|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.2.2010 11:17:25   
mucica2

hitro so tudi palačinke

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
3.2.2010 11:21:09   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ne mislila sem na vetrovne kapljice in koroških lekarn

Glede teh kapljic je menda tako - pokličeš v lekarno (najboljše, da kar Dravograd - ker jih tam tudi delajo) in se lepo zmeniš, da ti jih pošljejo po pošti ... plačaš po povzetju in je.
Moji so enkrat to sestrični pošiljali po pošti in je menda poštna uslužbenka rekla, da bi lahko lekarne imele kar svojo pošto za to naokoli pošiljat user posted image user posted image .
Drugače pa lahko počakate, da bom jaz rodila (tam do kakšnega marca po možnostiuser posted image  user posted image user posted image ) - so mi moji obljubili, da dobim dostavo v Lj, ne glede na karkoli.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
3.2.2010 11:26:29   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Pol pa kake instant žgance s kako paradižnikovo omako ali pa z mlekom :)

Lahko tudi kako friko (cvrta jajca s sirom) + kruh in solato :)

Kako rižoto?

Žgancev ne maram :(

Friko smo včeraj :)

riža Izak ne mara :)

Se pa trudiš... hvala ti...

Hmm... ja sem že brez idej...
Če imaš kako zelenjavo, narediš na hitro kako mineštro...
Al pa juho iz vrečke + kuhano klobaso & kruh...

Jz mam rada hitro pripravljeno hrano... zato mam večina vse v zmrzovalniku. Porcijsko za 2 osebi: golaž, pohan puran, mineštra, jota, ... pol sam pogrejem in naredim še kako sladico in je user posted image ...
Zelo nerada kuham pač user posted image , zato velikokrat jemo pašto na tisoč in en način user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
3.2.2010 11:26:35   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ne mislila sem na vetrovne kapljice in koroških lekarn

Glede teh kapljic je menda tako - pokličeš v lekarno (najboljše, da kar Dravograd - ker jih tam tudi delajo) in se lepo zmeniš, da ti jih pošljejo po pošti ... plačaš po povzetju in je.
Moji so enkrat to sestrični pošiljali po pošti in je menda poštna uslužbenka rekla, da bi lahko lekarne imele kar svojo pošto za to naokoli pošiljat user posted image user posted image .
Drugače pa lahko počakate, da bom jaz rodila (tam do kakšnega marca po možnostiuser posted image  user posted image user posted image ) - so mi moji obljubili, da dobim dostavo v Lj, ne glede na karkoli.

ja za to naročanje vem, mam že številko, ampak sem mislila če bi jo bilo sproti da bi mi jih vzela, drugače pa ni panike, bom jaz to naročila po telefonu, najverjetneje drug teden v torek user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 11:34:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
3.2.2010 11:35:27   
zvesta
mucica, a daš še meni to številko za naročanje prosim?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
3.2.2010 11:39:06   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: slomak
dobro jutro punce,
evo sm že hotla kr okol 4-5 odpret rr pa kej napisat, ker sm bla od 3.30 do 5-ih najmanj kot zombi v pojstli...spet nisem mogla spat. Sploh pa zarad mojga gležnja, sm vstala za na wc in ko sem na nogo stopila sm misnla da bom kr padla kako me boli user posted image ...no in pol seveda nisem zaspala do 6-ih, ob 7-ih je moj vstal za službo šele potem sem lahko malo zadremala...

Slomak, a še nisi šla k zdravnikuuser posted image ?... pejdi se na urgenco pokazat, ti bodo vsaj v pravilni legi povili gleženj... sej kej drugega itak ne morejo naredit, razen če bi bil ne vem kakšen zlom...

nism šla, nekako se izogibam zdravnikov...user posted image  nikol nism bla tip, da bi za vsako stvar tja letela...mogoče se mi mora res kaj zgodit hudega da grem...user posted image  maš pa prov ja da bi mi vsaj v pravilni legi povili...

nobena mi ni odgovorila glede tega, kolk časa še mamo ko ti enkrat voda odteče?? user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
3.2.2010 11:41:21   
mucica2

mucica, a daš še meni to številko za naročanje prosim?

ne vem sicer natančno katera lekarna je (spada pod koroške), številka pa je 02 877 0730

števliko sem našla na netu, tako da upam da je prava

našla tukaj

http://med.over.net/forum5/read.php?11,4862705,4862719,quote=1

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
3.2.2010 11:41:41   
zvesta
evo, oglasila se je žirafa:

Evo, zaenkrat vse v redu, okrevam super po CR, že hodim okoli. Dominik je pri meni in se že pridno dojima od včeraj, sicer še ne na polno, ampak prsi se že polnijo. Naš zakladek zaenkrat B.P., če bo šlo vse tako, bomo kmalu doma. Upam, da je že kar nekaj februarčkov med nami in seveda čestitke mamicam. Papa.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
3.2.2010 11:44:54   
mucica2

evo, oglasila se je žirafa:

Evo, zaenkrat vse v redu, okrevam super po CR, že hodim okoli. Dominik je pri meni in se že pridno dojima od včeraj, sicer še ne na polno, ampak prsi se že polnijo. Naš zakladek zaenkrat B.P., če bo šlo vse tako, bomo kmalu doma. Upam, da je že kar nekaj februarčkov med nami in seveda čestitke mamicam. Papa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
3.2.2010 11:50:40   
ančkica
user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz sem bla vcer pr ginekologinji in na ctg. je bilo vse ok, in otrocek pridno raste. Je pomagal počitek. Moram pa še naprej počivati. Sem sprosila, da sem doma in ne v bolnici. ctg pa je vse ok pokazal. S etm da sem bila priklopljena nanj kar celo uro, ker sta bila vmes dva poroda in ni blo nobene sestre frej. jaz pa sama čakala v sobci prikloplena...... halo

Sicer pa moram zopet v petek na ctg. na vsake tri dni. Pri moji G pa nimam več pregleda, ker gre na dopust, tako da se hodim samo še v porodnišnico kazat teh 14 dni.... je kar mučn to.
A ve mate še kakšen pregled pr svoji al tud samo tako?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 11:51:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
3.2.2010 11:53:19   
Tinca Malinca
Punce, jaz sem pa malo to zadevo čekirala: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_%28trak_za_nosenje_otrok%29
Bom kar to nabavila; kolegice so mi svetovale, da je menda bolje kot tiste pestunje iz Pikapolonice, pa še fajn pralno je. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
3.2.2010 11:54:22   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 3.2.-Zofy, Aja1(ctg)

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), julieb-ctg, Zimska (ctg, streptokok), plouse (ctg)
5.2.-Slomak, Lara73, protina, lana08, jannusa (ctg), ančkica (ctg)
9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg), Jada82 (ctg), jannusa,
dskubin (ctg)
10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD)user posted image , lunca83 (ctg)
11.2.- bauky(ctg)
12.2.-ČikaPika (ctg+pregled)

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
3.2.2010 12:04:53   
mavo
mucica, imaš zasebno sporočilo.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
3.2.2010 12:24:37   
aleži
user posted image  pozdravljene,

spročam vam, da je Zofy rodila fantka Mateja včeraj težkega 3410 g in dolgega 52 cm.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
3.2.2010 12:27:34   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

spročam vam, da je Zofy rodila fantka Mateja včeraj težkega 3410 g in dolgega 52 cm.

user posted image user posted image user posted image  čestitke mamici in družinici...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
3.2.2010 12:30:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

iskrene čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
3.2.2010 12:33:50   
niwci

Evo, in še pravkar sporočilo od zirafe76:

Ob 6.pm sem končno privekal na svet. Ime mi je Dominik. Imam 50 cm in 3.3 kg. Tudi mamica je v redu!

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
3.2.2010 12:36:59   
tasa3
midve z malo sva ravno od kosila, zdej je sla pa se k noni na drugo kosilouser posted image

na hitro je tudi - rižota al pa pašta z morskimi sadeži

si je naša mala zjutrej zažela školjke - ampak sva pol raje kuple kr vse mešano
naša je nora na take stvari, na morju prav uzivauser posted image si kar privoščimo takih stvari

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
3.2.2010 12:38:09   
niwci
Včiraj se nisem vtegnila javit, ker smo imeli polno hišo. Zato danes sporočam, da je bilo na pregledu vse OK. Če do 11.2. (na PDP) ne bo nič, grem na kontrolo v porodnišnico zaradi zatekanja, pa bomo videli kako in kaj. Spet me G ni pregledal, tako da ne vem kakšno je stanje. user posted image pa vredu. Na CTG-ju ni htelo nič kazati, le ko je sestra prišla mimo pogledat se je mal zmigalo. Potem pa ko je reku G naj odklopi, se je začela akcija. Res ne moreš verjet kako zunanja okolica vpliva nanje. Sem se kar čudla.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
3.2.2010 12:40:02   
tasa3
tinca..... tudi jaz sem gledala za tem trakom - pomojem je res super

sam smo zdaj za drugo kupli en ful dobr kengurujcek - okoli 100 evrov
pa nocem še dodatnih stroškov delat

drugače pa majo ene na probo tudi v postojni, drugače pa enkrat na mesec v ljubljani, si lahko vse sprobaš.... sm ze imela namen it, sam sem si v zadnjem, hipu premislila, mogoče potem ko se rodi, da resnično sprobas z otrokom

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
3.2.2010 12:56:32   
Anonimen
jutri še jaz ctg -potem pa upam da že grem ker tole čakanje....ubijauser posted image
če pa še 8.2. ne, imam še en ctg pri svojem 9.2.
kolikor pa sem seznanjena z celjsko porodnišnico(tiste ki so bile z mano na gineku1)se rojevajo same punce...tak da....še ni čas zameuser posted image user posted image
slomak opazila sem da ti je že zimska odgovorila ....jaz lahko rečem le po svojih izkušnjah(ki niso tak nazorne kot je razložila zimska)da sem vsako rodila po razpoku...ampak ena je šla takoj,pri drugi so me držali še 24 ur na oddelku,tretja pa spet takoj na porodno.....kolikor pa sem opažala na oddelku kjer sem bila zdaj.....jih vse bolj kot ne držijo še 24 ur...sicer ne vem kaj čakajo...(saj so se ene že odpirale...)tako da jaz če se zgodi razpok.....počasi jadram proti porodni...saj si oddelka ne želim večuser posted image
tako....zdej pa smo na čakanju(kakor je rekel moj ginek user posted image )
aja pa da ne pozabim....čestitke vsem že rojenim malčkom in njenim staršemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
3.2.2010 13:15:56   
vaney
zofyuser posted image user posted image user posted image ČESTITAM

Glede odtekanja vode pa ne vem, ker meni so mehur predrli v porodni in potem sem v 2 urah rodila...jaz bi najbrž pogledala, če je voda zelena (kot je že zimska napisala) in če bi bila, bi letela v P, če bi bila pa čista, bi se pa še umila, najedla in se odpravila. Odvisno, kako daleč imaš do P. Prav dolgo čakala pa ne bi v nobenem primeru.

A je spet kakšna sprememba vremena napovedana...pri nas zadnje 2 uri piiiiiiiiiiiiiiha ko user posted image , zjutraj ni še nič.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
3.2.2010 13:28:04   
slomak
hvala punce za odgovore... da vsaj približno vem kako bo zgledal oz. kašne variante so user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?