|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
11.12.2009 18:13:06   
niwci
Ena je včeraj tudi rekla, da jo močno martra zgaga. Jaz tudi nisem še pogruntala recepta kako si pomagat. Včasih je bolj hudo ali jem ali ne, pozno, zgodi, tako ti ponavadi dela zgago ali ne,...nič ne pomaga. Ampak danes ponoči je blo pa res grozno. Me je ob 3h vrglo pokoncu, sem mislila da mi bo zakurilo vse. Sem morala ustat pa nisem vedla kaj naj,... sem pol čez kake pol ure šla nazaj ležat ( v sedeči položaj), ko me je že rit bolela sem se s težavo malo bolj položno ulegla,... vglavnem je blo res grozno. Proti jutru mi je celo ratalo malo zaspat in potem sem se spet zbudila z gorečim občutkom user posted image
Upam, da bo danes bolje.

Sem pa tudi jaz danes oddala vlogo na CSD za starševski dodatek in tisti paket. Smo vzeli kar denar in je rekla daa bom dobila nakazano po 15.1. Opremo smo itak večinoma že nabavili, oblekic imamo tudi že več kot preveč,..bomo pa porabli za plenice user posted image
Kaj za v porodnišnico tiste pleničke ki neseš, kakšne velikosti morajo biti? So še kakšne manjše kot une od 4-6kg? In kako je s temi povijalnimi plenicami? Sem se odločila, da si drugi teden začnem pripravljat tole torbo za s sabo, da nas ne kaj preseneti. Upamo da ne. Zaenkrat se še vse dobro držimo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za naprej!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.12.2009 19:00:21   
valentinčica30
Dejte mi punce neki povedat. Se samo k meni zmeri prikažejo obiski ko mam vse v luftuuser posted image user posted image user posted image . Od moža priča je dones uletu, jaz pa pol pomivalec in korito posode, ker sem lih neki pekla, pa da o ostalem ne govorim.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.12.2009 19:28:41   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Dejte mi punce neki povedat. Se samo k meni zmeri prikažejo obiski ko mam vse v luftuuser posted image user posted image user posted image . Od moža priča je dones uletu, jaz pa pol pomivalec in korito posode, ker sem lih neki pekla, pa da o ostalem ne govorim.

Mi je nekam znano, ja user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.12.2009 19:29:00   
niwci

Dva otroka v trebuhu se pogovarjata:- A verjameš v življenje po rojstvu?
- Seveda. Zagotovo obstaja nekaj po rojstvu. Morda sva sedaj tukaj zato, da
se pripraviva na življenje po rojstvu.
- To je neumnost. Ni življenja po rojstvu. Le kako bi takšno življenje
izgledalo?
- Ne vem točno, toda prepričan sem, da bo bolj svetlo in lahko bova hodila
in jedla z lastnimi usti.
- To je popolna bedarija! Veš, da je nemogoče teči. In da bi jedla z
lastnimi usti? To je noro! Za to vendar imava popkovino. Povem ti: po
rojstvu ni življenja.
- Popkovina je prekratka. Prepričan sem, da je nekaj po rojstvu, nekaj
precej drugačnega kot to, na kar sva navajena.
- Toda nihče se še ni vrnil od tam. Življenje se z rojstvom konča.
Poleg tega pa, življenje ni nič drugega kot obstoj v ozkem, temačnem
okolju.
- No, ne vem natančno, kako izgleda življenje po rojstvu, toda v  vsakem
primeru bova srečala najino MAMO. Ona bo potem skrbela za naju.
- MAMA? Ti verjameš v MAMO? In kje naj bi, po tvoje, bila?
- Vsepovsod okoli naju, seveda. Zahvaljujoč njej sva živa. Brez nje  sploh
ne bi obstajala.
- Ne verjamem! MAME nisem nikoli videl, zato je jasno, da ne  obstaja!
- Mogoče res, toda včasih, ko sva popolnoma tiho, jo lahko slišiva, kako
poje in boža najin svet. Veš, prepričan sem, da se življenje z
rojstvom pravzaprav šele začne.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.12.2009 19:30:08   
valentinčica30
Tole sem pa že prebrala in se kar zamisliš a neuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.12.2009 19:34:16   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Dva otroka v trebuhu se pogovarjata:- A verjameš v življenje po rojstvu?
- Seveda. Zagotovo obstaja nekaj po rojstvu. Morda sva sedaj tukaj zato, da
se pripraviva na življenje po rojstvu.
- To je neumnost. Ni življenja po rojstvu. Le kako bi takšno življenje
izgledalo?
- Ne vem točno, toda prepričan sem, da bo bolj svetlo in lahko bova hodila
in jedla z lastnimi usti.
- To je popolna bedarija! Veš, da je nemogoče teči. In da bi jedla z
lastnimi usti? To je noro! Za to vendar imava popkovino. Povem ti: po
rojstvu ni življenja.
- Popkovina je prekratka. Prepričan sem, da je nekaj po rojstvu, nekaj
precej drugačnega kot to, na kar sva navajena.
- Toda nihče se še ni vrnil od tam. Življenje se z rojstvom konča.
Poleg tega pa, življenje ni nič drugega kot obstoj v ozkem, temačnem
okolju.
- No, ne vem natančno, kako izgleda življenje po rojstvu, toda v  vsakem
primeru bova srečala najino MAMO. Ona bo potem skrbela za naju.
- MAMA? Ti verjameš v MAMO? In kje naj bi, po tvoje, bila?
- Vsepovsod okoli naju, seveda. Zahvaljujoč njej sva živa. Brez nje  sploh
ne bi obstajala.
- Ne verjamem! MAME nisem nikoli videl, zato je jasno, da ne  obstaja!
- Mogoče res, toda včasih, ko sva popolnoma tiho, jo lahko slišiva, kako
poje in boža najin svet. Veš, prepričan sem, da se življenje z
rojstvom pravzaprav šele začne.

kok lepo.

se je za zamislit ja.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.12.2009 19:44:24   
slomak
lepo ja niwci user posted image

men pa neki težave dela... rada bi najdla neki postov za nazaj še iz našga 1.dela, ko smo se recimo o vozičkih pogovarjale al pa kej druzga pa da ne bi zdj vse strani pregledovala a katera to kako drugače naredi? A ste si mogoče kšne strani zapisovale, ki bi vas zanimale še kasneje recimo? tnx user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.12.2009 20:02:33   
niwci
to bo pa težka. Jst ne poznam nobene bližnjice. Pomoje je najbolje, da še enkrat povprašaš in počakaš na kakšen odgovor.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.12.2009 20:12:31   
vaney
čer.

No, jaz sem šla danes na izredni pregled h G, ker sem imela dva dni zelenkast izcedek, ponoči me je pa še bolet začelo pod trebuhom in po dooooolgem čakanju smo prišli do zaključka, da imam v vodi veliko beljakovin in ogromno bakterij, tako da sem si pridelala 2 tedna antibiotika, Hikoncila. Lušnouser posted image Pa še rekla mi je, da se mi je trebuh malo že spustil in naj več počivam oz. me je vprašala, če sploh kaj počivamuser posted image Jaz pa cele dopoldneve v ležečem ali pred rač. v polsedečem položaju. Pa pit moram več. Čez 10 dni imam pa itak kontrolo rasti, pa bomo videli, če se je stanje kaj izboljšalo.

valentinčica, ah, kaj se sekiraš zaradi obiskov...k meni je tudi zadnjič uletela ena "bolj pedantnih" kolegic, jaz pa stanovanje v razsulu. Pa sem ji kar rekla, ja, bomba nam je treščila, pa nima kdo pospravit, bomo že enkrat, če pa koga moti, mu pa lahko pokažem, kje imamo metlo...nimam nič proti. S tem se pa res ne mislim obremenjevat.

Drugače imamo pa mi tokrat res vodene koze, no, Anže jih ima. Zaenkrat (od srede) jih ima enih 10, ampak se mi zdi, da ta hudo šele prihaja...upam, da ga ne bodo motile preveč...ja, in kako naj potem počivamuser posted image

Grem počasi počivat, ker moj trebuh ni navdušen nad dolgo vožnjo in dolgim sedenjem...nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.12.2009 20:16:51   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

lepo ja niwci user posted image

men pa neki težave dela... rada bi najdla neki postov za nazaj še iz našga 1.dela, ko smo se recimo o vozičkih pogovarjale al pa kej druzga pa da ne bi zdj vse strani pregledovala a katera to kako drugače naredi? A ste si mogoče kšne strani zapisovale, ki bi vas zanimale še kasneje recimo? tnx user posted image

link od prvega dela:
http://www.ringaraja.net/forum/m_4169557/mpage_23/key_/tm.htm
user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.12.2009 20:21:39   
bambi14
...vem da ni tema o bebikah ampak vseeno probat ni greh:

NUJNO RABIM POMOČ:a ima kdo seminarsko za sociologijo in mi jo je pripravlen posredovat,...nekaj o družini,..lahko razvezi,...ipd,...plissssssss,...cajt me bo požrl,...user posted image user posted image user posted image

Nič se ne javljam, ker: mam v torek izpit iz trženja in si še zapiske urejam,.....v sredo bi pa mogla oddat seminarsko za sociologijo-ehhhhhh bo že,...

Če mi kera lahko pomaga bom zelo vesela,....hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 20:45:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.12.2009 8:21:45   
Lara73
to z neta sem že delala, ko sem vozek dala gor, zdej mi pa ne dela več..... ma sem trda ko beton user posted image
user posted image

evo, ena varianta je očitno uspela!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.12.2009 8:27:46   
Lara73
http://www.dailymotion.com/video/x1iiur_torta-bambino_creation

če se kateri da pogledat, umetnost izdelave torte. - dojenček.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.12.2009 8:29:29   
Lara73
trebuh (ni ravno trebušček) bom slikala danes, ko bom pri sestri, pa ga prilepim zvečer. Vaja dela mojstra.

zimska hvala za pomoč!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.12.2009 10:01:25   
lana08

Ena je včeraj tudi rekla, da jo močno martra zgaga. Jaz tudi nisem še pogruntala recepta kako si pomagat. Včasih je bolj hudo ali jem ali ne, pozno, zgodi, tako ti ponavadi dela zgago ali ne,...nič ne pomaga. Ampak danes ponoči je blo pa res grozno. Me je ob 3h vrglo pokoncu, sem mislila da mi bo zakurilo vse. Sem morala ustat pa nisem vedla kaj naj,... sem pol čez kake pol ure šla nazaj ležat ( v sedeči položaj), ko me je že rit bolela sem se s težavo malo bolj položno ulegla,... vglavnem je blo res grozno. Proti jutru mi je celo ratalo malo zaspat in potem sem se spet zbudila z gorečim občutkom user posted image
Upam, da bo danes bolje.

Mene matra zgaga, no me je, ful mi pomaga skodelica toplega mleka (ga drugače sploh ne pijem). Poizkusi mogoče boš lažje spala.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.12.2009 10:11:31   
Jada82
Dobro jutro punce! user posted image

Samo, da vas pozdravim! Sem ravno po zajtrku, pa grem zdaj kar lepo počivat v ležeči položaj in brat knjigo, ker sem včeraj malo več hodila okoli in mi trebuh kar precej otrdeva. Pa bom raje počivala ....

Kolikokrat na dan vam trebuh otrdi? Meni je recimo danes tudi ponoči ... samo da se okoli obrnem. Potem masiram ali pa prediham. Naj ne bi bilo nič hujšega, ampak ne vem, če je prevečkrat, pa najbrž tudi ni prav fajn....

Lep vikend vam želim! user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.12.2009 11:57:17   
dskubin
Kolikokrat na dan vam trebuh otrdi?

Joj, ti ne znam svetovat, najbrž je pri vsaki drugače. Meni bolj poredko, niti ne vsak dan - največjrat takrat, ko res pretiravam - beri 12 ur šihta + razvažanje otrok vrtec, atletika + kuhanje ipd. Če nimam tako natempiranega dneva, sem dosti bolje. No, zadnje čase mi otrdi trebuh tudi po user posted image ali pa če res veliko hodim (beri: tečem v vrtec). Samo drugače jaz nimam nekih problemov, tko da po moje se ne moremo neki grozno primerjat. Lahko, da mi pa jutri začne otrdevat in bom mogla kake tablete pit pa to, zaenkrat jih še ne uporabljam.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.12.2009 12:45:16   
smuki
Punce, kaj se tudi vam dogaja, da ste zdaj ful občutljive... Mene čist vsaka stvar spravi iz tira. Se mi zdi, da me zdaj v službi še bolj zaje****, čedalje več dela imam (grem pa samo še 8x), včasih imajo celo tako butaste, da sem se tudi v pričo direktorja zjokala...
Potem, zadnjič sem na pločniku sklecnila in padla. Moram povedat, da je ful folka hodilo mimo mene, pa mi ni niti eden priskočil na pomoč... me je to vrglo iz tira, pol sem bila pa še vsa panična, če ni kaj narobe (padla na koleno in se prestregla z rokami).
Me je začela taka panika grabit, ker nimam, razen nekaj za obleč, še čisto nič pripravljeno za dojenčka, še za voziček se ne morma odločit... in sem bila potem še bolj občutljiva.
Kar se pa tiče vozička, mi je pa tud vse dol padlo, ker mi moj čist na konc, ko sem že skor naročila voziček - trikolesnika, le pove, da mu je en kolega rekel, da so trikolesniki nestabilni in da lahko dete, če se preveč nagiba, ven pade. In sem kr popizdila, ker kaj takega še nisem slišala. Na koncu sem ugotovila, da mu sploh niso všeč in da bi raje imel štirikolesnika. Pa najbolj mu je všeč Mutsy, na katerega čakaš 10 tednov (če ga danes naročim, ga dobim po porodu). Sem mu ful zamerila, ker mi takih stvari ne pove takoj.. zdaj se pa čudi zakaj sem slabe volje.. user posted image
Uf, mam vsega polno glavo... vse mi gre na živce....
Upam, da mi bo zdaj kaj bolje, ko sem se zlajala..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.12.2009 13:01:18   
valentinčica30
Vaney pestke zate, te pridem kej pogledat, ti pa lepo počivaj.

Dones dobimo zopet obiskeuser posted image user posted image . Jaz jih imam že dost, ker mam občutek da jih je zmeri več. Upam da ko bomo dobiliuser posted image , se bojo vsi malo umirili. bi bilo super. Zunaj ga vreme sračka, kar pa njabrž že same veste. Edina svetla točka je to da mam v ponedeljek kontrolo rasti in se bom lahko prepričala, da je z našim bitjecem vse ok.

Se tipkamo.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.12.2009 14:57:34   
ninček1
Dan!

Midvaa pa danes rihtava otroško sobico.V bistvu jo prazniva....v bistvu jo dragi prazniuser posted image user posted image Jaz mu samo govorim kaj mora.Trebuh me danes že manj boli(sem včeraj čisto celi dan ležala) in res upam, da sem se samo pretegnila in da se mi ne dela kila.

Me pa zanima če vaši pikeci tudi tako norijo....jaz ga že 4 dni zaporedoma čutim celi dan brez nekega večurnega prestanka.In to ko hodim, se moram večkrat kar ustavit, ker se mi zdi da nori, brca in ne vem kaj še vse.Ima novo točko, ki jo je odkril predvčerajšnjim v katero boksa-moja rebra.Udarec taki, da me kar vrže.

Torbo imam že spakirano za sebe, tako, da če me slučajno kaj preseneti....V začetku januarja pa bom še za tamauga pripravla.

Tin, rojen 25.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.12.2009 15:47:51   
niwci
Pridne, pridne,... se vidi da odštevamo že počasi user posted image
Jst sem tudi danes likala še neke pajacke, pa še en koš jih imam za jutri. Zdej se mi ne da več. Greva z dragim še malo ven pohajat z enimi kolegi, pa pol zvečer mogoče še na en rojstni dan...
Ma sm kr utrujena. Ste tudi ve tako hitro zmartrane al sem samo jaz tako lena?

Božajte bušije!

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
12.12.2009 16:35:49   
t*e*j*k*a
Pa kaj ve že vse mislite rodit it? Mene lahk veliko prej doleti kot vas, pa nimam še nič pripravljeno. Zgleda da bom mogla mal začet pripravlat za prihod novih članov.
Pa še copate si morm kupit za v P.

TUdi meni otrdeva trebuh, je pa čist različno, včasih nič, včasih pa kr večkrat zaporedoma.

Čao

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.12.2009 17:11:12   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Pa kaj ve že vse mislite rodit it? Mene lahk veliko prej doleti kot vas, pa nimam še nič pripravljeno. Zgleda da bom mogla mal začet pripravlat za prihod novih članov.
Pa še copate si morm kupit za v P.

TUdi meni otrdeva trebuh, je pa čist različno, včasih nič, včasih pa kr večkrat zaporedoma.

Čao

Ja kaj pa še čakaš, v kolono, lahk tut na čelo koloneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.12.2009 20:52:34   
Jada82
Joj, punce, men pa hormoni grozno delujejo ... cel dan že nekaj jokam in se smilim sama sebi, pa vsi mi grejo na živce ... nekateri pa se mi smilijo .. oh.
Groza.
Čakam na jutri, upam, da bo boljši dan!

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......