...user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.12.2009 11:42:10   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

to velja za podjetja, fizične osebe morajo o VDČ poročati do 31.01.2010. Podjetje mora do 31.12. poročati na DURS podatke o VDČ, ki so jih imeli zaposleni pri plači med letom. Na podlagi tega moraš ti potem do 31.01. sporočiti vse morebitne spremembe.

Ja, pa saj jaz sem tud mislila tako, včeraj mi pa na CSD rečejo, da moram jaz kot fizična oseba sporočit do 31.12.2009user posted image Da je to po novem pravilniku, ki so ga letos sprejeli. Pa saj je verjetno tvoja verzija ta prava in sva se z gospo na CSD le narobe razumeli. Bom jutri še na DURS klicala za dokončno potrditev. Pa sporočim, kako in kaj. Hvala.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.12.2009 14:27:38   
MATEJKA_
ja kje pa ste danes vse user posted image
še malo pa domov, pa seveda spet jest... sem kar nonstop lačna...  ja, pol pa še samo 4x v službo user posted image . sem že sebi tečna, ko štejem dneve, pa drugač ne gre, se preveč veselim...
popoldne še mož sestavi omaro za našo "ta veliko", jaz neke stvari v omare zložim (nekaj zadev že sproti seliva), jutri pa dalje. v sobot pa velika selitev narodov user posted image .

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.12.2009 14:30:20   
MATEJKA_
v ponedeljek pa v službi dam papirje za csd izpolnit in potrdit, pol pa vse skupaj pošljem po pošti v sredo na csd...

do pregleda pa imam še 2 tedna, uz pa očitno letos ne bom imela, dvomim, da mi ga bodo v času praznikov delali... no, ampak enkrat mi bodo že morali pretoke in to pogledat...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.12.2009 14:51:32   
slomak
Matejka potem sva s službo na istem user posted image  še 4 dni...

punce a je vam tud skoz vroče, jest kuham dobesedno in ponoč in podnevi...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.12.2009 14:59:14   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

Matejka potem sva s službo na istem user posted image  še 4 dni...

punce a je vam tud skoz vroče, jest kuham dobesedno in ponoč in podnevi...

meni je tud bolj ali manj ves čas vroče... je bilo v prejšnji nosečnosti enako... to bodo vse tiste sladkarije, ki smo jih tu gor imele user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.12.2009 15:09:52   
slomak
ja pomoje da res user posted image ... a mislš da od sadja pa ne bi švicale? user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.12.2009 15:22:56   
Jada82
Ta nove punce, dobrodošle .... nas je vedno več user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da vas seznanim še z mojim današnjim pregledom - nisem imela UZ, itak user posted image pa tudi precej na hitro me je odpravila, kot vedno ... je namreč zasebnica. user posted image Tako da, ko sem jo vprašala, kaj je zdaj z mojim MV, je rekla, da to itak nimamo kaj, da je treba počivat .. pa sem rekla, da sem že naveličana, če morm skoz ležat ... je rekla da ne, da grem lahko tudi na kakšen kratek sprehod .... user posted image Tko da, bom poskušala imeti manj slabo vest, če bom kam šla .... Aja, pa na glavo je obrnjen mali - vsaj to user posted image user posted image user posted image
Ostalo pa ne vem, pridobila sem 7-8 kg. Ni tko grozno, po moje, a?

30.12. imam UZ - kontrola rasti - to je čez 3 tedne. Naslednji standardni pregled pa potem 14.1. Tko da, to prosim vpišite.

Sicer pa so nam danes montirali kuhinjo, že stoji .... ful je lepa, edino ena omarica se ne izide - sva narobe zmerila user posted image Ne morš verjet, a? Jo bomo skušali sami prilagoditi ..... nekako.... pa dnevno so tudi že začeli montirati, pa jedilnico so pripeljali, ki je že zmontirana user posted image Še pečarja za kopalnico dobimo, pa smo na konju ....

Toliko za danes? Zvesta, maš kaj novic od Twixy? Pa Punsha, njej gre dobro, ane?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.12.2009 15:24:20   
zvesta
Ne, od twixy ni nobenih novic... punsha je pa prejšnji dan sporočila, da je v redu....

takoj ko kaj izvem, napišem...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.12.2009 15:59:05   
Nattasha
Noge skup!

Mene pa full veliko zebe, posebej če nič ne delam, pa posedam al pa kofetkam. Upam, da naša mala ne bo taka zmrzljivka. Danes smo kuhali po liniji najmanšega odpora, juhica z žličniki, pa mešana solatka pa tuna in mozzarela. Se mi ni dalo, pa lahko kdaj pa kdaj tud jaz štrajkam ne?

Včeraj sem vse oblekice pa pleničke vzela ven iz škatle in lepo vse popisala in zložila nazaj. Pa sem ugotovila, da se tako čez mesece, ko skoz po malo kupuješ stvari kr naberejo in tko mi je res ostalo tisto, kar ponavadi pustim tudi pri sebi za na konec. Bodiji na preklop in pižamice pa tetra pleničke. Ostane mi še potem komplet oprema za kopanje, kozmetika, pleničke....Pa vseeno manj kot sem mislila, da je še. No drugi teden greva v Graz, pa bova pregledala Toysa, pa Babyone, pa seveda Ikeo in upala, da bova lahko še kaka zmerna darilca za familijo kupla. Glede na to, da se seliva in da je stroškov že tako malo morje, bomo letos bolj skromni in kičasti;)

Danes imava še materinsko, baje bomo dihaliiii....

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.12.2009 16:12:21   
julieb

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86, lara73
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse,ursulina
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha,gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ)

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch
6.1.- zvesta
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb
14.1.-elaaa, Jada82

user posted image  

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.12.2009 17:52:08   
dskubin
pa uporabljajte ctrl+c, da ne boste v prazno pisale.

Če uporabljate kot brskalnik Mozillo Firefoxa, je brisanje rešljivo tudi potem, ko si post že oddal. Ko te obvesti o oni napaki, samo pritisneš backspace in potem kopiraš (ctrl+c). No jaz delam tako, ker mi to malokrat rata, navadno, ko pišem dolge (ali pa dolgo časa) poste in pol seja poteče al neki, se mi ne da, da bi vsak post kopirala in bla že vnaprej pripravljena na neobjavo user posted image

vročina - no meni ni tolk vroče, sem pa skoz v kratkih rokavih, verjetno zato. V službi me kar postrani gledajo. user posted image Ko grem ven, si dam pa samo en tanek Windstopper gor čez dan, samo zjutraj ob 4ih, ko so 3 stopinje imam za do službe spodaj eno tanko dolgo majčko, ki jo pol v službi pozabim, ker mi je pač vroče in vsak dan vzamem pol eno drugo, zdej pa je tam že cela skladovnica user posted image . Tudi v obeh prejšnjih nosečnostih se mi je pokvaril termostat in to me je navadno držalo še par mesecev po porodu.

Da vam malo lušte naredim - mi pa še lahko user posted image , glih kakih vragolij pa si ne smem več privoščit, ker mi pol takoj začne trebuh otrdevat. Ne vem, v prvi in zdejšnji nosečnosti se meni noro user posted image , user posted image je seveda več, kot zadovoljen. V drugi nosečnosti pa sva imela kar par mesecev neke abstinence, ker meni ni in ni bilo do tega, pa ni bilo zdravstveno nič narobe, da ne bi smela. V taprvo sva seksala še kako uro, preden me je peljal v porodnišnico, baje da je dobro, ker rahlja maternični vrat (to so nam rekli na materinski user posted image ) - no, ni mi dosti pomagalo, sploh se nisem odpirala in fejst namatrala unih 15 ur v porodni.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.12.2009 17:56:19   
zvesta
a katera ve, koliko pride samoplačniško kontrola rasti ploda?

pa kdaj je primeren čas za odvzem brisa za tisti streptokok?

< Sporočilo je popravil zvesta -- 10.12.2009 18:00:38 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:07:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.12.2009 18:15:24   
dskubin
A za streptokok boste dale bris? Meni se zdi nekam fejst zasoljena cena user posted image , se pa dela se mi zdi tam med 35 in 37 tednom, pa pol če je pzitiven dobiš neko injekcijo pred porodom.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:16:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:49:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.12.2009 19:10:44   
Lara73
evo mene z MŠ. Zelo zanimivo.

zimska: ja kakšen božec.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.12.2009 19:52:39   
vaney
Tole cevko v glavici je imel pa tudi naš Anže, ker je tudi dobival AB zaradi nekega vnetja (mi sploh niso znali točno povedat, kaj mu je oz. sem bila najbrž tudi jaz preveč napsihirana, da bi jih čisto točno razumela). Vem, da je imel CRP precej povečan, en dan več sva ostala v P in potem je bilo v redu. Tokrat pa se bom najbrž kar odločila za bris, upam, da ne bom na pregledu pozabila rečt G za njega. Mi pa do zdaj ni nič omenjala.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.12.2009 19:57:40   
Aja1
Dober večer souser posted image .

Se pridružujem tistim, ki odštevate dneve službe. Jaz grem samo še 1x. user posted image user posted image user posted image  user posted image  Vodim?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala za kontrolo rasti 60 eurov. Sicer mi bo ta UZ delala tudi G na naslednjem pregledu, ampak sem se takrat naročila bolj zaradi 3D UZ (je bilo še to zraven gratis user posted image ).
Za streptokok pa še razmišljam. Prvič sploh nisem vedla, da to obstaja. user posted image

mavo - sporoči, kaj boš izvedelana DURSu. Jaz sem bila do danes tudi prepričana, da je zadnji dan za oddajo vloge za VDČ 31.1. user posted image
Jutri oddam pa papirje na CSD (bom kar poslala). Upam, da sem prav izpolnila. user posted image  Otrok ne bom imela v olajšavi (jih uveljavljamo šele pri dohodnini), zato sem tam pustila kar prazno.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.12.2009 19:58:36   
Aja1
Uf, tale cevka v glavi. Bošček. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.12.2009 20:02:37   
ninček1
Evo mene!

Sem preživela celo popoldne v porodnišnici.Ob petih so me vrgli na ctg-črta ni bila čisto ravna, ampak še ni zaznala kakih  posebnosti, baje, da mora bit že kar fajn zmigano...da te noter obdržijo.Moje bolečine v trebuhu, ki so zdaj takšne, da še lahko samo ležim pa izhajajo iz raztezanja mišic in sicer na trebuhu imamo dve vzdolžni mišici in ti dve mišici, sta običajno lepo skupaj, pri nosečnicah pa se razširita in vmes nastane malo zraka in to mene tako boli.Pomaga samo počivanje in pazljivo vstajanje iz postelje.....

Potem sem še imela razgovor za epiduralno.Pogledala mi je vretenca, poslušala srce in pljuča ter v materinsko napisala, da sem bila na razgovoru.Rešit še moraš en list-vprašalnik o boleznih, alergijah....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.12.2009 20:13:19   
mavo
Zimska, mali je pa ful luštkan, naš Matevž je imel tudi ful veliko laskov, ko se je rodil. Cevka v glavici res grozno zgleda, ampak če jo odmisliš, je pa pravi cuker. Ma, saj ne morem verjet, da so bili tako majčkeni. Komaj čakam, da bom spet imela štručko v roki,pa dojenje je tudi ena tako lepa izkušnja, ko obrne glavico proti tebi in te pogleda naravnost v oči. O, res komaj čakam... Res je lepi user posted image

ja, danes pa mene hormoni dajejo user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 20:26:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......