mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006 Drugače sem imela pa včeraj štalo! ko sem šla po niko v vrtec, so mi vdrli v avto in ukradli torbico - mislila, sem da bom počla, pa niti ne zaradi jeze, ampak zaradi žalosti, ker sem 3 min prej klicala mojega, če ne bi bilo bolje, da gre tašča ponjo, pa gresta potem direktno naprej se it sankat. Pa je bil pameten, ne kar ti pejt (iz Kamnika, čez semaforje v Mengšu in potem spet nazaj). V glavnem ukradli vse - dobro, da imam doma potni lsit, ker drugače ne bi imela nobenega dokumenta. Denarnica z zdravstvenimi in OI od otrok, materinska knjižica, ključi,.... 9 min me ni bilo ob 15.30 uri, ko ljudje hodijo mimo in nihče ni videl nič. Avto pa direkt na vhodu parkiran! Ampak je že za neki dober - se trenutno tolažim! LP Ojej! Prav nič fajn ... ane, k te kar srce boli, tkole, če ti kaj ukradejo ... meni so dostikrat v študentskih letih ... Ampak tole, da so ti še v avto vdrli ... ljudje so res predrzni ... pa še materinska je šla ... Ja no, sej potem gre življenje naprej in spet nabereš vse dokumente, ampak je pa res kriza. Pa kolikokrat jaz pustim torbico kar v avtu ... morm tud malo bolj gledat začet ... se kar temu pridružujem, joj kako so nekateri ljudje, pa bi vsej dokumente pustil madonca kaj bo z njimi, pa bi sam denar vzel... so mi tud enkrat denarnico ukradl pa vem kako fajn je k maš skoraj vse dokumente pa kartice noter... ampak ne obupovat, sej tako nič ne pomaga, mogoče pa res tako kot je zimska napisala, da se dokumenti najdejo...
|