Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:00:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska hej, hvala za seznamček - sam zdaj mi pa naj nekdo razloži kaj pomeni ta pa ta (isto kot ona ta druga)??? a je to kaj z leti povezano. pa septembra sem bila 41 - tko da, tk je ta stvar pa najnajnajlepša hvala za delfinčka!!! pa se koj opravičujem za naslednjo prošnjo, če bi lohk zraven narisale tud koliko jih grejemo - ker se mi zdi to full luštno (pa ker si nikol ne bi mislila, da bom grela dva) - če nisem preveč zahtevna, se opravičujem res. dejmo babe!!! Leta ja. To so naši otročički, ki imajo tako malo let, da ni za povedat Akhm ja vse najboljše z zamudo . A si kaj častila? . Bom popravila Sem ujela, da maš rada delfinčke za srečo in sem ti ga namesto pikapoke nalimala Bom probala smislit kako še število gretih zarodkov ukomponirat v seznam.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:02:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana ja se je pa res treba naučit . Najlažje so desne. Ko boš to osvojila, gremo na leve. Pol pa kombinacije...leva,desna,leva,desna....pa naprej leva,leva,desna,desna,leva,leva...čez čas boš pa mogoče že vzorce lahko štrikala...snete očke pa to... ...se kar bojim ja, da bi mi to šlo kar tako, pa tut, stare koke se težko naučimo kaj novega...no, kakšno neumnost verjetno ja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:03:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kiwi super, da si dobro. Kar tako naprej . In nič te ne bomo kregale, če si lena za pisat. Ne mormo bit vsi tolk zgovorni k medve z Mišmiš . Občasno nam pa le napiši kako si khm, khm zdaj pa spet jaz izpadem kot ultra grande čvekulja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:04:42
|
|
|
|
Grethy
|
Eh nč ne čakam Kiwi enostavno sem obupala nad svojo materinščico in jajčnimi priskledniki in se sam delam da mi ni vseen ... pa sej sem vse probala kar je blo v moji moči ... seksam pa še zmer lahko tega mi pa zaenkrat noben ne more preprečit ... grem na šihto , adijo vsem ... lep dan dons in jutr ... bye
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:05:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kiwi super, da si dobro. Kar tako naprej . In nič te ne bomo kregale, če si lena za pisat. Ne mormo bit vsi tolk zgovorni k medve z Mišmiš . Občasno nam pa le napiši kako si khm, khm zdaj pa spet jaz izpadem kot ultra grande čvekulja Sva že dve . Itak, da si moj najljubši Mišmiš pa te moram povsod tlačit zraven
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:07:27
|
|
|
|
kajsica
|
Gigi, kak lep seznamček!!! Bravo! Ja mi......kaj naj rečem...danes nekoliko bolje, malo manj slabo, samo so pa danes skoz neki krči spodaj, ampak belina ostaja...to je važno. Komaj čakam naslednji teden torek, ko bo malo bolj po beti jasno kako in kaj. Potem pa še UZ.....tega me je skoraj najbolj strah. Sem imela pa danes ponoč probleme...sem se zbudila ker sem morala pač na wc, pa sem komaj spustila par kapljic in to prav boleče, kot pri hiperci. Zarja...ti si kr vzemi čas in ko boš pripravljena boš itak naredila test. Tile naši znakci so pa kr neki. Jaz sem bila 100% da ne bo uspelo, ker me je tako trgalo tam spodaj, kot da se bi že tam od 3-5 dne hotlo ulit...pa glejga zlomka, ni se.....pa še vedno zvija. Sicer pa je to normalno, saj se mora neki dogajat spodaj. Lana... , a ti košarkašica že zdaj kaže kdo je taglavni pri bajti...hahahaha...pa rito pod nos...hahaha
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:12:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Lana... , a ti košarkašica že zdaj kaže kdo je taglavni pri bajti...hahahaha...pa rito pod nos...hahaha ...kaj še bo.. ...ti tvoji krči pa sam pomenijo, da se maternica širi za bebico in ššssccc da ne misliš na slabe stvari!!!! Saj si sama zadnjič rekla, da bomo vse , slej ko prej ...drgač ne more bit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:15:25
|
|
|
|
ledenka
|
mal stimulacije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:16:28
|
|
|
|
gigi1
|
Kajši hvala za pohvale Krči in zvijanje so pa meni več kot normalni v nosečnosti po IVF. Po eni strani so še posledice stimulacije jajčnikov, po drugi pa že spremembe zaradi nosečnosti. Lulanje...da se nisi kaj prehladila ali fasala kakšno vnetje zarad tlačenja utropizderaja? Jaz sem par dni po ET pila brusnični čaj in mi je pomagal. Mišmiš sem preverila brusnice so v nosečnosti priporočljive. No, jaz vseeno ne bi več kot dve šalici na dan. Tudi preveč dobrega ni dobro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:18:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mal stimulacije IIiiii a tkole že vse v usta tlačimo? . Kolk je luškan . Pa zdi se mi, da je full zrastu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:22:04
|
|
|
|
zarja1
|
tacagava user posted image Zarja (isto kot Tanja) user posted image user posted image user posted image test 30.11.user posted image in zakaj sem jaz tacagava? Babe jaz mam preveč slab filing za vse skupaj, tak da test bo padel verjetno komaj čez vikend. Ne bit hude.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:25:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 tacagava user posted image Zarja (isto kot Tanja) user posted image user posted image user posted image test 30.11.user posted image in zakaj sem jaz tacagava? Babe jaz mam preveč slab filing za vse skupaj, tak da test bo padel verjetno komaj čez vikend. Ne bit hude. Srce, mal sem te hotla v smeh spravit, ker nisi vedla, kaj pomeni scagat . Saj veš, da se samo hecamo, da s tem odpravljamo črne misli. Ko boš pripravljena naredi test. Nič prej. Pa ne met slabega filinga pliiiiz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:27:13
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Eh nč ne čakam Kiwi enostavno sem obupala nad svojo materinščico in jajčnimi priskledniki in se sam delam da mi ni vseen ... pa sej sem vse probala kar je blo v moji moči ... seksam pa še zmer lahko tega mi pa zaenkrat noben ne more preprečit ... grem na šihto , adijo vsem ... lep dan dons in jutr ... bye Greti - . Naslednji sva midve na vrsti (med drugimi) . Čutim, voham, boš vidla .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:27:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 tacagava user posted image Zarja (isto kot Tanja) user posted image user posted image user posted image test 30.11.user posted image in zakaj sem jaz tacagava? Babe jaz mam preveč slab filing za vse skupaj, tak da test bo padel verjetno komaj čez vikend. Ne bit hude. dej, dej kje pa je tvo štojerski temperament, da se pustiš tako sprovocirati, ajde razjezi se pa nas pošlji ...na karibe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:29:24
|
|
|
|
zarja1
|
še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod.... Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:30:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod.... Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega. ...cagava.....omahuješ
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:32:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Eh nč ne čakam Kiwi enostavno sem obupala nad svojo materinščico in jajčnimi priskledniki in se sam delam da mi ni vseen ... pa sej sem vse probala kar je blo v moji moči ... seksam pa še zmer lahko tega mi pa zaenkrat noben ne more preprečit ... grem na šihto , adijo vsem ... lep dan dons in jutr ... bye Ja kako sem pa tebe spregledala? Srce mislim, da tvoja pečka in jajčka še niso rekli zadnje besede
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:32:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod.... Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega. ...cagava.....omahuješ ahaaaaa thx.....otrok nevedni, saj se bom naučila....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:34:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod.... Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega. To, da omahuješ, ne upaš testa delat... Joj draga sem res mislila, da te bom v smeh spravla...zdej pa vidim, da sem ga mim pihnla . Sorči
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:34:28
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, a veš, da se tud jst glih zarad Utrogestana bojim, da ne fašem kakšne infekcije in si za vsak slučaj prej roke razkužim, ampak nikol ne veš. Praviš, da brusnice nucajo in jih lohk tud v piješ. Si bom zapomnla. Drgač pa lepo od tebe, da me ne postaraš, glede na to, da se je cifra dons obrnila. Kajši, mene tud dons tolk zvija, se vid, da bi mogla drgač dons dobit , ampakj e tud pri meni na srečo še vedno belina. Drgač bi pa jst tele dneve komot 24 ur na dan spala in komi zdržim do konc šihta. Včeri sm komi domov prlezla. Sem bila čist preč, pa še take krče sem imela, sam nism hotla nobenih tablet vzet, da se ne bi pol kasnej po glav tolkla.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:36:33
|
|
|
|
BarbiG
|
Joj Zarja, ne met slabga filinga. Nč hudga, če ne nardiš zdej testa. Delaj ga takrat, ko boš čutila, da je pravi čas. Do takrat pa se veliko smej in pozabi na črne misli.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:38:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod.... Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega. To, da omahuješ, ne upaš testa delat... Joj draga sem res mislila, da te bom v smeh spravla...zdej pa vidim, da sem ga mim pihnla . Sorči ma nisi helov HALOOOOOOOO a me še zdaj ne poznaš???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:44:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 še enkrat...ne vem sploh kaj pomeni cagava? Prevod.... Filing je pa filing. Ma ne morem prek tega. To, da omahuješ, ne upaš testa delat... Joj draga sem res mislila, da te bom v smeh spravla...zdej pa vidim, da sem ga mim pihnla . Sorči ma nisi helov HALOOOOOOOO a me še zdaj ne poznaš??? Uuuuffff sem se že ustrašla . Saj te poznam, pa vseeno je lahko kaj narobe. Je tole zelo občutljiv čas pred testom. Saj veš kolk te mam rada
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:56:06
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi mene tud ta utrop. skoz skrbi. Sploh, ko sem kje zunaj, pa si ga moram dat. Takrat ga raje kar spijem...pol sem pa zaspana Jaz imam sicer ene svečke, ki se dajejo rektalno, sam mi jih bo zmanjkalo. Sem Reša vprašala, če je to OK. Pa je rekel, da se sicer več absorbira skozi sluznico, kot oralno, je pa najboljša pot vaginalno. No, je pa rekel, da bi načeloma tudi Prometrij lahko tako jemala. Je sicer bolj zoprno za not utaknit, ampak vsaj tistih pocastih izcedkov ni. pa še verjetnost, da fašeš kakšen infekt v rito je pomoje manjša od vaginalnega.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.11.2009 12:59:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Uuuuffff sem se že ustrašla . Saj te poznam, pa vseeno je lahko kaj narobe. Je tole zelo občutljiv čas pred testom. Saj veš kolk te mam rada ma jaz tebe tudiiiiiiiiii
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?