|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
10.12.2009 7:51:50   
MATEJKA_
ninček -  takih bolečin ne poznam, tako, da ti žal ne znam svetovati... user posted image  malo se probaj spočit, če bolečine še ne bodo kmalu izginile, pa se le idi pokazat.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 8:30:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
10.12.2009 8:45:03   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tiste, ki ste že vpisovale plače na obrazec za CSD: Ali lahko vpišem 12 plač PRED decembrom? (decembrsko sem že prejela, sam je porazno nizka in mi niža povprečje...)

Odvisno od tega, kje delaš in kdo ti bo to vpisal. če si v kaki manjši privat firmi, se lahko zmeniš, pa ti bodo vpisali do vključno novemberske. Poznam primere, ko so tudi kaj več napisali, kot je bilo dejansko, da so potem punce dobivale višje porodniške. Samo to je že kar nekaj časa nazaj in dvomim, da se zdaj še da to delat (osebno poznam primere, ko so to brez problema storili).

Če pa si (tako kot jaz) javna uslužbenka, potem itak neseš v obračun plač in ti oni vpišejo vse do zadnje plače, torej vključno z decembrsko. Tam pa ni nekega manevrskega prostora, žal. Lahko pa vseeno vprašaš, probat ni greh.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.12.2009 8:50:49   
mavo
Ninček1, če bolečina po jakosti ful odstopa od vsega do zdaj, naj ti ne bo nerodno hodit v porodnišnico na pregled. En hitri UZ ali pa CTG ti bodo naredili, pa boš pomirjena. Zakaj pa ne.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.12.2009 8:55:17   
vaney
jutro...

Punce, dajte mi povedat, kdaj se začne trebuh spuščat? Ker meni se zdi (danes, drugače ne) kot da mi je zjutraj, ko sem vstala, skoraj user posted image ven padel ali pa je še na nogicah in me konkretno brca tam spodaj...pojma nimam, na wc-ju sem pa itak skoz. Sploh se ne spomnim od prvič, če se mi je spustil, kdaj in kako to zgleda.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.12.2009 8:56:09   
valentinčica30
Če si plačo že dobila, raje ne poskušaj, ker sedaj previrjajo, vsaj pri nas.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
10.12.2009 8:58:14   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jutro...

Punce, dajte mi povedat, kdaj se začne trebuh spuščat? Ker meni se zdi (danes, drugače ne) kot da mi je zjutraj, ko sem vstala, skoraj user posted image ven padel ali pa je še na nogicah in me konkretno brca tam spodaj...pojma nimam, na wc-ju sem pa itak skoz. Sploh se ne spomnim od prvič, če se mi je spustil, kdaj in kako to zgleda.

Če lažje dihaš to pol se je spustu, čeprav se men zdi še mal zgodi.Ker diham kot slon se pri men še ni. Lahk, da ma nogice dol, oziroma kej z rokami čara.

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 10.12.2009 8:59:33 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
10.12.2009 9:02:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Če pa si (tako kot jaz) javna uslužbenka, potem itak neseš v obračun plač in ti oni vpišejo vse do zadnje plače, torej vključno z decembrsko. Tam pa ni nekega manevrskega prostora, žal. Lahko pa vseeno vprašaš, probat ni greh.

Na naši šoli je bila navada, da smo uslužbenke vse same izpolnile in ta obrazec nesle le podpisat. Gledali niso nič.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
10.12.2009 9:34:13   
protina
Jutro!

Končno po dolgem času zelo lepo prespana noč.Počutim se kot prerojena.

Zdaj pa grem malo stanovanje počistit pa kosilo skuhat,popoldan pa na roditeljski sestanek .

Pri nas je tako lepi sonček.Grem še malo ven našo mrcino spustit, da opravi svoje potrebe.

No se tipkamo pozneje.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
10.12.2009 9:55:55   
Jada82
0
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro punce!

Ne vem kaj naj naredim.Nenormalno me boli trebuh. 2 cm pod popkom..kot, da bi me mišice bolele, vendar nisem nič takega delala.Najhuje je, ko se vstanem iz postelje ali obrnem, ali naredim kakršnikoli gib, kjer sodelujejo mišice v trebuhu.Ponoči sem čutla, da me je bolelo tudi ko se je mali premikal.
Nočem delat panike, ker mislim, da je to od raztezanja trebuha, vendar sem vseeno zjutraj klicala v porodnišnico, pa mi je rekla da po telefonu težko kaj reče in da se naj pridem pokazat.
Ne vem al naj grem al ne, ker mi drugače res nič ne manjka in tudi ko hodim me nič ne boli, le občutek je taki, kot , da bi npr včeraj celi dan ful kašljala, danes pa me zato mišice v trebuhu tako bolijo.
Mislim, da je celo ena od vas pisala, da jo tudi trebuh v predelu popka boli...mislim, da jada...Kake bolečine maš ti?kako dolgo te boli?te boli če napenjaš mišice?

Ninček,, ja, mene je bolel, sam pol sem res ful počivala, celo popoldne ležala in šla spat, zjutraj je blo ok. Mene je bolelo tudi ja, malo pod popkom, pa sam popek ... u glavnem, predel tam okrog. Mene ni kot mišice, ampak bolj taka pekoča bolečina, kot da se bo koža strgala. Verjetno je res od raztezanja, ali pa se mali tako čudno postavi ... ne vem. Itak sem pol pila magnezij ... u glavnem, zdaj je dobro. Sem pa bila tisti dan precej pokonci. Ne vem, malo počakaj, če pa ne neha bolet, pa se pojdi pokazat. Ampak pomoje, če ni huje, potem je res kakšno raztezanje, koža itd.
Jaz sem bila na začetku bolj panična in sem takoj klicala, zdaj pa najprej počakam en dan in če pol ni dobro, kličem. Ampak je še vedno bilo pol vse ok, samo počivat je treba veliko, če so težave.
Pa vseeno držim pesti, da čim prej mine!!!!  user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.12.2009 9:59:48   
Anonimen
no take bolečine kot ninček1 sem imela kakšen teden nazaj tudi jaz....zdaj minilo...hvala bogu...
ampak sem šla k mojemu gineku pa sva naredila UZ in blo vse ok--počitek tudi jaz priporočamuser posted image
meni je pomagalo!!user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.12.2009 10:05:45   
bipi
Jutro punce!

Včeraj se nisem imela časa javiti zato vam poročam rezultate pregleda sedaj. Mv zaenkrat še zaprt in kolikor ga je drži. Mali ima 1550 g. Sicer je bil obrnjen na glavo vendar mi je rekla, da se ima še kar prostor obračati in da se tudi še kar bo. Čez 14 dni imam spet pregled in takrat bom dala tudi še enkrat kri. Pregled pa imam 23.12.  S kilami sem pa že na 11+ in jih imam 65.

No, sem pa včeraj dobila odločbo za porodniško in sem bila tako vesela saj jo imam 600 eur bruto, mislila sem pa, da jo bo samo 55 % minimalne plače. Šteje se še 2% za vsak mesec kar sem delala v zadnjih 3 letih.
Tako, da mi sedaj nanese občutno več.

Včeraj je bil tako fajn dan, danes je pa čist mim. Tko sem zaspana in zmatrana pa sploh ne vem od česa. Bo že.

Ninček, ti se pa le pojdi pokazat v porodnišnico, če se ti bo bolečina stopnjevala.

Za naše tri borke pa veliko user posted image . Že kaj novega o twixy?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.12.2009 10:19:32   
slomak
jutro user posted image

spet je za mano ena neprespana noč user posted image ...vsako uro sm se zbujala in ko sem končno mal zaspala sm potegnila do 8.30 heheh, dobr da nimam u službi nobenga ki preverja. user posted image

drugače pa ja Ninček, jest bi se šla pokazat, če ti ne bo minilo kmalu...boš vsaj ti pomirjena.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.12.2009 10:21:35   
zvesta
punce, hoj...

včeraj ni bilo časa za javljanje... nor dan, a lep.... zrihtala vse tako kot sme hotela... razen UZ-ja nisem imela :(

kakorkoli... imam nov PDP... to je 25.2.2009 user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nov pregled 6.1.2010

pa 14 dni podaljšanja bolniške (upam, da komisija odobri)... me je pa G želel poslati delat user posted image , ampak ker 23. 12. nastopim dopust, sme ga prepričala, da se ne splača...

danes je pa grozen dan... user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.12.2009 10:26:19   
Lara73
kora drži se. Če lahko hodiš, je v LJ por. spodaj bife in potem lahko verjetno tudi mali pride. Mi smo vedno šli na kufe (preden sem rodila se razume).

danes sper MŠ, tema prva porodna doba.

zimska: predavanje NEGA II je bila res zanimiva za osvežit znanje kopanja. poskusi v januarju.

HB nimam nekih posebnih bolečin (tok,tok,tok) zato težko kaj komentiram, Jaz bi verjetno se šla pokazat.

Noge skup!

pa uporabljajte ctrl+c, da ne boste v prazno pisale.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.12.2009 10:29:22   
MATEJKA_
pri nas pa končno po dolgem času sonček user posted image . bi najraje šla malo pa ven, pa moram žal tu sedet...

moje dete pa se mi zdi, da ima danes še posebej aktiven dan  user posted image . trebuh se mi premika sem in tja, naenkrat gre z nečim čez cel trebuh tak da se ful vidi ipd.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 10.12.2009 10:30:37 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.12.2009 10:38:15   
ančkica
Pozdravljene

Juhu ze december!
KOmaj čakam febuar.
smo imel ta teden pregled in je vse ok. Ni se v pravilni legi zato sem dobila vaje za pomoc otroku pri obracanju.
kako se ve, da se je otrok obrnil?
v prvi nosecnosti je bil ze obrnjen navzdol v takem čas tako da se ze pozabla ta obcutk, ceprav se ni leto okrog.
K sreci imamo samo par stvari za dokupit, ostalo pa imamo ze vse zrihtano, saj tudi v skatle nismo pospravili, ker je tako majhna razlika:)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.12.2009 10:43:56   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

no take bolečine kot ninček1 sem imela kakšen teden nazaj tudi jaz....zdaj minilo...hvala bogu...
ampak sem šla k mojemu gineku pa sva naredila UZ in blo vse ok--počitek tudi jaz priporočamuser posted image
meni je pomagalo!!user posted image user posted image

Se je naša Bmwjka pojavla med nami, te že dolgo ni bilo. Pa vidim neke nove dobrodošle, starim pa lep sončen dan. Jaz še kar gripo teram pa nekak neče stran, ji je pri nas očitno fajnuser posted image user posted image user posted image .
Kaj pa naši dve v porodnišnicah, kej novegauser posted image . Edina ki se javi je Kora, kaj je z ostalima dvema. Za vse tri user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.12.2009 10:52:05   
slomak
zvesta user posted image ...tvoj novi pdp je pa blizu mojega RD-ja mam namreč 26.2. user posted image

jest se pa še vedno ne morem odločit glede vozička, berem vse živo na forumih, sej vem ko neham delat grem lepo po trgovinah in jih pogledat v živo, pol bom pa zihr najdla kakšnega. Pa še vse ostalo morm kupt nimam še nič user posted image ... upam da me ne bo zabasal na koncu...jah...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.12.2009 10:56:49   
mavo
Oj,

A katera kaj ve o tem, da je treba letos prijaviti olajšavo za vzdrževane družinske člane do konca decembra za leto 2009? To mi je včeraj povedala gospa na CSD, ko sem šla po obrazce za porodniško. Velja za tiste, ki med letom ne uveljavljate olajšave, ampak samo enkrat na leto. Sem zdaj brskala eno uro po DURSovi strani, pa res tako piše, samo način oddaje vloge je pa samo prek e-davkov in to tako zakomplicirano, da meni ni čist nič jasno. Poklicat pa tud ne moreš na nobeno številko, če nimajo uradnih ur za vprašanja po telefonuuser posted image . V četrtek jih pa itak nimajouser posted image
Ja, priprava cotk: jaz sem se odločila, da počakam z nakupi do 10. januarja, ko se začnejo razprodaje. Je blo lani vse tako znižano, da je blo že smešno. Sploh v HM, BC...

Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.12.2009 11:15:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Se je naša Bmwjka pojavla med nami, te že dolgo ni bilo. Pa vidim neke nove dobrodošle, starim pa lep sončen dan. Jaz še kar gripo teram pa nekak neče stran, ji je pri nas očitno fajnuser posted image user posted image user posted image .
Kaj pa naši dve v porodnišnicah, kej novegauser posted image . Edina ki se javi je Kora, kaj je z ostalima dvema. Za vse tri user posted image user posted image user posted image .

joj punce jaz bi bila vsak dan 24 ur z vami tle pa bla bla o tem in onem....pa imamo mesec december noruser posted image
18.ima starejša roj.dan in bi rada povabila prijateljice jaz pa vse v razsuluuser posted image
zato velik migamuser posted image potem še mlajša dost velika da me prime za roko pa gasa mama greva ven...sploh de se mal sonca pokaže.....pol pa bl mal ostane časa za net...zjutraj pa preden nafutram vso mojo "živino" mine dve ure user posted image user posted image
nisem spremljala....kako to da so že v porodnišnici???
men se zrola...res user posted image
držim pesti za njih!!!
ti pa gripa...ej tole men že mal brez veze verjameš? mislim ono gripo H1N1user posted image saj že ne upam več it v laboratorij....
eni sploh ne poznajo bontona....roko pred usta pač ne....ali pa sam da dobijo tiste maske se napravljajo....kr neki nouser posted image valentinčica pa ne mislim nate s tem user posted image in kaj so nam naredili tle pri nas.....tistim ki se gredo cepit so dali ambulanto zraven gineka....noro....vsej meni se zdi no....

Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.12.2009 11:18:51   
ninček1
Hej punce!

Hvala za odgovore.Se bom šla verjetno pokazat, kar popoldan, ko imam razgovor za epiduralno, pa bom še v sosednjo čakalnico skočla, da me pogledajo. Ampak jaz tudi mislim, da bo minlo, da ni nič hudega.

Čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.12.2009 11:23:26   
lana08
tiste, ki med letom ne uveljavljate olajšave, ampak samo enkrat na leto. Sem zdaj brskala eno uro po DURSovi strani, pa res tako piše, samo način oddaje vloge je pa samo prek e-davkov in to tako zakomplicirano, da meni ni čist nič jasno. Poklicat pa tud ne moreš na nobeno številko, če nimajo uradnih ur za vprašanja
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Oj,

A katera kaj ve o tem, da je treba letos prijaviti olajšavo za vzdrževane družinske člane do konca decembra za leto 2009? To mi je včeraj povedala gospa na CSD, ko sem šla po obrazce za porodniško. Velja za tiste, ki med letom ne uveljavljate olajšave, ampak samo enkrat na leto. Sem zdaj brskala eno uro po DURSovi strani, pa res tako piše, samo način oddaje vloge je pa samo prek e-davkov in to tako zakomplicirano, da meni ni čist nič jasno. Poklicat pa tud ne moreš na nobeno številko, če nimajo uradnih ur za vprašanja po telefonuuser posted image . V četrtek jih pa itak nimajouser posted image
Ja, priprava cotk: jaz sem se odločila, da počakam z nakupi do 10. januarja, ko se začnejo razprodaje. Je blo lani vse tako znižano, da je blo že smešno. Sploh v HM, BC...

to velja za podjetja, fizične osebe morajo o VDČ poročati do 31.01.2010. Podjetje mora do 31.12. poročati na DURS podatke o VDČ, ki so jih imeli zaposleni pri plači med letom. Na podlagi tega moraš ti potem do 31.01. sporočiti vse morebitne spremembe.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.12.2009 11:23:46   
ninček1
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,  user posted image    Jesenice  
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                       user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                     user posted image    

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana                                       

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana
user posted image zvesta(30), (3user posted image ,1user posted image ),Lenart                        user posted image   Maribor

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

18user posted image   in 15user posted image   14 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 77

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• < Sporočilo je popravil ninček1 -- 10.12.2009 11:31:25 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1099
    10.12.2009 11:24:43   
    zvesta
    ninček, 2x pa ne grem rodit.... tak da me 20.2. briši user posted image

aha, pa to je moja 3. nosečnost...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 10.12.2009 11:29:29 >

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......