|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
2.2.2010 22:19:39   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
no, zunanji obrat je uspel, naša pupa je obrnjena na glavo in upam, da bova midve med poznimi februarčicami user posted image in da torej počaka tja do 24.2. - imam še ful dela in še ne bi šla rodit user posted image

UAU, BRAVO... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
2.2.2010 22:20:28   
slomak

no, zunanji obrat je uspel, naša pupa je obrnjena na glavo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
2.2.2010 22:21:28   
Nattasha
Punce hvala. Sem rabla neki časa, da sem mal predelala tole, pa tuš je tud pomagal. Pa komentar mojega, ki je bil identičen vsem vašim. Da obstaja "remove" gumbek, ki bo vse skupaj rešil v delčku sekunde in d ami tega ni treba.

Tak da sem jo odstranila in se odločla, da če jo bo kaj zanimalo, bo pač dvignila telefon, poklicala in lepo vprašala. Če bodo kaki komentarji, se bomo pač takrat s tem ukvarjali.

Skratka, grem spat, da tale dan čimprej mine...ponoči pa...nekaj jih je na vrsti danes ne? Pa da vidimo če ima noč svojo moč:))

Nočko vsem...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
2.2.2010 22:25:05   
slomak
nočko punce, grem počasi v vodoravni položaj...user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.2.2010 7:54:28   
busybee882006
Nattasha: zato sem vesela, da moja ni FB - definitivno FB ni primeren za starše in otroke - jaz redno komentiram napise mojega 12 letnega nečaka - pa ko potem malo premislim, sem bila povsem enaka.

Drugače sem imela pa včeraj štalo! ko sem šla po niko v vrtec, so mi vdrli v avto in ukradli torbico - mislila, sem da bom počla, pa niti ne zaradi jeze, ampak zaradi žalosti, ker sem 3 min prej klicala mojega, če ne bi bilo bolje, da gre tašča ponjo, pa gresta potem direktno naprej se it sankat. Pa je bil pameten, ne kar ti pejt (iz Kamnika, čez semaforje v Mengšu in potem spet nazaj).

V glavnem ukradli vse - dobro, da imam doma potni lsit, ker drugače ne bi imela nobenega dokumenta. Denarnica z zdravstvenimi in OI od otrok, materinska knjižica, ključi,.... 9 min me ni bilo ob 15.30 uri, ko ljudje hodijo mimo in nihče ni videl nič. Avto pa direkt na vhodu parkiran!

Ampak je že za neki dober - se trenutno tolažim!

LP

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 8:11:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 8:15:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.2.2010 8:35:11   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Drugače sem imela pa včeraj štalo! ko sem šla po niko v vrtec, so mi vdrli v avto in ukradli torbico - mislila, sem da bom počla, pa niti ne zaradi jeze, ampak zaradi žalosti, ker sem 3 min prej klicala mojega, če ne bi bilo bolje, da gre tašča ponjo, pa gresta potem direktno naprej se it sankat. Pa je bil pameten, ne kar ti pejt (iz Kamnika, čez semaforje v Mengšu in potem spet nazaj).

V glavnem ukradli vse - dobro, da imam doma potni lsit, ker drugače ne bi imela nobenega dokumenta. Denarnica z zdravstvenimi in OI od otrok, materinska knjižica, ključi,.... 9 min me ni bilo ob 15.30 uri, ko ljudje hodijo mimo in nihče ni videl nič. Avto pa direkt na vhodu parkiran!

Uf, to pa je neprijetno. Ampak verjetno se res vse zgodi z nekim dobrim razlogom ... trenutno se tudi jaz tolažim s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.2.2010 8:36:49   
Tinca Malinca
Dobro jutro

Kje pa ste danes vse?  Da ni začel že novi val porodov user posted image !

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.2.2010 8:37:22   
ČikaPika

Ojej user posted image . Mene to tko razjezi... user posted image user posted image user posted image Jaz bi bla tkoj za uvedbo zakona sekanja prstov, če komu dokažejo krajo... GRRRR...
Pa si prijavila na policijo? Sej itak bi ti rekli da si ti kriva, ker si torbico pustila v avtu user posted image - za popi....

Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.2.2010 8:44:23   
ČikaPika
No jaz prihajam iz P, kjer sem mela CTG + pregled.
Ah... sem žalostna user posted image . Srček sicer bije super, a krčenja ni čisto nič user posted image .
Pol me je zdravnik pogledal še vaginalno in ugotovil da je še vse 100% zaprto user posted image in da še zlepa ne bo nič user posted image .
Ma halooo? Jz mam čez 11 dni PDP!!! user posted image
Zdej sem pa že ziher da bom šla čez rok... user posted image user posted image user posted image
Mah, jz mam dost vsega...

Da ne govorim kako se je čudil kolikšen je ta otrok - da "uffff" pa obračal z očmi (sicer prijazno, sam jz pa čist user posted image ).

Naslednji CTG  + pregled imam 12.2.

In kaj naj počnem danes? Hmm... Mogoče bom šla domov do mame, al pa na obisk k noni, ... kaj čem pa skuhat? Hmmm

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
3.2.2010 8:51:11   
mavo
Ma, so pa res pravi čas izbrali za torbico krastuser posted image Jaz sem najprej pomislila na napotnico za CR, ki jo imam v materinski knjižici, šele nato na vse dokumente, kartice, itd, ki jih stalno nosim sabo - če bi se slučajno meni to zgodilo. Se mi je pa drugače že zgodila kraja denarnice, pa sem čez en teden dobila vse dokumente po pošti, samo denarja ni bilo. Tako da, upanje obstaja...

Mucica2, a veš, da je bila varianta, da odprejo Muller v Celju tam, kjer je bil prej Big Bang, zdaj pa KIK in IJSK? No, potem so pa ugotovili, da je boljša lokacija v Velenju in so ga tja dali. Midva zato zdaj vedno tam kupujeva, ker niti ni tako daleč, pa še spotoma se lahko ustavimo, kadar gremo na Koroško k staršem od mojga user posted image .

Punce, a ste vidle tole: http://www.siol.net/slovenija/lokalne_novice/gorenjska/2010/02/poroddoma.aspx

upam, da ni bila katera od februark na RRuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.2.2010 8:56:53   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Ah... sem žalostna user posted image . Srček sicer bije super, a krčenja ni čisto nič user posted image .
Pol me je zdravnik pogledal še vaginalno in ugotovil da je še vse 100% zaprto user posted image in da še zlepa ne bo nič user posted image .
Zdej sem pa že ziher da bom šla čez rok... user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim kako se je čudil kolikšen je ta otrok - da "uffff" pa obračal z očmi (sicer prijazno, sam jz pa čist user posted image ).

Ne se sekirat, 11 dni je še dolga. Vse se še lahko konča do roka. Sicer je pa bolje, da rodiš po roku, če je otrok velik, ker po roku začne hujšat (posteljica se stara), pa boš lažje rodila. Jaz sem rodila 17 dni čez rok, pa je mali imel 3630g in obseg glavice 37... kakšen bi šele bil na rok?user posted image user posted image user posted image
Ti samo uživaj, izkoristi zadnje dneve neomejenega prostega časa, če bi pa vseeno rada prej rodila, pa veselo user posted image user posted image user posted image ... saj veš, kaj mislim, a ne?user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.2.2010 9:05:09   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Ne se sekirat, 11 dni je še dolga. Vse se še lahko konča do roka. Sicer je pa bolje, da rodiš po roku, če je otrok velik, ker po roku začne hujšat (posteljica se stara), pa boš lažje rodila. Jaz sem rodila 17 dni čez rok, pa je mali imel 3630g in obseg glavice 37... kakšen bi šele bil na rok?user posted image user posted image user posted image
Ti samo uživaj, izkoristi zadnje dneve neomejenega prostega časa, če bi pa vseeno rada prej rodila, pa veselo user posted image user posted image user posted image ... saj veš, kaj mislim, a ne?user posted image

17 dni čez rok user posted image user posted image user posted image OJJJEEEEJJJJJ!!!

Hvala za nasvet user posted image ...user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.2.2010 9:10:14   
dskubin

Pri meni je blo včeraj na ctg isto, pa skup imava PDP, ampak jaz sem kljub temu optimist in mislim, da bo kak dan prej. V nobeni nosečnosti nisem imela lažnih popadkov al pa popadkov, ki bi trajali cel mesec - obakrat sem tisti dan, ko je bil prvi popadek tudi rodila. Prvič sicer po 13 urah od 1. popdaka, drugič pa po kakih 4ih. Drugič sem bla ob 11:30 na ctg, ravna črta, mi je rekla da ne grem še kak teden nikamor, popoldan ob 17ih pa sem že rodila user posted image

Se mi zdi skor boljš tko, da se začne pa konča, kot da bi že zdaj imela kake lažne popadke pa 5x vmes šibala v P, pa bi te furali domov.

Nattasha - user posted image prav si napravila tole z mami, če res ne zna nič dobrega potegnit ven in ti mal ob strani stat. Mogoče se bo spremenilo s prihodom user posted image , če pa ne pa uživajte v vseh lepotah starševstva sami. Njej pa mislim, da bo čez leta žal in bo vedela, da ni ravnala prav.

Ojej user posted image . Mene to tko razjezi... user posted image user posted image user posted image Jaz bi bla tkoj za uvedbo zakona sekanja prstov, če komu dokažejo krajo... GRRRR...Pa si prijavila na policijo? Sej itak bi ti rekli da si ti kriva, ker si torbico pustila v avtu user posted image - za popi....

Žal mi je, da se ti je to zgodilo, je pa šola za naprej. In ne, ni kriv možek! Tudi jaz mislim, da boš dokumente lahko še nazaj dobila, navadno res odvržejo v prvo kanto al pa za taprvi grm.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.2.2010 9:23:15 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.2.2010 9:12:40   
plouse
Ojla!
Da se še jst malo javim.. Sem tako brez volje te dni. Prejšnji četrtek sem imela ctg - še nič. Razen, da mi je ful zatežila zarad teže +16 kg in mi predpisala neslano dieto. user posted image Ki pa se je držim, saj se mi zdi, da zdaj na koncu ne bom dosti spremenila.
No, jutri imama spet ctg in resnićno upam, da bo kaj pokazalo....Se mi ne da več....

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.2.2010 9:21:09   
mavo
Dajte se malo razvedrit:

Nekega dne, ko je uboga šivilja šivala na bregu reke, ji je padel naprstnik v vodo. Zjokala se je nad izgubo tako na glas, da se je Bog pojavil in jo vprašal: »Otrok moj, zakaj jočeš?«
Šivilja mu je razložila, da ji je naprstnik padel v reko in da ga nujno potrebuje, saj s svojim delom pomaga možu vzdrževati družino.
Bog je potopil roko v vodo in potegnil iz nje zlat naprstnik z vdelanimi tirkizi.
»Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal.
»Ne.«
Bog je ponovno potopil roko v vodo in ujel zlat naprstnik, okrašen z rubini.
»Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal Bog šiviljo.
Šivilja je spet odgovorila: »Ne.«
Bog je ponovno potopil roko v vodo in potegnil ven usnjen naprstnik.
»Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal Bog.
»Da, to je moj naprstnik.«
Bog je bil tako navdušen nad pošteno šiviljo, da ji je poklonil vse tri naprstnike.
Čez kako leto se je šivilja sprehajala ob reki z možem, ko je mož zdrsnil z brega v vodo in potonil.
Šivilja se je na glas zjokala in spet se je pojavil Bog in jo vprašal, zakaj joka.
»O Bog, moj mož je ravno padel v vodo,« je odgovorila šivilja.
Bog je zlezel v vodo in potegnil ven Georgea Clooneya.
»Ali je to tvoj mož?« je hotel vedeti.
»Ja,« je odgovorila šivilja.
Bog se je razjezil in zavpil: »Lažeš, to ni tvoj mož!«
Šivilja je odgovorila: » Odpusti mi, Bog, to je nesporazum. Vidiš, če bi pri Georgeu Clooneyu rekla ne, bi mi privlekel ven še Brada Pitta. In če bi pri Bradu Pittu rekla ne, bi mi pripeljal mojega moža, in če bi pri njem rekla da, bi mi poklonil vse tri.
Bog, nisem več najmlajša in najboljšega zdravja in se ne morem ukvarjati z vsemi tremi!
Samo ZATO sem pri Georgeu Clooneyu rekla, da je moj mož.
Bog je bil ganjen in šivilja je smela obdržati Georgea Clooneya.
4
Morala zgodbe:
Kadarkoli ženska laže, se to zgodi iz dobrih in poštenih namenov in v interesu vseh.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.2.2010 9:21:29   
lana08
Dobro jutro,
sem prišla iz amnioskopije in vse mirno. V petek ponovimo vajo. Me zanima koliko bom šla čez rok. Upam, da se kmalu začne kaj dogajat.

lep dan

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.2.2010 9:21:56   
mucica2

Dobro jutro še od mene! user posted image

Ja tudi jaz še lepo vztrajam 2 v 1 alias kinderjajček, pa koker se počutim mislim da še bom kar nekaj časa...SE še ni ne pripravlja...juter mam pregled (brez ctg-ja) pa me zanima kaj bo kaj rekla oziroma če me bo kaj pogledala. Po en stran si želim da bi šla čimprej rodit, po drugi strani mi pa tudi tako še nič ne manjka. Danes sem še celo spala fajn. user posted image

Včeri sva pa končno vse uredila glede avta in sva ga lahko prevzela. Tako da končno imava hondo accord (sva si jo ful dolgo želela in ogledovala) user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela. Pol sva šla pa mal na vožnjo, mhm fino. Mnogo bolje kot v prejšnjem avtu. Mislim da bo tud dete bolj uživalo.

zdej sem pa lepo pozajtrkovala, pa malinov čaj sm si skuhala, tako da čakam da se ohladi in ga potem spijemuser posted image upam da mi bo kaj pomagal

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.2.2010 9:25:12   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

no, zunanji obrat je uspel, naša pupa je obrnjena na glavo

Se pridružujem! Bravo!!!!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.2.2010 9:28:21   
Jada82

LP

Ojej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav nič fajn ... ane, k te kar srce boli, tkole, če ti kaj ukradejo ... meni so dostikrat v študentskih letih ... user posted image user posted image Ampak tole, da so ti še v avto vdrli ... ljudje so res predrzni ... pa še materinska je šla ... Ja no, sej potem gre življenje naprej in spet nabereš vse dokumente, ampak je pa res kriza. Pa kolikokrat jaz pustim torbico kar v avtu ... morm tud malo bolj gledat začet ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4396
3.2.2010 9:28:50   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.2.2010 9:30:42   
Jada82

Naslednji CTG  + pregled imam 12.2.

In kaj naj počnem danes? Hmm... Mogoče bom šla domov do mame, al pa na obisk k noni, ... kaj čem pa skuhat? Hmmm

Ja, tud jaz se že počasi tako počutim ... imam sicer še 15 dni do PDP, ampak se tudi nič kaj ne dogaja .... pa nič ne kaže, da bi se kaj. Mam tud že dost vsega, ker me vse boli, pa vsa sem štorasta, pa križ pa trebuh pa brezvoljna .... zadnji mesec se pa res že naveličaš ...
Jah nič, ko bomo na vrsti, pač bomo, ni kaj drugega ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.2.2010 9:31:05   
mucica2

Dajte se malo razvedrit:

Nekega dne, ko je uboga šivilja šivala na bregu reke, ji je padel naprstnik v vodo. Zjokala se je nad izgubo tako na glas, da se je Bog pojavil in jo vprašal: »Otrok moj, zakaj jočeš?«
Šivilja mu je razložila, da ji je naprstnik padel v reko in da ga nujno potrebuje, saj s svojim delom pomaga možu vzdrževati družino.
Bog je potopil roko v vodo in potegnil iz nje zlat naprstnik z vdelanimi tirkizi.
»Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal.
»Ne.«
Bog je ponovno potopil roko v vodo in ujel zlat naprstnik, okrašen z rubini.
»Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal Bog šiviljo.
Šivilja je spet odgovorila: »Ne.«
Bog je ponovno potopil roko v vodo in potegnil ven usnjen naprstnik.
»Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal Bog.
»Da, to je moj naprstnik.«
Bog je bil tako navdušen nad pošteno šiviljo, da ji je poklonil vse tri naprstnike.
Čez kako leto se je šivilja sprehajala ob reki z možem, ko je mož zdrsnil z brega v vodo in potonil.
Šivilja se je na glas zjokala in spet se je pojavil Bog in jo vprašal, zakaj joka.
»O Bog, moj mož je ravno padel v vodo,« je odgovorila šivilja.
Bog je zlezel v vodo in potegnil ven Georgea Clooneya.
»Ali je to tvoj mož?« je hotel vedeti.
»Ja,« je odgovorila šivilja.
Bog se je razjezil in zavpil: »Lažeš, to ni tvoj mož!«
Šivilja je odgovorila: » Odpusti mi, Bog, to je nesporazum. Vidiš, če bi pri Georgeu Clooneyu rekla ne, bi mi privlekel ven še Brada Pitta. In če bi pri Bradu Pittu rekla ne, bi mi pripeljal mojega moža, in če bi pri njem rekla da, bi mi poklonil vse tri.
Bog, nisem več najmlajša in najboljšega zdravja in se ne morem ukvarjati z vsemi tremi!
Samo ZATO sem pri Georgeu Clooneyu rekla, da je moj mož.
Bog je bil ganjen in šivilja je smela obdržati Georgea Clooneya.
4
Morala zgodbe:
Kadarkoli ženska laže, se to zgodi iz dobrih in poštenih namenov in v interesu vseh.

hehe zelo dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

bom dala še svojmu tole za prebrat k pride domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.2.2010 9:31:22   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Včeri sva pa končno vse uredila glede avta in sva ga lahko prevzela. Tako da končno imava hondo accord (sva si jo ful dolgo želela in ogledovala) user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela. Pol sva šla pa mal na vožnjo, mhm fino. Mnogo bolje kot v prejšnjem avtu. Mislim da bo tud dete bolj uživalo.

user posted image user posted image user posted image in varno vožnjo!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?