dskubin
|
Zdej sem pa že ziher da bom šla čez rok... user posted image user posted image user posted image Pri meni je blo včeraj na ctg isto, pa skup imava PDP, ampak jaz sem kljub temu optimist in mislim, da bo kak dan prej. V nobeni nosečnosti nisem imela lažnih popadkov al pa popadkov, ki bi trajali cel mesec - obakrat sem tisti dan, ko je bil prvi popadek tudi rodila. Prvič sicer po 13 urah od 1. popdaka, drugič pa po kakih 4ih. Drugič sem bla ob 11:30 na ctg, ravna črta, mi je rekla da ne grem še kak teden nikamor, popoldan ob 17ih pa sem že rodila Se mi zdi skor boljš tko, da se začne pa konča, kot da bi že zdaj imela kake lažne popadke pa 5x vmes šibala v P, pa bi te furali domov. Nattasha - prav si napravila tole z mami, če res ne zna nič dobrega potegnit ven in ti mal ob strani stat. Mogoče se bo spremenilo s prihodom , če pa ne pa uživajte v vseh lepotah starševstva sami. Njej pa mislim, da bo čez leta žal in bo vedela, da ni ravnala prav. IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006 Drugače sem imela pa včeraj štalo! ko sem šla po niko v vrtec, so mi vdrli v avto in ukradli torbico - mislila, sem da bom počla, pa niti ne zaradi jeze, ampak zaradi žalosti, ker sem 3 min prej klicala mojega, če ne bi bilo bolje, da gre tašča ponjo, pa gresta potem direktno naprej se it sankat. Pa je bil pameten, ne kar ti pejt (iz Kamnika, čez semaforje v Mengšu in potem spet nazaj). V glavnem ukradli vse - dobro, da imam doma potni lsit, ker drugače ne bi imela nobenega dokumenta. Denarnica z zdravstvenimi in OI od otrok, materinska knjižica, ključi,.... 9 min me ni bilo ob 15.30 uri, ko ljudje hodijo mimo in nihče ni videl nič. Avto pa direkt na vhodu parkiran! Ojej . Mene to tko razjezi... Jaz bi bla tkoj za uvedbo zakona sekanja prstov, če komu dokažejo krajo... GRRRR...Pa si prijavila na policijo? Sej itak bi ti rekli da si ti kriva, ker si torbico pustila v avtu - za popi.... Žal mi je, da se ti je to zgodilo, je pa šola za naprej. In ne, ni kriv možek! Tudi jaz mislim, da boš dokumente lahko še nazaj dobila, navadno res odvržejo v prvo kanto al pa za taprvi grm.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.2.2010 9:23:15 >