|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
25.11.2009 12:00:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

hej, hvala za seznamček - sam zdaj mi pa naj nekdo razloži kaj pomeni ta pa ta (isto kot ona ta druga)??? a je to kaj z leti povezano.
pa septembra sem bila 41 - tko da, tk je ta stvar
pa najnajnajlepša hvala za delfinčka!!!
pa se koj opravičujem za naslednjo prošnjo, če bi lohk zraven narisale tud koliko jih grejemo - ker se mi zdi to full luštno (pa ker si nikol ne bi mislila, da bom grela dva) - če nisem preveč zahtevna, se opravičujem res.

dejmo babe!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leta ja. To so naši otročički, ki imajo tako malo let, da ni za povedat user posted image

Akhm ja vse najboljše z zamudo user posted image . A si kaj častila? user posted image  user posted image  user posted image . Bom popravila user posted image

Sem ujela, da maš rada delfinčke za srečo in sem ti ga namesto pikapoke nalimala user posted image

Bom probala smislit kako še število gretih zarodkov ukomponirat v seznam.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.11.2009 12:02:38   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana ja user posted image  se je pa res treba naučit user posted image . Najlažje so desne. Ko boš to osvojila, gremo na leve. Pol pa kombinacije...leva,desna,leva,desna....pa naprej leva,leva,desna,desna,leva,leva...čez čas boš pa mogoče že vzorce lahko štrikala...snete očke pa to... user posted image  user posted image  user posted image

...se kar bojim ja, da bi mi to šlo kar tako, pa tut, stare koke se težko naučimo kaj novega...no, kakšno neumnost verjetno ja user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.11.2009 12:03:34   
mismis

Kiwi super, da si dobro. Kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image . In nič te ne bomo kregale, če si lena za pisat. Ne mormo bit vsi tolk zgovorni k medve z Mišmiš user posted image  user posted image  user posted image . Občasno nam pa le napiši kako si user posted image

khm, khm zdaj pa spet jaz izpadem kot ultra grande čvekulja user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.11.2009 12:04:42   
Grethy
Eh nč ne čakam Kiwi

enostavno sem obupala nad svojo materinščico in jajčnimi priskledniki in se sam delam da mi ni vseen ... pa sej sem vse probala kar je blo v moji moči ... seksam pa še zmer lahko tega mi pa zaenkrat noben ne more preprečit ...

grem na šihto , adijo vsem ... lep dan dons in jutr ... bye

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.11.2009 12:05:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kiwi super, da si dobro. Kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image . In nič te ne bomo kregale, če si lena za pisat. Ne mormo bit vsi tolk zgovorni k medve z Mišmiš user posted image  user posted image  user posted image . Občasno nam pa le napiši kako si user posted image

khm, khm zdaj pa spet jaz izpadem kot ultra grande čvekulja user posted image

Sva že dve user posted image . Itak, da si moj najljubši Mišmiš pa te moram povsod tlačit zraven user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.11.2009 12:07:27   
kajsica
Gigi, kak lep seznamček!!! Bravo!  Ja mi......kaj naj rečem...danes nekoliko bolje, malo manj slabo, samo so pa danes skoz neki krči spodaj, ampak belina ostaja...to je važno. Komaj čakam naslednji teden torek, ko bo malo bolj po beti jasno kako in kaj. Potem pa še UZ.....tega me je skoraj najbolj strah. Sem imela pa danes ponoč probleme...sem se zbudila ker sem morala pač na wc, pa sem komaj spustila par kapljic in to prav boleče, kot pri hiperci.

Zarja...ti si kr vzemi čas in ko boš pripravljena boš itak naredila test. Tile naši znakci so pa kr neki. Jaz sem bila 100% da ne bo uspelo, ker me je tako trgalo tam spodaj, kot da se bi že tam od 3-5 dne hotlo ulit...pa glejga zlomka, ni se.....pa še vedno zvija. Sicer pa je to normalno, saj se mora neki dogajat spodaj.

Lana...user posted image user posted image user posted image , a ti košarkašica že zdaj kaže kdo je taglavni pri bajti...hahahaha...pa rito pod nos...hahaha

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.11.2009 12:12:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Lana...user posted image user posted image user posted image , a ti košarkašica že zdaj kaže kdo je taglavni pri bajti...hahahaha...pa rito pod nos...hahaha

...kaj še bo..user posted image user posted image user posted image

...ti tvoji krči pa sam pomenijo, da se maternica širi za bebico in ššssccc da ne misliš na slabe stvari!!!! Saj si sama zadnjič rekla, da bomo vse user posted image , slej ko prej ...drgač ne more bit user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.11.2009 12:15:25   
ledenka
mal stimulacije

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.11.2009 12:16:28   
gigi1
Kajši hvala za pohvale user posted image
Krči in zvijanje so pa meni več kot normalni v nosečnosti po IVF. Po eni strani so še posledice stimulacije jajčnikov, po drugi pa že spremembe zaradi nosečnosti.
Lulanje...da se nisi kaj prehladila ali fasala kakšno vnetje zarad tlačenja utropizderaja? Jaz sem par dni po ET pila brusnični čaj in mi je pomagal.
Mišmiš sem preverila brusnice so v nosečnosti priporočljive. No, jaz vseeno ne bi več kot dve šalici na dan. Tudi preveč dobrega ni dobro user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
25.11.2009 12:18:27   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mal stimulacije

user posted image

IIiiii a tkole že vse v usta tlačimo? user posted image  user posted image  user posted image . Kolk je luškan user posted image . Pa zdi se mi, da je full zrastu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.11.2009 12:22:04   
zarja1
tacagava user posted image Zarja (isto kot Tanja) user posted image user posted image user posted image test 30.11.user posted image

in zakaj sem jaz tacagava?user posted image user posted image user posted image

Babe jaz mam preveč slab filing za vse skupaj, tak da test bo padel verjetno komaj čez vikend. Ne bit hude.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.11.2009 12:25:58   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

tacagava user posted image Zarja (isto kot Tanja) user posted image user posted image user posted image test 30.11.user posted image

Babe jaz mam preveč slab filing za vse skupaj, tak da test bo padel verjetno komaj čez vikend. Ne bit hude.user posted image user posted image user posted image

Srce, mal sem te hotla v smeh spravit, ker nisi vedla, kaj pomeni scagat user posted image .

Saj veš, da se samo hecamo, da s tem odpravljamo črne misli. Ko boš pripravljena naredi test. Nič prej. Pa ne met slabega filinga pliiiiz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.11.2009 12:27:13   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Eh nč ne čakam Kiwi

enostavno sem obupala nad svojo materinščico in jajčnimi priskledniki in se sam delam da mi ni vseen ... pa sej sem vse probala kar je blo v moji moči ... seksam pa še zmer lahko tega mi pa zaenkrat noben ne more preprečit ...

Greti - user posted image .

Naslednji sva midve na vrsti (med drugimi) . Čutim, voham, boš vidla  user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.11.2009 12:27:59   
mismis

dej, dej kje pa je tvo štojerski temperament, da se pustiš tako sprovocirati, ajde razjezi se pa nas pošlji ...na karibeuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.11.2009 12:29:24   
zarja1
še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod....

Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.11.2009 12:30:49   
lana70

...cagava.....omahuješ

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.11.2009 12:32:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Eh nč ne čakam Kiwi

Ja kako sem pa tebe spregledala?
Srce mislim, da tvoja pečka in jajčka še niso rekli zadnje besede user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
25.11.2009 12:32:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...cagava.....omahuješ
ahaaaaa thx.....otrok nevedni, saj se bom naučila....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.11.2009 12:34:04   
gigi1

To, da omahuješ, ne upaš testa delat...

Joj draga sem res mislila, da te bom v smeh spravla...zdej pa vidim, da sem ga mim pihnla user posted image . Sorči user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.11.2009 12:34:28   
BarbiG
Gigi, a veš, da se tud jst glih zarad Utrogestana bojim, da ne fašem kakšne infekcije in si za vsak slučaj prej roke razkužim, ampak nikol ne veš. Praviš, da brusnice nucajo in jih lohk tud v user posted image  piješ. Si bom zapomnla. Drgač pa lepo od tebe, da me ne postaraš, glede na to, da se je cifra dons obrnila.

Kajši, mene tud dons tolk zvija, se vid, da bi mogla drgač dons dobit user posted image , ampakj e tud pri meni na srečo še vedno belina. user posted image  Drgač bi pa jst tele dneve komot 24 ur na dan spala in komi zdržim do konc šihta. Včeri sm komi domov prlezla. Sem bila čist preč, pa še take krče sem imela, sam nism hotla nobenih tablet vzet, da se ne bi pol kasnej po glav tolkla.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.11.2009 12:36:33   
BarbiG
Joj Zarja, ne met slabga filinga. Nč hudga, če ne nardiš zdej testa. Delaj ga takrat, ko boš čutila, da je pravi čas. Do takrat pa se veliko smej in pozabi na črne misli. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.11.2009 12:38:00   
zarja1

Joj draga sem res mislila, da te bom v smeh spravla...zdej pa vidim, da sem ga mim pihnla user posted image . Sorči user posted image

ma nisi helov HALOOOOOOOO a me še zdaj ne poznaš???user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.11.2009 12:44:42   
gigi1

ma nisi helov HALOOOOOOOO a me še zdaj ne poznaš???user posted image user posted image user posted image

Uuuuffff user posted image  sem se že ustrašla user posted image  . Saj te poznam, pa vseeno je lahko kaj narobe. Je tole zelo občutljiv čas pred testom. Saj veš kolk te mam rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
25.11.2009 12:56:06   
gigi1
Barbi mene tud ta utrop. skoz skrbi. Sploh, ko sem kje zunaj, pa si ga moram dat. Takrat ga raje kar spijem...pol sem pa zaspana user posted image
Jaz imam sicer ene svečke, ki se dajejo rektalno, sam mi jih bo zmanjkalo. Sem Reša vprašala, če je to OK. Pa je rekel, da se sicer več absorbira skozi sluznico, kot oralno, je pa najboljša pot vaginalno. No, je pa rekel, da bi načeloma tudi Prometrij lahko tako jemala.
Je sicer bolj zoprno za not utaknit, ampak vsaj tistih pocastih izcedkov ni. pa še verjetnost, da fašeš kakšen infekt v rito je pomoje manjša od vaginalnega.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.11.2009 12:59:46   
zarja1
Uuuuffff user posted image  sem se že ustrašla user posted image  . Saj te poznam, pa vseeno je lahko kaj narobe. Je tole zelo občutljiv čas pred testom. Saj veš kolk te mam rada user posted image user posted image user posted image
ma jaz tebe tudiiiiiiiiiiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?