smuki
|
Punce, kaj se tudi vam dogaja, da ste zdaj ful občutljive... Mene čist vsaka stvar spravi iz tira. Se mi zdi, da me zdaj v službi še bolj zaje****, čedalje več dela imam (grem pa samo še 8x), včasih imajo celo tako butaste, da sem se tudi v pričo direktorja zjokala... Potem, zadnjič sem na pločniku sklecnila in padla. Moram povedat, da je ful folka hodilo mimo mene, pa mi ni niti eden priskočil na pomoč... me je to vrglo iz tira, pol sem bila pa še vsa panična, če ni kaj narobe (padla na koleno in se prestregla z rokami). Me je začela taka panika grabit, ker nimam, razen nekaj za obleč, še čisto nič pripravljeno za dojenčka, še za voziček se ne morma odločit... in sem bila potem še bolj občutljiva. Kar se pa tiče vozička, mi je pa tud vse dol padlo, ker mi moj čist na konc, ko sem že skor naročila voziček - trikolesnika, le pove, da mu je en kolega rekel, da so trikolesniki nestabilni in da lahko dete, če se preveč nagiba, ven pade. In sem kr popizdila, ker kaj takega še nisem slišala. Na koncu sem ugotovila, da mu sploh niso všeč in da bi raje imel štirikolesnika. Pa najbolj mu je všeč Mutsy, na katerega čakaš 10 tednov (če ga danes naročim, ga dobim po porodu). Sem mu ful zamerila, ker mi takih stvari ne pove takoj.. zdaj se pa čudi zakaj sem slabe volje.. Uf, mam vsega polno glavo... vse mi gre na živce.... Upam, da mi bo zdaj kaj bolje, ko sem se zlajala..
|