|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.2.2010 9:32:18   
lunca83
Uf tut jaz sem iz CTG-ja. Je sam rekla, da je zelo lep ctg (kaj to pomen mi ni jasn), sam kar sem sama razbrala, je še vse ravno.
No pa jaz mam še itak ful fore do 26.2., sam ko že vse tako veselo rojevate, bi pa jaz tut že kej cartala.user posted image
Naslednji pregled mam 10.2. (CTG). No druga mi pa dans ni nč pogledala.

Mam pa še eno vprašanje: tiste, ki mate povišan sladkor v nosečnosti: jaz sem mela na OGTT 50 rahlo povišanega, ker so mi naročil, da moram prej zajtrkovat,
kar sem pol ugotovila, da je popolna napaka. In zdej so me poslal na diabetološko, kjer nobena vrednost ni presegala meje (OGTT 100). Ampak se moram pikat vsak dan 6x, da si kontroliram sladkor. Zanima me kako povišan sladkor vpliva na otroka, razen da so bolj težki in se prej rodijo (kar pr men nč ne zgleda).

Hvala za vaše komentarje.

LP

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.2.2010 9:35:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj!
Jaz sem danes dokončno obupala nad razumevanjem moje mame. Sem danes dobila sporočilo, da sem neresna, da nisem edina nosečnica v celi Sloveniji, da mi je to hotla napisat odkar sem zanosila, da se mi že cela Slovenija smeje in da je čas da odrastem in se zresnim, ker napišem kako stvar na FB, ki se pač tiče moje nosečnosti.

To je res to, kar rabim zdaj 10 dni pred PDP-jem poslušat. Očitno se nisem dovolj daleč odselila. Neverjetno, kaj lahko naredi 10 stavkov. Pol kufer je mam in njenega pametovanja.
Aja, da omenim spet standardne stavke, pa brez zamere in upam, da ne boš užaljena...
Eh žalostna spet..

Jaz nikomur ne dovolim da z mano tko dela... temu se uradno reče nadlegovanje!user posted image
Moja mami ima tudi rada take pikre komentarje in zna zelo na tiho pritiskat name in na druge, sam sem z njo razčistila že pr mojih cca 18 letih... (ker pač ni bilo več vzdržno).
Zdej pa jo zatrem že pri vsakem najmanjšem poizkusu pa je mir user posted image - mama al pa ne mama GRRR

In ko vidim da se kdo tako vtika v koga in takole komentira dobim kar pikceuser posted image user posted image

mah naj še js malo pojamram, k mam tudi jaz take probleme z mamo, da groza, sva meli že kar nekaj kratkih stikov (se večkrat po pol leta niti pogovarjali nisva), zato ker se kar naprej nekaj vtika vame, sploh pa take stvari k se je ne tičejo, tako da je tud mene kr pogrelo k sm brala tole zgoraj...ne vem jst se po en stran kr bojim da ne bom jaz tud taka...k včasih ma tud moja take komentarje da me bolijo, čeprav zdej sm se že nekako navadla in se sploh kej dost ne oziram na njo, poleg tega sm ji enkrat povedala svoje in od takrat se je pa situacija zboljšala, čeprav vem pa da mira pa nikoli ne bo....

mah ne bomo obupoval, brezveze....

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.2.2010 9:35:29   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
no, zunanji obrat je uspel, naša pupa je obrnjena na glavo in upam, da bova midve med poznimi februarčicami user posted image in da torej počaka tja do 24.2. - imam še ful dela in še ne bi šla rodit user posted image

UAU, BRAVO... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 9:37:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.2.2010 9:37:31   
Jada82
Aja, dobro jutro!

Vidim, da smo po večini že kar naveličane ... jah, saj se res kar naješ ... pa skoz doma bit ... jaz pa z avtom ne upam več sama okrog skakat ... user posted image Kaj pa veš, kaj se zgodi .... tako da ... danes ma moj ob 1h službo in bom spet celo popoldne sama doma ... No, malar pride ... bom lahko pucala za njim user posted image

No ja, upam, da bom imela več energije danes, kot včeraj. Včeraj res nisem bila za nobeno rabo. Ja, saj tudi jaz si potem rečem, kaj se pritožujem, namesto da bi uživala te zadnje dneve, ko še lahko spim kadar želim in delam, kar hočem. Potem bo drugo bitje prvo na vrsti .... user posted image user posted image

Ampak enostavno se človek naje samega sebe in te rutine ... no ja, najbolje, da se lotim gospodinjskih opravil .. vsaj čas mine, pol pa bom šla malo brat pa tko ... user posted image

A bo kaj akcije danes? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.2.2010 9:38:27   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Včeri sva pa končno vse uredila glede avta in sva ga lahko prevzela. Tako da končno imava hondo accord (sva si jo ful dolgo želela in ogledovala) user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela. Pol sva šla pa mal na vožnjo, mhm fino. Mnogo bolje kot v prejšnjem avtu. Mislim da bo tud dete bolj uživalo.

user posted image user posted image user posted image in varno vožnjo!

HVALA !! user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.2.2010 9:38:45   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Drugače sem imela pa včeraj štalo! ko sem šla po niko v vrtec, so mi vdrli v avto in ukradli torbico - mislila, sem da bom počla, pa niti ne zaradi jeze, ampak zaradi žalosti, ker sem 3 min prej klicala mojega, če ne bi bilo bolje, da gre tašča ponjo, pa gresta potem direktno naprej se it sankat. Pa je bil pameten, ne kar ti pejt (iz Kamnika, čez semaforje v Mengšu in potem spet nazaj).

V glavnem ukradli vse - dobro, da imam doma potni lsit, ker drugače ne bi imela nobenega dokumenta. Denarnica z zdravstvenimi in OI od otrok, materinska knjižica, ključi,.... 9 min me ni bilo ob 15.30 uri, ko ljudje hodijo mimo in nihče ni videl nič. Avto pa direkt na vhodu parkiran!

Ampak je že za neki dober - se trenutno tolažim!

LP

Ojej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav nič fajn ... ane, k te kar srce boli, tkole, če ti kaj ukradejo ... meni so dostikrat v študentskih letih ... user posted image user posted image Ampak tole, da so ti še v avto vdrli ... ljudje so res predrzni ... pa še materinska je šla ... Ja no, sej potem gre življenje naprej in spet nabereš vse dokumente, ampak je pa res kriza. Pa kolikokrat jaz pustim torbico kar v avtu ... morm tud malo bolj gledat začet ...user posted image

se kar temu pridružujem, joj kako so nekateri ljudje, pa bi vsej dokumente pustil madonca kaj bo z njimi, pa bi sam denar vzel...user posted image user posted image user posted image

so mi tud enkrat denarnico ukradl pa vem kako fajn je k maš skoraj vse dokumente pa kartice noter...

ampak ne obupovat, sej tako nič ne pomaga, mogoče pa res tako kot je zimska napisala, da se dokumenti najdejo...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.2.2010 9:42:17   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: lunca83

Mam pa še eno vprašanje: tiste, ki mate povišan sladkor v nosečnosti: jaz sem mela na OGTT 50 rahlo povišanega, ker so mi naročil, da moram prej zajtrkovat,
kar sem pol ugotovila, da je popolna napaka. In zdej so me poslal na diabetološko, kjer nobena vrednost ni presegala meje (OGTT 100). Ampak se moram pikat vsak dan 6x, da si kontroliram sladkor. Zanima me kako povišan sladkor vpliva na otroka, razen da so bolj težki in se prej rodijo (kar pr men nč ne zgleda).

Hvala za vaše komentarje.

LP

Včasih naročijo, da je treba prej jest, odvisno, mislim, da so meni to naročili po porodu na 75g OGTT. Jaz pa sem imela moteno toleranco na glukozo v prejšnji nosečnosti (v prvi ne vem, ker me niso poslali na test, sem se pa zredila za 28kg, tko da milsim, da je kar blo to to, sedaj pa tudi nimam user posted image ), pa se mi ni blo treba nič špikat, sem bila samo na dieti in sem hodila v diabetološko, kjer so mi kontrolirali cukr. Z dieto sem ga imela v mejah normale, drugače fašeš še inzulin. No, sta se pa oba otroka rodila z "normalno" težo, prvi 2 dni, druga 5 dni pred PDP, prvi 3.400g in 53cm, druga 3.280g in 54cm. Tko da nič kaj grozno težka in nič kaj dosti prej. user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.2.2010 9:43:15   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

A bo kaj akcije danes? user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 9:43:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 9:44:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.2.2010 9:46:06   
dskubin
se kar temu pridružujem, joj kako so nekateri ljudje, pa bi vsej dokumente pustil madonca kaj bo z njimi, pa bi sam denar vzel...user posted image user posted image user posted image

Ampak ste pa res optimistke. Jaz sem v tem fohu in kr ne morem verjet kako SMO (ja, vključno z mano) ljudje tako naivni. Sej ne morem drugače rečt. Mislim pa, da je to posledica naše vzgoje - če ti ne bi nikoli nič vzel, kar ni tvojega avtomatično misliš, da so vsi ljudje taki. Samo zdej ko berem, da že pri nas v Sloveniji kar dojenčke v vozičku odpeljejo vsem na očeh - kaj je ena torbica proti temu. Čuvajte punce svoje stvari, okoli hodijo tudi pokvarjenci, ki jim ni mar za druge!

Drugače pa user posted image , tamala je spet bruhala. Moram popoldan poklicat njeno pediatrinjo, da vidim, kaj je to. Pri nas razsaja neka 2 dnevna viroza, to pa je že njen 3. dan. Sicer bruha samo 1x in pol je v redu user posted image . Zdej že poje in pleše po hiši. Tavečjega pa moram zdej peljat v alergološko, ker dobi vsake tolko neke pikice, ki ga srbijo, pa smo najprej mislili, da je od vročine, zdej pa nas je P poslala k alergologu, tko da vidimo, če je alergičen na kako stvar (samo naj ne bo to čokolado, ker ga bo danes konc) user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.2.2010 9:55:40 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.2.2010 9:54:56   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Ampak ste pa res optimistke. Jaz sem v tem fohu in kr ne morem verjet kako SMO (ja, vključno z mano) ljudje tako naivni. Sej ne morem drugače rečt. Mislim pa, da je to posledica naše vzgoje - če ti ne bi nikoli nič vzel, kar ni tvojega avtomatično misliš, da so vsi ljudje taki. Samo zdej ko berem, da že pri nas v Sloveniji kar dojenčke v vozičku odpeljejo vsem na očeh - kaj je ena torbica proti temu. Čuvajte punce svoje stvari, okoli hodijo tudi pokvarjenci, ki jim ni mar za druge!

A sem preveč firbčna če prašam v kakem fohu si?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 9:56:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.2.2010 9:57:42   
dskubin
A sem preveč firbčna če prašam v kakem fohu si?

Itak user posted image . Ma ne, končala sem varstvoslovje, samo pol nisem pristala v policiji ampak v varnostni službi.

ker zaupaš ljudem in veš, da ti ne bo nihče nič vzel.

Dokler ti nekaj ne zmanjka, potem uvidiš, da si samo MISLIL, da ti ne bodo nič vzeli user posted image
Ja, še vedno pretirano zaupamo, še posebej tisti, ki smo s "podeželja". Moje none tudi dolgo nismo mogli navadit, da bi hišo zaklenila, tudi če je šla cel dan z doma - je govorila, da ji nimajo kaj vzet. Mene zdej kar glava boli, ko stopim v banko - sicer je res poredko, ker smo pač v elektronski dobi ampak zadnji dan v mesecu upokojenci še vedno dvignejo celo penzijo, pa pol tam preštevajo, pa šele pred banko prelagajo to kuvertico pa torbice user posted image . Kar pejte si kdaj pogledat, se mi zdi, da se še malo pokrade, ker se ljudje res neumno obnašamo in slabo mirkamo svoje stvari. Žal.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.2.2010 10:03:58 >

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.2.2010 9:58:13   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

To je res. Recimo se spomnem, da v BK nisem nikoli gledala kje imam torbico, avta nisem nikoli zaklenila pred trgovino, pa moji še zdej ne zaklenejo hiše če gredo na njivo... ker zaupaš ljudem in veš, da ti ne bo nihče nič vzel.
Potem so me pa v LJ okradli, nama z možem so vdrli v zaklenjeno stanovanje (je bilo kot v filmu, vse razmetano...), sekici so že parkrat ukradli torbico z vsemi dokumenti, meni pa je izginil celo denar iz torbice, ki sem jo pustila med odmorom v svojem razredu (pri četrtošolcih)... Po vsem tem postane človek vražje previden... Jah, kaj čmo - na izkušnjah se učimo...

ja točno tako ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.2.2010 9:59:57   
tasa3
ola punce, vsem cestitike za svoje dojencke!!!user posted image user posted image

imam eno vprašanje, je še kaka februarka, ki jo ponoči močno boli križ in tudi trebuhuser posted image
js se ne morem že dve noči sploh premikat v postli - ok, križ in medenica da me boli ze razumem, ampak zdej me je zacel bolet celo trebuh.... ko vstanem rabim kar nekaj casa da pridem k sebi - sigurno me še ene pol ure boli

sm se skor zjokala ponoci, popadki to niso, verjetno je v kaki pozi, ki me vse boli,
sm klicala G in je rekla da naj vzamem lekadol user posted image

studiram, če bi šla danes ponoci kar v P, da malo pogledajo trebuh...

je še kaka, ki jo boli tudi trebuh?

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 10:03:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tasa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.2.2010 10:06:34   
dskubin
Mene zanima, če je kakšna ki je NIČ ne boli?

Preštejte se:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.2.2010 10:13:54   
slomak
dobro jutro punce,

evo sm že hotla kr okol 4-5 odpret rr pa kej napisat, ker sm bla od 3.30 do 5-ih najmanj kot zombi v pojstli...spet nisem mogla spat. Sploh pa zarad mojga gležnja, sm vstala za na wc in ko sem na nogo stopila sm misnla da bom kr padla kako me boli user posted image ...no in pol seveda nisem zaspala do 6-ih, ob 7-ih je moj vstal za službo šele potem sem lahko malo zadremala...
ni mi všeč več tole 'kao' spanje...bi bla kr skoz pokonc user posted image ...

jest mam tud eno vprašanje za mamice: ko ti odteče voda, me zanima kolk mamo pol še cca. časa da pridemo do P... hehe recimo a imam čas za britje, tuširanje, lepotičenje ( tole zadnjo je hec user posted image ) ??

hvala...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
3.2.2010 10:16:30   
ninu
Pozdravljene februarčice!!

Sporočam vam, da sem postala januarčica in 24.1.2010 (pdp 2.2.) rodila zdravo deklico Medejo (3655g, 52cm).
Porod je bil boleč, vendar hiter - uro in pol, rodila sem s svojimi popadki, brez rezanja in šivov (v drugo gre hitreje).

Na forumu nisem ravno sodelovala - samo na začetku, sem vas pa občasno prebirala..
Želim vam čimprijetnejši zadnji mesec, uživajte s svojimi trebuščki, kažite jih ponosno.
Vsem čimlažji porod, zdravih otročičev.
Ko bo bolelo mislite na bitje, ki ga boste kmalu lahko stisnile k sebi, bo lažje pretrpet.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.2.2010 10:21:51   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Mucica2, a veš, da je bila varianta, da odprejo Muller v Celju tam, kjer je bil prej Big Bang, zdaj pa KIK in IJSK? No, potem so pa ugotovili, da je boljša lokacija v Velenju in so ga tja dali. Midva zato zdaj vedno tam kupujeva, ker niti ni tako daleč, pa še spotoma se lahko ustavimo, kadar gremo na Koroško k staršem od mojga user posted image .

jah glede tega pa sem res vesela, da ga dajo v Velenje ja....madonca brezveze....k bi blo tako fajn če bi bil tu blizu, jaz ful rada tam kupujem....kadar grem v lj grem vedno tja

aja kdaj pa greš spet kaj na Koroško?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.2.2010 10:22:30   
mucica2

Mene zanima, če je kakšna ki je NIČ ne boli?

Preštejte se:
user posted image

če bi me nehal potem bi se vprašala kaj je narobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.2.2010 10:26:28   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninu

Pozdravljene februarčice!!

Sporočam vam, da sem postala januarčica in 24.1.2010 (pdp 2.2.) rodila zdravo deklico Medejo (3655g, 52cm).
Porod je bil boleč, vendar hiter - uro in pol, rodila sem s svojimi popadki, brez rezanja in šivov (v drugo gre hitreje).

Na forumu nisem ravno sodelovala - samo na začetku, sem vas pa občasno prebirala..
Želim vam čimprijetnejši zadnji mesec, uživajte s svojimi trebuščki, kažite jih ponosno.
Vsem čimlažji porod, zdravih otročičev.
Ko bo bolelo mislite na bitje, ki ga boste kmalu lahko stisnile k sebi, bo lažje pretrpet.

Iskrene čestitke !! Pa veliko lepih trenutkov in cartanja !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.2.2010 10:34:50   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mene zanima, če je kakšna ki je NIČ ne boli?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - dobro vprašanje

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?