|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.3.2010 12:55:29   
Grethy
Hojla flenče moje,

po dolgem času spet malo tule ... 

pod nočko grem na en mega žur, baje da bodo tam same fajne osebe, tako da to ni za zamudit, pa še neki jih bo baje tudi manjkalo user posted image ...

sicer sem dons kukr ena žveka, ampak bo že ... samo jednom se živi ...

Kako ste kaj drage moje in seveda dragi moj Kruce?
Jaz sem če izvzamem žvekasto počutje DOBRO če ne kar ODLIČNO, ne ne nisem zanosila ŠE hehehehe, čist tko, nasplošno fajn ... matr se dobr sliš ... to si morm večkrat ponovit ... tko dobr dene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.3.2010 12:21:58   
mausikaa
kakšno vreme user posted image   vse smo že imeli danes, od dežja, do grmenja, trenutno je sicer sonček, samo se že zbirajo taki črno črni oblaki...

še dobro da mam v hiši tolko dela da se ne vidim ven, na vrt pa raje ne mislim, sem pa opazila, da je tisti česen, ki ga jeseni nisva pobrala prav lepo pognal user posted image   se vidi, da včasih ni fajn vsega narediti...moja bivša sodelavka vedno reče: kar se mudi naj počaka na jutri in potem ti mogoče sploh ne bo treba narediti user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.3.2010 20:19:19   
Fidolina
Mausi - jst mam tud čebule (lanske) celo vrsto na vrtu. Zelenje je krasno, pa tudi ena čebulica, ki sem jo danes izkopala, je čvrsta in okusna. user posted image  Kako si mi kaj? Treniraš?

Aqua user posted image user posted image . Frizurca OK. Sam ne smeš je preveč "od blizu" pogledatuser posted image . Upam, da se tebi dnevi preveč ne vlečejouser posted image .

Greti - Zorro je zdej po TV. Jst se grem slinit user posted image . Res sem vesela, da si tako dobro user posted image .

Tečem k TV!

Vse naj naj!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.3.2010 8:13:59   
miklarom
user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.3.2010 8:31:47   
mausikaa
dan, no evo da vam zeželim lep delovni teden in naj ne bo preveč naporen

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Mausi - jst mam tud čebule (lanske) celo vrsto na vrtu. Zelenje je krasno, pa tudi ena čebulica, ki sem jo danes izkopala, je čvrsta in okusna. user posted image  Kako si mi kaj? Treniraš?

sem kar ok, v pričakovanju user posted image  v naslednjih dneh...a pod treniranje to misliš user posted image  ali tekanje? zadnjih par dni je bolj malo enega in drugega, bo pa treba resno zagrabiti, glih danes sem dobila vabilo za DM-ov tek...
In kako si ti?  in seveda ostale? kako ste?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
29.3.2010 8:57:49   
aqua77
Ojla ekipa,

kako smo kaj. Vidim da nas je tud Gretka prišla pogledat. Greti, fajn da si odlično!! user posted image Se lepo sliši. user posted image

Jaz sem pa tako tako, počasi se približuje dan d in me je panika. Ponoči se zbujam, trebuh me šraufa, strah me je da se bo vlila in skoz čekiram na wc-ju stanje. Za enkrat je še vse ok, ampak kritični dnevi šele prihajajo. Tako mal sem vam mogla pojamrat... user posted image

Kako pa ste kaj ostale in ostali? Lanči a mala princeska raste? Je pridna?

Ljubčka vsem...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.3.2010 8:58:20 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
29.3.2010 10:53:21   
Naska
V glavnem - nimam več ciste - je zginla preden so mi jo spunktiral - Gigi - zdaj bi bilo pa dobro če bi preventivno par kur usekala?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
29.3.2010 11:27:03   
Grethy
Bravo Naska,

Prav en prisrčen pozdrav vsem skupaj od Gretice čakalke

S 1.4. namreč štartam uradno čakanje (sem le dočakala da so tud mene dali) pol po prvomajskih bomo pa vidli kaj bo naprej, al delat al zavod za zapošljavanje, sicer sem se namenila jih natg. pa zanosit ... ma bomo vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bo pa Gretica mela čas za rovarit po vrtu in neki naredit zase user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE vas mam maximalno rada in MWAAAAAAAAAAA vsem!user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
29.3.2010 11:40:02   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

V glavnem - nimam več ciste - je zginla preden so mi jo spunktiral - Gigi - zdaj bi bilo pa dobro če bi preventivno par kur usekala?

bravo, očitno je Murko pomagal user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
29.3.2010 11:58:48   
Naska
hej ja, full hvala za murkota - pa ga sploh nisem šla pogledat - očitno je že misel bila dovoljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
29.3.2010 12:00:38   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

S 1.4. namreč štartam uradno čakanje (sem le dočakala da so tud mene dali) pol po prvomajskih bomo pa vidli kaj bo naprej, al delat al zavod za zapošljavanje, sicer sem se namenila jih natg. pa zanosit ... ma bomo vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bo pa Gretica mela čas za rovarit po vrtu in neki naredit zase user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretica zdaj boš mela cajt se malo večkrat oglašat tukaj gor...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
29.3.2010 12:03:33   
gigi1
Helou

En blic pozdravček.

Aquica srce mislim nate in navijam fulllll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naska user posted image  user posted image  user posted image . Preden greš v postopek kar naredi ene 2 ali 3 terapijeuser posted image

Mikla srce kako si? user posted image

Gretka, Fidi, Mausi in sevede vse ostale lupčke user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
29.3.2010 12:07:37   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bravo Naska,

Prav en prisrčen pozdrav vsem skupaj od Gretice čakalke

super greti, sliši se fantastično, plani so ta pravi. user posted image user posted image user posted image sploh mi je všeč tisti, ko jih natg. pa zanosiš!!! ta je ta pravi!!! držim pestke, da se uresniči!!!! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.3.2010 12:12:28   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou

En blic pozdravček.

Aquica srce mislim nate in navijam fulllll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naska user posted image  user posted image  user posted image . Preden greš v postopek kar naredi ene 2 ali 3 terapijeuser posted image

Mikla srce kako si? user posted image

Gretka, Fidi, Mausi in sevede vse ostale lupčke user posted image

helu žižet! kako si nam??? je vse ql? user posted image a bomo kakšen miting zdej pomladi organizirali? user posted image da se mal stara garda spet pokaže!!!! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.3.2010 12:21:04   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
helu žižet! kako si nam??? je vse ql? user posted image a bomo kakšen miting zdej pomladi organizirali? user posted image da se mal stara garda spet pokaže!!!! user posted image user posted image

UUUUU aqua to mi deli!!!!

Grety, končn se jim je posvetil ane! Zdej pa akcija, spati do 10h pol enga udart, pa kosilčk pa spet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.3.2010 12:30:08   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

UUUUU aqua to mi deli!!!!

Grety, končn se jim je posvetil ane! Zdej pa akcija, spati do 10h pol enga udart, pa kosilčk pa spet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o krucek! kako si nam kaj? a te kaj pomlad trka?? user posted image a na primorskem naredimo pomladni miting, al gremo bolj na celino kam? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.3.2010 21:27:49   
miklarom
gigi - evo mene srce, sem vredu, prestala danes šiht po dolgih dveh mesecih lenarjenjauser posted image eh, pa saj sam za tri tedne pol pa spet dopust pa po pingota, pol pa bo lanski dopust izkoriščen, pa sej mi ostane še cel letošnjiuser posted image user posted image

aqua - ja a bomo užgal en miting, zdaj ko že pomlad vse razganja, pa naj še nas malouser posted image user posted image user posted image

kruce - kako, že vse posejano, pri meni je že vse lepo posejano, zdaj bo pa počasi treba še za rožice poskrbeti a, neuser posted image . Pozdravi mi lepo kruciko in otrokeuser posted image

maussi - kako napreduje klomifenček

Grethy - no zdaj boma lahko uskladile, da pridema kaj do vaju a ne, evo drug teden sem zjutraj, pol sem popoldan in pol še mal zjutri, pol pa sem tak na dopustu, pa se zmenima kdaj bota doma

< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.3.2010 21:29:44 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.3.2010 8:23:05   
aqua77
En guten morgen vsem zbranim... user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.3.2010 20:38:17   
zarja1
srčice moje, samo da vas polubčkam........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
31.3.2010 7:14:11   
aqua77
morgen... user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
31.3.2010 8:09:38   
miklarom
jutro!

AQUA - Hvala za kofe, mi bo pasal

evo tolk da vas pozdravih zdaj pa hitim v službouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
31.3.2010 8:21:24   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jutro!

AQUA - Hvala za kofe, mi bo pasal

evo tolk da vas pozdravih zdaj pa hitim v službouser posted image

ni za kej mikla... user posted image

lep deloven dan ti želim user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
31.3.2010 8:33:10   
gigi1
Jutrčka user posted image
Jaz sem zadnje čase čist bizi user posted image

Aquica srce, kako nam gre? user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklca 3 tedni bodo hitro naokrog user posted image

Zarči lupčke nazaj user posted image

Tudi vsem ostalim user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
31.3.2010 8:37:25   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutrčka user posted image
Jaz sem zadnje čase čist bizi user posted image

Aquica srce, kako nam gre? user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklca 3 tedni bodo hitro naokrog user posted image

Zarči lupčke nazaj user posted image

Tudi vsem ostalim user posted image

ojla bejbi,

mah gre nam. za enkrat še belina - rekord. user posted image sam kaj ko sam jamram zadnje cajte... user posted image user posted image user posted image bližje ko je dan D, bolj sem pesimistična. klinc, tole je že čista živčna vojna. do nedelje pa še 4 dni. grozaaaa.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
31.3.2010 8:40:22   
Fidolina
Jst tud ČIST biziuser posted image (še kakšen dan ali dva bo takouser posted image ).

Aqua držim pesti zate in pikice user posted image .

Vsem pa tudi jaz lupčke user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......