mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: mavo Sem do konca prebrala, pa je vmes toliko novih dojenčkov, da sem že pozabila vmes, komu moram čestitat . Bravo, punce! Zimska, a vedno kupuješ sparky bodije? Jaz sem se dvakrat ful "nasrala" s temi bodiji, ker jih je po prvem pranju skup potegnilo, tako da sem jih spodaj komaj zapela, čez ramena so mu bili pa preširoki. Tretjič jih pa nisem več upala kupit. Zdaj pa kupujem samo od HM in CA. Sploh tisti C&A bodiji so mi všeč, ker so cenovno ful ugodni, pa ohranijo obliko. Ja, velikokrat. Kupim pa zanalašč večje, ker mi gredo v sušilcu skup. Recimo velik je 90cm (14,5 kg) in zdej nosi 98, kupit bi mogla pa 104. HM nisem zasledila takih velkih bodijev, mislim da imajo do 86, so pa super kvalitete drugače. CA pa ne poznam, ker mi je odročno (Rudnik), nikoli ne kupujem tam. Katero št. pa ti kupuješ? Naš gremlin je velik okol 88 cm, nosi 92 bodije od CA, pa nekaj jih ima še 86 od HM, ker so itak malo večje številke, pa še suhec je (pri 20 mesecih ima komaj 12 kg, če sploh. CA ima bodije do 98, za večje pa ne vem. Dobiš jih pa včasih tudi za 2,5 € na komad, večinoma so pa 2,90€. Mi je kar hudo, ko kmalu ne bo več mogel bodije nosit, ker so tako praktični, bolj kot majčka in gatke. Sicer ga bo pa itak nekoč treba začet plenic odvajat, potem bo pa itak vseeno. Po mojem bomo do poletja počakali. Jaz imam v CE vse te trgovine na kupu (a ne, Mucica, kak je to fajn ), zdaj ko bomo v Lj, bom pa itak rabila par let za vse trgovske centre, da bom ugotovila, kje je kaj. Koliko je pa star tvoj mali?