Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 13:42:24
|
|
|
|
Fidolina
|
Punce , nujnoooo rabim pomoč!!!! A KATERA VE KAKO SAMI SEBI ONEMOGOČIT DOSTOP doO tega foruma na RR. Vsaj za ene 8 ur. Jst morm deeeeeellllllaaaaattt, pa sam tle gor visim, pa kukam kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 14:10:32
|
|
|
|
mismis
|
Fidolina, tole je pa res dobro vprašanje, po moje se tole sprašujemo vse, še sploh tiste, ki trepetamo...to skoz gledamo in klikamo, če je že kakšna novička
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 14:14:00
|
|
|
|
gigi1
|
Takole Sam pol ne vem, kako boš delala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 14:58:10
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Takole Sam pol ne vem, kako boš delala Zanimiva ideja, kot pa si že ugotovila sama, ne da pričakovanih rezultatov. Zato mi ne preostane drugega kot .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 15:13:00
|
|
|
|
Fidolina
|
Aja GIgi - še hvala za odgovor glede Reša . Monolog: Fidolina, marš dol s computerja pa delat!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 15:17:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Popravek: Fidolina, marš dol s foruma RR, pa delat na compjuter za službo!!!!! Ojoj, spet sem tu.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 17:22:30
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Nagradni uprašanji: Kaj ta nosečka najraje je? In seveda čigav je ta buši?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.11.2009 17:35:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 17:32:07
|
|
|
|
lana70
|
krucek,....khm khm, kaj pa je nagrada
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 17:34:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 krucek,....khm khm, kaj pa je nagrada Brezplačna ura učenja na temo parkiranje karavana brez pomoči senzorjev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 18:02:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 krucek,....khm khm, kaj pa je nagrada Brezplačna ura učenja na temo parkiranje karavana brez pomoči senzorjev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 19:37:30
|
|
|
|
Naska
|
hejla, se mi zdi da prehajam v klub visečih tu zgoraj... no kaj je še novega? krucetovo vprašanje je pretežko, a je še kakšna uganka?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 22:14:40
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kiwi super, da si dobro. Kar tako naprej . In nič te ne bomo kregale, če si lena za pisat. Ne mormo bit vsi tolk zgovorni k medve z Mišmiš . Občasno nam pa le napiši kako si khm, khm zdaj pa spet jaz izpadem kot ultra grande čvekulja a ne ne...ti pa ne... sem morala stavke s tebe ven potegniti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 22:25:24
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Naska...čestitke za dve Itak navijam za vse....Zarjo, Gigi, Mismis, Kiwi, Bebii, Kajsica, Mausika...in vse ostale Barbi...še tukaj...čestitke za dvojno veselje Bebiiiiiiiiii.....ma kje si ti meni? lov ju Fidolina..si me tolk nasmejala..ma si res faca lp vsem Tanja ma vas rad
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 8:28:27
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj vidim stimulacija je že padla, ni lepšega načina, kako začeti jutro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 8:47:06
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro še z moje strani. Danes bom pa rabila kakšno žokanje, da bom zdražla do konca delavnika, ker sem tooooooooolk zaspana.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 8:57:05
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Dobro jutro še z moje strani. Danes bom pa rabila kakšno žokanje, da bom zdražla do konca delavnika, ker sem tooooooooolk zaspana. hmm, a čem steno podret?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 10:13:29
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Dobro jutro še z moje strani. Danes bom pa rabila kakšno žokanje, da bom zdražla do konca delavnika, ker sem tooooooooolk zaspana. hmm, a čem steno podret? A veš, da tole ni slaba ideja. Sam kaj ko bo enkrat podrta pol ne bo več uzbune.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 10:29:10
|
|
|
|
Naska
|
jutro...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 10:41:10
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska jutro... oooooo...ja kdaj se pa vstaja si si privoščila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 10:41:13
|
|
|
|
zarja1
|
Jutro džombe moje...... sem mislila počakat pa vidim kot ste zlate z navijanjam in ne zdržim več. Midva sva že včeraj probala lulat, pa na najino veliko žalost ni nič. Bova ponovila v soboto zjutraj, čeprav se ne slepiva. Sva se zjokala, pokrpala kolk se je dalo in greva naprej. Pri vseh teh celicah, zarodkih, zamrznjenčih in prestanem sr@nju nama ni bilo usojeno.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 10:46:41
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jutro džombe moje...... sem mislila počakat pa vidim kot ste zlate z navijanjam in ne zdržim več. Midva sva že včeraj probala lulat, pa na najino veliko žalost ni nič. Bova ponovila v soboto zjutraj, čeprav se ne slepiva. Sva se zjokala, pokrpala kolk se je dalo in greva naprej. Pri vseh teh celicah, zarodkih, zamrznjenčih in prestanem sr@nju nama ni bilo usojeno. Zarja, sem čist down, zarad tele novice, pa tud jezna na ta svet, ki ni pravičen.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 11:09:43
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, bemu mast , pa tako sem upala, da vama je tokrat uspelo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 11:12:33
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Zarči moja draga. Saj veš kaj mislim...počakajmo še malo. Upam, da vaju v soboto test preseneti Fida, Naska dobrodošle v klubu odvisnic od RR Mausika ja tega tvojga mladiča pa zadnje čase videvam na vsakem koraku . Hvala za stimulacijo Lana a takole je že zrasla naša košarkašica? Waaaw zavidanja vreden buši Tanja, Miša, Kruce, Kiwi, Gretka, Barbi, Kajši, Bebiii, pogrešani Pikica in Aqua, Neodkrita, Barbara...in vse nenaštete kako ste? Mene zebe k cucka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.11.2009 11:17:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mene zebe k cucka a si kaj bolančkana?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?