|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
25.11.2009 9:07:09   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Naska, čestitke za user posted image user posted image , lepo grej, za izcedek pa ne delaj panike, lahko je še ostanek Et-ja, če so te slučajno kaj ranili. Lahko pa je tudi vgnezitev, no v vsakem primeru za user posted image  je veliko prezgodaj.

Miklarom, hvala za hajnija

BarbiG, tudi tukaj, vse najboljše za tvoj rojstni dan...najlepše darilo pa pride z zamudo 8,5 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 151
25.11.2009 9:12:04   
kajsica
Dobro jutro vsem skupaj!

BarbiG vse najlepše in najboljše......darilo za svoj rojstni dan pa si že dobila......samo želim ti lepo in mirno nosečnost do konca.

Naska....nič panike, lahko da je kakšna žilica počla, lahko da sta se bebici gnezdili, lahko je tisoč če-jev, nikakor pa ni kaj narobe še sedaj. Ti samo lepo počivaj poboži bušija in čuvaj pikici.

Gigi in Mišmiš, kako sta kaj vidve?

Zarjica, no me res zanima kaj si se pa ti odločila?

Lep dan vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 25.11.2009 9:13:02 >

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 152
25.11.2009 9:17:45   
BarbiG
Mismis in Kajši, zdej sta me pa v jok spravli. Hvala vama. RVM user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
25.11.2009 9:30:56   
gigi1
Ahoj user posted image

Barbi VSENAJNAJTANARTABOLJŠ ZA TVOJ PRAZNIK

Prva želja zate se je že izpolnila, zdaj ti pa želim le prelepo in mirno nosečnost.
Nisem mela časa za totro, pa sem ti mafin spekla user posted image

user posted image

Naska sta ti Miša in Kajši že povedali. Lahko je več vzrokov, pa vendar ni noben skrb zbujajoč, kvečjem ravno nasprotno - dober znak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kajši jst OK user posted image , pa vi? user posted image

Mišmišu moj kako si danes?

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 154
25.11.2009 9:49:12   
Fidolina
Dobro jutro, lepo, da ste vse vredu danes user posted image .

BarbiG - ti pa za povrh še rojstni dan. Joj, koliko lepih trenutkov imaš zbranih na kupu. user posted image  
Vse najboljše user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
25.11.2009 9:49:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj user posted image

Barbi VSENAJNAJTANARTABOLJŠ ZA TVOJ PRAZNIK

Prva želja zate se je že izpolnila, zdaj ti pa želim le prelepo in mirno nosečnost.
Nisem mela časa za totro, pa sem ti mafin spekla user posted image

user posted image

bom kr preplonkala user posted image user posted image user posted image  vse najboljše Barbi!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 156
25.11.2009 10:22:08   
Naska
barbi - vse nartaboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a bo tokle svečk dost?

hvala ženske -za ugasitev panike. user posted image
sem kar pridna mal muvam pa velik izležavamuser posted image

danes drugi dan še 14 dni to go. jah ta dva tedna se kar vlečeta, a ne?

za koga danes navijamo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dejmo ženske!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 157
25.11.2009 10:31:18   
gigi1
Naska ti se kar izležavaj na desnem boku po možnosti. Baje izležavanje na desnem boku pospeši prekrvavitev maternice user posted image

Navijamo pa te dni za Zarjo, da bo zbrala pogum in polulala palčko. Sicer ima test 30.11. ampak...lahko tudi kakšen dan prej testek naredi user posted image

Zarči kako sta praznovala?

Fida kako si ti meni? Kdaj bosta šla k Atu Rešu na razgovor?

Kiwi nič se ne oglasiš. Kakšno je stanje?

Kruce a spiš?

Lanči daj nam kaj povej kako si?

Bebiii še malo pa greš po pingota user posted image  user posted image  user posted image

Gretka kako smo?

Pikica spet si pogrešana

Mikla naslednjič se pa dobimo v Lju ali v vašem koncu.

Tanja kod hodiš?

Barbi in kajši kako slabosti?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 158
25.11.2009 10:31:56   
zarja1
Vse najlepše Barbi!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 159
25.11.2009 10:33:12   
Naska
razumem gigi, grem na desni bok... user posted image

zarja navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
25.11.2009 10:35:09   
zarja1
Gigi praznovala sva zelo fino. Sama dva cel dan v cartanju. V soboto je taprava čaga napovedana.

Kajši
nisem lulal, ne upam.

Upam edino, da v soboto čaga zažge do konca. Mogoče, a lahk upam vsaj, da me razveseli še kaj.user posted image Ma kak je že on pregovor-sanja svinja kokuruz al nekaj takega...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
25.11.2009 10:39:05   
BarbiG
Punce, hvala prav vsaki. user posted image user posted image user posted image

Gigi, slabosti so še tle, sam dons me vse tolk šraufa kot vsakič pred user posted image , pa še krči me ful dajejo. Ampak se ne pritožujem. Je lepo prebrat, da si OK. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 162
25.11.2009 10:46:39   
lana70

Lanči daj nam kaj povej kako si?

..ah, vsak dan manj okretno...user posted image user posted image , je pa začela tamala lizika že diktirat, kdaj bomo vstali...kaj še bouser posted image user posted image , je zjutraj ratala ena velika okrogla izboklina na mojem trebuhu, po moje je bila ritka, prav smešno....kako si ti??? Tokl mislim nate, da se ti verjetno skozi kolca user posted image user posted image ...upam, da se paziš.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
25.11.2009 10:48:59   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gigi praznovala sva zelo fino. Sama dva cel dan v cartanju. V soboto je taprava čaga napovedana.

Kajši
nisem lulal, ne upam.

Upam edino, da v soboto čaga zažge do konca. Mogoče, a lahk upam vsaj, da me razveseli še kaj.user posted image Ma kak je že on pregovor-sanja svinja kokuruz al nekaj takega...user posted image user posted image user posted image

Zarja - daj bom pa še jaz mal plonkala. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zarja Zarja ,.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
25.11.2009 11:03:40   
gigi1
Barbi mene tudi že skoz neki tko čudn šraufa..neka kombinacija kot tik pred user posted image  in ko te fejst sr@t pritisne user posted image  user posted image  user posted image . Ampak to je baje vse dobr user posted image . Vsaj jaz to tko vidim user posted image

Lana a ti že ritko pod nos moli? user posted image  user posted image  user posted image . Saj ni čudno, da ratuješ neokretna. Madoniš...se že hitro bliža PDP. Počas bo treba začet nogavičke štrikat user posted image

Zarja kaj je med tabo, Gretko in koruzo? Bom en velik lonc polente skuhala samo za vaju, da se je bosta prenažrle in nehale koruzo omenjat user posted image

Fida evo še en plonk ceglc user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zarja Zarja ,.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 165
25.11.2009 11:12:26   
Fidolina
Izvirno sporočilo: Gigi1
Fida kako si ti meni? Kdaj bosta šla k Atu Rešu na razgovor?

Gigi - ko si me glih spomnilauser posted image (v resnici pa je to edina stvar, ki se mi cele dneve in noči rola po glavi) , bi pa nekaj vprašala:

-ko pokličeš Reša, kolk časa traja, da te naroči na razgovor?
- A lahko pridem sama prvič, ker moj bo imel eno operacijo, ki jo čaka že 1 leto, pa ne bo potem nekaj časa okrog hodil?
- Če s sabo prinesem njegov spermiog. iz GK LJ (dost frišen) in imam tudi sperm. od Reša izpred 2 let . Bo to v redu?
Bi bila hvaležna za odgovor user posted image .

Zate pa še naprej stiskamo pestke (pa itak da bo vse vredu), ampak ene par pikapokicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nikoli ne škodi.user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 166
25.11.2009 11:15:30   
lana70

Lana a ti že ritko pod nos moli? user posted image  user posted image  user posted image . Saj ni čudno, da ratuješ neokretna. Madoniš...se že hitro bliža PDP. Počas bo treba začet nogavičke štrikat user posted image

....šmrc.....ko pa ne znam user posted image , bogve kaj bi ratalo, da se tega lotim...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 167
25.11.2009 11:23:00   
BarbiG

Barbi mene tudi že skoz neki tko čudn šraufa..neka kombinacija kot tik pred user posted image  in ko te fejst sr@t pritisne user posted image  user posted image  user posted image . Ampak to je baje vse dobr user posted image . Vsaj jaz to tko vidim user posted image

Jp, tole so lohk tud znaki za user posted image . Mene še dons tkole šraufa in pritisne tam uzadi, tko da držim pesti da bo user posted image  user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
25.11.2009 11:24:18   
Fidolina
   Lana  - evo, čist simpl user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 169
25.11.2009 11:27:29   
KIWI
Dan, babike!user posted image

Ne me kregat, user posted image , žal sem bolj lena za pisanje, ampak berem pa, no, skoraj, vsak dan vse kar napišete.
GIGI, hvala na vprašanju! Počutje? Skoraj bi rekla odličnouser posted image , razen malo zbadanja tam doli tu in tam, pa bolj ponoči me još.kice bolijo. Sicer pa hodim na sprehode, pa počivam (beri lenarim). In ti?

BarbiG, dvojne čestitke! Za plusek in tvoj praznik!user posted image user posted image user posted image
Kajsii, tudi tebiuser posted image user posted image user posted image

Mismis, kako tvoje počutje? Držim pesti (še vedno)user posted image user posted image user posted image

Zarja, in ti? Saj ne da gnjavim, ampak kdaj boš lulala?!?user posted image

Naska, braaaavooooo! Pa ne panike delat, no! Je pa res prehitro!!!user posted image user posted image user posted image

Grethy, kaj čakaš? A na dobre može? user posted image Tudi prav!

Vsem nenaštetim ( vas je preprosto preveč, ne da sem pozabila na vasuser posted image ) pa en veeeelik user posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
25.11.2009 11:41:01   
gigi1

user posted image    

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image   

user posted image  TREPETALKE user posted image

tacagava user posted image  Zarja (isto kot Tanja)    user posted image user posted image user posted image    test 30.11.user posted image

kajsica (36) user posted image user posted image    user posted image     01.12.user posted image

BarbiG (34) user posted image user posted image    user posted image     01.12.user posted image

Mišmiš (34) user posted image   test 03.12.user posted image

Tanja_jes (isto kot Zarja) user posted image   test 03.12.user posted image

gigi (43)  user posted image      test 04.12.user posted image

Kiwi (41)  user posted image      test 07.12.   user posted image

mausikaa (40)  user posted image  M ne pričakuje 20.12.user posted image
                                           genetika v MB 07.12.user posted image user posted image user posted image

Naska (40) user posted image      test 10.12.   user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 14.12. user posted image

Pikica36 (38)  user posted image      M ne pričakuje 15.12.user posted image
                                    izvidi genetike 07.12. user posted image user posted image user posted image
neodkrita (46) user posted image         M ne pričakuje 17.12.user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Aqua 77(32) user posted image           ET 28.11.user posted image      
BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image      ETZ 29.11.user posted image     

user posted image   NOVI KROG user posted image

Bilka (38) user posted image   posvet oktobra

Fidolina (42)   user posted image    nov postopek ? 

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek januarja

Miklarom (37)    user posted image   ETZ ferbuarja user posted image

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

user posted image  

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Reni70 (38)   user posted image (34)user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (39)   user posted image   (24)  user posted image  user posted image  user posted image   rezultati AC super

Še ena T (38)   user posted image  (22) user posted image  user posted image  user posted image rezultati AC super

kajsica (36) user posted image user posted image    user posted image     01.12.user posted image

BarbiG (34) user posted image user posted image    user posted image     01.12.user posted image

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (42)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

user posted image  

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image   Goldyuser posted image Rebyuser posted image alpoguser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

user posted image  user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
25.11.2009 11:47:42   
lana70
žižet, dobro si poštimala ta seznamček, sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
25.11.2009 11:53:53   
Naska
hej, hvala za seznamček - sam zdaj mi pa naj nekdo razloži kaj pomeni ta pa ta (isto kot ona ta druga)??? a je to kaj z leti povezano.
pa septembra sem bila 41 - tko da, tk je ta stvar
pa najnajnajlepša hvala za delfinčka!!!
pa se koj opravičujem za naslednjo prošnjo, če bi lohk zraven narisale tud koliko jih grejemo - ker se mi zdi to full luštno (pa ker si nikol ne bi mislila, da bom grela dva) - če nisem preveč zahtevna, se opravičujem res.

dejmo babe!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 173
25.11.2009 11:54:43   
gigi1
Fida ponavadi traja 1 mesec, da te naročijo. Ti kar pokliči, pa te sestre naročijo. Vprašajo tudi, če si že bila pri njemu (v tem primeru te prej naročijo user posted image ). Sem pa nekaj brala, da decembra ne bo veliko delal in bo pol januarja gužva zato hitro pokliči.
Če sta že bila pri njemu ne rabiš nič. Lahko neseš zadnji izvid s-grama in une liste iz GK. Reš sicer rad vidi, da oba hodita k njemu, vendar bo zastopil, če je imel dragi operacijo (upam, da nič hujšega - držim pestke, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image )
Verjetno bo tebe mal z dildokamerco pošlatal, da vidi če je vse OK. Morda povprašal kakšno terapijo si imela na GK in kako si reagirala (da določi drugačno, ker noče ponavljati) in te morda poslal v Adrialab na FSH.

Lana ja user posted image  se je pa res treba naučit user posted image . Najlažje so desne. Ko boš to osvojila, gremo na leve. Pol pa kombinacije...leva,desna,leva,desna....pa naprej leva,leva,desna,desna,leva,leva...čez čas boš pa mogoče že vzorce lahko štrikala...snete očke pa to... user posted image  user posted image  user posted image

Kiwi super, da si dobro. Kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image . In nič te ne bomo kregale, če si lena za pisat. Ne mormo bit vsi tolk zgovorni k medve z Mišmiš user posted image  user posted image  user posted image . Občasno nam pa le napiši kako si user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 174
25.11.2009 11:55:32   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

žižet, dobro si poštimala ta seznamček, sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image

A ne, a ne user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?